12 bardak mı?İste bende o yüzden o nasıl olacak dedim doktorda sıkışıklıktan kastim 12 bardak su ic ozaman sikısik olunmuyor dedi
12 bardak mı?
Birliktelikte bir sıkıntı varmı diyeceksin doktorda ayrintıli açıklamasını yapacak ben o şekil sordum oda idrara sıkısık birlikte olun yastık kalkan görevi görsün hiçbirsey olmaz dedi o nasıl olacak o sekil dedim 1 2 bardak su iç ondan sonra olsun dedi
Aa onu ilk defa duydum. Çişim varken de konsantrasyonum bozulmasın
Valla bence de saçma bir düşünce ama işte naparsınYa valla aslında doğal saçıma dönmeyi çok istiyorum bende hep omzumda kullandım simdi ilk kez uzun kullanıyordum ondanda gebelik girdi. Bizim burdada var o saç kestirme olayı ama eşim bişi demez ben geçende ablama dedim saçmalama ya diyince bişi demedim
Benim ki de diyor ki çocuk biraz yukarı çıksınYani biz seyrek olsada birlikte oluyoruz ama o tedirgin hissediyorum yogunlasamiyor sanki eksi istegi ve tutkusunu göremiyorum icten icede uzuluyorum o anlayis gosteriyor ama suan icin erken bu anlayis bence ileriki aylarda zaten karnimiz buyuyecek ve kisitlanicsk hersey ben erkekleri artik anlayamiyorum nasil bir psikoloji halindeler
Kaç haftalıksınız bende hissetmiyorum hiçbirşey karnım da şişmese hamile olduğumdan şüphe edecem 16 olucam ben yarınSeninle aynı günümüz. Bende hissetmiyorum merak etme. Bence bu haftadan sonra başlar diye düşünüyorum.
Aman aman uzak dursun. Hala tatlı yiyemiyorum. Vücudum istiyor şekersiz kalmaya alışkın değil
[/QUOTE
Ben pazartesi gün ilaç almiyim bakayim n'olacak belki geçmiştir dedim ama bulantı kusma baş dönmesi akşama kadar gözümü açamadımiçiyorum paşa paşa ilacımı , bayaa yiyebiliyorum tatlılar da dahil ama her şeyi değil.et tavuk balık yumurta sulu yemekler asla yiyemiyorum. İnşallah geçer ama sanki hep böyle gidecek hayırlısı artık buna da çok şükür. Daha beter olanlar var.
Evet canım onun için sordum çünkü bende oğlumda 20 haftadan sonra hissetmiştimİlk bebek hemen hissedilmiyormuş bende öyle duydum suan cinsiyeti belli değil haftaya öğrenicez inşallah
Benim ki de diyor ki çocuk biraz yukarı çıksınSanki kendisi zenci Diyorum saçmalama ne alakası var onunla? Olsun diyor. Bende anlamıyorum valla
Hee oh iyi düşününce bile çişim gelmiştibir iki bardak
Ay Allah ta seni güldürsün emi krize girdim okuyuncaBenim ki de diyor ki çocuk biraz yukarı çıksınSanki kendisi zenci Diyorum saçmalama ne alakası var onunla? Olsun diyor. Bende anlamıyorum valla
Maşallah3. Var
İki kızım arası 3 yaş bununla ortanca aradı 4 buçuk olucak inşallahMaşallahYaş aralıkları ne peki ? Benimde 2. Gebeliğim ilki 20 aylıkken Allah nasip ederse bebeğim dünyaya gelicek
Rabbim 3ünüde korusunİki kızım arası 3 yaş bununla ortanca aradı 4 buçuk olucak inşallah
eveeet doktordan geldim kızımız olacakmışbir kızım bir oğlum vardı bu minnoş da kızıma kız kardeş oldu inşallah
Sorma canım ya şuan o moddayız ama şuan bir gerçek patlayan bomba gibi dolaşıyor bana belli etmiyor korkuyorumdikkat etsem iyi olacak
Teyzelerim ,ablalarım ben geliyorumcinsiyetiniz kız kızlar doktor dedi küçük seda geliyor dedi ve gördük yaramazımızı annesinin ponçiği tahmin ettiğim gibi Allah gönlümüze göre verdi çok şükür Lepistesb canım bizimde kızımız oluyor bizede yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?