Hayırlı olsun baktim listede yoksun bilgilerinin tamamını ekleyeyim yazda canmTeyzelerim ,ablalarım ben geliyorumcinsiyetiniz kız kızlar doktor dedi küçük seda geliyor dedi ve gördük yaramazımızı annesinin ponçiği tahmin ettiğim gibi Allah gönlümüze göre verdi çok şükür Lepistesb canım bizimde kızımız oluyor bizede yazabilirsin
Progestan değil de erkek bebektendir oBenimde nerdeyse bitmişti ama tekrar çoğaldı progestan hormon ilacı kullandım belki ondan mı acababide erkek bebekte çoğalıyormuş diye okudum internette
Teşekkür ederim canım (27 )5 nisanHayırlı olsun baktim listede yoksun bilgilerinin tamamını ekleyeyim yazda canm
Canım benimde koz tabloya mı ekliyorsunHayırlı olsun baktim listede yoksun bilgilerinin tamamını ekleyeyim yazda canm
Evet canım ben yazmışım sen yazmışsınBende tam sana yazmıştımm. Çok sevindimm canım benim gönlüne göre olmasına. Bir bıcırık kız daha geliyor. Hepsi sağlıkla gelsin yavrularımız.
Bende aynen öyle düşünüyorum canım çünkü koz doğuranlar etrafımda çok olduğu için hiç çıkmıyor bile diyorlar ama ben oğluma hamileykende yaşadım aynı şeyiProgestan değil de erkek bebektendir o
Evt her an nolcak belli olmuo simdiden dikkt etmye calisiorm. Kac yildr her yerimi kendim yapiorm rahat rahat ama bundan sonra alismak icin her yerim icin gidicem kuafore. Belden asagi kalcam ayagi kalkinca kasildi valla hep. Bi an once baslicam insllh.Eğer bacaklarına gidiyorsan genitalede kolay alışırsın bi kez açmaya bakıyo sonra hep aynı kişiye aldır cidden 5dakikadan uzun sürmüyor ve bi ay tertemiz özellikle 30.haftalardan sonra artık doğum yaklaşıyor temiz olmak önemli ne olur ne olmaz diye. Kasılıyosanda kendin yapma dikkat et kasılma iyi değil biliyosun
Simdilk az az yiyorm cok sukur. Bu istah kapaliligi ise yariyor bu yondenSüt olsun diye şunu ye bunu ye diyenlere aldanmazsan dönüyorsunyine de az kilo almak en iyisi. Pıt pıt pıt şeklinde ise bebeğindir. Birde kelebeğin kanat çırpışı oluyor.
Kendime gelin ariodum ben deeeEvet canım ben yazmışım sen yazmışsınçok teşekkür ederim evwt çok şükür Rabbim den hep öyle diledim nasip etti şükür amin hepimizinkini
Canım sanırım istemiyorsun çocuk ama yerleşme kanaması da olabilir net sonuç için test şart ne desek yalan olur yaniKızlar ben henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum yani test yapmadım korkuyorum çünküadet günüme bir ya da iki gün var dün akşam ilişkiden sonra peçeteye kahverengi birşey geldi adetin sonunda olduğu gibi sonra bi daha hiç gelmedi fikri olan var mı
Ben aksine bir yerde orgazmin çocuğa kısa süreli mutluluk verdiğini okumuştum anne ne hissederse bebekte hissediyor orgazmin düşük sebebi olması için hiç bir sebep yok yani. İlişkide de yumuşak ve dikkatli olunursa sıkıntı olacağını sanmıyorumSelam kızlar,cinsellik konuşulmuş.ben normalde çok isteksizimdir eşimle baya bi zıtlaşırız bu konuda.ama hamilelikte çok fazla istekli oluyorum,bunun sebebini bilmiyorum.kızıma hamileykende öyleydi.ilk 3 ay ilişki olmamıştı zaten eşimde görevdeydi.her geldiğinde birlikte olurduk,o yokken de afedersiniz ama kendi kendimi tatmin ettiğimde çok oldu.doktoruma sormuştum çok normal hormonlardan demişti.orgazm olmak düşük yaptırır mı diye sormuştum hayır kısa süreli olduğu için zarar vermez demişti.7 inci aydan sonra istek mistek kalmadı eski düzene dönmüştüm.bu hamileliğimde de istek var ama bulantılardan yorgunluktan uğraşacak halim falan kalmıyor açıkcası
Valla en azindan benimki temkinliDemekki genel olarak erkekler daha temkinli yaklaşıyor bu olaya. Ben doktoruma konusmadım bu konuyu yani bi uyarıda bulunmadı. benimde genel olarak böyle bir isteğim arzum yok açıkçası ama yazdıklarınız iyi oldu en azından sağlıklı bir gebelik için sorun teşkil etmiyormuş aklımda bulunsun
Canım hiç aklını bulandirip kendini üzme inanki bir çok kişide olan bir durum bu yani bunu düşünmekte normal ama inanki çocuk içinde olduğu için yaklasimi hassas yoksa eminim kocan hiç uzaklaşmak istemezBenim doktorum 3 ay yasakladi daha sonrada eşim acikcasi eskisi gibi istekli degil cekiniyor hamileyim diye ben biraz yanasinda oluyor ama pek yanasmiyor agrilarin falan var diyor acikcasi anlayis gosteriyor ama bende kafama takiyorum uzaklasiyormu diye
Benim kizım doğdugunda oğlum 18 aylık olacak Allah nasip ederseRabbim 3ünüde korusunben de benim gibi olan anneleri arıyorum tecrübelerinden faydalanmak istiyorum bakalım bu forumda karşılaşıcakmıyım
Kıyamam bebegim anlayisli olmasını istemen normal ama her erkegin libido oranı farkli tepkiler ona göre değişiyor bence öncesinde de çok düşünse onunla alakasi olabilirBir ben eşim garip galiba bu konuda. Bizde bebeğimiz gelsin diye 1 yıla yakın uğraştık. En son doktora gitmeye karar verince oldu. Ona rağmen o yasaklı dönemde ben sabretcez dedikçe suratı düşüyordu. En son baya sert yapmak zorunda kaldım anlaması için. Şimdi sıkıntı yok ya asla geri durmak istemez. Bazen beni bunaltacak boyutlara ulaşıyor. Bence her şeyin ortası iyi ya.
Benim doktorum içe boşalma yok dedi size öyle demedi migünaydın kızlar neler konuşulmuş böylevalla ben de hamileyken coşanlardanım korunma derdi yok ya
Bizde temkinliyiz yani eşim daha temkinliValla en azindan benimki temkinli9 ay hiç yanasmasam yanasmayacak bana açıkçası biz evlendigimizden beri denedigimiz için korunmali ilişkiye adepte olmaktanda zorlaniyor şuanda tuhafına gitti
Canım geçmiş olsun ama dikkat etsen keşke ya neyse bundan sonra edersin artık dinlen bol bolKızlar salı günü epey temizlik yapıp yormustum kendimi hatta helak etmiştim . Bel ve çatı kemiğim ağrımaya başlamıştı. Bugün doktora gittim bebek iyi ama kafası aşağıda duruyordu. Dinlen bol bol dedi . Şimdilik tehlike yok ama bu yüzden çatı kemiğim ağrıyor. Normalde son haftalar bebek baş aşağı döner ve bu ağrı olur . Benimki şimdilerde dönmüş. Off kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmişim gibi davranıyorum.
Yapma yapma yazik bebegineHahahahhh harikayım ama daha da yapmamakşamlarım gecelerim kabus oluyor
Canım hayırlı olsunnnnn sağlıkla gelsin kizineveeet doktordan geldim kızımız olacakmışbir kızım bir oğlum vardı bu minnoş da kızıma kız kardeş oldu inşallah
hayırlı olsun. sağlıkla gelsin minik kızınız.Teyzelerim ,ablalarım ben geliyorumcinsiyetiniz kız kızlar doktor dedi küçük seda geliyor dedi ve gördük yaramazımızı annesinin ponçiği tahmin ettiğim gibi Allah gönlümüze göre verdi çok şükür Lepistesb canım bizimde kızımız oluyor bizede yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?