- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Hiç bilemiyorum ki canimSağol canım. Yarın kendi doktoruma gideceğim kontrolüm var, o bunla ilgilenir mi yoksa kbb ye mi gitmem gerekir?
Ben ilk gebelikte 3 doz vurundum canim. Kotu bisey diyil. Sezeryen falan olursan hatda olmasan bile gunluk yasantinda pasli eşyalardan bu hastalığa yakalana biliyoruz. 10 senede doz sayisi 5 zaten. Ben 2 aralikta vurulacam insAllahArkadaşlar merhaba, gebelikte vurulan tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurduracak mısınız? 3 dozmuş ben hamile kalmadan hemen önce vurdurmustum 2 doz daha vuracağız ama zorla değil size kalmış dediler.
Benim ilk hamilelikte de yapılmıştı tetanoz aşısı, bunda da çağırdılar ayın 25 inde. Sanırım yine tetanoz yapacaklar emin olmadığım için yazmamıştımÇok sağ olunözellikle tecrübeli arkadaşlarda yorum yapsa çok iyi olacak ama pas geçildi sorum.
Cevap verdiğiniz için teşekkür .Emin olmama nedeniniz nedir peki?Benim ilk hamilelikte de yapılmıştı tetanoz aşısı, bunda da çağırdılar ayın 25 inde. Sanırım yine tetanoz yapacaklar emin olmadığım için yazmamıştım
Geçmiş olsun canım.. Arkadaşta yazmış Ada çayı gargarasi iyi geliyor diye bende çok duydum.dene belki faydasını gorursun onun dışında limon bal zencefilde iyi gelebilir. Aklıma gelen bunlar şimdilik.eger kendini çok kötü hissediyorsan dr.gitmekte fayda varSelam kızlar, bugün boğazım ağrıyor yutkunamıyorum, kulağıma da vuruyor ağrısı.. Orta kulak iltihabına dönmez umarım. Boğaz aprısına ne yapayım sizce ben şimdi? Bugün ders anlattıkça daha da coşuyor ağrı
Sormamistim çünkü ne aşısı yapacaksınız diye, o yüzden emin değilim. Tetanoz u rutin yapıyorlar sağlık ocaklarında gebelere o yüzden tetanozdur diye düşünmüştüm kendimceCevap verdiğiniz için teşekkür .Emin olmama nedeniniz nedir peki?
normal boyayla canım, hemen kendim boyadım, çokda tutmadım, yıkadım. öyle kuaförde saatlerce bekleyemem. :/Normal boyaylami yoksa organik boyaylami boyadın cnm
Ben ilk çocugum dada boyamıştım, doktor bana bırakmıştı. sen bilirsin demişti. zararı olsaydı söylerdi :) bilemedim şimdi doktorunuz öyle dediyse karar senin tabiki canım. beyazlarım olmasa bende boyamaya gerek duymazdım. ama cok mutsuz ediyordu açıkçası.Ya bana doktorum saç boyamak yasak dedi ama beyazlar çok batıyor gözüme. Size doktorunuz ne dedi boya hakkında?
Bende normLde kendim boyuyorum. Olmadı haftaya kontrolum var sorayım dr.uma iyice emin olmak için tşk ederim cnm cvp icinnormal boyayla canım, hemen kendim boyadım, çokda tutmadım, yıkadım. öyle kuaförde saatlerce bekleyemem. :/
Acaba neden yasak dedi. İlk zamanlar düşük yada kanama riskiniz varmıydı.Ya bana doktorum saç boyamak yasak dedi ama beyazlar çok batıyor gözüme. Size doktorunuz ne dedi boya hakkında?
Kızz allah allah kendini kaybedip yediysen suç bizde mi beNolacak senin axion mesejlarini okuya-okuya bir tas rus salatasini yedimBir baktim sonuna deyiyor kaşık Öğlen yedim sabaha kadar gaz ağri agzima eşki su geldi. Mahvetdi beni. Bir daha yazmayin be... ben öyle havali sohbetlere gelemem
İnşallah canım ya bu mesajların hepsi birer umut bana çok sağol.tamam sabah kayısı yumurta deniycem söz.orjinal kaymak bulamam ama labne yumurta irmikli bişeyler yapabilirim belkiSenden de allah razı olsun. İlk kalktığında kahvaltı denemelisin canım. 90 ml mama 4 saat tok tutar. Mama vermene gerek yokki artık. Uyuturken belki olabilir. Ya da yemeğin üstüne versen içmek isterse ara öğünlerde. Domatesli yumurta benim kızım da yemez. Hala çok sevmez. Önce haşlanmış yumurta denesen? Kayısı kıvamı yiyebilir. Ya da gerçek kaymakla yumuşatabilirsin çok pişerse yemeyebilir. Labneyi de ayrı bir dene bakalım zamanla olacak.
Çok teşekkür ederim canım inşallah benimkinde düzelir.ahh sorma şimdiki aklım olsa 5 aylıkken oturturdum mama sandalyesine Allah ne verdiyse.zamanı geri alamıyoruz işte.hep pimpirikliğimden oldukuzum bende aynı senin gibiyim kızımı emziriyorum diye ek gıdaya geç başladım şuan 14 aylık. sadece emmek istiyodu ne versem tükürüyodu muhallebiler mamalar karışık mamalar hiç birini yemedi sonra pilav yerken veriyim az dedim pipetli ayranla ek gıdaya başlamamız o şekilde oldu. ama yumurta falan asla yemez elinle minik minik ver pipetli ayranla eline çubuk falan verdim öyle öyle çiğnemeye alıştı kuzum. Ama meyve çorba hala çok sevmiyo sadeve sebzeli kıymalı bulgur bide ayran hergün menümüzde bu mutlaka var devamınde ne yerse geçen karnıbakar verdim yedi mesela yavaş yavaş kuzum inşallah :)
Canım maşallah oğlunun yendiği herşey bol vitaminli ben kızımın birini bile yese razıyım.baya çiğniyor yani bademi ceviziBenim oğlum iştahlı bir cocuk değil 1 saat veya 2 saat arayla 2 kere kahvaltı yaptıriyorum mesela bugun ilk kahvaltısı peynirli yumurta çeyrek pogaca ıhlamur sonra badem ceviz findik muz 2 tane cici bebe verdim öğlen yeşil mercimek yoğurt bu arada yakıssın yakısmasın bütün yemeklere azda olsa kemikli et atıyorum genelde bizim yemeklerin suyunu yer ekmekle icindeki etli kemigi eline veriyorum yalasın kemirmeye çalışsın diye
Whatson da naturel boya var fiyatı da uygun onunla boyadım bendeYa bana doktorum saç boyamak yasak dedi ama beyazlar çok batıyor gözüme. Size doktorunuz ne dedi boya hakkında?
Ben de sendenim neden sordun kiKızlar birşey sorucam alaturka tuvalet kullanan sadece ben miyim koskoca forumda? Yok mu benden başka herkes mi klozet kullanıyor acaba
Merak ettim canım kime sorsam klozet,yukarıda arkadaşa doktoru klozet önermiş,şimdi biz de alaturka kullanıyoruz ya,acaba bişey olur mu diye evham yapıyorumBen de sendenim neden sordun ki
Sohbetin aldı götürdü beni :)))))) irade işe yaramaz bu durumda :))Kızz allah allah kendini kaybedip yediysen suç bizde mi beAzıcık iradeli devam edeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?