2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben ilk gebelikte 3 doz vurundum canim. Kotu bisey diyil. Sezeryen falan olursan hatda olmasan bile gunluk yasantinda pasli eşyalardan bu hastalığa yakalana biliyoruz. 10 senede doz sayisi 5 zaten. Ben 2 aralikta vurulacam insAllah

Geçmiş olsun canım.. Arkadaşta yazmış Ada çayı gargarasi iyi geliyor diye bende çok duydum.dene belki faydasını gorursun onun dışında limon bal zencefilde iyi gelebilir. Aklıma gelen bunlar şimdilik.eger kendini çok kötü hissediyorsan dr.gitmekte fayda var

Kızlar sağlık ocagından geliyorum 27 kasım çarşamba günü ne verdi hemşire salak bişey zaten nerde salak var bizi bulur . Tetonoz o zaman vurulcakmışım

Ya bana doktorum saç boyamak yasak dedi ama beyazlar çok batıyor gözüme. Size doktorunuz ne dedi boya hakkında?
Ben ilk çocugum dada boyamıştım, doktor bana bırakmıştı. sen bilirsin demişti. zararı olsaydı söylerdi :) bilemedim şimdi doktorunuz öyle dediyse karar senin tabiki canım. beyazlarım olmasa bende boyamaya gerek duymazdım. ama cok mutsuz ediyordu açıkçası.

Kızz allah allah kendini kaybedip yediysen suç bizde mi be Azıcık iradeli devam edeydin

İnşallah canım ya bu mesajların hepsi birer umut bana çok sağol.tamam sabah kayısı yumurta deniycem söz.orjinal kaymak bulamam ama labne yumurta irmikli bişeyler yapabilirim belki

Çok teşekkür ederim canım inşallah benimkinde düzelir.ahh sorma şimdiki aklım olsa 5 aylıkken oturturdum mama sandalyesine Allah ne verdiyse.zamanı geri alamıyoruz işte.hep pimpirikliğimden oldu

Canım maşallah oğlunun yendiği herşey bol vitaminli ben kızımın birini bile yese razıyım.baya çiğniyor yani bademi cevizi

Kızlar birşey sorucam alaturka tuvalet kullanan sadece ben miyim koskoca forumda? Yok mu benden başka herkes mi klozet kullanıyor acaba

Ben de sendenim neden sordun ki
Merak ettim canım kime sorsam klozet,yukarıda arkadaşa doktoru klozet önermiş,şimdi biz de alaturka kullanıyoruz ya,acaba bişey olur mu diye evham yapıyorum yanlız değilmişim demek,alaturka da bağırsaklarım tam boşalıyo klozette o olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…