2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar neredeyse bir saattir mesajları okuyorum : )) epeydir girememiştim, öncekileri de merak ettim atlayamadım keyifle de okudum.
Özellikle saç boyama sürecimi ilgimi çekti, beyazlarım tek tük ama yine de batıyor gözüme, boyatsam mı diyordum kendi kendime, bir çok arkadaş daha erken bile yapmış boyasını, ben de hallediyim diyorum, bir de rimel gibi tek tek kapatılan yıkanınca geçen boyalardan var onun hiç zararı yokmuş, kullanan var mı en azından özel zamanlarda falan kapatsak beyazları : ))) bir miktar çözüm olur

Merhaba arkadaşlar biz bugün cinsiyet öğrenmek için gittik. Geçen haftalarda devlet hastanesinde kıza benziyor demişti Dr. Bu sefer kendi Dr. Uma gittik. %100 erkek dedi2 kızım vardı bir de oğlumuz olacak inşallah. Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin

kızlar merhaba,
16+5 deyim suan. rahimde kasılma gördü doktor ama açılma vb sıkayetler olmadığı için cok önemsemedi. Sizde de böyle bir durum yasayan var mı ? ultrasonda şişlik gibi duruyor. Bunun dışında mom vital plus kullanıyorum, biraz migdemi bulandırıyor. sizde kullanan var mı ?

Canım maşallah oğlunun yendiği herşey bol vitaminli ben kızımın birini bile yese razıyım.baya çiğniyor yani bademi cevizi
Hayır canim bademi cevizi rendeleyip yiyeceklerine katıyorum tat versin diye pes etme seveceği seyleri elbetteki bulacaksın oglum tatsız titsuz seyleri sevmiyor azda olsa tuz atiyorum ve et suyu tavuk suyu karabiberle lezzet veriyorum yemeklerine meyva ve yogurtlarınida findik fıstik badem cevizle tatlandıriyorum sen illa sehriye deneme yemek sularina ekmek ver deneye deneye bulacaksın sevdiklerini

Kızlar birşey sorucam alaturka tuvalet kullanan sadece ben miyim koskoca forumda? Yok mu benden başka herkes mi klozet kullanıyor acaba

Ben klozet kullanıyorum ama sebebi dizimden geçirmiş olduğum ameliyat eğilemiyorum maalesef.

Merhabalar Hanımlar, 16 haftada artık bebeğimiz cinsiyetimizi gösterdi hayırlısıyla bir kız evladımız olucak darısı isteyen bekleyen öğrenemeyen arkadaşlarımın başına

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.

Maşallah. Rabbim analı babalı büyütsün kuzucukları.

Merhabalar Hanımlar, 16 haftada artık bebeğimiz cinsiyetimizi gösterdi hayırlısıyla bir kız evladımız olucak darısı isteyen bekleyen öğrenemeyen arkadaşlarımın başına
Gözünuz aydin sağlıklâ hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim

.hayırlı olsun.. sağlıkla mutlulukla büyüsün minik kızınız.
hayırlı olsun... Sağlıkla gelsin oğlunuz insallah. cinsiyet haberleri geldikçe heyecanlanıyorum ben de iyice.
16+6 dayım bende. en son 12 de doktora gitmiştim. doktor birşey görmedi zaten o zaman da yoktu 13 den sonra başladı. ama ben kasilmayi hissediyorum mesela. 3. gebeliğim onlarda daha geç olan bunda erken başladı ve arada bel ağrısı da eşlik ediyor. doktora önümüzdeki pazartesi soracağım. cevabını size yazarım. vitamin ilacım vinelac benim bir de d vitamini kullanıyorum..

Acaba ilk aylarda mı yasak bilmiyorum. Saçın bebeğinden önemli olmasın demişti

Whatson da naturel boya var fiyatı da uygun onunla boyadım bende
Ben de Migrostan natural bir boya almıştım hamilelikten öncelerde. kraft renkli ambalajda bir şey. Uygulama şeklinde saçınızı 15-20dk fön makinesiyle ısıtın diyordu boya uyguladıktan sonra. Fenalık gelmişti. Birde hiçbir beyazı kapamamıştı neredeyse. Bir daha almadım natural denen boyalardan.

Sirke ile gargara yap ama ev sirkesi ile ben sirkemi kendim yaparım ve boğazım ağrıtacağı zaman hemen gargara yaparım şak diye keser

Ayyy inanmıyorum sattaş Biz de çarşamba günü gittiğimizde öğreniriz inşallah çok merak ediyorum. Hayırlı olsun oğluşunuz Benim ilk bebeğim olacak içimden kız geçiyor ama ne kadar belirti varsa hepsi erkekten yana. Bakalım bekliyoruz heyecanla

İnşallah canım ya bu mesajların hepsi birer umut bana çok sağol.tamam sabah kayısı yumurta deniycem söz.orjinal kaymak bulamam ama labne yumurta irmikli bişeyler yapabilirim belki
Yok yok öyle yapma. İrmiğe gerek yok. Ayrı ayrı ver canım. İrmiği de sevmez bence. Yumurtayı birkaç damla mama ile de yumuşatabilirsin sert olursa. Kaynadıktan sonra 3 dak pişince kayısı kıvamı oluyor. Ben hala öyle yapıyorum çok pişmiş sevmiyor. Bende sevmem zaten Zeytinyağında yumurta denersin daha sonra da Ben mıhlama yapıyordum hala yapıyorum mesela o da olur kahvaltıda. Pekmez ver soğuk sıkım şekersiz. Eline eğlenmelik hurma ve kayısı iyi oluyordu o zamanlar. Aklıma gelenler akşam yemeğinde ben artık kendimize yaptığımız yemeklerden veriyordum 1 yaştan sonra az salçalı ve tuzsuz. Haber ver bize de gidişattan yesin yavrucak.

Daha ilk görüşmede söyledi. Yasaklar nedir diye sorduğumda yani. Herhangi bir risk yoktu. Acaba ilk 3 ay mı yasak bilmiorum. Çarşamba randevum var sorayım bakalım
Bazı dr hiçbirşeye izin vermiyor. Benim dr um da öyleydi. 7. Aya geldiğimizde artık saçını boya bir zahmet yeter demişti ben ne dese yapıyordum. Vitamin bile vermeyen bir dr. Belimin ağrısından ölmüştüm bana magnezyum kalsiyum vermemişti. Kan değerlerim iyi diye. Hatta tetanoz aşısı da olma dedi. Olmamıştım. Şimdi dinlemiyorum onu. Vitamin alacağım yakında Eklem yerlerim ağrıdığında da hemen alacağım gerekenleri. Umarım ağrımaz da.. ayrıca leke olmaması için krem bile kullanma demişti. Ben onu da alacağım. Birtek aşı konusunda katılıyorum ona saçımı da boyatacağım yakında yeter ya

Kız o zararlı olur mu? Ben hep kullanıyorum. Beyazların azsa o seni idare ederdi. Ben bir ay sonra boyatacağım galiba öyle düşünüyorum. Hep natural hamile oldum. Hele Kızımda dr un ilaç vs vermemesinden ölüp ölüp bittim. Ot gibi yaşıyorum ya kahveye bile dikkat ediyorum. Hergün içmiyorum. Sebze yiyorum bu ara sürekli. Saçımı boyatayım bari diyorum

Valla idrarda klozete gidebiliyorum ama diğerinde gidemiyorum bende senin gibi ama işte ağırlaşınca nasıl olur bilemiyorum eğilin e kalkmak zor olurmu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…