2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah Benim gibi olanları duyunca rahatlıyorum. Demek ki benim gibi peş peşe bebiş isteyen olabiliyormuş diyorum. Çevremin yorumlarindan sonra iyi birşeyler duymak istiyorum
Benmki planlı değldi. İstemiyodk aslında erken diye ama oldu. Çok şükür diyorm herşeye rağmen. İkisini birlikte büyütr çıkarz mis gibi

Ya çok güzel bende bugün idrar testi yaptım evde öğrendim bebişim olacağını 4 yıldır bekliyorduk yarın kan tahlili vereceğim inşallah olur rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıkli evlat nasip etsin❤

Canım o zaman canı gönülden dua ediyorum bu duyguyu tadarsın insallah tedavi mi görüyorsun
Çok teşekkür ederim canım Klomen kullandım bu ay . Doktorum ultrasonda çatlamayı da gördü herşeyi yolunda gitti. ilişkiden birkaç gün sonra da devamlı karnımda ağrılar oldu bu yüzden umutluyum inşallah olmuştur bir yıllık evliyim anne olmak istiyorum artık

Son düzenleme:
İnşallah sıkıntısız geçirirsin . Ben de 3,5 aydan sonra okuluma veda ettim inşallah hepimiz sıkıntısız geçiririz bu süreci . @Lepistesb canım dikkat et kendine , işi de şurda dursun sağlığınızdan daha önemli değil . Çok geçmiş olsun

Çok sevindim sağlık versin Rabbim size be bebeğinize

Teşekkür ederim canım dikkat ederim artık

Kendime gelin ariodum ben deee hayrli olsn cnm. ben de bu hafta giderm belki yine. Bize de %70 erkk denmisti . Degismezse kizlarina bi goz gezdrcem haberinz olsn
Ama benim kızımı öyle herkese vermem ben bakarım öyle iyi huylu mu değilmi falan hem zor bulmuşum erken vermek istemem canım gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah bebeklerimizi

gözün aydın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah Rabbim. Ultrason resmi varmi bacak arası ben halen benimki geri erkeğe donmusmudur diye merak içindeyim.
Sağol canım çok teşekkür ederim var ama bacak arası yok cadının sürekli hareket içindeydi ya dönüp durdu 15 dkka falan baktı hoca elleri ayakları yüzü belirginleşmişti iyce . Ama ilkem beri sürekli kuz demiştim ben çünkü bacak arası yanları vardı erkekte çıkıntı oluyor .sizinki neydi ?

Ama benim kızımı öyle herkese vermem ben bakarım öyle iyi huylu mu değilmi falan hem zor bulmuşum erken vermek istemem canım gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah bebeklerimizi
Amin amin hepimzn ki insllh.
Zor gelmisse pek kiymetli olurr insllh akilli terbiyeli gorgulu kiymet bilen insanlr yetistririz

Seni çok iyi anlıyorum bende damara kullandım çatlama iğnesi falan 2. Ayda kaldım çok şükür bu konuda sormak istediğin bir şey olursa çekinme lütfen umarım gonlunce olur sen de anne olursun en kısa surede

Rica ederim inşallah yer oyunla müzikle ver yesin alışacak elbet moralini bozma devam et bizede haber ver
İyi geceler arkadaşlar,kusura bakmayın anca siteye girebildim.bütün gün ağrım vardı akşamüstüne doğru çoğaldı doktora falan gittik iyiyiz çok şükür.

tek tek mesajlarınızı okudum,ya iyiki varsınız her biriniz beni cesaretlendirebilmek adına yol göstermek adına neler yazmışsınız kurban olurum size cansınız can seviyorum bu topiği

ve evet arkadaşlar ben maalesef ki pütürlü gıdalara geç başladım ve Başlangıçta hep blender yaptığım için,sonrasında istesemde yediremedim burda benim hatam büyük.korktum çünkü hala korkuyorum,hep bu şekilde korkarak devam edemez bunu da biliyorum.bi yerlerden başlamam gerekiyordu ve bu süreçte sizlerin yardımına gerçekten ihtiyacım olucak çünkü nereden başlayacağımı bilemiyorum.

bugün şehriye çorbası verdim,mama sandalyesine oturttum önce oyunlar yaptım güldü eğlendi,ardından 1 Tatlı kaşığı çorba vermeye çalıştım direkt kafasını çevirdi.tekrar kandırdım ettim derken ilk kaşığı verdim,öğürdü yüzünü buruşturdu ama yutmak zorunda kaldı.ikinci kaşığıda reddetti yine aynı şekilde kandırarak verdim,yine aynı öğürme yutma.sonra naparsam yapayım yediremedim kafasını çevirdi durdu.2 kaşıkta ben zorla verdim,baktım ağlıycak bıraktım artık.yani toplamda 4 Tatlı kaşığı yedirebildim.galiba şehriye çorbasında sınıfta kaldık yarında yayla çorbası,içine kısırlık bulgurlardan veya kırık pirinçlerden atıp vereyim diyorum. veya patates bal kabağı çatalla ezip vereyim. Acaba yanlış mı yapıyorum alışması için aynı yiyeceği üst üste vermem mi gerekir acaba yol gösterin canlar şu acemi anneye

Hayırlı olsun canım.inşallah sorunsuz atlatırsınız meleğinle.doktor alaturka kullanmanı neden yasakladı acaba? Bende ilk gebeliğimde klozet kullanmıştım hep.ama bu gebeliğimde rahatsızlığımdan ötürü mecburen alaturka kullanmak zorundayım ve kullanıyorum.üstelik kanamam olduğunda da kullandım mecburum.squat pozisyonunda duruyorum.düşük veya erken Doğum yaptırır mı diye korkmuyor değilim aslında.sonra da bi taraftan diyorum eskiden klozet mi varmış diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…