2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ne demek her zaman ne istersen sorabilirsin. Bence onun eline de bir kaşık verebilirsin. O yaşlarda kendilerinin yapabileceği şeyler onları daha mutlu eder hemde cesaretlendirmiş olursun. Senin elinde de kaşık olsun. Biraz da destek gerekiyor. Haşlanmış sebzelerden de kemirebilir. Güvenmiyorsan ez tabi ama çok az ez. Zamanla alışır. Öğürme refleksi kaybolmamış onda henüz çok önde hala. Yedikçe arkaya doğru gidecek. Yoğurtla da kolay alışır. Benim tavsiyem birse lezzetleri karıştırma. Yoğurda muz bisküvi sakın katma. Belki yoğurtla parmak boyası gibi oynatabilirsin hatta arada ağzına da sokar. Bisküvi verirsen iştahı kapanır. Benim kızım bisküvi ya da hazır süt dilimi vs yesin yemek yemezdi. Ben almıyordum eşim alıyordu ve annem. İkisi ile de nasıl kavga ettiğimi anlatamam sana ve tamamen kestiler hiç almadık. Zamanla kendin kek yaparsın. Yaptığın yemekleri bile ezerek verebilirsin aslında. Bugün sabah ne verdin onu merak ettim?

Kızlar dün bebeğimi heycankndan dolayı yazmayı unutmuşum sizede hocanız tetonoz aşısı ve grip aşısı istedi mi ? Ben bugün araştırdım eşimle hiçbir yerde grip aşısı yok. Siz yaptırdınız mı doktor agır geçirmiyim gribi diye önerdi ?

Tamam canım bugün karnabahar haşlıycam bakalım napıcak.bütün parçalar halindeki vereyim yoksa küçük mü ufak ufak

Allah razı olsun canım çok sağol.bu sabah kalkınca önce mama 90 ml içti.1 buçuk saat sonra menemen verdim deneme amaçlı.domatesi rendeledim azıcık yağda pişirdim,içine 1 Tatlı kaşığı labne koydum yumurta koydum.birazcıkta çatalla ezdim verdim ama sonuç yine hüsran

Canım ben hiç duymadım grip aşısı,bence hiç gerek yok.ben hamileliğimden bu yana kaç kez grip oldum sayamam,birşey olmaz gripten merak etme

Canım alerjiyi bilmiyorum ama hamileliğimde bende hergün hapşırırım.ilk hamileliğimde de öyleydi bunda da öyle.internette araştırmıştım hatta hamilelikte normal diyordu.ama burnum tıkanmıyordu tabi.havalar soğuduğu için kurumuş olabilir cildin nemlendirici sür,yada hindistancevizi yağı ile nemlendir vücudunu

Canım ben hiç duymadım grip aşısı,bence hiç gerek yok.ben hamileliğimden bu yana kaç kez grip oldum sayamam,birşey olmaz gripten merak etme
Zaten yokmuş canım aradık hatta eczacı bir arkadaşım var o diyo gerek yok diye . Ben de oldum olası hiç inanmıyorum ona gene grip oluyorlar . O zaman tetonozu yaptırayım ben .

Aaa beni anlatmışsın resmen hepsi bende mevcut suan duş sonrası Kırkpınar pehlivanları gibi yağlanıyorum ben su çok içemiyorum başarabilirsen bol bol su içmenin de öneririm
Ben iki gündür farkediyorum babası işten gelince nasıl hareketli şimdiden kıskanıyorum sabahtan akşama konuşuyorum diyorum senle birde çok sacma tursu ve çorba yiyince hareketli sanırım seviyor
Ya benim ilk hamileliğim biraz geç hissedilmiyormuş henüz bir şey hissedemiyorum ben ama ne güzel demekki babasının sesi hoşuna gidiyo

Canim yanlis anlama ama 90 sisi mamafan sonra biraz zor alıştırirsin ek gıdaya önce ek gıda dene baktın doyuramadı kendini o zaman mamasinı ver tok cacuk kabul etmez üstelik bütürli sevmeyen cocuk daha cabuk red eder

Haklısın canım,sabah kalktığında da denediğim oldu ama yine kabul etmedi birde sinirli oluyo karnı açken,en azından önden doyurayım biraz yarı aç vereyim diye düşünmüştüm.birde Menemen iyi bi seçim olmadı galiba direkt pütürlü falan

Ben 3 yıl önce yaptırmıştım doktorum gerek yok tetenoz aşısına dedi ama arkadaşımınki yaptır demiş. Doktordan doktora ayrılıyor burda görüşler.

Ben yaptırdım bizim iş yerinde ücretsiz uyguluyorlar. Doktorumda yaptır deyince çarşamba günü yaptırdım.

Senden de allah razı olsun. İlk kalktığında kahvaltı denemelisin canım. 90 ml mama 4 saat tok tutar. Mama vermene gerek yokki artık. Uyuturken belki olabilir. Ya da yemeğin üstüne versen içmek isterse ara öğünlerde. Domatesli yumurta benim kızım da yemez. Hala çok sevmez. Önce haşlanmış yumurta denesen? Kayısı kıvamı yiyebilir. Ya da gerçek kaymakla yumuşatabilirsin çok pişerse yemeyebilir. Labneyi de ayrı bir dene bakalım zamanla olacak.

Çok grip olan bir bünyen varsa düşünebilirsin. Ben hiç yaptırmadım. Düşünmüyorum da. Hani sanki kesin grip olacakmış gibi düşünmüşsün belki olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…