- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Doğumdan sonra da oluyor kilo alanEvt her an nolcak belli olmuo simdiden dikkt etmye calisiorm. Kac yildr her yerimi kendim yapiorm rahat rahat ama bundan sonra alismak icin her yerim icin gidicem kuafore. Belden asagi kalcam ayagi kalkinca kasildi valla hep. Bi an once baslicam insllh.
Simdilk az az yiyorm cok sukur. Bu istah kapaliligi ise yariyor bu yonden
Sadece gece uyumaya gecince hissediorm demk ki bizim pipilinin hareketleri o
Anasi yesin o kuccuk ayaklrinii
Nasıl oldun canım aklımda kaldın bütün günYordum pişman oldum ama ne çare. Bugün doktora gideceğim kendimi iyi hissetmiyorum şimdilerde çatı kemiği ağrımamalı endişeliyim
Evt dogumdan sonra da istah artiomus emzrildgi icin.Doğumdan sonra da oluyor kilo alanevet iştahsızlık iyi o yönden. Çok kötü oluyor insan ama kilo aynı kalması moralimi düzeltiyor. Eskiye göre iyi yiyorum ben aslında buna da şükür diyorum. Pipisiyle dönüp dönüp duruyor annesinin karnında
Kıyamam bebegim anlayisli olmasını istemen normal ama her erkegin libido oranı farkli tepkiler ona göre değişiyor bence öncesinde de çok düşünse onunla alakasi olabilir
Yanu bende öyle umuyorumCanım hiç aklını bulandirip kendini üzme inanki bir çok kişide olan bir durum bu yani bunu düşünmekte normal ama inanki çocuk içinde olduğu için yaklasimi hassas yoksa eminim kocan hiç uzaklaşmak istemez
Benim kızım olacak ama bir kıllandım size anlatamam hatta bu yüzden hep oğlum olacak zannettim. Eşim kurt kadın oluyorsun diyor banaProgestan değil de erkek bebektendir o
Benimkide ÷90 pipiliymişEvt dogumdan sonra da istah artiomus emzrildgi icin.
Ben de 2 3 haftadr biseyler yemeye basldim cok sukur. Ac kalmak ve surkli yiyecklerden tiksinmenin bu kadar kotu oldgunu bilmiodm
Yaknda gorcez kesin pipili mi yoksam cimcime mii
Valla ben de pek emin deilm hissedip hissetmedgimeBenimkide ÷90 pipiliymişama hala hareketlerini hissedemiyorum beyfendinin
Ilginc bir yaklasim☺Benim ki de diyor ki çocuk biraz yukarı çıksınSanki kendisi zenci Diyorum saçmalama ne alakası var onunla? Olsun diyor. Bende anlamıyorum valla
Benim göbegim cikti artik belirginlesti ama hala icraat yok bebegimdeValla ben de pek emin deilm hissedip hissetmedgimebirazcik gobegim var galiba ondan gec hissederz. Zayf olanlar cabuk hisseder
Yani belki progestan yapmistir ben öyle bir cogalma hissetmedim tuylerimde benimde bebegim ÷90erkek ama fark edermi tuylenmede hic bilmiyorumBenimde nerdeyse bitmişti ama tekrar çoğaldı progestan hormon ilacı kullandım belki ondan mı acababide erkek bebekte çoğalıyormuş diye okudum internette
Ilgincmis ne alaka ya valla ben sıkışıkken konsantre olamam tutamamda zaten☺yatağa kaçırmazsak iyi
Ya hayırlı olsun canimmTeyzelerim ,ablalarım ben geliyorumcinsiyetiniz kız kızlar doktor dedi küçük seda geliyor dedi ve gördük yaramazımızı annesinin ponçiği tahmin ettiğim gibi Allah gönlümüze göre verdi çok şükür Lepistesb canım bizimde kızımız oluyor bizede yazabilirsin
Valla benim doktor öyle dedi canim neden bilmiyorum ama benimkinin hoşuna gitmedi bu durumBizde temkinliyiz yani eşim daha temkinlibizde hiç korunmadık hamilelikte korumalı mı ilişki yaşanıyor
Çok teşekkür ederim kuzum bugün doktora gittim bebek baş aşağı dönmüş . Sağlığı yerinde şükür Ama benim gebelik zor geçecek sanırım. Şimdiden felaket çatı kemiğim ağrıyor belimde öyle. Bol uzan dinlen dediNasıl oldun canım aklımda kaldın bütün gün
Tesekkur ederim canim Inşallah bundan sonra unutmam da dikkat ederimCanım geçmiş olsun ama dikkat etsen keşke ya neyse bundan sonra edersin artık dinlen bol bol
İlk defa duyuyorum çok üzüldümBenim kızım olacak ama bir kıllandım size anlatamam hatta bu yüzden hep oğlum olacak zannettim. Eşim kurt kadın oluyorsun diyor banagöbeğim, yüzüm kendimi tanıyamıyorum.
Doktorum geçici olduğunu söyledi ama bilemedim umarım öyledirİlk defa duyuyorum çok üzüldümumarım geçicidir. Kullandığınız ilaçların yan etkisi olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?