2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh ne güzel yazmışsınız işte onlarda da babalık duygusu depreşmeye başlıyor bizim de ilk bebegimiz ekstra bi özen gösteriyoruz herşeye onlar iyi olsun diye. Demekki herkes kardeş kardeş yatıyo

Hayır söylemedi bende sormadım. Bir daha ki gidişimde dönmediyse onlara baksın da sorun yoksa rahat ederim bir nebze en azından.
Anladım canım bakmıştır zaten ona bakip sorun olup olmadığını söyluyor her ultrasyonda bakiyorlar ciddi bir durum oldugunda kısalma var diyor ilk cocukta aynisi oldugu icin ben sordum öğrendim 33 dedi

Ahh ne güzel yazmışsınız işte onlarda da babalık duygusu depreşmeye başlıyor bizim de ilk bebegimiz ekstra bi özen gösteriyoruz herşeye onlar iyi olsun diye. Demekki herkes kardeş kardeş yatıyo

Sorma canım ya şuan o moddayız ama şuan bir gerçek patlayan bomba gibi dolaşıyor bana belli etmiyor korkuyorum dikkat etsem iyi olacak

Çok teşekkür ederim canım sana ve @Baharumut18 utangaç degil bence zıpırlığından hem ters donuyor hem kapatıyor annelerini ugrastirmazlarsa olmuyor
Vallahi doğru söylüyorsun canım benim zıpırda dün gece bi tekmeler bi hareketler ben yatağa girdiğim andabaşladı

kızınız için değil de bebek için bir tavsiye olabilir belki. büyük kızımın doktoru bana baştan beri hep pütürlü ver demişti. havuç ve patates puresiyle başlamıştık zaten onları da delikli makarna süzgecinden geçir demişti. blender hiç kullanma dedi. muzu çatalla ezdim. elmayı elma rendesiyle. ikisi de yutma problemi yaşamadı. hiç bir zaman çok iştahlı olmadılar ama hep normal yemek tarzında yediler.
siz de yavaş yavaş başlayın isterseniz. yarı pure yarı süzgeçten geçmiş deneyin. ama bunun için mutlu olduğu zamanları seçin. diş sıkıntısı ya da hastalık mizmizligi olursa hepten yemeğe kusebilir de. insalah zamanla alışır.

kaç aylık ki kızınız? şehriye yumuşak bence yutar ama çocuğunuzu siz daha iyi tanirsiniz. bir de sizin korkunuz varsa yutamaz diye çocuğa da yansır rahat olmaya gayret edin. 6.5 yedi aylıkken kıymalı patates yediriyordum ben. öyle çok değil tabi ama iki üç kasik kadar önemli olan yutmayı öğrenebilmesi.

Ay Bende buna çok güldüm biryerlerde sıkıştırmasin
Adam patlamaya hazır bombaymış öyle diyince güldüm fenayım biraz aklım nelere çalışıyo
Seninle aynı günümüz. Bende hissetmiyorum merak etme. Bence bu haftadan sonra başlar diye düşünüyorum.
Evvet seninle aynı günümüz benim karnım top gibi çıktı ama sanki hiç bi kıpırtı yok içinde yaa annem sana kız diyordum ama karnjn erkeğe benzemeye başladı diyo bakalım haftaya doktora gidicem çok merak ediyorum ya sağlıklı mı diye bir de hep yüzüstü yatıyorum gece kendimi döndürüyorum ama yok uyandığımda yine yüzüstüyüm bi zarar veririm acaba

Kızlar 2 saat sonra randevumumuz var çok heycanlıyım ve o kadar özledim ki bebeğimi anlatamam . Annesinin yavrusu inşallah önce elli ayaklı sağlıklı olması cinsiyetini ögreniriz inşallah
Ay evet insan özlüyor. İnşallah öğrenirsin cinsiyetini, yaz bize de

Valla bizimki de tüp bebek değil ama benimki de yanaşmıyor. Ben de korksam da istiyorum yani napayım hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir halt yapamadık. Üstüne atlayacağım en sonunda

Ayy saçlarımın dibi geldi boyatamıyorum çok kötü gözüküyo direniyorum suan napsam olmicak cennet mahallesi gibi geziyorum evlerde
O konuda bende öyleyim beyazlarım falan çıktı hep ama benim tam tepeme ortadan ikiye ayırmadığım sürece sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…