2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tşkler cnm.

Kızlar Günaydın hepinize.
Size bir şey soracağım. Vücudu, yüzü, dudakları aşırı kuruyan var mı ?
Sabah kalkıyorum ya dudaklarım resmen yara olmuş. Birde burnum çok kötüydü benim sürekli tıkalı hapşurmam eksik olmuyordu. Bugün doktora gittim alerji varmış ilaç verdi. Sizce bunlar hamilelikle ilgili mi?

vücut dudak kuruması bende de aşırı var. Sürekli unutuyorum her banyodan sonra bebe yağı süreyim vücudum hafif islakken diyorum.ama iki çocukla Hiç fırsat kalmıyor unutup gidiyorum

vücut dudak kuruması bende de aşırı var. Sürekli unutuyorum her banyodan sonra bebe yağı süreyim vücudum hafif islakken diyorum.ama iki çocukla Hiç fırsat kalmıyor unutup gidiyorum

Buda hormonların oyunu desene. Hepsini geçtim dudaklarım beni mafediyor. Bildiğin yanıyor şimdii yara, çatlak ne ararsan var.

Bencede herseyden önemlisi onlar biz hamile oldugumuzun çok farkında olamıyoruz.şükür ikinizde iyiymişsiniz dikkat et.artık doktor onaylı yat tavsiyesi var eşine hatırlat bol bol

O zaman benim kesin hissetmem lazım zayıfım çünkü benim bebegim de benim gibi uyuyo mu napıyo bilmiyorum ki gerçi usgde deli gibi hareket ediyordu durmadan
Ben iki gündür farkediyorum babası işten gelince nasıl hareketli şimdiden kıskanıyorum sabahtan akşama konuşuyorum diyorum senle birde çok sacma tursu ve çorba yiyince hareketli sanırım seviyor

Ama benim kızımı öyle herkese vermem ben bakarım öyle iyi huylu mu değilmi falan hem zor bulmuşum erken vermek istemem canım gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah bebeklerimizi
Gözün aydın ya bir prensesimiz daha olucak

Ya gözün aydın rahat rahat tasınmayıda rabbim nasip etsin.inş bende bir ev bulup tasınırım
Çok teşekkür ederim. İnşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bir ev bulup taşınırsın.

Beeeennnn Dudaklarımın her yeri çatlak çatlak.

Benim de cildim talaş talaş oldu dudaklarım çatlak hamilelikle başladı bende mustelanjn bebek için nemlendiricisini aldım vücuduma yüzüme falan sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…