2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay hangi arkadaştı o yıldırım şimşek isteyenal al senin olsun. Kaç yere düştü allah bilir biri dibimize biyere düştü o kesn kızım uyandı ağlayrak korktu çocumsadece yağmur yağsa keşke korkuyrum yaa

Var ama belli belirsiz hiç durmuyor ki
Ben de salı gününe randevu aldım başka bi doktora sattaşım. Bu doktru çok övdüler bi de usg maknsi çok iyiymşgdp bi test edelim bakalım. Bu kez öğrenebilckmiyz cinsiyeti merakla beklyorum

Kızlar bugün bende bir leylalık var sabah mesaj atayım gunaydinli Cumhuriyet bayramını kutlamamalı gitmiş şubat anneleri grubuna atmışım sonra da kendimi temizliğe verdim . Annemler arkadaşlar aramış kimseyi duymamışım bütün gezme davetlerini kaçırdımmmmm bugün ciddi ciddi leylayımmm

Bazen olur öyleunutkanlık leylalık halsizlik hepsi gebeliğe dahil

Kızlar bizimde görüş günümüz 5 Kasım Salı. Çok özledim minnakımı ben. Ayrıntılıya da doktorum 20. Haftada gel dedi. 18 veya 19 Kasım da tam 20+3 günlük oluyorum. Ayy hamileliği yarılıyoruz inşallah yavaş yavaş
Buğün de rahmimin agrıdığını hissediyorum bende.

Son düzenleme:
Görüş günlerimiz aynıymış. Güzel haberlerle dönerz inşallahrahimler büyüyo tabi biraz ağrı yapması normal. Büyüyo bebişler çok şükür

Napalim Annelik böyle bisey demekki siz daha tecrubelisiniz benim ilk bebegim korkmuyorda degilim ama Rabbim gucunu sabrini vericektir

Karadenizde mi yaşıyosunuz bugun burada yağmurlu yağışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…