Bizede dr 10hafta yasak demişti.sonrasinda da ben hiç istemedim.esimde üstelemedi. Sabah erken kalktığım için ne bilim geve uykusuz kalmak işime gelmiyor. Birde birisi benim uykumu keyfi olarak bolerseKızlar size birde birşey sormak istiyorum gebelikte ilişkiyle ilgili suan 4 aylık olduk ama açıkçası bulantım ve kötü oldugumdan dolayı aklıma bile gelmedi. Doktorunuz size bir öneride bulundu mu ya da bir yasak koydumu siz neler düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum
Aynen bende libidosu düşük kadinlardanim sanırsam.hamile olmasam heralde menopoza giriyorum dicem töbe töbe önceden böyle değildim.iki gebeliktede ne olduysa bunda oldu bende de bir otlukYaa benimde suan hiç öyle bir isteğim yok ot muyum neyim ben bilemedimeşimde senin eşin gibi çok temkinli teklifde dahi bulunmadı birşey olur diye ya zaten öyle libidosu düşük bi kadınım ki
Seninki direkt fizyolojik olabilir şu an dikişlerden dolayı, vajinismusla ilgili değildir sıkma canını.. Ben normal doğum çok istiyorum ama diyırum acaba doğumda birden kasar mıyım oradaki kasları ve bebeğe zarar verir miyim?Benimki tüp bebek ve bir de kaybımız olduğu için ilişki ye yeltenmedik bile korkudan . Ve tüp bebek tedavisine başladığım günden beri olmadı yani ilişki . Normalde dikiş atılmadan önce jel kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ama dikiş atıldıktan sonra dün ilk defa küçücük fitili veremedim . Oturup ağladım , gece 2 ye kadar . Yani bu duygularım yeni gün yüzüne çıktı sanki dikiş sonrası . Doğumda sıkıntı yaşayabileceğimi hiç düşünmedim . O yüzden de doktoruma zaten hiç danışmadım . Bakalım sıkıntı yaşarsam mutlaka konuşurum bu durumu da
Ben de tek çocuk düşünüyorum zaten, o yüzden açıkçası boşuna almak istemiyorum. Önceki pantolonlarımın iliklerine lastik toka geçirdim onlarla da idare ederim bir süreAklında kalacağına dolabında kalsın ben cok almayı düşünmüyorum daha cocuk düşünmediğimden
Önceki doktorum ilk 3 ay yasak demişti, biz 3 ay doldu başladıkKızlar size birde birşey sormak istiyorum gebelikte ilişkiyle ilgili suan 4 aylık olduk ama açıkçası bulantım ve kötü oldugumdan dolayı aklıma bile gelmedi. Doktorunuz size bir öneride bulundu mu ya da bir yasak koydumu siz neler düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum
Canım teşekkür ederim ilk gebelik olunca bi bilgim yoktu iyi oldu anlattıkların aslında birşey olmayacağını düşünüyorum bende ama yinede insan ister istemez bir şey olur diye düşünmeden edemiyor
Ya ben genel olarak öyle seksili bi kadın değilim işveli cilveli bizimki de napsın ondan demek çok isteyemiyo yazıkAynen bende libidosu düşük kadinlardanim sanırsam.hamile olmasam heralde menopoza giriyorum dicem töbe töbe önceden böyle değildim.iki gebeliktede ne olduysa bunda oldu bende de bir otluk
Kız o lastik toka olayı iyiymiş ama aklıma gelmedi hiçSeninki direkt fizyolojik olabilir şu an dikişlerden dolayı, vajinismusla ilgili değildir sıkma canını.. Ben normal doğum çok istiyorum ama diyırum acaba doğumda birden kasar mıyım oradaki kasları ve bebeğe zarar verir miyim?
Ben de tek çocuk düşünüyorum zaten, o yüzden açıkçası boşuna almak istemiyorum. Önceki pantolonlarımın iliklerine lastik toka geçirdim onlarla da idare ederim bir süre
Bizde tık yok bacımÖnceki doktorum ilk 3 ay yasak demişti, biz 3 ay doldu başladıkDoktora da danışmadık hee.. Ama son kontrolde düşük riski görünmüyor her şey iyi demişti, ona binaen başlamıştık. He çok istek var mı dersen yok, dediğin gibi bulantılarım sürüyor ama haftada bir seferden de bir şey olmaz
Valla beni bıraksalar ohoooYaa benimde suan hiç öyle bir isteğim yok ot muyum neyim ben bilemedimeşimde senin eşin gibi çok temkinli teklifde dahi bulunmadı birşey olur diye ya zaten öyle libidosu düşük bi kadınım ki
Ay Doğuma kadar deme daha çok var ben bu ay bitirir diye umuyorum senin durumun farklı ama senin de uzun surmesin cok zor3 boğum muben de koyamadım o zaman . Ucundan bıraktım ama sabah dediğin gibi beyaz beyaz döküldü . Dikiş olmasa koyardım. Ben vajinismus sıkıntısı çekmiştim evlendiğim ilk yıl . Şimdi dikişle fitil vermek bana onu hatırlattı , akşam oturup ağladım fitili veremeyince neyse alışırım umarım. Daha doğuma kadar çooook zaman var .
Ben kan sulandirici kullandigim için yasak bize en ufak bir kanamayi durdurmamiz cok zor dedi doktorumKızlar size birde birşey sormak istiyorum gebelikte ilişkiyle ilgili suan 4 aylık olduk ama açıkçası bulantım ve kötü oldugumdan dolayı aklıma bile gelmedi. Doktorunuz size bir öneride bulundu mu ya da bir yasak koydumu siz neler düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum
Geçmiş olsun hap mı iğne mi kullaniyorsunuz sulandırıcıyı? Ben hap kullanıyorum hiç bir uyarıda bulunmadı. Hoş bulunsada bulunmasa da pek fark eden bir durum yok bizde amaBen kan sulandirici kullandigim için yasak bize en ufak bir kanamayi durdurmamiz cok zor dedi doktorum
Çocugu olanlarada mantıklı.en azından fikir sahibi olursunAA cinsiyet kesin değil ama gitmek isterşm
Bayılıyorum istekli kadınlara ne bileyim evliliğin dinamiği temeli erkeğin mutlu olmasını sağlayan şey derler hep . Ben sıfır istek . Hamile olduğumu ogrendigimden beridir red ediyorum . Kuruycak adam tövbe tövbeValla beni bıraksalar ohooobence sen isteğin olduğu zaman yavaştan yavaştan yanaş eşine
Bizimde ilk zamanlar içte kanama vardı birlikte olmadık göbegim erken çıktı korkuyor bildiğin kardes gibi uyuyoruz gecen gün gülüyor 6-7ay sonra görüşürüzBayılıyorum istekli kadınlara ne bileyim evliliğin dinamiği temeli erkeğin mutlu olmasını sağlayan şey derler hep . Ben sıfır istek . Hamile olduğumu ogrendigimden beridir red ediyorum . Kuruycak adam tövbe tövbe
Yapma canım yapma . Dün saatlerce hatta sabahtan geceye kadar temizlik yaptım tatiliz diye eşimle. Önce belim agridi karnım sertleşti. Bugün de çatı kemiğim agridi . Aşağı baskı yapmaya başladı. Endiselendim ama ikinci çocuk rahatlığı mıdır nedir gitmedim doktora birde misafir ağırladım. Fenayım şuan.Güzel topiğimizin güzel annişleri nasılsınızbi kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum malum kuş temizliğine giriştim daha da bi dünya işim var
Ayy bizde öyleyiz valla doktor yap desede yapmayız korkuyoruzBizimki tüp bebekti transfer aşamasında iliiki yasak demişti ondan sonra da sormadık benimde işime geldi benim rahmim biraz aşağıda ilişki esnasında çok acı çeken biriyim o yüzden hamileyken de hiç istemiyorum eşim de etkilenirim diye hiç yaklaşmıyor kardeş kardeş devam
Basıl hissetsin yaa kaç haftalık ki bende bazen damar atar gibi oluyor hatireket etse hisseder miyim anlar mıyımBizimde ilk zamanlar içte kanama vardı birlikte olmadık göbegim erken çıktı korkuyor bildiğin kardes gibi uyuyoruz gecen gün gülüyor 6-7ay sonra görüşürüzbende korkuyorum.hele bebiş hareketlerini hissetmeye basladıgımdan beri
Canım, ilginiz için çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?