Bende dönüyorum hatta ben ilk öğrendiğim zaman Ağustos sıcağında donmaya başlamıştım ateşim çıkıyordu üşüyordum ateşim geçti şükür ama üşüme hep var hiç ateş basmıyor Buda normal demek kiKızlar size nasıl sıcak basıyor ya ben donuyorum sürekli
AmiiinnnnUyuyan emen ve gazsız bebişler
Aynen öyle bazen bende çok zorlanıyorum tekrar uyumaya çalışırkenS
Sorma nasil sinirlerim bozuluyor aglamak geliyor her tuvalete kalktikca ciglik atasim geliyor bide tuvaletten sonra uyumaya calismak ayri işkence
Aa ne güzel bir tarihte öğrenmişsiniz. Hayırlı olsun oğlunuz,sağlıkla gelsin.Kızlar Aksam doktordaydim 29 Ekimde bebegimin cinsiyetini öğrendim ÷90 erkek dedidoktor ama tabi 5. Aydaki ayrintili ultrasonda tam net olur dedi %100 demedi ama pipisinide görduk gibi değismezse erkek bebeğimiz olucak gibi gözüküyor
Hadi gözün aydın hayırla sağlıkla gelsin bebeğiniz inşaallahKızlar Aksam doktordaydim 29 Ekimde bebegimin cinsiyetini öğrendim ÷90 erkek dedidoktor ama tabi 5. Aydaki ayrintili ultrasonda tam net olur dedi %100 demedi ama pipisinide görduk gibi değismezse erkek bebeğimiz olucak gibi gözüküyor
Evett benim eş ondeymis onun için hissetsemde cok az bi dalga gibi oğlumla karnıma vurarak anlasiyorduk bu haftalardaNeden öyle üzüldn ki? Hissedemiyosun diye mi?
gözünüz aydın. sağlıkla gelsin minik oğlunuz.Kızlar Aksam doktordaydim 29 Ekimde bebegimin cinsiyetini öğrendim ÷90 erkek dedidoktor ama tabi 5. Aydaki ayrintili ultrasonda tam net olur dedi %100 demedi ama pipisinide görduk gibi değismezse erkek bebeğimiz olucak gibi gözüküyor
2 yılda ben bekledim. Gitmediğim hastahane doktor kalmadı. Bütün tahlillerim temiz herşey normal ,İstanbulda gittiğim bir tüp merkezi bana umut oldu. Doktor kafamı tüp bebeğe yönlendirdiği ay hamile kaldım. Gelişimi ilerlemediği için 7. Haftada düşük yaptım. Peşine regl oldum ve bir sonraki ay tekrar hamile kaldığımı öğrendim. Şimdi 15. Haftamızdayız...Hayırlı sabahlar hanımlar RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizde çok istiyoruz 1.5 sene oldu her ay bir umutla bekleyip sonra hayal kırıklığı tabiki her işte bir hayır vardır bunu bilincinde olmama rağmen artık canımı çok acıtıyor herşeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa olur
Öncelikle geçmiş olsun canım. Ben 12. Haftaya kadar kullandım. Dikiş olunca nasıl bilmiyorum ams çok da öteye bırakmıyordum, kendisi dağılıp gidiyordu. İnşallah sağlıkla kucağına al bebişiniKızlar ilk defa fitil kullanacağım . Doktor özellikle alttan al dedi bu progestanı . On dakikadır bekliyorum nedense cesaret edemedim bir türlü kullanmaya dikişlerden dolayı . Progestanı alttan kullananlar çok itmeme filan gerek yok değil mijel olarak kullanıyordum ama o zaman dikiş yoktu
Geçmiş olsun canımKızlar ilk defa fitil kullanacağım . Doktor özellikle alttan al dedi bu progestanı . On dakikadır bekliyorum nedense cesaret edemedim bir türlü kullanmaya dikişlerden dolayı . Progestanı alttan kullananlar çok itmeme filan gerek yok değil mijel olarak kullanıyordum ama o zaman dikiş yoktu
Maşallah. Allah sağ salim kavustursun bebeğinize.2 yılda ben bekledim. Gitmediğim hastahane doktor kalmadı. Bütün tahlillerim temiz herşey normal ,İstanbulda gittiğim bir tüp merkezi bana umut oldu. Doktor kafamı tüp bebeğe yönlendirdiği ay hamile kaldım. Gelişimi ilerlemediği için 7. Haftada düşük yaptım. Peşine regl oldum ve bir sonraki ay tekrar hamile kaldığımı öğrendim. Şimdi 15. Haftamızdayız...
Vallahi korkarak ucundan koydum . O da sanırım pek işe yaramadı . Amin inşallahÖncelikle geçmiş olsun canım. Ben 12. Haftaya kadar kullandım. Dikiş olunca nasıl bilmiyorum ams çok da öteye bırakmıyordum, kendisi dağılıp gidiyordu. İnşallah sağlıkla kucağına al bebişini
Güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar bugün doktor günümüz 15 gün oldu , 15. Haftaya girdik, hem sağlığını duyalım inşallah, belki cinsiyetini de öğreniriz. Hepimize kolaylıklar diliyorum.
3 boğum muGeçmiş olsun canım
Doktorum parmagin uc bogumu kadar dedi bana ama yapabiliyor muyum hayırsabah idrarla beyaz alıntılar gelecek notmal mi ama bilmiyorum inşallah ise yariyordur
Canım dikiş rahimde değil mi? Parmağın ile oraya ulaşman zaten çok zorlarsan olur ancak.. Boğum var parmağını sokunca girişte, ordan geçti mi tamam, zaten içeri çekiyor vajina onu..Kızlar ilk defa fitil kullanacağım . Doktor özellikle alttan al dedi bu progestanı . On dakikadır bekliyorum nedense cesaret edemedim bir türlü kullanmaya dikişlerden dolayı . Progestanı alttan kullananlar çok itmeme filan gerek yok değil mijel olarak kullanıyordum ama o zaman dikiş yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?