2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana göre de sıcakhamilelikten ateş basıyo bizi heralde. Okulda herks mont gymşti bugn ben hala tişört üstü gömlek
Sattaşım bu kadar olur ne kadar benziyoruz mesleklerde aynı olunca ben bursadayım ama sabah hala gömlekle okula gidiyorum

Bana göre de sıcakhamilelikten ateş basıyo bizi heralde. Okulda herks mont gymşti bugn ben hala tişört üstü gömlek
Bu arada sattaşım ben hala bebişin erkek olduğunu düşünüyorum. Yani illa ki olsun dediğimden değil hissim bu

Kız ben 1 kere kalkınca moralim bozuluyor. 4 kere naptın sen
Çocuk olunca 2saate Bir ayaktayız bunada hazirmisin tatlım. Dua edelim gazli bebisler olmasın benim ikinci oglum 3 Ay gazli dönem geçirdik. Kolik ti. Gece saat 3te kalkıyordu sanciyla sabah saat 7,30a kadar gözler açık uyumuyorduk ikimizde malesef

Bu arada sattaşım ben hala bebişin erkek olduğunu düşünüyorum. Yani illa ki olsun dediğimden değil hissim bu
Benm de içimde biyerlerde o düşünce var. Erkek oldğna dairbu arada iki kızın var erkek istemen norml bence tabi en başta sağlık. Allahım sağlklı hayrlı evlatlar nasip etsn.

Off allahım hepimize uyuyan çocuklar nasip etsin ya.

Bendim Muğla'ya gönder hepsini hiç hayır demem

Kızlar Aksam doktordaydim 29 Ekimde bebegimin cinsiyetini öğrendim ÷90 erkek dedi doktor ama tabi 5. Aydaki ayrintili ultrasonda tam net olur dedi %100 demedi ama pipisinide görduk gibi değismezse erkek bebeğimiz olucak gibi gözüküyor

Herkese selam.. Okuyorum herkesin yazdıklarını.. Serklaj operasyonu geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.. Sağ salm bebişini kucağına alsın.. Adını unutttum buraya ekleyene kadar
Ya benim göğüsler aldı başını gidiyor.. Kafam kadarlar nerdeyse.. Kenar taraftaki damarlar nasıl belrigin.. Sığdıramıyorum sütyenlerime yahu... Sızlıyorlar... Eğer bu sızlamaya sütüm olmasın kesecem bunları lapps lapsss atacam yerlereee Kafaya koydum ikinci bebeişten sonra küçültcem ben bunları.. Kasıklarım benim de batıyor.. Sık sık tuvaletteyim... Bulantım yok.. Ama yemekten sonra bulaşık makinesine bulaşıkları hani tabakları çalkalar koyarız ya.. O tabaktaki artıkları görünce bir öğürme geliyor.. Ya da tencerenin dibinde yemeğin yağı kalır ya işte o beni öğürtüyor.. Ne saçma.. Yerken sıkıntı yok.. Temizlerken sürahi nine gibi bööögh bööögh.. Gülüyorum ağlanacak halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…