Aminn çok sağol allah razı olsunAllah yavrunu sana bağışlasın canım, gittiğim merkezde Hsg çekildim sonuçlar temiz çıkınca doktor bana 3 ay bekleyelim eğer gebelik oluşmazsa tüp bebek yapalım demişti. Daha sonra ben Instagram bir sayfada ücretsiz ovulasyon takibi yapan bir bayanla tanıştım. Ondan test aldım hemen aldığım ay hamile kaldım.
Gözün aydın. Sağlıcakla gelsinKızlar merhaba kızım geliyor çok mutluyum, Dr. %90 kız dedi Değişmezse tabi. Hamdolsun darısı öğrenemeyenlere, sağlıcakla kalın
Aramız 1 gün gibi sizle %90 kız dedi darısı sizeGözün aydın. Sağlıcakla gelsindarısı başımıza bir ogrenseydik artık biz de
Canım brnm kızım 11 aylıkken bile parçalı yiyebiliyordu. Şuanda tamamen bizim gibi besleniyr. Benm anlamadığım 8 aylıkken ek gıdaya başladım demşsin neden o kadar grç başladınki?Evet canım maalesef ki bu şekilde devam ediyor.ben ek gıdaya 8 inci aylarda başlamıştım başlangıçta muhallebiler püreler olarak gittik.10 aylıkken falan pütürlülere başlamıştım ama öğürüp duruyordu.doktor ısrarla ver dediği için bir gün yine pütürlü verdim genizine kaçtı çok korkmuştum.sonra bi dönem bıraktım tekrar başladım yine kabul etmedi.bende artık pes ettim ve bulamaç tarzı devam ettim ama nereye kadar böyle devam edebilir kiarkadaşımın kızı aynı ay doğum yaptık,onun kızı makarna bile yiyor bildiğmiz burgu makarnayı.eline ne versen yiyor
Bellemek çok zor canım yaaa ben hiç bu kadar çaresiz hissetmedim bebişi beklerken hissettiğim gibiZaten az kalmış biraz daha sabret 2 3 gün geçse daha emin olursun.
Bellemek çok zor canım yaaa ben hiç bu kadar çaresiz hissetmedim bebişi beklerken hissettiğim gibi
Günaydın kizlar
Amin amin inşallah Rabbim senin bebeğini de sana bagislasin[/QUOTE]Çok heyecanlı çok farklı bir duygu gerçekten. Bende iki gün zor sabretmiştim. Öyle sık sık test yapmadım ama bir kere yaptım onda da çift çizgiyi gördüm aynı gün hemen gidip kan vermiştim. İnşallah sende göreceksin yaşayacaksın bu güzel duyguyu.
opum şubatta oldu 35 yaş kız gorunuyor.transferim de ekim de oldu şubatta dondurulanlardan o da erkek yazıyor, hangisi baz alınıyor ki tüp bebekte:)))Benim tutuyo erkek
Kızlar size birde birşey sormak istiyorum gebelikte ilişkiyle ilgili suan 4 aylık olduk ama açıkçası bulantım ve kötü oldugumdan dolayı aklıma bile gelmedi. Doktorunuz size bir öneride bulundu mu ya da bir yasak koydumu siz neler düşünüyorsunuz bu konuda merak ediyorum
Valla beni bıraksalar ohooobence sen isteğin olduğu zaman yavaştan yavaştan yanaş eşine
Benim kızım 6 aylıktı kayınvalidem bana ağzına küçük küçük ekmek içi ver diyordu. Ben başta korktum ama, ilk torunu 4 yaşına kadar pütürlü yiyememiş onlar da ikincide çok erken başlamışlar yumuşak kolay yutulur şeyler vermeye. İkinci çok çabuk alışmış. Ben de sıkıntı çekmeyeyim diye erkenden başlamıştım.Tecrübeli anneler,benim gibi 13 aylık bebekleri olan anneler,bebeğinize kahvaltı ara öğün akşam öğünü ne veriyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Bebeğim pütürlü gıda yemiyor,herşeyi blenderdan geçirmem gerekiyor.zaten herşeyi yemiyor da.saddce alerji maması içiyor.sizler neler veriyorsunuz pütürlü yiyor mu çiğneme alışkanlığı var mı.napıcam bilmiyorum ben.sadece muhallebiyle de olmazken.çorba desen onu da içmiyor,herşeyi yemiyor
Benim kızım 6 aylıktı kayınvalidem bana ağzına küçük küçük ekmek içi ver diyordu. Ben başta korktum ama, ilk torunu 4 yaşına kadar pütürlü yiyememiş onlar da ikincide çok erken başlamışlar yumuşak kolay yutulur şeyler vermeye. İkinci çok çabuk alışmış. Ben de sıkıntı çekmeyeyim diye erkenden başlamıştım.
Çocuk küçükken değişik tatlara açık oluyor. O yüzden ne verirsen ağzına atmaya hevesli oluyor. Gerçekten yemek yemeye başladığında zaten istediğini yediğinden artık çok heveslenmiyor. Bilmiyorum erken başladığım için mi yoksa çocuğun yiyeceği vardı da mı yedi :)
Sen de pütürlüye alıştırmak için hoşuna gideceğini düşündüğün şeyleri azar azar ağzına küçük parçalar halinde ver. Şimdi birçok şeyin tadını bildiğinden değişik bir şeyler dene. Tatlı meyveler olabilir, ağzına aldığında tadından hoşlanıp tüküremeyeceği şeyler mesela. Ya da cici bebe gibi bisküvileri küçücük kır eline ver atsın ağzına öyle öyle alışır belki.
Canım yanlş anlama ama sorun bebeğinde değil sende bence. Çünkü belli ki çok korkuyosun. Özgür bırak bebeğini biraz emin ol sen de rahatlcaksınMaşallah canım,baya bi yiyor demekki benim kız bunları ağzına sürmez.bende bi şehriye çorbası vereyim bakayım.tel şehriyeler büyük gelmez mi ya yutabilir mi acaba.of çok zor işler keşke benim kızımda böyle beslense
Canım benim oğlum şu an 3,5 yaşında. ama ek gıdaya geçtiğimiz günden beri hep pütürlü verdim her şeyi. Meyveleri pütürlü bıraktım, çorbayı blenderdan çok geçirmedim pütürlü bıraktım falan. İlk önce sevmedi tabii ama zamanla mecbur alıştı. Ben 5. Ayda başlamıştım ek gidaya. Seninki biraz buyumus artık gözü acilmis ama inatla pütürlü ver. Sonra çok zorluk çekiliyor yoksa. Peki eline bir şeyler veriyor musun, ekmek,simit, kraker, yumuşak meyveler, haşlanmış sebze gibi. Çiğneme güdüsünun gelişmesi lazimTecrübeli anneler,benim gibi 13 aylık bebekleri olan anneler,bebeğinize kahvaltı ara öğün akşam öğünü ne veriyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Bebeğim pütürlü gıda yemiyor,herşeyi blenderdan geçirmem gerekiyor.zaten herşeyi yemiyor da.saddce alerji maması içiyor.sizler neler veriyorsunuz pütürlü yiyor mu çiğneme alışkanlığı var mı.napıcam bilmiyorum ben.sadece muhallebiyle de olmazken.çorba desen onu da içmiyor,herşeyi yemiyor
Valla bence iki tarafında istekli olması önemli. Eşim bazen bıkıyor benden.Bayılıyorum istekli kadınlara ne bileyim evliliğin dinamiği temeli erkeğin mutlu olmasını sağlayan şey derler hep . Ben sıfır istek . Hamile olduğumu ogrendigimden beridir red ediyorum . Kuruycak adam tövbe tövbe
Valla inşallah yaşarsın ve yaşatırsın.Ay hep böyle istekli bi kadın olmak istedim ama yok yani bakalım 2 aydır yokum 2 ayın patlamasını yaşayacakmıyım
Kontrolüm ayın 12sinde. Bekle bekle geçmiyor su zamanAramız 1 gün gibi sizle %90 kız dedi darısı size
Evet onun da etkisi var tabi.günaydın kızlar neler konuşulmuş böylevalla ben de hamileyken coşanlardanım korunma derdi yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?