2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde 6 kasım çarşamba hem görüş hem cinsiyet öğrenme büyük günümüz tabi inşallah güzel şeyler duyarız sağlıklı haberler hepimize

Benim görüş günü 15kasim. Acaba niye 1ay 1hafta sonraya almışım Bir önceki kontrolümde. Cinsiyeti öğrenince o gün kendimden geçtiğim burdada belli oldu

Görüş günlerimiz aynıymış. Güzel haberlerle dönerz inşallahrahimler büyüyo tabi biraz ağrı yapması normal. Büyüyo bebişler çok şükür
benim de bir gün öncesi. 4 kasım insallah. son kontrolün üstünden 5 hafta geçmiş olacak o kadar çok varmış gibi geliyor ki. sanki aylar var o güne ☹☹

İnşallah canımben de halaaa öğrenemeyenlerdenimbi kız diyo bi erkek.
Benimkine hicbir tahminde bulunamiyor, bacak arasinda kordon var diyor kendi doktorum,gecen hafta aksam rahatsizlandim kramplar oldu vucudumda ani kas agrilari oldu gece baska bir doktora göturdu eşim ordaki doktora sorduk oda bakti bacak arasinda kordon var göstermiyor dedi belki bu aksam kontrol amacli gidebiliriz o hastaneye belki ögreniriz

Kizlar ikili testten sonra kontrole ne zaman gidiyoruz ben heyecandan sormayı unutmuşum

Geçmiş olsunbebişlerimiz pek nazlı çıktı

Hayır Batmandayım. Bu ara sürekli yağmurlu yıldırımlı şimşekliartk geldi kış üşünüyo valla. Açan var mı doğalgazı?
Yağmur geldi kış kapıda resmen burada yanıyor kaloriferler valla ama ben maraşta yaşıyorum henüz açılmamış doğalgaz eşime sordum kasımın 10undan sonra anca açılır herhalde

Kızlar 13+5 hamileyim. 1 haftadır adet ağrısına benzer ağrılarım var. Bu ağrılarla birlikte kasığımın sağ tarafında sert bi şişlik oluşuyo sonra geçiyo.
Doktorum anlam veremedi. Kasılma olabilir diye korkuyorum. Böyle bişey yaşayan varmı

Çok sevindim iyi olmanıza, geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun. Dr un anlam Verememesi çok acaip bişe. Dr bu konuda bilgisi yetersiz olamaz bence. Ama neden öyle birşey dedi anlam veremiyorum gibisinden

Aman başka sıkıntı olmasın da bu önemli değil.

Aynen bende öyleyim gece mutlaka tuvalet için uyanıyorum. Neyse sağlıklı olsunlarda uykusuz gecelere şimdiden başladık.
Şimdiden alistiriyorlar minikler sizi gece uyanmasina .sonradan Yok ben hazır değilim gece kalkmasina uykusuzluk zor falan demeyin diye uğraşıyor bebisleriniz

Yağmur geldi kış kapıda resmen burada yanıyor kaloriferler valla ama ben maraşta yaşıyorum henüz açılmamış doğalgaz eşime sordum kasımın 10undan sonra anca açılır herhalde
Ben de açtm bugün. Kızım üşüyo bizim için hala çok soğuk değl aslında

Ay bende çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…