2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doğumdan sonra da oluyor kilo alan evet iştahsızlık iyi o yönden. Çok kötü oluyor insan ama kilo aynı kalması moralimi düzeltiyor. Eskiye göre iyi yiyorum ben aslında buna da şükür diyorum. Pipisiyle dönüp dönüp duruyor annesinin karnında

Evt dogumdan sonra da istah artiomus emzrildgi icin.
Ben de 2 3 haftadr biseyler yemeye basldim cok sukur. Ac kalmak ve surkli yiyecklerden tiksinmenin bu kadar kotu oldgunu bilmiodm
Yaknda gorcez kesin pipili mi yoksam cimcime mii

Kıyamam bebegim anlayisli olmasını istemen normal ama her erkegin libido oranı farkli tepkiler ona göre değişiyor bence öncesinde de çok düşünse onunla alakasi olabilir

Aynen canım kesinlikle onunla ilgili bir durum. Artık idare ediyorum bende. O konuda üzmek istemiyorum onu.

Yanu bende öyle umuyorum

Evt dogumdan sonra da istah artiomus emzrildgi icin.
Ben de 2 3 haftadr biseyler yemeye basldim cok sukur. Ac kalmak ve surkli yiyecklerden tiksinmenin bu kadar kotu oldgunu bilmiodm
Yaknda gorcez kesin pipili mi yoksam cimcime mii
Benimkide ÷90 pipiliymiş ama hala hareketlerini hissedemiyorum beyfendinin

Benimkide ÷90 pipiliymiş ama hala hareketlerini hissedemiyorum beyfendinin
Valla ben de pek emin deilm hissedip hissetmedgime birazcik gobegim var galiba ondan gec hissederz. Zayf olanlar cabuk hisseder

Benimde nerdeyse bitmişti ama tekrar çoğaldı progestan hormon ilacı kullandım belki ondan mı acababide erkek bebekte çoğalıyormuş diye okudum internette
Yani belki progestan yapmistir ben öyle bir cogalma hissetmedim tuylerimde benimde bebegim ÷90erkek ama fark edermi tuylenmede hic bilmiyorum

Ya hayırlı olsun canimm

Nasıl oldun canım aklımda kaldın bütün gün
Çok teşekkür ederim kuzum bugün doktora gittim bebek baş aşağı dönmüş . Sağlığı yerinde şükür Ama benim gebelik zor geçecek sanırım. Şimdiden felaket çatı kemiğim ağrıyor belimde öyle. Bol uzan dinlen dedi

Benim kızım olacak ama bir kıllandım size anlatamam hatta bu yüzden hep oğlum olacak zannettim. Eşim kurt kadın oluyorsun diyor bana göbeğim, yüzüm kendimi tanıyamıyorum.
İlk defa duyuyorum çok üzüldüm umarım geçicidir. Kullandığınız ilaçların yan etkisi olabilir mi acaba

İlk defa duyuyorum çok üzüldüm umarım geçicidir. Kullandığınız ilaçların yan etkisi olabilir mi acaba
Doktorum geçici olduğunu söyledi ama bilemedim umarım öyledir aslında bende tüp bebek ilaçlarından şüphelendim ama benim yumurta toplamayla yani iğneleri kullandığım zamanla transefer arası 2 ay arada normaldim ne zaman gebeliğin 7., 8. Haftasına geldim başladı kıllanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…