2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ilk defa fitil kullanacağım . Doktor özellikle alttan al dedi bu progestanı . On dakikadır bekliyorum nedense cesaret edemedim bir türlü kullanmaya dikişlerden dolayı . Progestanı alttan kullananlar çok itmeme filan gerek yok değil mi jel olarak kullanıyordum ama o zaman dikiş yoktu

Kızlar bursalı anneler için arabayatagı metro istasyonunun orda bebelife açılacakmış 2 kasımda %80indirim deniyor bilginiz olsun

S

Sorma nasil sinirlerim bozuluyor aglamak geliyor her tuvalete kalktikca ciglik atasim geliyor bide tuvaletten sonra uyumaya calismak ayri işkence
Aynen öyle bazen bende çok zorlanıyorum tekrar uyumaya çalışırken

Aa ne güzel bir tarihte öğrenmişsiniz. Hayırlı olsun oğlunuz,sağlıkla gelsin.

Hadi gözün aydın hayırla sağlıkla gelsin bebeğiniz inşaallah

gözünüz aydın. sağlıkla gelsin minik oğlunuz.❤❤

2 yılda ben bekledim. Gitmediğim hastahane doktor kalmadı. Bütün tahlillerim temiz herşey normal ,İstanbulda gittiğim bir tüp merkezi bana umut oldu. Doktor kafamı tüp bebeğe yönlendirdiği ay hamile kaldım. Gelişimi ilerlemediği için 7. Haftada düşük yaptım. Peşine regl oldum ve bir sonraki ay tekrar hamile kaldığımı öğrendim. Şimdi 15. Haftamızdayız...

Öncelikle geçmiş olsun canım. Ben 12. Haftaya kadar kullandım. Dikiş olunca nasıl bilmiyorum ams çok da öteye bırakmıyordum, kendisi dağılıp gidiyordu. İnşallah sağlıkla kucağına al bebişini

Geçmiş olsun canım
Doktorum parmagin uc bogumu kadar dedi bana ama yapabiliyor muyum hayır sabah idrarla beyaz alıntılar gelecek notmal mi ama bilmiyorum inşallah ise yariyordur

Maşallah. Allah sağ salim kavustursun bebeğinize.

Vallahi korkarak ucundan koydum . O da sanırım pek işe yaramadı . Amin inşallah

Günaydın hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Bizim 12.Haftamızda %60 erkek tahmini yapıldı ama benim hep hissettiğimi söyledi. 16.haftamda kontrolüm o zaman net öğreniriz inşallah

Geçmiş olsun canım
Doktorum parmagin uc bogumu kadar dedi bana ama yapabiliyor muyum hayır sabah idrarla beyaz alıntılar gelecek notmal mi ama bilmiyorum inşallah ise yariyordur
3 boğum mu ben de koyamadım o zaman . Ucundan bıraktım ama sabah dediğin gibi beyaz beyaz döküldü . Dikiş olmasa koyardım. Ben vajinismus sıkıntısı çekmiştim evlendiğim ilk yıl . Şimdi dikişle fitil vermek bana onu hatırlattı , akşam oturup ağladım fitili veremeyince neyse alışırım umarım. Daha doğuma kadar çooook zaman var .

Günaydın kızlar.. Bir süredir rüyamda hep bebekler görüyordum ama hiçbiri benim değildi. Bu gece kendi bebeğimi gördüm nihayet Canım dikiş rahimde değil mi? Parmağın ile oraya ulaşman zaten çok zorlarsan olur ancak.. Boğum var parmağını sokunca girişte, ordan geçti mi tamam, zaten içeri çekiyor vajina onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…