Maalesef doğuma kadar devam etmek zorundaymışımAy Doğuma kadar deme daha çok var ben bu ay bitirir diye umuyorum senin durumun farklı ama senin de uzun surmesin cok zor
Hem hap hem igne duble yaniGeçmiş olsun hap mı iğne mi kullaniyorsunuz sulandırıcıyı? Ben hap kullanıyorum hiç bir uyarıda bulunmadı. Hoş bulunsada bulunmasa da pek fark eden bir durum yok bizde ama
önceki gebeliklerimde demişti doktor. grip olmuştum vücut ağrısı için iki tane alabilirsin demişti. yine de sorun tabiki. ne olur ne olmaz.Dr.um geçen gün serum taktırdigimda baş ağrısı için paroldan başka birşey kullanmanı önermiyorum demişti. İki parol ayni andami içiyorsunuz. Ben tek içtim ama hiç fayda etmedi.aksine daha da çoğaldı
çok sevindim iyi olun da tek. hayatın normallesmesi de güzel bir taraftan. ben de yemek yapabiliyorum 1 haftadır. çok mutluyum. sanki ilk defa yapıyormuşum gibi.Canım, ilginiz için çok teşekkür ediyorumDaha iyi sayılırım, her yarım günde bir, bir yerlerime birşeyler oluyor ama genel durumum iyi. Genel olarak da mesajları kaçırdım , sizin pantolon alışverişi yapmak istediğiniz mesajı okudum en son. Ben evden bilgisayarla çalışıyorum, yorucu değil, ona başladım az az oturabildigim kadar. O nedenle pek giremiyorum. Herkesin sağlıklı, mutlu geçsin günleri. Yariladik sayılır Arada coucou derim.
Ben lc Waikiki’den aldım çok memnun kaldımgülegüle kullanın. nereden aldınız acaba? ben de almak istiyorum ama biraz da kışlık olsun istiyorum çok kalın değil ama ince kumaş olmasin. çok pahalı da olmasin diyorum ama bakalım tum istediklerimiz bulacak miyim?
Ay hep böyle istekli bi kadın olmak istedim ama yok yani bakalım 2 aydır yokum 2 ayın patlamasını yaşayacakmıyımValla beni bıraksalar ohooobence sen isteğin olduğu zaman yavaştan yavaştan yanaş eşine
Kız buna çok güldüm tek değilmişim demekki valla soldurduk gül gibi adamlarıBayılıyorum istekli kadınlara ne bileyim evliliğin dinamiği temeli erkeğin mutlu olmasını sağlayan şey derler hep . Ben sıfır istek . Hamile olduğumu ogrendigimden beridir red ediyorum . Kuruycak adam tövbe tövbe
teşekkürünü edersin ayriyeten o zamanVuuuuu konuya bakın hele tam benlik
Kızlar canım frambuazlı pasta istedi. Kocişko ya deyince hemen gitti Allahı çok seviyorum ben bu adamı yaa
Vajinismus zor bir durum ben yaşamadım ama ilk bir ay bende eşimle beraber olamadım tamamen psikolojik bi durum diye düşünüyorum kafamızda o olayı büyütüyoruz umarım hamilelik sonrası istediğin gibi yaşarsınDoğumdan sonra fırsat bulursam ben de ilk işim bu cinsellik konusunda destek almak olacakilk bir yıl vajinismus sıkıntısı çektim . Doğudaydık bir de psikiyatri ye giderek çözmeye çalıştık . Çok şükür o iş oldu ama benim için sadece olmuş oldu sonrasında çocuk istedik filan derken bende hiç istek filan yok . İlk yıl yaşadıklarıma bağlıyorum ama ben de evli olduğumu anlamak , istekli olmak istiyorum şimdi bir de araya hamilelik girdi . Ama Sonrası için umutluyum
Geçmiş olsun riske atmayın özleyin birbirinizi o zaman birazcıkBen kan sulandirici kullandigim için yasak bize en ufak bir kanamayi durdurmamiz cok zor dedi doktorum
Kızlar ben henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum yani test yapmadım korkuyorum çünküadet günüme bir ya da iki gün var dün akşam ilişkiden sonra peçeteye kahverengi birşey geldi adetin sonunda olduğu gibi sonra bi daha hiç gelmedi fikri olan var mı
Maşallah sana diyorum o zaman harikasınVallahi bende öyle canım sabaha kadar bel ağrısı çekiyorum ama napıyım başladım artık bitirmem lazım tam 5 gündür uğraşıyorum 1 odam ve banyolarım kaldı☺
Canım o kişiden kişiye ve hamilelik durumuna göre değişen bir durum açıkçası bana başından beri izin verdi ama erkekler bu konuda hassaslar benimki hiç yanasmiyo mesela ben arada gidiyorum çocuğa zarar vereceğim diye korkuyor tüp bebek olmasada tedaviyle oldu bizimki de o yüzden korkuyorKızlar size birde birşey sormak istiyorum gebelikte ilişkiyle ilgili suan 4 aylık olduk ama açıkçası bulantım ve kötü oldugumdan dolayı aklıma bile gelmedi. Doktorunuz size bir öneride bulundu mu ya da bir yasak koydumu siz neler düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum
Demekki genel olarak erkekler daha temkinli yaklaşıyor bu olaya. Ben doktoruma konusmadım bu konuyu yani bi uyarıda bulunmadı. benimde genel olarak böyle bir isteğim arzum yok açıkçası ama yazdıklarınız iyi oldu en azından sağlıklı bir gebelik için sorun teşkil etmiyormuş aklımda bulunsunCanım o kişiden kişiye ve hamilelik durumuna göre değişen bir durum açıkçası bana başından beri izin verdi ama erkekler bu konuda hassaslar benimki hiç yanasmiyo mesela ben arada gidiyorum çocuğa zarar vereceğim diye korkuyor tüp bebek olmasada tedaviyle oldu bizimki de o yüzden korkuyor
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzum
[/QUOT
Amin Tesekkur ederim
Benim doktorum 3 ay yasakladi daha sonrada eşim acikcasi eskisi gibi istekli degil cekiniyor hamileyim diye ben biraz yanasinda oluyor ama pek yanasmiyor agrilarin falan var diyor acikcasi anlayis gosteriyor ama bende kafama takiyorum uzaklasiyormu diyeCanım o kişiden kişiye ve hamilelik durumuna göre değişen bir durum açıkçası bana başından beri izin verdi ama erkekler bu konuda hassaslar benimki hiç yanasmiyo mesela ben arada gidiyorum çocuğa zarar vereceğim diye korkuyor tüp bebek olmasada tedaviyle oldu bizimki de o yüzden korkuyor
Hayir onceden iki defa bakti iki ayri doktor ama ikiside kendi doktorum ve baska doktor bacak arasinda kordon var dedi hic yorum yapmadilar bu 3. Doktor farkli bu ugrasti biraz sonunda ÷90 erkek dedi ama yine 5.ayda net renkli ultrasonda belli olur dediÖnceden tahmin yapmışmıydı
Amin Teşekkur ederimHayırlı olsun canım gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin minik.
Demekki genel olarak erkekler daha temkinli yaklaşıyor bu olaya. Ben doktoruma konusmadım bu konuyu yani bi uyarıda bulunmadı. benimde genel olarak böyle bir isteğim arzum yok açıkçası ama yazdıklarınız iyi oldu en azından sağlıklı bir gebelik için sorun teşkil etmiyormuş aklımda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?