2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım muhallebi ve püreleri bir kenara atmanı tavsiye ederim. Muhallebi zaten çok önemli bir besin değil. Onu yediği zaman da iştahı kapanır. Ben 5,5 aylık ilk tadımlara başladım. (sen biraz geç mi başladın sanki?) önce tabi ki kaymaklı yumurtalar yoğurtlarla. yumurta kayısı kıvamı olmalı. Sebzelerden haşlayıp minik minik kaşıkla verdim. Bir süre sonra herşeyi önüne koydum. Pirzola çorbasını bile düşün. Çorbayı döke saça ağzından aşağı indirir kemikleri kemirirdi yağlarına kadar ayrıca bardaklara su koyup boşaltma oyunu oynardık. Masal anlatan oyuncağı vardı şarkılı çok işimize yaradı. blw yöntemini bir araştır istersen. Ve biraz rahat ol. Çocuk kendini kusturuyor resmen birşey olduğunda. Boğazına takılırsa ters çevirip sırtına aşağıdan yukarı masaj hareketi var. İlkyardım videoları izlemek gerekiyor. Senin miniğin büyümüş zaten birşey olmaz kolayına. Ayrıca bebe bisküvisi verdiğini yazmışsın. O boğazına kaçmıyor da şehriye nasıl kaçacak ki? Şekerli gıdalardan önce tüm yemeklere alıştırırsan yemesi daha kolay. Şekerli birşey vermemelisin. Onu yedikçe diğerlerinin tadı iyi gelmeyebiliyor miniklere. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Hadi yaaa kıyamam size canım doktora sordun mu peki risk varmı?kız sen nasıl dayanıyorsun

Insllh hepimz ilk kilomuza doneriz dogmdan sonra
Aslnda bikac gundur gece yatma vakti soluma dondugmde bisey hissediorm ama bagrsak hareketlerim mi yok bebegm mi bilemiorm ilk gebelik olunca bi fikrm yok.
Evet kuafor buyuk rahatlik. Genital disinda gittim ama normlde kendim yapiodm hep . Kac senedir yapiorm zaten. Ama karnim cikti simdiden simdiden boyleyse hic yapamam ilerde. O yuzden yavastan dusunuorm orasi icin de kuaforu. Bide yaptiktan bi sure sonra fark ettim de ayaklrim ve ellerim kasilio istemsiz. Ole cok uzun de surmedi ama rahatsz oldm tek care kuafor malesef
Ben hamilelikten önce yaptırıyordum özel bölgeyi kuaföre. En son gittiğimde benim ağdacı kız ayrılmış işten. Başkası var. Ben de yeni birine açmaya hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum
Hmm kotu olmus senn de. Zar zor alisiosn birine o da gitmis. Evime gidince ben de birjni secim yaptrcm mecbur artk

Ya valla aslında doğal saçıma dönmeyi çok istiyorum bende hep omzumda kullandım simdi ilk kez uzun kullanıyordum ondanda gebelik girdi. Bizim burdada var o saç kestirme olayı ama eşim bişi demez ben geçende ablama dedim saçmalama ya diyince bişi demedim
İlk bebek mi canım
Evet ilk bebeğim
Eğer bacaklarına gidiyorsan genitalede kolay alışırsın bi kez açmaya bakıyo sonra hep aynı kişiye aldır cidden 5dakikadan uzun sürmüyor ve bi ay tertemiz özellikle 30.haftalardan sonra artık doğum yaklaşıyor temiz olmak önemli ne olur ne olmaz diye. Kasılıyosanda kendin yapma dikkat et kasılma iyi değil biliyosun

Süt olsun diye şunu ye bunu ye diyenlere aldanmazsan dönüyorsun yine de az kilo almak en iyisi. Pıt pıt pıt şeklinde ise bebeğindir. Birde kelebeğin kanat çırpışı oluyor.

Selamun aleykum güzel anneler. Allahım ne kadar mesaj var yahu? :))) tam bir axion yaşamışsiniz size dalip okuya okuya bir baktım ki yaptıgım bir tas rus salatasınin dibine gelmişim şimdi de çatlamak üzere kendimi yatağa atmaya gidiyorum

Ben hamilelikten önce yaptırıyordum özel bölgeyi kuaföre. En son gittiğimde benim ağdacı kız ayrılmış işten. Başkası var. Ben de yeni birine açmaya hazır değilim ne yapacağım bilmiyorum
Doğumdan sonra epilasyon yaptırın. Ben çok rahatım. Sürekli açmak zorunda da kalmıyorum ama iyi biryerde yaptırmak gerek. Heryer bitiremiyor. Benim çoğu yerim epilasyonlu oohh bebek gibi

Doğumdan sonra epilasyon yaptırın. Ben çok rahatım. Sürekli açmak zorunda da kalmıyorum ama iyi biryerde yaptırmak gerek. Heryer bitiremiyor. Benim çoğu yerim epilasyonlu oohh bebek gibi
En çok istediğim şeylerden biri lazer epilasyon. Çok kıllı bir kadın değilim ama kıla karşı da acayip takıntısı olan biriyim. Kıl görmeye tahammülüm yok. Ağda iyi oluyor tertemiz ama tekrar aldırmak için uzatmak gerekiyor. O süre içerisinde ben fıttırıyorum Onun için tamamen kurtulmak hayalim.

Ondandır belki canım bide erkek bebek daha çabuk hareketleniyormuş

Yani biz seyrek olsada birlikte oluyoruz ama o tedirgin hissediyorum yogunlasamiyor sanki eksi istegi ve tutkusunu göremiyorum icten icede uzuluyorum o anlayis gosteriyor ama suan icin erken bu anlayis bence ileriki aylarda zaten karnimiz buyuyecek ve kisitlanicsk hersey ben erkekleri artik anlayamiyorum nasil bir psikoloji halindeler

Canım bende sarı tüylü biriyim 12 seans lazere gittim yüzde 80 sonuç aldım tabi hamile kalınca bıraktım ve hamilelikte tekrar çoğaldı yani okadar gittiğim boşa gitmiş oldu doğumdan sonra tekrar başlıycam tekrar çocuk düşünmediğim için

Bende epilasyonla nerdeyse bitirdim vucudumdaki killari tek tük cikiyor buyuk rahatlik herkese tavsiye ederim.

Bende epilasyonla nerdeyse bitirdim vucudumdaki killari tek tük cikiyor buyuk rahatlik herkese tavsiye ederim.
Benimde nerdeyse bitmişti ama tekrar çoğaldı progestan hormon ilacı kullandım belki ondan mı acababide erkek bebekte çoğalıyormuş diye okudum internette

Evet o kısa kısa çıkma süresi beni benden alıyordu. Bende çok kıllı değildim çok şükür. Mutlaka yaptırmak lazım bende nefret ederim. Bakımı çok severim. Ama yaptıracağınız zaman gelişi güzel güzellik salonlarında yaptırmamanızı tavsiye ederim. Yaptıranların hep tekrar çıktığını duyuyorum. Ben acıbadem de yaptırmıştım. Cidden hayatımın hamlesini yapmışım. Hele koltuk altı ferahlığı

Zaten adam gibi bir hastanede yaptırmak lazım. Güzellik salonlarına güvenmiyorum. Dermatolog kontrolünde olması daha iyi. Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…