2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya benimde pantolonlarım öyle geziyorum nerden aldınız varmı önereceginiz markalar

trendyoldan aldım 56 lira çok beğendim. Resmi kurumda çalışıyorum ve dar paça kullanmıyorum baya aradım orda buldum. Kumaş ve bol kesim düşünenler bakabilir. Görsin markası

Tikkabilla D dilzar Jadesi sağolun Kızlar bugun yatarken biraz daha itmeyi demeyeceğim . Yaşadığım psikoloji çok Farklı gerçekten şuan kendime ben bile şaşırıyorum . Vajinismus olduğum zaman ne hissediyorsam sanki tekrar gün yüzüne çıkmış o duygular gibi hissettim . Ama ben bunu da aşarım Tikkabilla rüyada emzirmek gerçekten çok huzur verici bir duygu , hayrolsun inşallah

Canım ben de vajinismusu 2 yıl sonra yendim daha geçtiğimiz ocak ayında, seni çok iyi anlıyorum. Fitilde sorun yaşamadım hiç ama ilk 3 ayki ilişki yasağından sonra şu an biraz zorlanıyorum o konuda.. Sadece ilk aşamada tabi..
Doktorunla hiç vajinismus konusunu konuştun mu, ben açıkçası doğum sırasında sorun olur mu diye tedirgin oluyorum, doktoruma bir şey demedim daha erken dönem olduğu için..

Canımmm çok teşekkür ederim vallahi yorulmuyorum desem yalan olur

Ay masallah sizlere ya ben norma süpürsün dün bel agrım nasıl artti
Vallahi bende öyle canım sabaha kadar bel ağrısı çekiyorum ama napıyım başladım artık bitirmem lazım tam 5 gündür uğraşıyorum 1 odam ve banyolarım kaldı

Benimki tüp bebek ve bir de kaybımız olduğu için ilişki ye yeltenmedik bile korkudan . Ve tüp bebek tedavisine başladığım günden beri olmadı yani ilişki . Normalde dikiş atılmadan önce jel kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ama dikiş atıldıktan sonra dün ilk defa küçücük fitili veremedim . Oturup ağladım , gece 2 ye kadar . Yani bu duygularım yeni gün yüzüne çıktı sanki dikiş sonrası . Doğumda sıkıntı yaşayabileceğimi hiç düşünmedim . O yüzden de doktoruma zaten hiç danışmadım . Bakalım sıkıntı yaşarsam mutlaka konuşurum bu durumu da

Kızlar size birde birşey sormak istiyorum gebelikte ilişkiyle ilgili suan 4 aylık olduk ama açıkçası bulantım ve kötü oldugumdan dolayı aklıma bile gelmedi. Doktorunuz size bir öneride bulundu mu ya da bir yasak koydumu siz neler düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum

Kalp atışını duyana kadar tavsiye etmiyorum demişti doktorum beklediğimiz tek an o andı sanırım. Sonra sıklığı azaltarak devam ettik. Şimdi yine çok sık olmamakla beraber devam ediyor. Hiç ara vermedik biz. ☺

Ben zaten yaklaşık 2 aydır annemin yanındayım kötü geçtiği için yanında olsam dahi iyi olmadıgım için olmazdı. Ya herhangi bir sıkıntı olmuyor dimi Kasılma ağrı gibi ya da sonrasında bi lekelenmem falan onu merak ediyorum sadece

Yok olmuyor. İlk seferde hatta ikince seferde bende çok korktum. Sonra baktım bir sıkıntı yok devam ettik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ama yine de dikkatli olmak lazım tabii.

Yok olmuyor. İlk seferde hatta ikince seferde bende çok korktum. Sonra baktım bir sıkıntı yok devam ettik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ama yine de dikkatli olmak lazım tabii.
Canım teşekkür ederim ilk gebelik olunca bi bilgim yoktu iyi oldu anlattıkların aslında birşey olmayacağını düşünüyorum bende ama yinede insan ister istemez bir şey olur diye düşünmeden edemiyor

Valla canımcım doktor riskli gebelik değilse biz bir yasak koymuyoruz dedi. Ama 10 hafta beklerseniz iyi olur demişti. Benim eşim bunu duyunca kendiside bir nolur nolmaz diyerek 2 hafta ekledi üstüne sağolsun. Tam heh zamanı geldi derken lekelenmem oldu 2 hafta yasak dedi bu sefer doktor. Yani senin anlayacağın biz 14 haftalık olduğumuzda yapmaya başladık. Eşim hala çok tedirgin, ona kalsa 9 ay yapmaz yeter ki bana ve çocuğa bir şey olmasın. Ama ben fenalarda geziyorum. Bence gebelikte ilişkiden daha fazla haz alıyor kadınlar yani en azından ben öyleyim.

Yaa benimde suan hiç öyle bir isteğim yok ot muyum neyim ben bilemedim eşimde senin eşin gibi çok temkinli teklifde dahi bulunmadı birşey olur diye ya zaten öyle libidosu düşük bi kadınım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…