2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canımmm geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişe de . Dinlenirsen geçer inşallah.

Canım sanırım istemiyorsun çocuk ama yerleşme kanaması da olabilir net sonuç için test şart ne desek yalan olur yani gönlüne gore olsu her sey
Yok canım aksine çok istiyorum o yüzden negatifi görmekten korkuyorum . Adet bugün olmam gerekiyordu ama olmadım bir iki gün daha bekleyecem test için . Rabbim herkesin gönlündeki duasını kabul eder inşallah tez zamanda

Kaç haftalıksınız bende hissetmiyorum hiçbirşey karnım da şişmese hamile olduğumdan şüphe edecem 16 olucam ben yarın
16yim cnm.sat 17temmuz. Hafif hafif küçük kısa saniyeli segermeler gibi var ama tam anlamıyla hareket yok cnm

İlk bebek hemen hissedilmiyormuş bende öyle duydum suan cinsiyeti belli değil haftaya öğrenicez inşallah
Ben ilk gebeligimde çok erken hissetmiştim.ama ozaman çok zayıftım. 49kgdum. Şuan bu üçüncü 63 kg olunca malesef halen doğru düzgün hissedemedim.zayiflikla alakalı birazda aslında sanki

Cnm bu cati kemigi agrisi dedginiz yer tam olarak neresi oluo. Cunku ben de bi agrilar cekiyorm . Dr a soledgimde magnezym verdi bana da. Bide agrisi nasil bisey

gözün aydın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah Rabbim. Ultrason resmi varmi bacak arası ben halen benimki geri erkeğe donmusmudur diye merak içindeyim.

Benim göbegim cikti artik belirginlesti ama hala icraat yok bebegimde
Bnm de cikti valla . Afedersn sanki bagirsaklrim buyudu. Kendisi seftali kadar bile yok ama karnim 5 aylik gibii masallh. Belki de uykucudr bizimkiler cok yormazlar

Ay Allah ta seni güldürsün emi krize girdim okuyunca çocuk rahimde yukarda ve suan rahmin agzı kapalı istesede oraya ulaşamaz onların ulaştığı yer vulva ama cok güldüm ya sana
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum kendisine ama olmuyor

2 çocuğum var 11-7 yaşları. Hiç yeme sorunu yaşamadık. Çevremde yeme sorunu yaşayanlardan gözlemlediğim kadarıyla anneler geç başlıyor taneli, pütürlü vermeye,boğazında kalır diye panik yapıyorlar falan. Ben kızlarım oturmaya başladığında verdim ellerine salatalık, kabuksuz elma vs. Tatlıya başlamadım hiç yoğurt çorbası, Tarhana çorbası içirdim. Bebe bisküvisi, kek vs. hiç vermedim. Önüne küp doğranmış patates, enginar, havuç pişirip koymuşum videoya çekmişim küçük kızım 8 aylıkken mama sandalyesinde elleriyle nasıl yiyor ben kirlenecek paniği de yapmadım hiç. Bir makale okumuştum ek gıdaya geçerken ilk çocukta.besin boğazına kaçmasından boğulan bebek sayısı çok azdır ama anneler bunun korkusundan bebeklerine çiğnemeyi öğretemezler bir türlü diye. İlk başta bir iki öksürürken sonra onu çevirmeyi de öğrenirler. Ben blender asla kullanmadım. Siz de artık hiç bir şeyi blender yapmayın. Anasınıfına kadar çiğnemeyi reddeden çocuk biliyorum ben arkadaşlarımın. Çene kasları kuvvetlenmiyor çocukların. Cesaretli olun çatal, kaşık veririm ben 1 yaşına gelmeden

Selam kızlar yarın 3,5 Aydan sonra işbaşı yapacağım. Dairede herkes beni bekliyor. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışabilirim. Tek korkum WC. Dairede alafranga yok dr diğerini kullanmamı istemiyor, evim yakın arada eve gelmeyi deneyeceğim. Bakalım hayırlısı kızımla ilk mesai günümüz olacak. Hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…