2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı olsun baktim listede yoksun bilgilerinin tamamını ekleyeyim yazda canm

Bende tam sana yazmıştımm. Çok sevindimm canım benim gönlüne göre olmasına. Bir bıcırık kız daha geliyor. Hepsi sağlıkla gelsin yavrularımız.
Evet canım ben yazmışım sen yazmışsın çok teşekkür ederim evwt çok şükür Rabbim den hep öyle diledim nasip etti şükür amin hepimizinkini

Evt her an nolcak belli olmuo simdiden dikkt etmye calisiorm. Kac yildr her yerimi kendim yapiorm rahat rahat ama bundan sonra alismak icin her yerim icin gidicem kuafore. Belden asagi kalcam ayagi kalkinca kasildi valla hep. Bi an once baslicam insllh.
Süt olsun diye şunu ye bunu ye diyenlere aldanmazsan dönüyorsun yine de az kilo almak en iyisi. Pıt pıt pıt şeklinde ise bebeğindir. Birde kelebeğin kanat çırpışı oluyor.
Simdilk az az yiyorm cok sukur. Bu istah kapaliligi ise yariyor bu yonden
Sadece gece uyumaya gecince hissediorm demk ki bizim pipilinin hareketleri o
Anasi yesin o kuccuk ayaklrinii

Evet canım ben yazmışım sen yazmışsın çok teşekkür ederim evwt çok şükür Rabbim den hep öyle diledim nasip etti şükür amin hepimizinkini
Kendime gelin ariodum ben deee hayrli olsn cnm. ben de bu hafta giderm belki yine. Bize de %70 erkk denmisti . Degismezse kizlarina bi goz gezdrcem haberinz olsn

Canım sanırım istemiyorsun çocuk ama yerleşme kanaması da olabilir net sonuç için test şart ne desek yalan olur yani gönlüne gore olsu her sey

Ben aksine bir yerde orgazmin çocuğa kısa süreli mutluluk verdiğini okumuştum anne ne hissederse bebekte hissediyor orgazmin düşük sebebi olması için hiç bir sebep yok yani. İlişkide de yumuşak ve dikkatli olunursa sıkıntı olacağını sanmıyorum

Valla en azindan benimki temkinli 9 ay hiç yanasmasam yanasmayacak bana açıkçası biz evlendigimizden beri denedigimiz için korunmali ilişkiye adepte olmaktanda zorlaniyor şuanda tuhafına gitti

Canım hiç aklını bulandirip kendini üzme inanki bir çok kişide olan bir durum bu yani bunu düşünmekte normal ama inanki çocuk içinde olduğu için yaklasimi hassas yoksa eminim kocan hiç uzaklaşmak istemez

Kıyamam bebegim anlayisli olmasını istemen normal ama her erkegin libido oranı farkli tepkiler ona göre değişiyor bence öncesinde de çok düşünse onunla alakasi olabilir

Valla en azindan benimki temkinli 9 ay hiç yanasmasam yanasmayacak bana açıkçası biz evlendigimizden beri denedigimiz için korunmali ilişkiye adepte olmaktanda zorlaniyor şuanda tuhafına gitti
Bizde temkinliyiz yani eşim daha temkinli bizde hiç korunmadık hamilelikte korumalı mı ilişki yaşanıyor

Canım geçmiş olsun ama dikkat etsen keşke ya neyse bundan sonra edersin artık dinlen bol bol

hayırlı olsun. sağlıkla gelsin minik kızınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…