Önceden tahmin yapmışmıydıKızlar Aksam doktordaydim 29 Ekimde bebegimin cinsiyetini öğrendim ÷90 erkek dedidoktor ama tabi 5. Aydaki ayrintili ultrasonda tam net olur dedi %100 demedi ama pipisinide görduk gibi değismezse erkek bebeğimiz olucak gibi gözüküyor
AA cinsiyet kesin değil ama gitmek isterşmKızlar bursalı anneler için arabayatagı metro istasyonunun orda bebelife açılacakmış 2 kasımda %80indirim deniyor bilginiz olsun
Hayır olsun rüyan canımTikkabilla bende dün öğlen uyumuştum biraz o sırada saçları uzun bir kız bebek gördüm benim bebegimmis. Emziriyorum Ama nasıl sütüm var anlatamam. Sonra rahmetli babaannem adını ne koyacaksın bebeğin kızım diyor. Ay çok heyecanlıydı
Netten baktım rüya tabirlerine bebek emzirmek evliyseniz hamile kalmaya gebeyseniz Kız evlat doguracaginiza işaret diyorHayır olsun rüyan canım
Oh ne güzel aile ile vakit geçirmek. Bende çok özledim 1 ay sonra gideceğim inşallah yanlarına. 1 ay kalacağım çünkü uzaktayız gidince mecbur uzun kalınıyor. Ordan dönünce de bebek için hazırlıklara başlarım diye düşündüm. Ayyy hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım ne olacak cinsiyeti. Öncelik sağlıklı sıhhatli olması tabi ki.
Içın rahat olsun bence bir şey olmamıştır ama rahat edeyim istiyorsan bi doktora git canimYok kuzm çok şükür
Yok kuzm kıpırtılarını hissettim çok şükür içim rahatladıIçın rahat olsun bence bir şey olmamıştır ama rahat edeyim istiyorsan bi doktora git canim
Eline sağlık kuzum ne güzel elinden geliyor ya masallah
Benimde o civarlarda detaylı ultrason tarihim bu sefer görüş günü baya belirgin olacak insallahBenim görüş günü 15kasim. Acaba niye 1ay 1hafta sonraya almışım Bir önceki kontrolümde. Cinsiyeti öğrenince o gün kendimden geçtiğim burdada belli oldu
Canım olabiliyor böyle kasılmalar doktorun da sorun görmediyse sıkıntılı bir durum değil demekkiKızlar 13+5 hamileyim. 1 haftadır adet ağrısına benzer ağrılarım var. Bu ağrılarla birlikte kasığımın sağ tarafında sert bi şişlik oluşuyo sonra geçiyo.
Doktorum anlam veremedi. Kasılma olabilir diye korkuyorum. Böyle bişey yaşayan varmı
Hay maşallah ya ben bi kere kalkıyorum o da zorlaValla ben gece en az 4 defa idrar icin uyaniyorum simdiden bebisler uykusuz birakmaya başladilar
Ya benimde pantolonlarım öyle geziyorum nerden aldınız varmı önereceginiz markalarValla ben 12 haftalık olunca aldım hemen. İnanılmaz rahata erdim. Her şeyim de dardı benim. Düğme fermuar açık gezmekten kurtuldum
Valla beni de..
Hayır olsun canım, ben de emziriyordum ve anlatılamaz bir duyguyduTikkabilla bende dün öğlen uyumuştum biraz o sırada saçları uzun bir kız bebek gördüm benim bebegimmis. Emziriyorum Ama nasıl sütüm var anlatamam. Sonra rahmetli babaannem adını ne koyacaksın bebeğin kızım diyor. Ay çok heyecanlıydı
Ben lcwden aldım birkaç hafta önce.. 70 küsür yazıyordu üstünde ve asla bir indirim yazısı da yoktu asılı olduğu yerde ama kasaya ödemeye gittiğimde kız 45 tl dedi, ben şokYa benimde pantolonlarım öyle geziyorum nerden aldınız varmı önereceginiz markalar
Ben hastane çıkışı pantolon bana fenalık getirince LCW dan aldım yolumun üstünde diye. Ama H&M'de de güzel şeyler var gördüğüm kadarıyla.Ya benimde pantolonlarım öyle geziyorum nerden aldınız varmı önereceginiz markalar
Bende genelde 34 bedenim ya da xs o yüzden bacaklardan cok bol gelsin istemiyorum henüz bakmadım ama bakayım lcw baya da ucuzmuşBen lcwden aldım birkaç hafta önce.. 70 küsür yazıyordu üstünde ve asla bir indirim yazısı da yoktu asılı olduğu yerde ama kasaya ödemeye gittiğimde kız 45 tl dedi, ben şok36 beden aldım şu an bol biraz ama giyiyorum arada ve çok rahat oluyor. Kot bulamadım ama gönlüme göre, onu da bulsam 2 tane yeter bana..
Lcw herkes ordan alıyor kullanışlı sanırım bende bi bakayım h&m'de bakarım önüm açık gezmekten utanıyorum artık bulantılarım da azaldı cıkıp gezip bakayım birazBen hastane çıkışı pantolon bana fenalık getirince LCW dan aldım yolumun üstünde diye. Ama H&M'de de güzel şeyler var gördüğüm kadarıyla.
Bende genelde 34 bedenim ya da xs o yüzden bacaklardan cok bol gelsin istemiyorum henüz bakmadım ama bakayım lcw baya da ucuzmuşBen lcwden aldım birkaç hafta önce.. 70 küsür yazıyordu üstünde ve asla bir indirim yazısı da yoktu asılı olduğu yerde ama kasaya ödemeye gittiğimde kız 45 tl dedi, ben şok36 beden aldım şu an bol biraz ama giyiyorum arada ve çok rahat oluyor. Kot bulamadım ama gönlüme göre, onu da bulsam 2 tane yeter bana..
Lcw herkes ordan alıyor kullanışlı sanırım bende bi bakayım h&m'de bakarım önüm açık gezmekten utanıyorum artık bulantılarım da azaldı cıkıp gezip bakayım birazBen hastane çıkışı pantolon bana fenalık getirince LCW dan aldım yolumun üstünde diye. Ama H&M'de de güzel şeyler var gördüğüm kadarıyla.
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzumKızlar Aksam doktordaydim 29 Ekimde bebegimin cinsiyetini öğrendim ÷90 erkek dedidoktor ama tabi 5. Aydaki ayrintili ultrasonda tam net olur dedi %100 demedi ama pipisinide görduk gibi değismezse erkek bebeğimiz olucak gibi gözüküyor
Canım com ileri itmene gerek yok sadece fitili alınca bi yarım saat yat cikmasinKızlar ilk defa fitil kullanacağım . Doktor özellikle alttan al dedi bu progestanı . On dakikadır bekliyorum nedense cesaret edemedim bir türlü kullanmaya dikişlerden dolayı . Progestanı alttan kullananlar çok itmeme filan gerek yok değil mijel olarak kullanıyordum ama o zaman dikiş yoktu
Fitilli kadifeleri de vardı güzeldi, aklım kaldıBende genelde 34 bedenim ya da xs o yüzden bacaklardan cok bol gelsin istemiyorum henüz bakmadım ama bakayım lcw baya da ucuzmuş
Lcw herkes ordan alıyor kullanışlı sanırım bende bi bakayım h&m'de bakarım önüm açık gezmekten utanıyorum artık bulantılarım da azaldı cıkıp gezip bakayım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?