Benimde 6 kasım çarşamba hem görüş hem cinsiyet öğrenme büyük günümüz tabi inşallah güzel şeyler duyarız sağlıklı haberler hepimizeKızlar bizimde görüş günümüz 5 Kasım Salı. Çok özledim minnakımı ben. Ayrıntılıya da doktorum 20. Haftada gel dedi. 18 veya 19 Kasım da tam 20+3 günlük oluyorum. Ayy hamileliği yarılıyoruz inşallah yavaş yavaş
Buğün de rahmimin agrıdığını hissediyorum bende.
Kızlar bizimde görüş günümüz 5 Kasım Salı. Çok özledim minnakımı ben. Ayrıntılıya da doktorum 20. Haftada gel dedi. 18 veya 19 Kasım da tam 20+3 günlük oluyorum. Ayy hamileliği yarılıyoruz inşallah yavaş yavaş
Buğün de rahmimin agrıdığını hissediyorum bende.
benim de bir gün öncesi. 4 kasım insallah. son kontrolün üstünden 5 hafta geçmiş olacak o kadar çok varmış gibi geliyor ki. sanki aylar var o güne ☹☹Görüş günlerimiz aynıymış. Güzel haberlerle dönerz inşallahrahimler büyüyo tabi biraz ağrı yapması normal. Büyüyo bebişler çok şükür
çok güzeller hele o bereye bayıldım... ellerinize sağlık
Benimkine hicbir tahminde bulunamiyor, bacak arasinda kordon var diyor kendi doktorum,gecen hafta aksam rahatsizlandim kramplar oldu vucudumda ani kas agrilari oldu gece baska bir doktora göturdu eşim ordaki doktora sorduk oda bakti bacak arasinda kordon var göstermiyor dedi belki bu aksam kontrol amacli gidebiliriz o hastaneye belki ögrenirizİnşallah canımben de halaaa öğrenemeyenlerdenim bi kız diyo bi erkek.
Ben yanlış mı anladım
Geçmiş olsunBenimkine hicbir tahminde bulunamiyor, bacak arasinda kordon var diyor kendi doktorum,gecen hafta aksam rahatsizlandim kramplar oldu vucudumda ani kas agrilari oldu gece baska bir doktora göturdu eşim ordaki doktora sorduk oda bakti bacak arasinda kordon var göstermiyor dedi belki bu aksam kontrol amacli gidebiliriz o hastaneye belki ögreniriz
Yağmur geldi kış kapıda resmen burada yanıyor kaloriferler valla ama ben maraşta yaşıyorum henüz açılmamış doğalgaz eşime sordum kasımın 10undan sonra anca açılır herhaldeHayır Batmandayım. Bu ara sürekli yağmurlu yıldırımlı şimşekliartk geldi kış üşünüyo valla. Açan var mı doğalgazı?
Hani ultrason resmin vardı ya yorum yapan arkadaş Kız diye yorumlamış.onu yazmıştım. Ama sonrasında sende zaten arkadaşın yorumunu görmüşsün Ben yazdıktan sonra gördüm senin yazdığın yorumuBen yanlış mı anladım
Çok sevindim iyi olmanıza, geçmiş olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim . Ay ne güzel doktorlarınız şimdiden doğumu konuşabiliyoragacsizkoalaa . Ben hala level atlayamadım çatlaktı , alınacaklardı , uykusuzluktu , hazımsızlıktı ... kendimi düşünmeye de geçemedim hala geçen gün kabız oldum , kendimin farkına vardım çok şükür ben de iyiyim bebeği de az önce gördüm rahatladım . İkimiz de iyiyiz . Ağrı kesici bile almamaya gayret gösterirken iki gündür ağrı kesici hatta antibiyotik aldık mecburen . Ayrıca mantar da Varmış doktor onu da temizlemeye çalıştık gibi birşey söyledi . Kanamam durunca mantar için fitil alacağım bir hafta arayla iki tane . Ama çok şükür iyiyiz
Öncelikle geçmiş olsun. Dr un anlam Verememesi çok acaip bişe. Dr bu konuda bilgisi yetersiz olamaz bence. Ama neden öyle birşey dedi anlam veremiyorum gibisindenKızlar 13+5 hamileyim. 1 haftadır adet ağrısına benzer ağrılarım var. Bu ağrılarla birlikte kasığımın sağ tarafında sert bi şişlik oluşuyo sonra geçiyo.
Doktorum anlam veremedi. Kasılma olabilir diye korkuyorum. Böyle bişey yaşayan varmı
Aynen bende öyleyim gece mutlaka tuvalet için uyanıyorum. Neyse sağlıklı olsunlarda uykusuz gecelere şimdiden başladık.Bende durum aynı aynı zamanda sık idrara çıkma geri geldi büyuyotlar ondan galiba
Aman başka sıkıntı olmasın da bu önemli değil.Yarın bende 16 oluyorum inşallah. aynı şeyleri bende yaşıyorum rahimimiz suan kalça kemiğimiz kadar büyüdüğü için bu ağrı ve kasılmaları yaşıyormuşuz sanırım bundan sonra bu kasılmalar hiç bitmeyecek alışmamız lazım
Şimdiden alistiriyorlar minikler sizi gece uyanmasina .sonradan Yok ben hazır değilim gece kalkmasina uykusuzluk zor falan demeyin diye uğraşıyor bebislerinizAynen bende öyleyim gece mutlaka tuvalet için uyanıyorum. Neyse sağlıklı olsunlarda uykusuz gecelere şimdiden başladık.
Ben de açtm bugün. Kızım üşüyo bizim için hala çok soğuk değl aslındaYağmur geldi kış kapıda resmen burada yanıyor kaloriferler valla ama ben maraşta yaşıyorum henüz açılmamış doğalgaz eşime sordum kasımın 10undan sonra anca açılır herhalde
Adana da yanıyor bana göre.Ben de açtm bugün. Kızım üşüyo bizim için hala çok soğuk değl aslında
Bana göre de sıcakAdana da yanıyor bana göre.
Ay bende çok severimAy hangi arkadaştı o yıldırım şimşek isteyenal al senin olsun. Kaç yere düştü allah bilir biri dibimize biyere düştü o kesn kızım uyandı ağlayrak korktu çocum sadece yağmur yağsa keşke korkuyrum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?