- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hadi hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin minik kızıneveeet doktordan geldim kızımız olacakmışbir kızım bir oğlum vardı bu minnoş da kızıma kız kardeş oldu inşallah
Doktora da sormak istiyorum aslında bu durumu. Eşim anca doktor sıkıntı yok serbest ilişki derse yanaşır. Nasıl soracağımı da bilmiyorum adama şimdiAaaa ne kadar da ben
Valla direk açık açık sorucaksın ben sorularımı yazıp gitmiştim unutmayayım diye. Cinsellik? dedim doktor cevapladı zaten direk. Bunda utanılacak bir şey yok ki.Doktora da sormak istiyorum aslında bu durumu. Eşim anca doktor sıkıntı yok serbest ilişki derse yanaşır. Nasıl soracağımı da bilmiyorum adama şimdiTırsıyoruz yapamıyoruz mu diyeceğim
Beyazım yok benimde sarı saça dipler koyu gelince hiç olmuyo yaO konuda bende öyleyim beyazlarım falan çıktı hep ama benim tam tepeme ortadan ikiye ayırmadığım sürece sıkıntı yok
Gözün aydın sağlıkla gelsin kuzueveeet doktordan geldim kızımız olacakmışbir kızım bir oğlum vardı bu minnoş da kızıma kız kardeş oldu inşallah
Bir şekilde sorarım artıkValla direk açık açık sorucaksın ben sorularımı yazıp gitmiştim unutmayayım diye. Cinsellik? dedim doktor cevapladı zaten direk. Bunda utanılacak bir şey yok ki.
Heee evet o da kötü duruyorBeyazım yok benimde sarı saça dipler koyu gelince hiç olmuyo yaboyamayı düşünüyomusun
Sor tabi çekinmedenBir şekilde sorarım artık
Normal hayatımıza devam edebilir miyiz diyebilirsin. Eşim böyle sorarDoktora da sormak istiyorum aslında bu durumu. Eşim anca doktor sıkıntı yok serbest ilişki derse yanaşır. Nasıl soracağımı da bilmiyorum adama şimdiTırsıyoruz yapamıyoruz mu diyeceğim
Ohh masallhh. Bnm bulanti yok ama tiksinmeler ve agizdaki aci tat ara ara kendini gosterioMerhaba kızlarBulantılarım geçti bomba gibiyim. Cilt bakımına falan bile gittim. Siz nasılsınız?
Maşallah diyelim de geri gelmesin. Evet dediğin gibi Arada oluyor yine ama buna da şükür. Duş aldım kızımın bebe yağlarından da sürdüm ohh misOhh masallhh. Bnm bulanti yok ama tiksinmeler ve agizdaki aci tat ara ara kendini gosteriobi an once harektlrini hissetmek istiyorm
Bende bi bu ayda boyatmam bi de 7.ayda boyatmam iki kez diye düşündüm sonra doğunca boyatırım zaten aslında saçlarım uzun kısa kestirip doğal saçlarıma mı geçsem diyorum bi çok kararsızımHeee evet o da kötü duruyorDüşünüyorum ama 7.ayda ve 9. ayda boyatmayı düşünüyorum. 7. ay erken gidersem diye doğuma,9. ay da normal zamanı zaten. En azından 2 kere boyatırsam bitkisel boya ile de olsa daha az zararı olur diye düşündüm.
Ben adamı hep kuaföre yaptırıyorum zaten ondan hamileyken de devam ediyorum çok rahatlık ben kendim alsam 1 saate alamam kuaförde 5dakikada işim bitiyo zaten cok tüylü bi kadın değilim allahtan o konuda şanslıyım sende kuaförden çekinmeden git çok rahatlık vallaAyyy kizlaaar az once gobegime agda yaptm kendi kendimeohh mis gibi olduum valla rahatldim sanki. Dr a gidince cekiniodum. Gobek tuylerim hamilelikle artti cunku uzadi falan cok canimi skti. Egilirken zorlanmdim deil. Simdiden boleyim asagiyi nasil yapiosnz agda yapanlar ? Kuafore gitmyi dusunuorm cok cok zorlanirsam
Birliktelikte bir sıkıntı varmı diyeceksin doktorda ayrintıli açıklamasını yapacak ben o şekil sordum oda idrara sıkısık birlikte olun yastık kalkan görevi görsün hiçbirsey olmaz dedi o nasıl olacak o sekil dedim 1 2 bardak su iç ondan sonra olsun dediDoktora da sormak istiyorum aslında bu durumu. Eşim anca doktor sıkıntı yok serbest ilişki derse yanaşır. Nasıl soracağımı da bilmiyorum adama şimdiTırsıyoruz yapamıyoruz mu diyeceğim
MantıklıNormal hayatımıza devam edebilir miyiz diyebilirsin. Eşim böyle sorar
Aa onu ilk defa duydum. Çişim varken de konsantrasyonum bozulmasınBirliktelikte bir sıkıntı varmı diyeceksin doktorda ayrintıli açıklamasını yapacak ben o şekil sordum oda idrara sıkısık birlikte olun yastık kalkan görevi görsün hiçbirsey olmaz dedi o nasıl olacak o sekil dedim 1 2 bardak su iç ondan sonra olsun dedi
Ben hamilelikten önce yaptırıyordum özel bölgeyi kuaföre. En son gittiğimde benim ağdacı kız ayrılmış işten. Başkası var. Ben de yeni birine açmaya hazır değilim ne yapacağım bilmiyorumAyyy kizlaaar az once gobegime agda yaptm kendi kendimeohh mis gibi olduum valla rahatldim sanki. Dr a gidince cekiniodum. Gobek tuylerim hamilelikle artti cunku uzadi falan cok canimi skti. Egilirken zorlanmdim deil. Simdiden boleyim asagiyi nasil yapiosnz agda yapanlar ? Kuafore gitmyi dusunuorm cok cok zorlanirsam
Valla bilemem düşün taşın kararını ver. Ben normalde uzun saç sevmem hep omuz hizamdadır ama uzadı saçlarım kestirmek istiyorum eşim izin vermiyor. Duymuş bir yerden hamileyken saç kesilince bebeğin ömrü kısalırmış diye. Doğurduğun gün kestir istersen ama hamileyken olmaz deyip duruyor. Mübarek koca karı sanki.Bende bi bu ayda boyatmam bi de 7.ayda boyatmam iki kez diye düşündüm sonra doğunca boyatırım zaten aslında saçlarım uzun kısa kestirip doğal saçlarıma mı geçsem diyorum bi çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?