- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallahYa hayırlı olsun canimm
kuzum bende aynı senin gibiyim kızımı emziriyorum diye ek gıdaya geç başladım şuan 14 aylık. sadece emmek istiyodu ne versem tükürüyodu muhallebiler mamalar karışık mamalar hiç birini yemedi sonra pilav yerken veriyim az dedim pipetli ayranla ek gıdaya başlamamız o şekilde oldu. ama yumurta falan asla yemez elinle minik minik ver pipetli ayranla eline çubuk falan verdim öyle öyle çiğnemeye alıştı kuzum. Ama meyve çorba hala çok sevmiyo sadeve sebzeli kıymalı bulgur bide ayran hergün menümüzde bu mutlaka var devamınde ne yerse geçen karnıbakar verdim yedi mesela yavaş yavaş kuzum inşallah :)Haklısın canım,sabah kalktığında da denediğim oldu ama yine kabul etmedi birde sinirli oluyo karnı açken,en azından önden doyurayım biraz yarı aç vereyim diye düşünmüştüm.birde Menemen iyi bi seçim olmadı galiba direkt pütürlü falan
Benimkisi ultrasonda cok hareketli ama hissedemiyorum dahaBnm de cikti valla . Afedersn sanki bagirsaklrim buyudu. Kendisi seftali kadar bile yok ama karnim 5 aylik gibii masallh. Belki de uykucudr bizimkilercok yormazlar
Bilmiyorum ki canım ben oğlumda da aynı sorunu yaşadım bak bende bilemedim şimdiYani belki progestan yapmistir ben öyle bir cogalma hissetmedim tuylerimde benimde bebegim ÷90erkek ama fark edermi tuylenmede hic bilmiyorum
Yoo buda bana ders olsun artıkYapma yapma yazik bebeginesana da yazik
Valla bizimkisi cok tembel galiba. Dr hareket edio dedi ama ben pek anlamdim.Benimkisi ultrasonda cok hareketli ama hissedemiyorum daha
Ya bana doktorum saç boyamak yasak dedi ama beyazlar çok batıyor gözüme. Size doktorunuz ne dedi boya hakkında?Ben de boyadım canım yaklaşık 1 ay önce. tekrar 1 -2 ay sonra tekrar boyarım herhalde ocak sonu gibi.
Hayr canım salı günü inşallahSattaşım doktora gittin mi
Geçmiş olsunSelam kızlar, bugün boğazım ağrıyor yutkunamıyorum, kulağıma da vuruyor ağrısı.. Orta kulak iltihabına dönmez umarım. Boğaz aprısına ne yapayım sizce ben şimdi? Bugün ders anlattıkça daha da coşuyor ağrı
Normal boyaylami yoksa organik boyaylami boyadın cnmBen de boyadım canım yaklaşık 1 ay önce. tekrar 1 -2 ay sonra tekrar boyarım herhalde ocak sonu gibi.
Çok sağ olunBen 3 yıl önce yaptırmıştım doktorum gerek yok tetenoz aşısına dedi ama arkadaşımınki yaptır demiş. Doktordan doktora ayrılıyor burda görüşler.
Sağol canım. Yarın kendi doktoruma gideceğim kontrolüm var, o bunla ilgilenir mi yoksa kbb ye mi gitmem gerekir?Geçmiş olsunsirkeli suyla garaga yap istersen. Veya adaçayıni demleyip soğumaya yakın onunla da gargara yapabilirsin. Doğal yöntem olarak bunlar geldi aklıma ama ilerlemeden doktora bir danış belki kullanabilecegin bir ilaç vardır
Öncelikle kendi doktorunuza sorun bence. Birçok zararsız ilaç var bebeğe. En iyisini kendi doktorunuz bilir.Sağol canım. Yarın kendi doktoruma gideceğim kontrolüm var, o bunla ilgilenir mi yoksa kbb ye mi gitmem gerekir?
Midem altüst olduKız noldu
Benim oğlum iştahlı bir cocuk değil 1 saat veya 2 saat arayla 2 kere kahvaltı yaptıriyorum mesela bugun ilk kahvaltısı peynirli yumurta çeyrek pogaca ıhlamur sonra badem ceviz findik muz 2 tane cici bebe verdim öğlen yeşil mercimek yoğurt bu arada yakıssın yakısmasın bütün yemeklere azda olsa kemikli et atıyorum genelde bizim yemeklerin suyunu yer ekmekle icindeki etli kemigi eline veriyorum yalasın kemirmeye çalışsın diyeHaklısın canım,sabah kalktığında da denediğim oldu ama yine kabul etmedi birde sinirli oluyo karnı açken,en azından önden doyurayım biraz yarı aç vereyim diye düşünmüştüm.birde Menemen iyi bi seçim olmadı galiba direkt pütürlü falan
Nolacak senin axion mesejlarini okuya-okuya bir tas rus salatasini yedimAyyy noldu beeee
ben iki gebeliktede yaptırdım. Bunda henüz birşey konuşmadık dr.umla cnm ilk gebelikse dr.yaptir derse yaptir çünki ameliyat sırasında oluşabilecek enfeksiyon kapma riskini aza indirgiyorÇok sağ olun♥özellikle tecrübeli arkadaşlarda yorum yapsa çok iyi olacak ama pas geçildi sorum.
Zencefil bal cok iyi geliyor ama bir süre yemek ve ıcme olmazsa daha iyi etki ediyorSelam kızlar, bugün boğazım ağrıyor yutkunamıyorum, kulağıma da vuruyor ağrısı.. Orta kulak iltihabına dönmez umarım. Boğaz aprısına ne yapayım sizce ben şimdi? Bugün ders anlattıkça daha da coşuyor ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?