2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Önceden tahmin yapmışmıydı

Hayır olsun rüyan canım

Sağol canım çok teşekkür ederim aslında ben her gittiğimde 3 yada 4 gün kalabiliyorum eşimle işe gittiği için 29 ekim birleştirdik çok özledim diye ama yetmedi birde ağladım anneme sende çabuk gel dedim oda diğer at geline inşallah Allah hepimizin yavrusunu korusun söylerim hemencicik aminnnnnn

Canım olabiliyor böyle kasılmalar doktorun da sorun görmediyse sıkıntılı bir durum değil demekki

Tikkabilla profil resmin beni benden alıyor
Valla beni de.. Ama çok güzel değil miiiii?
Hayır olsun canım, ben de emziriyordum ve anlatılamaz bir duyguydu

Ya benimde pantolonlarım öyle geziyorum nerden aldınız varmı önereceginiz markalar
Ben lcwden aldım birkaç hafta önce.. 70 küsür yazıyordu üstünde ve asla bir indirim yazısı da yoktu asılı olduğu yerde ama kasaya ödemeye gittiğimde kız 45 tl dedi, ben şok 36 beden aldım şu an bol biraz ama giyiyorum arada ve çok rahat oluyor. Kot bulamadım ama gönlüme göre, onu da bulsam 2 tane yeter bana..

Ya benimde pantolonlarım öyle geziyorum nerden aldınız varmı önereceginiz markalar
Ben hastane çıkışı pantolon bana fenalık getirince LCW dan aldım yolumun üstünde diye. Ama H&M'de de güzel şeyler var gördüğüm kadarıyla.

Bende genelde 34 bedenim ya da xs o yüzden bacaklardan cok bol gelsin istemiyorum henüz bakmadım ama bakayım lcw baya da ucuzmuş
Ben hastane çıkışı pantolon bana fenalık getirince LCW dan aldım yolumun üstünde diye. Ama H&M'de de güzel şeyler var gördüğüm kadarıyla.
Lcw herkes ordan alıyor kullanışlı sanırım bende bi bakayım h&m'de bakarım önüm açık gezmekten utanıyorum artık bulantılarım da azaldı cıkıp gezip bakayım biraz

Bende genelde 34 bedenim ya da xs o yüzden bacaklardan cok bol gelsin istemiyorum henüz bakmadım ama bakayım lcw baya da ucuzmuş
Lcw herkes ordan alıyor kullanışlı sanırım bende bi bakayım h&m'de bakarım önüm açık gezmekten utanıyorum artık bulantılarım da azaldı cıkıp gezip bakayım biraz

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzum

Canım com ileri itmene gerek yok sadece fitili alınca bi yarım saat yat cikmasin

Fitilli kadifeleri de vardı güzeldi, aklım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…