2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doktora da sormak istiyorum aslında bu durumu. Eşim anca doktor sıkıntı yok serbest ilişki derse yanaşır. Nasıl soracağımı da bilmiyorum adama şimdi Tırsıyoruz yapamıyoruz mu diyeceğim
Valla direk açık açık sorucaksın ben sorularımı yazıp gitmiştim unutmayayım diye. Cinsellik? dedim doktor cevapladı zaten direk. Bunda utanılacak bir şey yok ki.

Beyazım yok benimde sarı saça dipler koyu gelince hiç olmuyo ya boyamayı düşünüyomusun
Heee evet o da kötü duruyor Düşünüyorum ama 7.ayda ve 9. ayda boyatmayı düşünüyorum. 7. ay erken gidersem diye doğuma,9. ay da normal zamanı zaten. En azından 2 kere boyatırsam bitkisel boya ile de olsa daha az zararı olur diye düşündüm.

Ayyy kizlaaar az once gobegime agda yaptm kendi kendime ohh mis gibi olduum valla rahatldim sanki. Dr a gidince cekiniodum. Gobek tuylerim hamilelikle artti cunku uzadi falan cok canimi skti. Egilirken zorlanmdim deil. Simdiden boleyim asagiyi nasil yapiosnz agda yapanlar ? Kuafore gitmyi dusunuorm cok cok zorlanirsam

Doktora da sormak istiyorum aslında bu durumu. Eşim anca doktor sıkıntı yok serbest ilişki derse yanaşır. Nasıl soracağımı da bilmiyorum adama şimdi Tırsıyoruz yapamıyoruz mu diyeceğim
Normal hayatımıza devam edebilir miyiz diyebilirsin. Eşim böyle sorar

Ohh masallhh. Bnm bulanti yok ama tiksinmeler ve agizdaki aci tat ara ara kendini gosterio bi an once harektlrini hissetmek istiyorm
Maşallah diyelim de geri gelmesin. Evet dediğin gibi Arada oluyor yine ama buna da şükür. Duş aldım kızımın bebe yağlarından da sürdüm ohh mis ben biraz hissediyorum 13 haftalık ama bariz belli oluyor. Tabi daha netlerinde çok heyecanlanacaksın. Ayrıca kilo almadım göbekde çıkmadı umarım böyle gider. Giderse zayıf lohusa olacağım

Bende bi bu ayda boyatmam bi de 7.ayda boyatmam iki kez diye düşündüm sonra doğunca boyatırım zaten aslında saçlarım uzun kısa kestirip doğal saçlarıma mı geçsem diyorum bi çok kararsızım
Ben adamı hep kuaföre yaptırıyorum zaten ondan hamileyken de devam ediyorum çok rahatlık ben kendim alsam 1 saate alamam kuaförde 5dakikada işim bitiyo zaten cok tüylü bi kadın değilim allahtan o konuda şanslıyım sende kuaförden çekinmeden git çok rahatlık valla

Birliktelikte bir sıkıntı varmı diyeceksin doktorda ayrintıli açıklamasını yapacak ben o şekil sordum oda idrara sıkısık birlikte olun yastık kalkan görevi görsün hiçbirsey olmaz dedi o nasıl olacak o sekil dedim 1 2 bardak su iç ondan sonra olsun dedi

Aa onu ilk defa duydum. Çişim varken de konsantrasyonum bozulmasın

Ben hamilelikten önce yaptırıyordum özel bölgeyi kuaföre. En son gittiğimde benim ağdacı kız ayrılmış işten. Başkası var. Ben de yeni birine açmaya hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum

Bende bi bu ayda boyatmam bi de 7.ayda boyatmam iki kez diye düşündüm sonra doğunca boyatırım zaten aslında saçlarım uzun kısa kestirip doğal saçlarıma mı geçsem diyorum bi çok kararsızım
Valla bilemem düşün taşın kararını ver. Ben normalde uzun saç sevmem hep omuz hizamdadır ama uzadı saçlarım kestirmek istiyorum eşim izin vermiyor. Duymuş bir yerden hamileyken saç kesilince bebeğin ömrü kısalırmış diye. Doğurduğun gün kestir istersen ama hamileyken olmaz deyip duruyor. Mübarek koca karı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…