Ay evet epey bir nazlı çıktilarGeçmiş olsunbebişlerimiz pek nazlı çıktı
Valla ben gece en az 4 defa idrar icin uyaniyorum simdiden bebisler uykusuz birakmaya başladilarAynen bende öyleyim gece mutlaka tuvalet için uyanıyorum. Neyse sağlıklı olsunlarda uykusuz gecelere şimdiden başladık.
Sattaşım bu kadar olur ne kadar benziyoruz mesleklerde aynı olunca ben bursadayım ama sabah hala gömlekle okula gidiyorumBana göre de sıcakhamilelikten ateş basıyo bizi heralde. Okulda herks mont gymşti bugn ben hala tişört üstü gömlek
Bu arada sattaşım ben hala bebişin erkek olduğunu düşünüyorum. Yani illa ki olsun dediğimden değil hissim buBana göre de sıcakhamilelikten ateş basıyo bizi heralde. Okulda herks mont gymşti bugn ben hala tişört üstü gömlek
Sabahları yanıyorum akşamları üşüyorum bende Bi acaipKızlar size nasıl sıcak basıyor ya ben donuyorum sürekli
Kız ben 1 kere kalkınca moralim bozuluyor. 4 kere naptın senValla ben gece en az 4 defa idrar icin uyaniyorum simdiden bebisler uykusuz birakmaya başladilar
Çocuk olunca 2saate Bir ayaktayız bunada hazirmisin tatlım. Dua edelim gazli bebisler olmasınKız ben 1 kere kalkınca moralim bozuluyor. 4 kere naptın sen
Sen de mi öğretmensinSattaşım bu kadar olur ne kadar benziyoruz mesleklerde aynı olunca ben bursadayım ama sabah hala gömlekle okula gidiyorum
Benm de içimde biyerlerde o düşünce var. Erkek oldğna dairBu arada sattaşım ben hala bebişin erkek olduğunu düşünüyorum. Yani illa ki olsun dediğimden değil hissim bu
Off allahım hepimize uyuyan çocuklar nasip etsin ya.Çocuk olunca 2saate Bir ayaktayız bunada hazirmisin tatlım. Dua edelim gazli bebisler olmasınbenim ikinci oglum 3 Ay gazli dönem geçirdik. Kolik ti. Gece saat 3te kalkıyordu sanciyla sabah saat 7,30a kadar gözler açık uyumuyorduk ikimizde malesef
Uyuyan emen ve gazsız bebişlerOff allahım hepimize uyuyan çocuklar nasip etsin ya.
BendimAy hangi arkadaştı o yıldırım şimşek isteyenal al senin olsun. Kaç yere düştü allah bilir biri dibimize biyere düştü o kesn kızım uyandı ağlayrak korktu çocum sadece yağmur yağsa keşke korkuyrum yaa
Aall all canım benim hepsi senin olsunBendimMuğla'ya gönder hepsini hiç hayır demem
Amin amin ecmainOff allahım hepimize uyuyan çocuklar nasip etsin ya.
Evet sınıf öğretmeniyşmSen de mi öğretmensinevet benzer yanlarımız epey fazla
Sorma nasil sinirlerim bozuluyor aglamak geliyor her tuvalete kalktikca ciglik atasim geliyor bide tuvaletten sonra uyumaya calismak ayri işkenceKız ben 1 kere kalkınca moralim bozuluyor. 4 kere naptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?