Yok kuzm çok şükürUmarım olmamıştır canim ağrın sizin falan var mi
Sağol kuzm aslında hep dikkat ediyorum ama birden oldu inşaAllah iyidir yavrumBegonya2 Aman dikkat edelim.benimde 7-8haftalikken 3yasindaki oğlum karnıma düştü düşünce dizi denk geldi karnıma.cok şükür birşey olmadı.gecmis olsun cnm
Birşey olmamıştır Allahın izniyle cnm üzülme.Sağol kuzm aslında hep dikkat ediyorum ama birden oldu inşaAllah iyidir yavrum
Var ama belli belirsiz hiç durmuyor kiBaşka usg varmı boyutlu olmayan usg lerden 11 yada 12 hafta olmalı
Canım sanırım bebeğe değil rahimdeki duruş yerine bakıyo. O yüzden bizimkiler net değil ona göre.Var ama belli belirsiz hiç durmuyor ki
Ben de salı gününe randevu aldım başka bi doktora sattaşım. Bu doktru çok övdüler bi de usg maknsi çok iyiymşVar ama belli belirsiz hiç durmuyor ki
Bazen olur öyleKızlar bugün bende bir leylalık var sabah mesaj atayım gunaydinli Cumhuriyet bayramını kutlamamalı gitmiş şubat anneleri grubuna atmışım sonra da kendimi temizliğe verdim . Annemler arkadaşlar aramış kimseyi duymamışım bütün gezme davetlerini kaçırdımmmmmbugün ciddi ciddi leylayımmm
Görüş günlerimiz aynıymış. Güzel haberlerle dönerz inşallahKızlar bizimde görüş günümüz 5 Kasım Salı. Çok özledim minnakımı ben. Ayrıntılıya da doktorum 20. Haftada gel dedi. 18 veya 19 Kasım da tam 20+3 günlük oluyorum. Ayy hamileliği yarılıyoruz inşallah yavaş yavaş
Buğün de rahmimin agrıdığını hissediyorum bende.
Napalim Annelik böyle bisey demekki siz daha tecrubelisiniz benim ilk bebegim korkmuyorda degilim ama Rabbim gucunu sabrini vericektirBebek doğduktan sonra ve hayat boyu devam ediyor sanırımgece oğluma en az iki kez kalkıp aralarda uykuya dalmaya çalışıp ancak birer saat uyuyorum. Sonra gün ışıyor zaten Olsun o da güzel. Sağlıklı olsunlar da, insan az uykuya alışıyor
Hiç korkmaNapalim Annelik böyle bisey demekki siz daha tecrubelisiniz benim ilk bebegim korkmuyorda degilim ama Rabbim gucunu sabrini vericektir
Insallah iyi bir Anne olurum birde cinsiyetini ögrenebilsem ona göre hazirliklara basliycam sizinki belli oldumuHiç korkmaannelik öyle bi içgüdüyle geliyo ki kendi gücüne yapabildikkerine şaşırıyosun
İnşallah canımInsallah iyi bir Anne olurum birde cinsiyetini ögrenebilsem ona göre hazirliklara basliycam sizinki belli oldumu
Karadenizde mi yaşıyosunuz bugun burada yağmurlu yağışlıAy hangi arkadaştı o yıldırım şimşek isteyenal al senin olsun. Kaç yere düştü allah bilir biri dibimize biyere düştü o kesn kızım uyandı ağlayrak korktu çocum sadece yağmur yağsa keşke korkuyrum yaa
Hayır Batmandayım. Bu ara sürekli yağmurlu yıldırımlı şimşekliKaradenizde mi yaşıyosunuz bugun burada yağmurlu yağışlı
Tatil günü olacak iş miydi kaçtı eğlencelerBazen olur öyleunutkanlık leylalık halsizlik hepsi gebeliğe dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?