Kız bu unutulcak bi şey mi deliTesekkur ederim canim Inşallah bundan sonra unutmam da dikkat ederim
Canımmm geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişe de . Dinlenirsen geçer inşallah.Çok teşekkür ederim kuzum bugün doktora gittim bebek baş aşağı dönmüş . Sağlığı yerinde şükür Ama benim gebelik zor geçecek sanırım. Şimdiden felaket çatı kemiğim ağrıyor belimde öyle. Bol uzan dinlen dedi
Yok canım aksine çok istiyorum o yüzden negatifi görmekten korkuyorum . Adet bugün olmam gerekiyordu ama olmadım bir iki gün daha bekleyecem test için . Rabbim herkesin gönlündeki duasını kabul eder inşallah tez zamandaCanım sanırım istemiyorsun çocuk ama yerleşme kanaması da olabilir net sonuç için test şart ne desek yalan olur yanigönlüne gore olsu her sey
16yim cnm.sat 17temmuz. Hafif hafif küçük kısa saniyeli segermeler gibi var ama tam anlamıyla hareket yok cnmKaç haftalıksınız bende hissetmiyorum hiçbirşey karnım da şişmese hamile olduğumdan şüphe edecem 16 olucam ben yarın
Ben ilk gebeligimde çok erken hissetmiştim.ama ozaman çok zayıftım. 49kgdum. Şuan bu üçüncü 63 kg olunca malesef halen doğru düzgün hissedemedim.zayiflikla alakalı birazda aslında sankiİlk bebek hemen hissedilmiyormuş bende öyle duydum suan cinsiyeti belli değil haftaya öğrenicez inşallah
İse yararsa 3var arkadaşımKızlar 2. Gebeliğini yaşayan varmı aranızda ?
Cnm bu cati kemigi agrisi dedginiz yer tam olarak neresi oluo. Cunku ben de bi agrilar cekiyorm . Dr a soledgimde magnezym verdi bana da. Bide agrisi nasil biseyÇok teşekkür ederim kuzum bugün doktora gittim bebek baş aşağı dönmüş . Sağlığı yerinde şükür Ama benim gebelik zor geçecek sanırım. Şimdiden felaket çatı kemiğim ağrıyor belimde öyle. Bol uzan dinlen dedi
gözün aydın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah Rabbim. Ultrason resmi varmi bacak arası ben halen benimki geri erkeğe donmusmudur diye merak içindeyim.Teyzelerim ,ablalarım ben geliyorumcinsiyetiniz kız kızlar doktor dedi küçük seda geliyor dedi ve gördük yaramazımızı annesinin ponçiği tahmin ettiğim gibi Allah gönlümüze göre verdi çok şükür @Lepistesb canım bizimde kızımız oluyor bizede yazabilirsin
Bnm de cikti valla . Afedersn sanki bagirsaklrim buyudu. Kendisi seftali kadar bile yok ama karnim 5 aylik gibii masallh. Belki de uykucudr bizimkilerBenim göbegim cikti artik belirginlesti ama hala icraat yok bebegimde
Kendime gelin ariodum ben deeehayrli olsn cnm. ben de bu hafta giderm belki yine. Bize de %70 erkk denmisti . Degismezse kizlarina bi goz gezdrcem haberinz olsn
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum kendisine ama olmuyorAy Allah ta seni güldürsün emi krize girdim okuyuncaçocuk rahimde yukarda ve suan rahmin agzı kapalı istesede oraya ulaşamaz onların ulaştığı yer vulva ama cok güldüm ya sana
Valla bende baya eğleniyorum hem kendimle, hem eşimin söyledikleriyle
Öyle vallaIlginc bir yaklasim☺
2 çocuğum var 11-7 yaşları. Hiç yeme sorunu yaşamadık. Çevremde yeme sorunu yaşayanlardan gözlemlediğim kadarıyla anneler geç başlıyor taneli, pütürlü vermeye,boğazında kalır diye panik yapıyorlar falan. Ben kızlarım oturmaya başladığında verdim ellerine salatalık, kabuksuz elma vs. Tatlıya başlamadım hiç yoğurt çorbası, Tarhana çorbası içirdim. Bebe bisküvisi, kek vs. hiç vermedim. Önüne küp doğranmış patates, enginar, havuç pişirip koymuşum videoya çekmişim küçük kızım 8 aylıkken mama sandalyesinde elleriyle nasıl yiyorTecrübeli anneler,benim gibi 13 aylık bebekleri olan anneler,bebeğinize kahvaltı ara öğün akşam öğünü ne veriyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Bebeğim pütürlü gıda yemiyor,herşeyi blenderdan geçirmem gerekiyor.zaten herşeyi yemiyor da.sadece alerji maması içiyor.sizler neler veriyorsunuz pütürlü yiyor mu çiğneme alışkanlığı var mı.napıcam bilmiyorum ben.sadece muhallebiyle de olmazken.çorba desen onu da içmiyor,herşeyi yemiyor
Hayırlı olsun güle güle taşının oturun inşaallah.allah kolaylık versin canımKızlaaaarrrrr beeen sonunda ev buldummmm.Pazar günü taşınıyorum kısmetse.
Amin, inşallah canımHayırlı olsun güle güle taşının oturun inşaallah.allah kolaylık versin canım
Kızlaaaarrrrr beeen sonunda ev buldummmm.Pazar günü taşınıyorum kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?