2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde ilk zamanlar yapamıyoruz diye bilinçaltında benden uzaklaşacağını düşünüyordum sanırım. Onun için her gece rüyamda beni aldattığını görüyordum. Yaptığımız gün bitti bu rüyalar. Psikoloji çok değişik bir şey.

Vitamin bulantısı başladı üüüüfffhiç bulantım yokkrn bunun sayesinde bulantıyla tanıştım doğuma kadar böyle mi gdck imdaat

opum şubatta oldu 35 yaş kız gorunuyor.transferim de ekim de oldu şubatta dondurulanlardan o da erkek yazıyor, hangisi baz alınıyor ki tüp bebekte:)))
Benimki taZe transferdi ondan transfer gününü baz aldım ama bence sen opuyu al

Kızlar salı günü epey temizlik yapıp yormustum kendimi hatta helak etmiştim . Bel ve çatı kemiğim ağrımaya başlamıştı. Bugün doktora gittim bebek iyi ama kafası aşağıda duruyordu. Dinlen bol bol dedi . Şimdilik tehlike yok ama bu yüzden çatı kemiğim ağrıyor. Normalde son haftalar bebek baş aşağı döner ve bu ağrı olur . Benimki şimdilerde dönmüş. Off kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmişim gibi davranıyorum.

Seni yanlış bilgilendirmek istemem ama genede söylemek istedim ogluma hamileligimde 3 aydan sonra hep baş aşağı tasıdım hep dogum pozisyonundaydı hep alttan hafif agrilarim oluyordu son aylarda biraz daha arttı ve hiç dönmedi doguma kadar hep dogum pozisyonunda oldu kac tane doktora gittim bu durumun normal oldugunu sadece her isini yap sadece asırı yorulma baskın artar dedi başkada birsey olmaz dedi rahim olcumun iyi oldugunu ve her ultrasyonda servisk boyuna zaten bakiyorlarya guvenemedim baska doktora gityim aldıgim cvp aynı sen çocugun keyfinin kahyasimisin sanene durus seklinden demekki o sekil rahat dedi icerinin alanina konumuna gore sekil aliyorlar dedi ve benb1 ay hep yattım ve genede dönmedi o ağrıda hep devam etti ama birsey olmadı simdiki gebeligimde en son kntrolde buda dogum pozisyonundaydi cocuk icin hicbir sıkıntı yok gebeligi zor gecen bayanlardan olursun biraz agrın olur o kadar evham yapma dedi sıkıntının olmadığını soyledi

Dikkat et canım sendebende de ikinci çocuk rahatlığı var birazda olsa dediğin gibi başladım az kaldı artık bir odam kaldı ama bugün izin verdim kendime yapmıycam

Aa senin bebekte mi öyle. Evet sıkıntı görmedi çocuk acısından doktor ama yinede ilerleyen sürecin sağlıklı geçmesi icin dinlen uzanmaya bak dedi . Şimdiden ciddi bel ve çatı ağrısı başladı. Dediğin gibi zor geçecek sanırım. Ama inşallah döner de düzelir.

Ahh canım yapma artık neyse ki bebişde sende iyisinizcinsiyet için bişiy dedimi

Evet benimde oyle hele beni son aylarda yurumemi gorseydin arkadaslarim dalga gecerdi belinmi kırık diye suan hamile arkadasim var 38 haftalik onda o sekil agri olmuyor ters tasidigi icin oda donsun diye dua ediyor herkesin derdi baska dinlendigimde agrim olmuyor hareket ettigimde belim ve kasığim agriyor iste sadece bana zararinin oldugunu soyledi ilk gebelikte cok korkmustum ama simdi daha rahatim demekki buda hep boyle olacak diye alıstirdim kendimi meselâ hep özendim kostur kostur rahat yuruyen hamilelere ama ben sakat gibi yuruyordum son ayda ama unutuluyor Allaha şukurler olsun sagliklı bir oglum oldu oglum azima etti kızim etmeden gelirmi oda aynisini yapiyor suan canları sağolsun saglikli olsunlar ben raziyim

Razıyız tabi de oğlumda zor hamilelik ve doğum yaşadım buyuyuncede zor ve alerjik çocuktu. Bunda rahat olmak istiyorum bebeğimiz ve bizler sağlıklı rahat oluruz inşallah.

Kızlar cinsellik konusunda bende bişeler söliyim dedim . Hemen hemen herkes önce bebeği düşündüğü için çekiniyor aslında oda bir istek aslında ama bende sizler gibiyim . Tüp bebek tedavisine başlamadan önce deniyorduk .sonuç alamayınca tedavi olduk geçen sene kayıptır sonrada denedik taaki bebek olumlu sonuç alınca hamile olduğundan beri yok eşim 12 haftadan sonra deneriz dedi ama öyle kaldı gün geçtikçe karnımda çıkınca adamda yatakta yatarken benim yüzümden arkasını dönmek zorunda kalıyor adam nasıl yatıyor öle kalkıyor kıyamam ya aşkım benim tabi arada öpüyor falan ama yetmiyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…