Canım eline sevdiği bir yiyecegi versen yumuşak boğazına kaçmayacak bir şey mesela? Muz gibi haşlanmış havuç gibi falan. Bence ilk önce cignemeyi öğrenmesi lazım sanırım bebeğinin onu da kendi kendine oyun oynar gibi kesfederse daha iyi olur gibi düşünüyorum, naçizane fikrim tabii. Sen yine de corbalarini da bu şekilde vermeye denemeye devam et ama eline yiyecek vermen önemli bence.İyi geceler arkadaşlar,kusura bakmayın anca siteye girebildim.bütün gün ağrım vardı akşamüstüne doğru çoğaldı doktora falan gittik iyiyiz çok şükür.
tek tek mesajlarınızı okudum,ya iyiki varsınız her biriniz beni cesaretlendirebilmek adına yol göstermek adına neler yazmışsınız kurban olurum size cansınız canseviyorum bu topiği
ve evet arkadaşlar ben maalesef ki pütürlü gıdalara geç başladım ve Başlangıçta hep blender yaptığım için,sonrasında istesemde yediremedim burda benim hatam büyük.korktum çünkü hala korkuyorum,hep bu şekilde korkarak devam edemez bunu da biliyorum.bi yerlerden başlamam gerekiyordu ve bu süreçte sizlerin yardımına gerçekten ihtiyacım olucak çünkü nereden başlayacağımı bilemiyorum.
bugün şehriye çorbası verdim,mama sandalyesine oturttum önce oyunlar yaptım güldü eğlendi,ardından 1 Tatlı kaşığı çorba vermeye çalıştım direkt kafasını çevirdi.tekrar kandırdım ettim derken ilk kaşığı verdim,öğürdü yüzünü buruşturdu ama yutmak zorunda kaldı.ikinci kaşığıda reddetti yine aynı şekilde kandırarak verdim,yine aynı öğürme yutma.sonra naparsam yapayım yediremedim kafasını çevirdi durdu.2 kaşıkta ben zorla verdim,baktım ağlıycak bıraktım artık.yani toplamda 4 Tatlı kaşığı yedirebildim.galiba şehriye çorbasında sınıfta kaldıkyarında yayla çorbası,içine kısırlık bulgurlardan veya kırık pirinçlerden atıp vereyim diyorum. veya patates bal kabağı çatalla ezip vereyim. Acaba yanlış mı yapıyorum alışması için aynı yiyeceği üst üste vermem mi gerekir acaba yol gösterin canlar şu acemi anneye
Ya çok güzel bende bugün idrar testi yaptım evde öğrendim bebişim olacağını 4 yıldır bekliyorduk yarın kan tahlili vereceğim inşallah olur rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıkli evlat nasip etsin❤
Allah sağlıkla sihhatle kavuştursun insallah bebeklerinize arkadaşlar. Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın.Çok teşekkür ederim canımKlomen kullandım bu ay . Doktorum ultrasonda çatlamayı da gördü herşeyi yolunda gitti. ilişkiden birkaç gün sonra da devamlı karnımda ağrılar oldu bu yüzden umutluyum inşallah olmuştur bir yıllık evliyim anne olmak istiyorum artık
Basasagi olmasi sizde bir sikinti yaratiyor mu? Nasil bir zorluk yaratiyor gebelik suresince. Benim agrim yok dediginiz gibi cati kemigimde. Bizimkinin de kafasi asagida ama doktorumuz onunla ilgili birsey soylemedi kontrolde.Çok teşekkür ederim kuzum bugün doktora gittim bebek baş aşağı dönmüş . Sağlığı yerinde şükür Ama benim gebelik zor geçecek sanırım. Şimdiden felaket çatı kemiğim ağrıyor belimde öyle. Bol uzan dinlen dedi
Son zamanlarda cok populer aslinda. Birincinin 2. yasi dolmadan 2. cocugu yapiyor pek cok kisi unluler de dahil. Two under two diyorlar. Hatta three under three duymaya bile basladim son zamanlarda.İnşallahBenim gibi olanları duyunca rahatlıyorum. Demek ki benim gibi peş peşe bebiş isteyen olabiliyormuş diyorum. Çevremin yorumlarindan sonra iyi birşeyler duymak istiyorum
İlk zamanlar kanamam vardı. Zaten tüp bebek ilaçlar iğneler.eğilip kalkmayı çok da istemiyor doktorlar . İdrar yolu enfeksiyonu da geçirdim. Hoş geçti mi emin değilim o da ayrı. Allah hepimizi korusun. İki gündür bulantım tavan, dün den beri baş ağrım da var ama bir dünya iş beni bekliyor dairede biryerden başlamam lazım. Hakkınızda hayırlısı. Hepimize kolaylıklar diliyorum.Hayırlı olsun canım.inşallah sorunsuz atlatırsınız meleğinle.doktor alaturka kullanmanı neden yasakladı acaba? Bende ilk gebeliğimde klozet kullanmıştım hep.ama bu gebeliğimde rahatsızlığımdan ötürü mecburen alaturka kullanmak zorundayım ve kullanıyorum.üstelik kanamam olduğunda da kullandım mecburum.squat pozisyonunda duruyorum.düşük veya erken Doğum yaptırır mı diye korkmuyor değilim aslında.sonra da bi taraftan diyorum eskiden klozet mi varmış diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Rabbim sevindirsin inşAllahYok canım aksine çok istiyorum o yüzden negatifi görmekten korkuyorum . Adet bugün olmam gerekiyordu ama olmadım bir iki gün daha bekleyecem test için . Rabbim herkesin gönlündeki duasını kabul eder inşallah tez zamanda
Cocuk icin sorun olmadığından dememiştir birşey.Basasagi olmasi sizde bir sikinti yaratiyor mu? Nasil bir zorluk yaratiyor gebelik suresince. Benim agrim yok dediginiz gibi cati kemigimde. Bizimkinin de kafasi asagida ama doktorumuz onunla ilgili birsey soylemedi kontrolde.
Ay farketmeden popüler bişy yapmışız o zamanSon zamanlarda cok populer aslinda. Birincinin 2. yasi dolmadan 2. cocugu yapiyor pek cok kisi unluler de dahil. Two under two diyorlar. Hatta three under three duymaya bile basladim son zamanlarda.
6 ve 3 yasindalar cnmMaşallah ya ne güzeldiğer çocukların kaç yaşında
Senin ilk bebekti dimi cnmO zaman benim kesin hissetmem lazım zayıfım çünkü benim bebegim de benim gibi uyuyo mu napıyo bilmiyorum ki gerçi usgde deli gibi hareket ediyordu durmadan
Emin ol muhakkak seyirmeler vardır ufak ufak belkide ama farkedemiyor olabilirsin cnm ama emin ol içimizde halay çekiyorlar.Valla ilk hareketini hissedeceğim anı bekliyorum dört gözle ama kıpırtı seyirme bile yok
Benimki 12de çıkıntı vardi %51erkek demişti 13de gel dedi gittim.cikinti kaybolmustu %85kiz demişti.sirf merakımdan randevuyu 1hafta erkene aldırdım. Geri değiştimi acaba diye cinsiyeti.iki oğlum var.bu üçüncü Ay kafamda deli sorularSağol canım çok teşekkür ederim var ama bacak arası yok cadının sürekli hareket içindeydi ya dönüp durdu 15 dkka falan baktı hoca elleri ayakları yüzü belirginleşmişti iyce . Ama ilkem beri sürekli kuz demiştim ben çünkü bacak arası yanları vardı erkekte çıkıntı oluyor .sizinki neydi ?
Kız nolduGünaydin kızlar. Iyisiniz inşAllah. Ben de bu geceden sabahi gordum ya cok şukur. Sizin yüzünüzden ölüyordum behele hele sen agacsizkoalaa axion kadın
Ben boyadım doktor 3 aydan sonra bir sıkıntı olmadığını söyledi doğumdan sonraya bırakma istersen dogumdan bir gun once boya ama sonrasina birakma ilk 3 ay emzirme dönemi var hem cocukla zor olur gebelikte yaptir dedi oglumdada doguma bir gun kala hem botox hem saç boyası yaptırdımSaçını boyamayi düşünen varmı aramızda. Ben çok tereddütteyim. Doğuma yakınmi boyasam diye düşünüyorum. Ama şuan beyazlarim çok fenalar
Tesekkurler sizlerede hayirli cumalarHayırlı cumalarhayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?