Birde birsey sormak istiyorum doktorun servisk uzunlugunu söyledimiÇok teşekkür ederim canım sana ve @Baharumut18utangaç degil bence zıpırlığından hem ters donuyor hem kapatıyor annelerini ugrastirmazlarsa olmuyor
Ahh ne güzel yazmışsınız işte onlarda da babalık duygusu depreşmeye başlıyor bizim de ilk bebegimiz ekstra bi özen gösteriyoruz herşeye onlar iyi olsun diye. Demekki herkes kardeş kardeş yatıyoKızlar cinsellik konusunda bende bişeler söliyim dedim . Hemen hemen herkes önce bebeği düşündüğü için çekiniyor aslında oda bir istek aslında ama bende sizler gibiyim . Tüp bebek tedavisine başlamadan önce deniyorduk .sonuç alamayınca tedavi olduk geçen sene kayıptır sonrada denedik taaki bebek olumlu sonuç alınca hamile olduğundan beri yok eşim 12 haftadan sonra deneriz dedi ama öyle kaldı gün geçtikçe karnımda çıkınca adamda yatakta yatarken benim yüzümden arkasını dönmek zorunda kalıyoradam nasıl yatıyor öle kalkıyor kıyamam ya aşkım benim tabi arada öpüyor falan ama yetmiyordur eminim
Hayır söylemedi bende sormadım. Bir daha ki gidişimde dönmediyse onlara baksın da sorun yoksa rahat ederim bir nebze en azından.Birde birsey sormak istiyorum doktorun servisk uzunlugunu söyledimi
Anladım canım bakmıştır zaten ona bakip sorun olup olmadığını söyluyor her ultrasyonda bakiyorlar ciddi bir durum oldugunda kısalma var diyor ilk cocukta aynisi oldugu icin ben sordum öğrendim 33 dediHayır söylemedi bende sormadım. Bir daha ki gidişimde dönmediyse onlara baksın da sorun yoksa rahat ederim bir nebze en azından.
Ahh ne güzel yazmışsınız işte onlarda da babalık duygusu depreşmeye başlıyor bizim de ilk bebegimiz ekstra bi özen gösteriyoruz herşeye onlar iyi olsun diye. Demekki herkes kardeş kardeş yatıyo
Vallahi doğru söylüyorsun canımÇok teşekkür ederim canım sana ve @Baharumut18utangaç degil bence zıpırlığından hem ters donuyor hem kapatıyor annelerini ugrastirmazlarsa olmuyor
Sorma canım ya şuan o moddayız ama şuan bir gerçek patlayan bomba gibi dolaşıyor bana belli etmiyor korkuyorumdikkat etsem iyi olacak
Ya ben hiç hissedemiyorum bişey bende mi sorun var acabaVallahi doğru söylüyorsun canımbenim zıpırda dün gece bi tekmeler bi hareketler ben yatağa girdiğim andabaşladı
kızınız için değil de bebek için bir tavsiye olabilir belki. büyük kızımın doktoru bana baştan beri hep pütürlü ver demişti. havuç ve patates puresiyle başlamıştık zaten onları da delikli makarna süzgecinden geçir demişti. blender hiç kullanma dedi. muzu çatalla ezdim. elmayı elma rendesiyle. ikisi de yutma problemi yaşamadı. hiç bir zaman çok iştahlı olmadılar ama hep normal yemek tarzında yediler.Evet canım maalesef ki bu şekilde devam ediyor.ben ek gıdaya 8 inci aylarda başlamıştım başlangıçta muhallebiler püreler olarak gittik.10 aylıkken falan pütürlülere başlamıştım ama öğürüp duruyordu.doktor ısrarla ver dediği için bir gün yine pütürlü verdim genizine kaçtı çok korkmuştum.sonra bi dönem bıraktım tekrar başladım yine kabul etmedi.bende artık pes ettim ve bulamaç tarzı devam ettim ama nereye kadar böyle devam edebilir kiarkadaşımın kızı aynı ay doğum yaptık,onun kızı makarna bile yiyor bildiğmiz burgu makarnayı.eline ne versen yiyor
Ay Bende buna çok güldüm biryerlerde sıkıştırmasinsen kendini kolla o zaman bi yerlerde sıkıştırmasın adam seni ay çok güldüm yaa
kaç aylık ki kızınız? şehriye yumuşak bence yutar ama çocuğunuzu siz daha iyi tanirsiniz. bir de sizin korkunuz varsa yutamaz diye çocuğa da yansır rahat olmaya gayret edin. 6.5 yedi aylıkken kıymalı patates yediriyordum ben. öyle çok değil tabi ama iki üç kasik kadar önemli olan yutmayı öğrenebilmesi.Maşallah canım,baya bi yiyor demekki benim kız bunları ağzına sürmez.bende bi şehriye çorbası vereyim bakayım.tel şehriyeler büyük gelmez mi ya yutabilir mi acaba.of çok zor işler keşke benim kızımda böyle beslense
Seninle aynı günümüz. Bende hissetmiyorum merak etme. Bence bu haftadan sonra başlar diye düşünüyorum.Ya ben hiç hissedemiyorum bişey bende mi sorun var acaba
Adam patlamaya hazır bombaymış öyle diyince güldümAy Bende buna çok güldüm biryerlerde sıkıştırmasin
Evvet seninle aynı günümüz benim karnım top gibi çıktı ama sanki hiç bi kıpırtı yok içinde yaaSeninle aynı günümüz. Bende hissetmiyorum merak etme. Bence bu haftadan sonra başlar diye düşünüyorum.
Deme öyle kız azcık giyin süslen havan, isteğin yerine gelsinAy beni çok güldürüyorsun ya inşallah diyelim umut yok ama neyse
Ayy saçlarımın dibi geldi boyatamıyorum çok kötü gözüküyo direniyorum suan napsam olmicak cennet mahallesi gibi geziyorum evlerdeDeme öyle kız azcık giyin süslen havan, isteğin yerine gelsin
Ay evet insan özlüyor.Kızlar 2 saat sonra randevumumuz var çok heycanlıyım ve o kadar özledim ki bebeğimi anlatamam . Annesinin yavrusu inşallah önce elli ayaklı sağlıklı olması cinsiyetini ögreniriz inşallah
Yazık adamlara yahu azıcık yanaşınSorma canım ya şuan o moddayız ama şuan bir gerçek patlayan bomba gibi dolaşıyor bana belli etmiyor korkuyorumdikkat etsem iyi olacak
Valla bizimki de tüp bebek değil ama benimki de yanaşmıyor. Ben de korksam da istiyorum yani napayımCanım o kişiden kişiye ve hamilelik durumuna göre değişen bir durum açıkçası bana başından beri izin verdi ama erkekler bu konuda hassaslar benimki hiç yanasmiyo mesela ben arada gidiyorum çocuğa zarar vereceğim diye korkuyor tüp bebek olmasada tedaviyle oldu bizimki de o yüzden korkuyor
O konuda bende öyleyim beyazlarım falan çıktı hep ama benim tam tepeme ortadan ikiye ayırmadığım sürece sıkıntı yokAyy saçlarımın dibi geldi boyatamıyorum çok kötü gözüküyo direniyorum suan napsam olmicak cennet mahallesi gibi geziyorum evlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?