2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla idrarda klozete gidebiliyorum ama diğerinde gidemiyorum bende senin gibi ama işte ağırlaşınca nasıl olur bilemiyorum eğilin e kalkmak zor olurmu bilmiyorum
Zaten diğerinde alaturka daha sağlıklı . Ya da ille alafranga kullanılacaksa ayağınızın altına bir yükselti koyabilirsiniz . Ben de en başından beri klozet kullanıyorum . Dikişlerimden korkuyorum zaten şuan . Belki birşey olmaz ama işte evham yapıyorum kendi kendime .

merhaba arkadaşlar doğru yerde miyim bilmiyorum ama 18. haftanın sonlarındayız. bebek hareketlerini hissedenler var mı?

Griple ve soguk alginligi cok karistiriliyor malesef. Grip cok daha agir seyreden bir hastalik. Allah esirgesin olumcul bile olabiliyor. Ben yaptiriyorum. Ama herkesin kendi tercihi tabiki. Tetanoz asisi ayri mi orda? Tetanoz difteri ve bogmaca uclusunu yaptirmistim ilk hamileligimde. Bunda da doktorumuz yenilenmesini soylerse tekrar yaptiracagim.

Meyan koku bogaz agrisina cok iyi geliyor ama hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum. Ama ders anlattigim donemlerde epey etkisini gormustum.

Kasilmalarim 3 haftadir var. Bende de cok erken basladi. Cervix denilen rahim boynunu olctuler ve duzenli takip edeceklerini soylediler. Akinti, kanama gibi bir problemim olmadigi icin biraz daha rahatim. Ama erken dogum olabilecegini soylediler. Magnezyumla ilgili olmadigini soylediler bir de. Kesinlikle susuz kalmamam gerektigini soylediler. Ilk hamileligim de riskli gebelik oldugu icin 30. Haftadan sonra baslamistik nst olcumlerine haftada iki kez. Bunda da boyle giderse daha erken baslayacak gibiyiz.

Canım ilk gebeliğimde birinci dozu vurdurdum ama 2 hafta kolumu oynatamadım bidaha vurdurmadım şahsen bunda düşünmüyorum

Canım aslında çok güzel açıklamışsın kimine göre iyi kimine göre hafif bünye meselesi aslında daha olmadım .inşallah olmam hakkımızda hayırlısı . Tetonoz için de 27 kasım verdi .o zaman olacakmışım

Kızlar birşey sorucam alaturka tuvalet kullanan sadece ben miyim koskoca forumda? Yok mu benden başka herkes mi klozet kullanıyor acaba
Bizim evde alaturka yok yani banyolarda ben istemedim özellikle klozet yapılsın demiştim. Yani seviyorsan sorun olmaz ki. Ben ilk hamileliğimde işyerimde kullanmıştım alaturka vardı. Son güne kadar kullandım yani. Belki serklaj vs yaptıranlarda sorun olur bilemedim. Çok hassas bir dr Muş.

Kızlar hepinize merhaba
Yeni taşındığımız evde internet altyapısı olmadığından biraz sıkıntı oluyor her zaman giremiyorum.
Merak etmişsiniz beni kusura bakmayın.
Nasılsınız hepiniz umarım herşey yolundadır
Ben 4-5 gündür miniğin hareketlerini hissediyorum. Şimdi de hareket etmeyince evhamlanmaya başladım Dün gece kıpır kıpırdı ama saat öğlen 2 den beri hiç hissetmedim

Vallahi merak ettik seni canım iyi olmana sevindim. Ne güzel hissetmeler başlamış o günlere bir an önce gelmek istiyorum bende.

Vallahi merak ettik seni canım iyi olmana sevindim. Ne güzel hissetmeler başlamış o günlere bir an önce gelmek istiyorum bende.
Sağolasın canım
Az kalmış senin de hissedersin yakında.
Şimdi de her elimi karnıma koyduğumda hissetmek istiyorum hissetmeyince başlıyor korkular

Kızlar bende dayanamadım birşeyler aldım bugün oğluşuma erken mi bilmiyorum ama görünce tutamadım

Ay bayıldım aldıklarına. Çok çok güzel. Güle güle giyinsin bebiş.

Sağolasın canım
Az kalmış senin de hissedersin yakında.
Şimdi de her elimi karnıma koyduğumda hissetmek istiyorum hissetmeyince başlıyor korkular

Ah ah bu korkular bizi hiç bırakmayacak canım. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…