Aradan zaman geçer ben yine kendimi deli gibi temizlik yaparken bulurum ama annem bana diyor yemin ettircem sana bir daha yapma diye diyor güldük bayaKız bu unutulcak bi şey mi deli
Çok teşekkür ederim canm Kucuk daha döner diye umut ediyor zıpır çocuğumCanımmm geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişe de . Dinlenirsen geçer inşallah.
Sağol canım.Hayırlı olsun canım. Güle güle oturun yeni evinizde. Taşınma toplanma aşamalarında dikkat et çok yorma kendini.
Hayırlı olsun canım sıkışık kalma ama . Gerekirse klozet koruyucu al bence .Selam kızlar yarın 3,5 Aydan sonra işbaşı yapacağım. Dairede herkes beni bekliyor. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışabilirim. Tek korkum WC. Dairede alafranga yok dr diğerini kullanmamı istemiyor, evim yakın arada eve gelmeyi deneyeceğim. Bakalım hayırlısı kızımla ilk mesai günümüz olacak. Hepinize iyi geceler
Canım o zaman canı gönülden dua ediyorum bu duyguyu tadarsın insallah tedavi mi görüyorsunYok canım aksine çok istiyorum o yüzden negatifi görmekten korkuyorum . Adet bugün olmam gerekiyordu ama olmadım bir iki gün daha bekleyecem test için . Rabbim herkesin gönlündeki duasını kabul eder inşallah tez zamanda
Ayyyy eveettEki Görüntüle 2550073
Şu resimdeki yer canm . Pubik bölgenin ordaki kemik. Sanki kemiğe bıçak değiyor gibi biraz acı verici bir ağrı
Çok geçmiş olsun benim de son ayımda çok ağrır çatı kemiğim. Hatta son doğumdan sonra 6 ay ağrımaya devam etti. Çatı darlığından normal doğum yapamadım zaten. İnşallah yukarı çıktıkça düzelir. Ben yine son aylarda bekliyorum o eşsiz ağrıyıÇok teşekkür ederim kuzum bugün doktora gittim bebek baş aşağı dönmüş . Sağlığı yerinde şükür Ama benim gebelik zor geçecek sanırım. Şimdiden felaket çatı kemiğim ağrıyor belimde öyle. Bol uzan dinlen dedi
Ay hadi gözün aydın yeni ev şans getirsin sizlereKızlaaaarrrrr beeen sonunda ev buldummmm.Pazar günü taşınıyorum kısmetse.
Maşallah ya ne güzelİse yararsa 3var arkadaşım
O zaman benim kesin hissetmem lazım zayıfım çünkü benim bebegim de benim gibi uyuyo mu napıyo bilmiyorum ki gerçi usgde deli gibi hareket ediyordu durmadanBen ilk gebeligimde çok erken hissetmiştim.ama ozaman çok zayıftım. 49kgdum. Şuan bu üçüncü 63 kg olunca malesef halen doğru düzgün hissedemedim.zayiflikla alakalı birazda aslında sanki
Ben de lazer yaptrmştm kızımdan önce. Üstüne iki hamilelik geçirmeme rağmn tekrar çıkmadı kıllarm çok şükür. Sadece özel bölgemde biraz artş var onu da doğumdan sonra hallederm. Lazer büyük lütuf çok büyük rahatlıkEvet o kısa kısa çıkma süresi beni benden alıyordu. Bende çok kıllı değildim çok şükür. Mutlaka yaptırmak lazım bende nefret ederim. Bakımı çok severim. Ama yaptıracağınız zaman gelişi güzel güzellik salonlarında yaptırmamanızı tavsiye ederim. Yaptıranların hep tekrar çıktığını duyuyorum. Ben acıbadem de yaptırmıştım. Cidden hayatımın hamlesini yapmışım. Hele koltuk altı ferahlığı
Acaba senin bebiştemi baş aşağı durumda doktora gittin mi yakın zamandaAyyyy eveettbnm de oraaa. Gercktn cok kotu agrisi oluyor. Sirt ustu yatinca kitleniorm resmen. Yatip kalmak yurumek cok can acitio. Magnezym icince biraz rahatliorm ama tamamen kesmio agrisini
Demekki iyi yere karar vermişsin. Aman aman uzak dursunlar bizden çıkmasınlar. Bana da arada bir gelirsin özel bölge için demişlerdi. İki senede bir gibi. Doğumdan sonra bende birkez daha gideceğim. Cidden en büyük rahatlık iyi ki var. Kızlara da hemen yaptırırız 18 olduklarındaBen de lazer yaptrmştm kızımdan önce. Üstüne iki hamilelik geçirmeme rağmn tekrar çıkmadı kıllarm çok şükür. Sadece özel bölgemde biraz artş var onu da doğumdan sonra hallederm. Lazer büyük lütuf çok büyük rahatlık
Hormon ilaçları olduğundan zamanla etki etmiş olabilir. Umarım geçer.Doktorum geçici olduğunu söyledi ama bilemedim umarım öylediraslında bende tüp bebek ilaçlarından şüphelendim ama benim yumurta toplamayla yani iğneleri kullandığım zamanla transefer arası 2 ay arada normaldim ne zaman gebeliğin 7., 8. Haftasına geldim başladı kıllanma
Aynı durumdayız. Benm kızım da 21 aylıkken fiğeri gelecek inaşallahMaşallahYaş aralıkları ne peki ? Benimde 2. Gebeliğim ilki 20 aylıkken Allah nasip ederse bebeğim dünyaya gelicek
Teşekkür ederim evet son aylar bende de olmuştu ama bu kez çok erken ağrımaya başladı baş aşağı durunca baskı yapıyormuş. Napalim 40 hafta çekeceğiz omrumuzde bir kac kez oluyor diye teselli ediyoruz kendimiziÇok geçmiş olsun benim de son ayımda çok ağrır çatı kemiğim. Hatta son doğumdan sonra 6 ay ağrımaya devam etti. Çatı darlığından normal doğum yapamadım zaten. İnşallah yukarı çıktıkça düzelir. Ben yine son aylarda bekliyorum o eşsiz ağrıyı
İnşallahAynı durumdayız. Benm kızım da 21 aylıkken fiğeri gelecek inaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?