2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@Baharumut18 canım merhaba,birşey sormak istiyorum sana.oğluna ek gıda neler veriyorsun?? Benim kızımın süt ürünlerine alerjisi var.artı pütürlü gıdayı kabul etmiyor tükürüyor napıcamı bilmiyorum çiğneme alışkanlığı edinemedi

Doğumdan sonra fırsat bulursam ben de ilk işim bu cinsellik konusunda destek almak olacak ilk bir yıl vajinismus sıkıntısı çektim . Doğudaydık bir de psikiyatri ye giderek çözmeye çalıştık . Çok şükür o iş oldu ama benim için sadece olmuş oldu sonrasında çocuk istedik filan derken bende hiç istek filan yok . İlk yıl yaşadıklarıma bağlıyorum ama ben de evli olduğumu anlamak , istekli olmak istiyorum şimdi bir de araya hamilelik girdi . Ama Sonrası için umutluyum

önceki gebeliklerimde demişti doktor. grip olmuştum vücut ağrısı için iki tane alabilirsin demişti. yine de sorun tabiki. ne olur ne olmaz.
çok sevindim iyi olun da tek. hayatın normallesmesi de güzel bir taraftan. ben de yemek yapabiliyorum 1 haftadır. çok mutluyum. sanki ilk defa yapıyormuşum gibi.

Ben lc Waikiki’den aldım çok memnun kaldım

Valla beni bıraksalar ohooo bence sen isteğin olduğu zaman yavaştan yavaştan yanaş eşine
Ay hep böyle istekli bi kadın olmak istedim ama yok yani bakalım 2 aydır yokum 2 ayın patlamasını yaşayacakmıyım
Kız buna çok güldüm tek değilmişim demekki valla soldurduk gül gibi adamları
Vuuuuu konuya bakın hele tam benlik
Kızlar canım frambuazlı pasta istedi. Kocişko ya deyince hemen gitti Allahı çok seviyorum ben bu adamı yaa
teşekkürünü edersin ayriyeten o zaman
Vajinismus zor bir durum ben yaşamadım ama ilk bir ay bende eşimle beraber olamadım tamamen psikolojik bi durum diye düşünüyorum kafamızda o olayı büyütüyoruz umarım hamilelik sonrası istediğin gibi yaşarsın

Zaten az kalmış biraz daha sabret 2 3 gün geçse daha emin olursun.

Canım o kişiden kişiye ve hamilelik durumuna göre değişen bir durum açıkçası bana başından beri izin verdi ama erkekler bu konuda hassaslar benimki hiç yanasmiyo mesela ben arada gidiyorum çocuğa zarar vereceğim diye korkuyor tüp bebek olmasada tedaviyle oldu bizimki de o yüzden korkuyor

Demekki genel olarak erkekler daha temkinli yaklaşıyor bu olaya. Ben doktoruma konusmadım bu konuyu yani bi uyarıda bulunmadı. benimde genel olarak böyle bir isteğim arzum yok açıkçası ama yazdıklarınız iyi oldu en azından sağlıklı bir gebelik için sorun teşkil etmiyormuş aklımda bulunsun

Benim doktorum 3 ay yasakladi daha sonrada eşim acikcasi eskisi gibi istekli degil cekiniyor hamileyim diye ben biraz yanasinda oluyor ama pek yanasmiyor agrilarin falan var diyor acikcasi anlayis gosteriyor ama bende kafama takiyorum uzaklasiyormu diye

Tecrübeli anneler,benim gibi 13 aylık bebekleri olan anneler,bebeğinize kahvaltı ara öğün akşam öğünü ne veriyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Bebeğim pütürlü gıda yemiyor,herşeyi blenderdan geçirmem gerekiyor.zaten herşeyi yemiyor da.saddce alerji maması içiyor.sizler neler veriyorsunuz pütürlü yiyor mu çiğneme alışkanlığı var mı.napıcam bilmiyorum ben.sadece muhallebiyle de olmazken.çorba desen onu da içmiyor,herşeyi yemiyor

Cinsellik mi? O nassssııı bişidi yaaavv..? Ben çok üşeniyorum yahu.. Eşim de hamilelikten ötürü pek yanaşmıyor.. Öpüşüp, koklaşıp, sarılıp sevgili sevgili uyuyoruz biz şahsen ben memnunum hayatımdan.. Banyo beni oldum olası üşendiriyor malesef Neyse aslında ben akıntısı çok olan arkadaşlara natracare diye bir günlük ped önermeye geldim.. Organik, jinekologlar tarafnıdan onaylanmış,zararsız,kokusuz bir günlük ped.. Kotex gibi, orkid gibi değil.. Çok güzel.. Ben kullanıyorsun.. Gazlı bez diyorsunuz ya aynı onun gibi yüzeyi.. Fiyatı biraz yüksek ama napalım..

Bir ben eşim garip galiba bu konuda. Bizde bebeğimiz gelsin diye 1 yıla yakın uğraştık. En son doktora gitmeye karar verince oldu. Ona rağmen o yasaklı dönemde ben sabretcez dedikçe suratı düşüyordu. En son baya sert yapmak zorunda kaldım anlaması için. Şimdi sıkıntı yok ya asla geri durmak istemez. Bazen beni bunaltacak boyutlara ulaşıyor. Bence her şeyin ortası iyi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…