- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
İlk bebek mi canımYa ben hiç hissedemiyorum bişey bende mi sorun var acaba
Canım muhallebi ve püreleri bir kenara atmanı tavsiye ederim. Muhallebi zaten çok önemli bir besin değil. Onu yediği zaman da iştahı kapanır. Ben 5,5 aylık ilk tadımlara başladım. (sen biraz geç mi başladın sanki?) önce tabi ki kaymaklı yumurtalar yoğurtlarla. yumurta kayısı kıvamı olmalı. Sebzelerden haşlayıp minik minik kaşıkla verdim. Bir süre sonra herşeyi önüne koydum. Pirzola çorbasını bile düşün. Çorbayı döke saça ağzından aşağı indirir kemikleri kemirirdi yağlarına kadarEvet canım maalesef ki bu şekilde devam ediyor.ben ek gıdaya 8 inci aylarda başlamıştım başlangıçta muhallebiler püreler olarak gittik.10 aylıkken falan pütürlülere başlamıştım ama öğürüp duruyordu.doktor ısrarla ver dediği için bir gün yine pütürlü verdim genizine kaçtı çok korkmuştum.sonra bi dönem bıraktım tekrar başladım yine kabul etmedi.bende artık pes ettim ve bulamaç tarzı devam ettim ama nereye kadar böyle devam edebilir kiarkadaşımın kızı aynı ay doğum yaptık,onun kızı makarna bile yiyor bildiğmiz burgu makarnayı.eline ne versen yiyor
Hadi yaaa kıyamam size canım doktora sordun mu peki risk varmı?Kızlar cinsellik konusunda bende bişeler söliyim dedim . Hemen hemen herkes önce bebeği düşündüğü için çekiniyor aslında oda bir istek aslında ama bende sizler gibiyim . Tüp bebek tedavisine başlamadan önce deniyorduk .sonuç alamayınca tedavi olduk geçen sene kayıptır sonrada denedik taaki bebek olumlu sonuç alınca hamile olduğundan beri yok eşim 12 haftadan sonra deneriz dedi ama öyle kaldı gün geçtikçe karnımda çıkınca adamda yatakta yatarken benim yüzümden arkasını dönmek zorunda kalıyoradam nasıl yatıyor öle kalkıyor kıyamam ya aşkım benim tabi arada öpüyor falan ama yetmiyordur eminim
Insllh hepimz ilk kilomuza doneriz dogmdan sonraMaşallah diyelim de geri gelmesin. Evet dediğin gibi Arada oluyor yine ama buna da şükür. Duş aldım kızımın bebe yağlarından da sürdüm ohh misben biraz hissediyorum 13 haftalık ama bariz belli oluyor. Tabi daha netlerinde çok heyecanlanacaksın. Ayrıca kilo almadım göbekde çıkmadı umarım böyle gider. Giderse zayıf lohusa olacağım
Evet kuafor buyuk rahatlik. Genital disinda gittim ama normlde kendim yapiodm hep . Kac senedir yapiorm zaten. Ama karnim cikti simdidenBen adamı hep kuaföre yaptırıyorum zaten ondan hamileyken de devam ediyorum çok rahatlık ben kendim alsam 1 saate alamam kuaförde 5dakikada işim bitiyo zaten cok tüylü bi kadın değilim allahtan o konuda şanslıyım sende kuaförden çekinmeden git çok rahatlık valla
Hmm kotu olmus senn de. Zar zor alisiosn birine o da gitmis. Evime gidince ben de birjni secim yaptrcm mecbur artkBen hamilelikten önce yaptırıyordum özel bölgeyi kuaföre. En son gittiğimde benim ağdacı kız ayrılmış işten. Başkası var. Ben de yeni birine açmaya hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum
Ya valla aslında doğal saçıma dönmeyi çok istiyorum bende hep omzumda kullandım simdi ilk kez uzun kullanıyordum ondanda gebelik girdi. Bizim burdada var o saç kestirme olayı ama eşim bişi demez ben geçende ablama dedim saçmalama ya diyince bişi demedimValla bilemem düşün taşın kararını ver. Ben normalde uzun saç sevmem hep omuz hizamdadır ama uzadı saçlarım kestirmek istiyorum eşim izin vermiyor. Duymuş bir yerden hamileyken saç kesilince bebeğin ömrü kısalırmış diye. Doğurduğun gün kestir istersen ama hamileyken olmaz deyip duruyor. Mübarek koca karı sanki.
Evet ilk bebeğimİlk bebek mi canım
Eğer bacaklarına gidiyorsan genitalede kolay alışırsın bi kez açmaya bakıyo sonra hep aynı kişiye aldır cidden 5dakikadan uzun sürmüyor ve bi ay tertemiz özellikle 30.haftalardan sonra artık doğum yaklaşıyor temiz olmak önemli ne olur ne olmaz diye. Kasılıyosanda kendin yapma dikkat et kasılma iyi değil biliyosunInsllh hepimz ilk kilomuza doneriz dogmdan sonra
Aslnda bikac gundur gece yatma vakti soluma dondugmde bisey hissediorm ama bagrsak hareketlerim mi yok bebegm mi bilemiormilk gebelik olunca bi fikrm yok.
Evet kuafor buyuk rahatlik. Genital disinda gittim ama normlde kendim yapiodm hep . Kac senedir yapiorm zaten. Ama karnim cikti simdidensimdiden boyleyse hic yapamam ilerde. O yuzden yavastan dusunuorm orasi icin de kuaforu. Bide yaptiktan bi sure sonra fark ettim de ayaklrim ve ellerim kasilio istemsiz. Ole cok uzun de surmedi ama rahatsz oldm tek care kuafor malesef
Hmm kotu olmus senn de. Zar zor alisiosn birine o da gitmis. Evime gidince ben de birjni secim yaptrcm mecbur artk
Süt olsun diye şunu ye bunu ye diyenlere aldanmazsan dönüyorsunInsllh hepimz ilk kilomuza doneriz dogmdan sonra
Aslnda bikac gundur gece yatma vakti soluma dondugmde bisey hissediorm ama bagrsak hareketlerim mi yok bebegm mi bilemiormilk gebelik olunca bi fikrm yok.
Evet kuafor buyuk rahatlik. Genital disinda gittim ama normlde kendim yapiodm hep . Kac senedir yapiorm zaten. Ama karnim cikti simdidensimdiden boyleyse hic yapamam ilerde. O yuzden yavastan dusunuorm orasi icin de kuaforu. Bide yaptiktan bi sure sonra fark ettim de ayaklrim ve ellerim kasilio istemsiz. Ole cok uzun de surmedi ama rahatsz oldm tek care kuafor malesef
Hmm kotu olmus senn de. Zar zor alisiosn birine o da gitmis. Evime gidince ben de birjni secim yaptrcm mecbur artk
Doğumdan sonra epilasyon yaptırın. Ben çok rahatım. Sürekli açmak zorunda da kalmıyorumBen hamilelikten önce yaptırıyordum özel bölgeyi kuaföre. En son gittiğimde benim ağdacı kız ayrılmış işten. Başkası var. Ben de yeni birine açmaya hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum
Maşallah de amanMerhaba kızlarBulantılarım geçti bomba gibiyim. Cilt bakımına falan bile gittim. Siz nasılsınız?
Aman aman uzak dursun. Hala tatlı yiyemiyorum. Vücudum istiyor şekersiz kalmaya alışkın değilMaşallah de aman
En çok istediğim şeylerden biri lazer epilasyon. Çok kıllı bir kadın değilim ama kıla karşı da acayip takıntısı olan biriyim. Kıl görmeye tahammülüm yok. Ağda iyi oluyor tertemiz ama tekrar aldırmak için uzatmak gerekiyor. O süre içerisinde ben fıttırıyorumDoğumdan sonra epilasyon yaptırın. Ben çok rahatım. Sürekli açmak zorunda da kalmıyorumama iyi biryerde yaptırmak gerek. Heryer bitiremiyor. Benim çoğu yerim epilasyonlu oohh bebek gibi
Ondandır belki canım bide erkek bebek daha çabuk hareketleniyormuşYa valla aslında doğal saçıma dönmeyi çok istiyorum bende hep omzumda kullandım simdi ilk kez uzun kullanıyordum ondanda gebelik girdi. Bizim burdada var o saç kestirme olayı ama eşim bişi demez ben geçende ablama dedim saçmalama ya diyince bişi demedim
Evet ilk bebeğim
Eğer bacaklarına gidiyorsan genitalede kolay alışırsın bi kez açmaya bakıyo sonra hep aynı kişiye aldır cidden 5dakikadan uzun sürmüyor ve bi ay tertemiz özellikle 30.haftalardan sonra artık doğum yaklaşıyor temiz olmak önemli ne olur ne olmaz diye. Kasılıyosanda kendin yapma dikkat et kasılma iyi değil biliyosun
Yani biz seyrek olsada birlikte oluyoruz ama o tedirgin hissediyorum yogunlasamiyor sanki eksi istegi ve tutkusunu göremiyorum icten icede uzuluyorum o anlayis gosteriyor ama suan icin erken bu anlayis bence ileriki aylarda zaten karnimiz buyuyecek ve kisitlanicsk hersey ben erkekleri artik anlayamiyorum nasil bir psikoloji halindelerBizde ilk zamanlar yapamıyoruz diye bilinçaltında benden uzaklaşacağını düşünüyordum sanırım. Onun için her gece rüyamda beni aldattığını görüyordum. Yaptığımız gün bitti bu rüyalar.Psikoloji çok değişik bir şey.
Canım bende sarı tüylü biriyim 12 seans lazere gittim yüzde 80 sonuç aldım tabi hamile kalınca bıraktım ve hamilelikte tekrar çoğaldı yani okadar gittiğim boşa gitmiş oldu doğumdan sonra tekrar başlıycam tekrar çocuk düşünmediğim içinEn çok istediğim şeylerden biri lazer epilasyon. Çok kıllı bir kadın değilim ama kıla karşı da acayip takıntısı olan biriyim. Kıl görmeye tahammülüm yok. Ağda iyi oluyor tertemiz ama tekrar aldırmak için uzatmak gerekiyor. O süre içerisinde ben fıttırıyorumOnun için tamamen kurtulmak hayalim.
Bende epilasyonla nerdeyse bitirdim vucudumdaki killari tek tük cikiyor buyuk rahatlik herkese tavsiye ederim.En çok istediğim şeylerden biri lazer epilasyon. Çok kıllı bir kadın değilim ama kıla karşı da acayip takıntısı olan biriyim. Kıl görmeye tahammülüm yok. Ağda iyi oluyor tertemiz ama tekrar aldırmak için uzatmak gerekiyor. O süre içerisinde ben fıttırıyorumOnun için tamamen kurtulmak hayalim.
Benimde nerdeyse bitmişti ama tekrar çoğaldı progestan hormon ilacı kullandım belki ondan mı acabaBende epilasyonla nerdeyse bitirdim vucudumdaki killari tek tük cikiyor buyuk rahatlik herkese tavsiye ederim.
İlk bebek hemen hissedilmiyormuş bende öyle duydum suan cinsiyeti belli değil haftaya öğrenicez inşallahOndandır belki canım bide erkek bebek daha çabuk hareketleniyormuş
Evet o kısa kısa çıkma süresi beni benden alıyordu. Bende çok kıllı değildim çok şükür. Mutlaka yaptırmak lazım bende nefret ederim. Bakımı çok severim. Ama yaptıracağınız zaman gelişi güzel güzellik salonlarında yaptırmamanızı tavsiye ederim. Yaptıranların hep tekrar çıktığını duyuyorum. Ben acıbadem de yaptırmıştım. Cidden hayatımın hamlesini yapmışım. Hele koltuk altı ferahlığıEn çok istediğim şeylerden biri lazer epilasyon. Çok kıllı bir kadın değilim ama kıla karşı da acayip takıntısı olan biriyim. Kıl görmeye tahammülüm yok. Ağda iyi oluyor tertemiz ama tekrar aldırmak için uzatmak gerekiyor. O süre içerisinde ben fıttırıyorumOnun için tamamen kurtulmak hayalim.
İste bende o yüzden o nasıl olacak dedim doktorda sıkışıklıktan kastim 12 bardak su ic ozaman sikısik olunmuyor dediAa onu ilk defa duydum. Çişim varken de konsantrasyonum bozulmasın
Zaten adam gibi bir hastanede yaptırmak lazım. Güzellik salonlarına güvenmiyorum. Dermatolog kontrolünde olması daha iyi. Darısı başımaEvet o kısa kısa çıkma süresi beni benden alıyordu. Bende çok kıllı değildim çok şükür. Mutlaka yaptırmak lazım bende nefret ederim. Bakımı çok severim. Ama yaptıracağınız zaman gelişi güzel güzellik salonlarında yaptırmamanızı tavsiye ederim. Yaptıranların hep tekrar çıktığını duyuyorum. Ben acıbadem de yaptırmıştım. Cidden hayatımın hamlesini yapmışım. Hele koltuk altı ferahlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?