2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kızlar, bugün boğazım ağrıyor yutkunamıyorum, kulağıma da vuruyor ağrısı.. Orta kulak iltihabına dönmez umarım. Boğaz aprısına ne yapayım sizce ben şimdi? Bugün ders anlattıkça daha da coşuyor ağrı

kuzum bende aynı senin gibiyim kızımı emziriyorum diye ek gıdaya geç başladım şuan 14 aylık. sadece emmek istiyodu ne versem tükürüyodu muhallebiler mamalar karışık mamalar hiç birini yemedi sonra pilav yerken veriyim az dedim pipetli ayranla ek gıdaya başlamamız o şekilde oldu. ama yumurta falan asla yemez elinle minik minik ver pipetli ayranla eline çubuk falan verdim öyle öyle çiğnemeye alıştı kuzum. Ama meyve çorba hala çok sevmiyo sadeve sebzeli kıymalı bulgur bide ayran hergün menümüzde bu mutlaka var devamınde ne yerse geçen karnıbakar verdim yedi mesela yavaş yavaş kuzum inşallah :)

Geçmiş olsun sirkeli suyla garaga yap istersen. Veya adaçayıni demleyip soğumaya yakın onunla da gargara yapabilirsin. Doğal yöntem olarak bunlar geldi aklıma ama ilerlemeden doktora bir danış belki kullanabilecegin bir ilaç vardır

Sağol canım. Yarın kendi doktoruma gideceğim kontrolüm var, o bunla ilgilenir mi yoksa kbb ye mi gitmem gerekir?

Benim oğlum iştahlı bir cocuk değil 1 saat veya 2 saat arayla 2 kere kahvaltı yaptıriyorum mesela bugun ilk kahvaltısı peynirli yumurta çeyrek pogaca ıhlamur sonra badem ceviz findik muz 2 tane cici bebe verdim öğlen yeşil mercimek yoğurt bu arada yakıssın yakısmasın bütün yemeklere azda olsa kemikli et atıyorum genelde bizim yemeklerin suyunu yer ekmekle icindeki etli kemigi eline veriyorum yalasın kemirmeye çalışsın diye

Ayyy noldu beeee
Nolacak senin axion mesejlarini okuya-okuya bir tas rus salatasini yedim Bir baktim sonuna deyiyor kaşık Öğlen yedim sabaha kadar gaz ağri agzima eşki su geldi. Mahvetdi beni. Bir daha yazmayin be... ben öyle havali sohbetlere gelemem

Çok sağ olun♥özellikle tecrübeli arkadaşlarda yorum yapsa çok iyi olacak ama pas geçildi sorum.
ben iki gebeliktede yaptırdım. Bunda henüz birşey konuşmadık dr.umla cnm ilk gebelikse dr.yaptir derse yaptir çünki ameliyat sırasında oluşabilecek enfeksiyon kapma riskini aza indirgiyor

Zencefil bal cok iyi geliyor ama bir süre yemek ve ıcme olmazsa daha iyi etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…