2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ben 8 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var ondada 4 seneye yakın olmadi yine olmuyor her işte vardır bir hayır artık kafama takmamaya çalışıyorum

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin minik.

vajinal fitil çok kullandım mantar sebebiyle. önce ellerini iyice yıka sırt üstü yatıp bacaklarını bük ve kendine doğru çek sonra işaret parmağınla bayağı içeri sok. üç boğum olabilir. yapamıyorsan yapabildiğin kadar ilerlet. bir müddet yatakta kal. dikiş rahim ağzindaysa oraya parmakla ulaşmak pek mümkün değil şu anda . en önemlisi rahat ve gevşek ol. çok çok geçmiş olsun tekrardan

Allah yavrunu sana bağışlasın canım, gittiğim merkezde Hsg çekildim sonuçlar temiz çıkınca doktor bana 3 ay bekleyelim eğer gebelik oluşmazsa tüp bebek yapalım demişti. Daha sonra ben Instagram bir sayfada ücretsiz ovulasyon takibi yapan bir bayanla tanıştım. Ondan test aldım hemen aldığım ay hamile kaldım.

Kızlar merhaba 4 günlük istanbul 'a ailemin yanına gidip geldim . Çok güzel 4 gün geçti ama hamilelik başka bişey bazen kendimi kasmadan , etkilemeden akışına bırakıyorum . Ordada öle oldu ama bebek de büyüdükçe bende daha da rahatsızlanıyorum. Kalçadan bacaklarıma agrı olmaya başladı 2 gündürlü . Belim çok ayakta durunca agrıyor zaten artık karnım baya baya çıktı zaten şuan yanları agrıma var ve sonunda artık bu hafta sonu randevumumuz vardı dün hastaneden aradılar yarına çektiler doktor yok diye . Artık 1 ay oldu görmeyeli çok özledim artık yavrumu ve sonunda cinsiyet ögrenicez Allahın izniyle bu gece hiç uyanamadım artık hep sola dönüp yatıyorum yastık da koydum ama çok agrım oldu bunu doktoruma sorcam gerçekten

Sanki bir oğlunuz olacak gibi hissediyorum geçmiş olsun ayni ağrılar bende de vardı doktor magnezyum verince baya baya azaldı inanamadım umarım sizde de öyle olur

Sanki bir oğlunuz olacak gibi hissediyorum geçmiş olsun ayni ağrılar bende de vardı doktor magnezyum verince baya baya azaldı inanamadım umarım sizde de öyle olur

İnşallah yarın ögreniriz annesinin bebişi çok özletti kendini hrkes bişey sölüyor bende hayırlısı elli ayaklı olsun demekten başka bir şey söylemedim . İnşallah geçer söleyceğim doktora inşallah öle olur çok teşekkür ederim Allah hepinizin kini bağışlasın

Güzel topiğimizin güzel annişleri nasılsınız bi kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum malum kuş temizliğine giriştim daha da bi dünya işim var

Kolay gelsin canım kendini yormadan yap. Dikkat et çok.

Oh ne güzel aile ile vakit geçirmek. Bende çok özledim 1 ay sonra gideceğim inşallah yanlarına. 1 ay kalacağım çünkü uzaktayız gidince mecbur uzun kalınıyor. Ordan dönünce de bebek için hazırlıklara başlarım diye düşündüm. Ayyy hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım ne olacak cinsiyeti. Öncelik sağlıklı sıhhatli olması tabi ki.

kızlar bu arada hamile pantolonu aldım sonunda Allahım dünya varmış
gülegüle kullanın. nereden aldınız acaba? ben de almak istiyorum ama biraz da kışlık olsun istiyorum çok kalın değil ama ince kumaş olmasin. çok pahalı da olmasin diyorum ama bakalım tum istediklerimiz bulacak miyim?

bugün yine başım zonkluyor Ya parol içtim ama banamisin demedi. Migrenimin bukadar artacağını hiç düşünmemiştim. Kalpteki ritm bozukluğu çarpıntı yetiyordu bana.ikisi Bir arada hiç çekilmiyor Ya

bugün yine başım zonkluyor Ya parol içtim ama banamisin demedi. Migrenimin bukadar artacağını hiç düşünmemiştim. Kalpteki ritm bozukluğu çarpıntı yetiyordu bana.ikisi Bir arada hiç çekilmiyor Ya
çok geçmiş olsun. başağrısı çok zor hakikaten . başka bir ağrı kesici kullanamıyor musunuz? ne bileyim yan etkisi olmayan ama daha etkili bir şey. iki tane parol içebilirsiniz demişti bana doktor olmadı öyle bir deneyin. insallah çabuk geçer

Dr.um geçen gün serum taktırdigimda baş ağrısı için paroldan başka birşey kullanmanı önermiyorum demişti. İki parol ayni andami içiyorsunuz. Ben tek içtim ama hiç fayda etmedi.aksine daha da çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…