- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bizde ilk zamanlar yapamıyoruz diye bilinçaltında benden uzaklaşacağını düşünüyordum sanırım. Onun için her gece rüyamda beni aldattığını görüyordum. Yaptığımız gün bitti bu rüyalar.Benim doktorum 3 ay yasakladi daha sonrada eşim acikcasi eskisi gibi istekli degil cekiniyor hamileyim diye ben biraz yanasinda oluyor ama pek yanasmiyor agrilarin falan var diyor acikcasi anlayis gosteriyor ama bende kafama takiyorum uzaklasiyormu diye
Benimki taZe transferdi ondan transfer gününü baz aldım ama bence sen opuyu alopum şubatta oldu 35 yaş kız gorunuyor.transferim de ekim de oldu şubatta dondurulanlardan o da erkek yazıyor, hangisi baz alınıyor ki tüp bebekte:)))
Benimki taZe transferdi ondan transfer gününü baz aldım ama bence sen opuyu al ☺
[/QUOTE
ahahah tamam peki yaşımızı mı alıyoruz 1 mi eklıyoruz. ben 84 dogumluyum mesela 35 mi almalıyım 36 mı?
senin tuttu mu buna göre cinsiyet?
Seni yanlış bilgilendirmek istemem ama genede söylemek istedim ogluma hamileligimde 3 aydan sonra hep baş aşağı tasıdım hep dogum pozisyonundaydı hep alttan hafif agrilarim oluyordu son aylarda biraz daha arttı ve hiç dönmedi doguma kadar hep dogum pozisyonunda oldu kac tane doktora gittim bu durumun normal oldugunu sadece her isini yap sadece asırı yorulma baskın artar dedi başkada birsey olmaz dedi rahim olcumun iyi oldugunu ve her ultrasyonda servisk boyuna zaten bakiyorlarya guvenemedim baska doktora gityim aldıgim cvp aynı sen çocugun keyfinin kahyasimisin sanene durus seklinden demekki o sekil rahat dedi icerinin alanina konumuna gore sekil aliyorlar dedi ve benb1 ay hep yattım ve genede dönmedi o ağrıda hep devam etti ama birsey olmadı simdiki gebeligimde en son kntrolde buda dogum pozisyonundaydi cocuk icin hicbir sıkıntı yok gebeligi zor gecen bayanlardan olursun biraz agrın olur o kadar evham yapma dedi sıkıntının olmadığını soylediKızlar salı günü epey temizlik yapıp yormustum kendimi hatta helak etmiştim . Bel ve çatı kemiğim ağrımaya başlamıştı. Bugün doktora gittim bebek iyi ama kafası aşağıda duruyordu. Dinlen bol bol dedi . Şimdilik tehlike yok ama bu yüzden çatı kemiğim ağrıyor. Normalde son haftalar bebek baş aşağı döner ve bu ağrı olur . Benimki şimdilerde dönmüş. Off kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmişim gibi davranıyorum.
Dikkat et canım sendeYapma canım yapma . Dün saatlerce hatta sabahtan geceye kadar temizlik yaptım tatiliz diye eşimle. Önce belim agridi karnım sertleşti. Bugün de çatı kemiğim agridi . Aşağı baskı yapmaya başladı. Endiselendim ama ikinci çocuk rahatlığı mıdır nedir gitmedim doktora birde misafir ağırladım. Fenayım şuan.
Aa senin bebekte mi öyle. Evet sıkıntı görmedi çocuk acısından doktor ama yinede ilerleyen sürecin sağlıklı geçmesi icin dinlen uzanmaya bak dedi . Şimdiden ciddi bel ve çatı ağrısı başladı. Dediğin gibi zor geçecek sanırım. Ama inşallah döner de düzelir.Seni yanlış bilgilendirmek istemem ama genede söylemek istedim ogluma hamileligimde 3 aydan sonra hep baş aşağı tasıdım hep dogum pozisyonundaydı hep alttan hafif agrilarim oluyordu son aylarda biraz daha arttı ve hiç dönmedi doguma kadar hep dogum pozisyonunda oldu kac tane doktora gittim bu durumun normal oldugunu sadece her isini yap sadece asırı yorulma baskın artar dedi başkada birsey olmaz dedi rahim olcumun iyi oldugunu ve her ultrasyonda servisk boyuna zaten bakiyorlarya guvenemedim baska doktora gityim aldıgim cvp aynı sen çocugun keyfinin kahyasimisin sanene durus seklinden demekki o sekil rahat dedi icerinin alanina konumuna gore sekil aliyorlar dedi ve benb1 ay hep yattım ve genede dönmedi o ağrıda hep devam etti ama birsey olmadı simdiki gebeligimde en son kntrolde buda dogum pozisyonundaydi cocuk icin hicbir sıkıntı yok gebeligi zor gecen bayanlardan olursun biraz agrın olur o kadar evham yapma dedi sıkıntının olmadığını soyledi
Ahh canım yapma artık neyse ki bebişde sende iyisinizKızlar salı günü epey temizlik yapıp yormustum kendimi hatta helak etmiştim . Bel ve çatı kemiğim ağrımaya başlamıştı. Bugün doktora gittim bebek iyi ama kafası aşağıda duruyordu. Dinlen bol bol dedi . Şimdilik tehlike yok ama bu yüzden çatı kemiğim ağrıyor. Normalde son haftalar bebek baş aşağı döner ve bu ağrı olur . Benimki şimdilerde dönmüş. Off kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmişim gibi davranıyorum.
Hahahahhh harikayım ama daha da yapmamMaşallah sana diyorum o zaman harikasın
Göstermedi kendini küçükte zaten dedi geçiştirdi. Bir iki haftaya bir daha gideceğim. Hem dönmüş mü diye hem cinsiyet icin bakımAhh canım yapma artık neyse ki bebişde sende iyisinizcinsiyet için bişiy dedimi
İnşallah düzelir canım dikkat et bariGöstermedi kendini küçükte zaten dedi geçiştirdi. Bir iki haftaya bir daha gideceğim. Hem dönmüş mü diye hem cinsiyet icin bakım
Evet benimde oyle hele beni son aylarda yurumemi gorseydin arkadaslarim dalga gecerdi belinmi kırık diye suan hamile arkadasim var 38 haftalik onda o sekil agri olmuyor ters tasidigi icin oda donsun diye dua ediyor herkesin derdi baska dinlendigimde agrim olmuyor hareket ettigimde belim ve kasığim agriyor iste sadece bana zararinin oldugunu soyledi ilk gebelikte cok korkmustum ama simdi daha rahatim demekki buda hep boyle olacak diye alıstirdim kendimi meselâ hep özendim kostur kostur rahat yuruyen hamilelere ama ben sakat gibi yuruyordum son ayda ama unutuluyor Allaha şukurler olsun sagliklı bir oglum oldu oglum azima etti kızim etmeden gelirmi oda aynisini yapiyor suan canları sağolsun saglikli olsunlar ben raziyimAa senin bebekte mi öyle. Evet sıkıntı görmedi çocuk acısından doktor ama yinede ilerleyen sürecin sağlıklı geçmesi icin dinlen uzanmaya bak dedi . Şimdiden ciddi bel ve kasık ağrısı başladı. Dediğin gibi zor geçecek sanırım. Ama inşallah döner de düzelir.
İhtiyacımız varmıs böyle bi konuyagünaydın kızlar neler konuşulmuş böylevalla ben de hamileyken coşanlardanım korunma derdi yok ya
Ay beni çok güldürüyorsun ya inşallah diyelim umut yok ama neyseValla inşallah yaşarsın ve yaşatırsın.
Razıyız tabi de oğlumda zor hamilelik ve doğum yaşadım buyuyuncede zor ve alerjik çocuktu. Bunda rahat olmak istiyorum bebeğimiz ve bizler sağlıklı rahat oluruz inşallah.Evet benimde oyle hele beni son aylarda yurumemi gorseydin arkadaslarim dalga gecerdi belinmi kırık diye suan hamile arkadasim var 38 haftalik onda o sekil agri olmuyor ters tasidigi icin oda donsun diye dua ediyor herkesin derdi baska dinlendigimde agrim olmuyor hareket ettigimde belim ve kasığim agriyor iste sadece bana zararinin oldugunu soyledi ilk gebelikte cok korkmustum ama simdi daha rahatim demekki buda hep boyle olacak diye alıstirdim kendimi meselâ hep özendim kostur kostur rahat yuruyen hamilelere ama ben sakat gibi yuruyordum son ayda ama unutuluyor Allaha şukurler olsun sagliklı bir oglum oldu oglum azima etti kızim etmeden gelirmi oda aynisini yapiyor suan canları sağolsun saglikli olsunlar ben raziyim
İnşallahRazıyız tabi de oğlumda zor hamilelik ve doğum yaşadım buyuyuncede zor ve alerjik çocuktu. Bunda rahat olmak istiyorum bebeğimiz ve bizler sağlıklı rahat oluruz inşallah.
Çok teşekkür ederim canım sana ve @Baharumut18İnşallah düzelir canım dikkat et baribak sen miniğe utangaç çıktı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?