2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım eline sevdiği bir yiyecegi versen yumuşak boğazına kaçmayacak bir şey mesela? Muz gibi haşlanmış havuç gibi falan. Bence ilk önce cignemeyi öğrenmesi lazım sanırım bebeğinin onu da kendi kendine oyun oynar gibi kesfederse daha iyi olur gibi düşünüyorum, naçizane fikrim tabii. Sen yine de corbalarini da bu şekilde vermeye denemeye devam et ama eline yiyecek vermen önemli bence.

Allah sağlıkla sihhatle kavuştursun insallah bebeklerinize arkadaşlar. Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın.

Basasagi olmasi sizde bir sikinti yaratiyor mu? Nasil bir zorluk yaratiyor gebelik suresince. Benim agrim yok dediginiz gibi cati kemigimde. Bizimkinin de kafasi asagida ama doktorumuz onunla ilgili birsey soylemedi kontrolde.

İnşallah Benim gibi olanları duyunca rahatlıyorum. Demek ki benim gibi peş peşe bebiş isteyen olabiliyormuş diyorum. Çevremin yorumlarindan sonra iyi birşeyler duymak istiyorum
Son zamanlarda cok populer aslinda. Birincinin 2. yasi dolmadan 2. cocugu yapiyor pek cok kisi unluler de dahil. Two under two diyorlar. Hatta three under three duymaya bile basladim son zamanlarda.

İlk zamanlar kanamam vardı. Zaten tüp bebek ilaçlar iğneler.eğilip kalkmayı çok da istemiyor doktorlar . İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim. Hoş geçti mi emin değilim o da ayrı. Allah hepimizi korusun. İki gündür bulantım tavan, dün den beri baş ağrım da var ama bir dünya iş beni bekliyor dairede biryerden başlamam lazım. Hakkınızda hayırlısı. Hepimize kolaylıklar diliyorum.

Rabbim sevindirsin inşAllah

Basasagi olmasi sizde bir sikinti yaratiyor mu? Nasil bir zorluk yaratiyor gebelik suresince. Benim agrim yok dediginiz gibi cati kemigimde. Bizimkinin de kafasi asagida ama doktorumuz onunla ilgili birsey soylemedi kontrolde.
Cocuk icin sorun olmadığından dememiştir birşey.

Son zamanlarda cok populer aslinda. Birincinin 2. yasi dolmadan 2. cocugu yapiyor pek cok kisi unluler de dahil. Two under two diyorlar. Hatta three under three duymaya bile basladim son zamanlarda.
Ay farketmeden popüler bişy yapmışız o zamanhavaya girdim bak

Benimki 12de çıkıntı vardi %51erkek demişti 13de gel dedi gittim.cikinti kaybolmustu %85kiz demişti.sirf merakımdan randevuyu 1hafta erkene aldırdım. Geri değiştimi acaba diye cinsiyeti.iki oğlum var.bu üçüncü Ay kafamda deli sorular

Saçını boyamayi düşünen varmı aramızda. Ben çok tereddütteyim. Doğuma yakınmi boyasam diye düşünüyorum. Ama şuan beyazlarim çok fenalar

Saçını boyamayi düşünen varmı aramızda. Ben çok tereddütteyim. Doğuma yakınmi boyasam diye düşünüyorum. Ama şuan beyazlarim çok fenalar
Ben boyadım doktor 3 aydan sonra bir sıkıntı olmadığını söyledi doğumdan sonraya bırakma istersen dogumdan bir gun once boya ama sonrasina birakma ilk 3 ay emzirme dönemi var hem cocukla zor olur gebelikte yaptir dedi oglumdada doguma bir gun kala hem botox hem saç boyası yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…