Tşkler cnm.Ben boyadım doktor 3 aydan sonra bir sıkıntı olmadığını söyledi doğumdan sonraya bırakma istersen dogumdan bir gun once boya ama sonrasina birakma ilk 3 ay emzirme dönemi var hem cocukla zor olur gebelikte yaptir dedi oglumdada doguma bir gun kala hem botox hem saç boyası yaptırdım
vücut dudak kuruması bende de aşırı var. Sürekli unutuyorum her banyodan sonra bebe yağı süreyim vücudum hafif islakken diyorum.ama iki çocukla Hiç fırsat kalmıyor unutup gidiyorumKızlar Günaydın hepinize.
Size bir şey soracağım. Vücudu, yüzü, dudakları aşırı kuruyan var mı ?
Sabah kalkıyorum ya dudaklarım resmen yara olmuş.Birde burnum çok kötüydü benim sürekli tıkalı hapşurmam eksik olmuyordu. Bugün doktora gittim alerji varmış ilaç verdi. Sizce bunlar hamilelikle ilgili mi?
inşaallah kötü birsey yoktur ya. İyiyi düşünelim iyi olsun.insaallah kısa sürede aktif olurWifi olmasa bile mobil interneti olurdu. Kötü bir şey olmasında insan merak ediyor aktif bir arkadaşımız olduğu için.
vücut dudak kuruması bende de aşırı var. Sürekli unutuyorum her banyodan sonra bebe yağı süreyim vücudum hafif islakken diyorum.ama iki çocukla Hiç fırsat kalmıyor unutup gidiyorum
inşaallah kötü birsey yoktur ya. İyiyi düşünelim iyi olsun.insaallah kısa sürede aktif olur
Bencede herseyden önemlisi onlar biz hamile oldugumuzun çok farkında olamıyoruz.şükür ikinizde iyiymişsiniz dikkat et.artık doktor onaylı yat tavsiyesi var eşine hatırlat bol bolÇok teşekkür ederim kuzum bugün doktora gittim bebek baş aşağı dönmüş . Sağlığı yerinde şükür Ama benim gebelik zor geçecek sanırım. Şimdiden felaket çatı kemiğim ağrıyor belimde öyle. Bol uzan dinlen dedi
Ya gözün aydın rahat rahat tasınmayıda rabbim nasip etsin.inş bende bir ev bulup tasınırımKızlaaaarrrrr beeen sonunda ev buldummmm.Pazar günü taşınıyorum kısmetse.
Ben iki gündür farkediyorum babası işten gelince nasıl hareketli şimdiden kıskanıyorum sabahtan akşama konuşuyorum diyorum senle birde çok sacma tursu ve çorba yiyince hareketli sanırım seviyorO zaman benim kesin hissetmem lazım zayıfım çünkü benim bebegim de benim gibi uyuyo mu napıyo bilmiyorum ki gerçi usgde deli gibi hareket ediyordu durmadan
İnşallah kuzum,aminAy hadi gözün aydın yeni ev şans getirsin sizlere
Ayyy noldu beeeeGünaydin kızlar. Iyisiniz inşAllah. Ben de bu geceden sabahi gordum ya cok şukur. Sizin yüzünüzden ölüyordum behele hele sen agacsizkoalaa axion kadın
Gözün aydın ya bir prensesimiz daha olucakAma benim kızımı öyle herkese vermem ben bakarım öyle iyi huylu mu değilmi falan hem zor bulmuşum erken vermek istememcanım gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah bebeklerimizi
Çok teşekkür ederim. İnşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bir ev bulup taşınırsın.Ya gözün aydın rahat rahat tasınmayıda rabbim nasip etsin.inş bende bir ev bulup tasınırım
İnş canım sen planla eşin yapar bardagını tasımayan kocam yorganları vakumladı örtüler serdi dün akşamÇok teşekkür ederim. İnşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre bir ev bulup taşınırsın.
BeeeennnnKızlar Günaydın hepinize.
Sabah kalkıyorum ya dudaklarım resmen yara olmuş.Birde burnum çok kötüydü benim sürekli tıkalı hapşurmam eksik olmuyordu. Bugün doktora gittim alerji varmış ilaç verdi. Sizce bunlar hamilelikle ilgili mi?
Benim de cildim talaş talaş oldu dudaklarım çatlak hamilelikle başladı bende mustelanjn bebek için nemlendiricisini aldım vücuduma yüzüme falan sürüyorumKızlar Günaydın hepinize.
Sürekli nemlendirmeye çalış cnmBuda hormonların oyunu desene. Hepsini geçtim dudaklarım beni mafediyor. Bildiğin yanıyor şimdii yara, çatlak ne ararsan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?