Gecmis olsn cnm .Uff ya bu baş ağrısı nasıl bir illet hergün başı ağrır mı bir insanın.istisnasiz hergün baş ağrısı çekiyorum. Ben anlamadım bu işi
Ya ben de istiyorm kucuk kucuk almyi ama bizim oglan kiza dondü mu bilmiorm halâKızlar bende dayanamadım birşeyler aldım bugün oğluşuma erken mi bilmiyorum ama görünce tutamadım
Teşekkür ederiz inşallah sağlıklı günlerde giymek nasip olurAy bayıldım aldıklarına. Çok çok güzel. Güle güle giyinsin bebiş.
Ah ah bu korkular bizi hiç bırakmayacak canım. ☺
sağol cnmGecmis olsn cnm .
güle güle kullansın minik. çok güzelmiş.❤❤❤Kızlar bende dayanamadım birşeyler aldım bugün oğluşuma erken mi bilmiyorum ama görünce tutamadım
İlk iki gebeliğimdeUff ya bu baş ağrısı nasıl bir illet hergün başı ağrır mı bir insanın.istisnasiz hergün baş ağrısı çekiyorum. Ben anlamadım bu işi
sizin de mi 18,ilk gebeliğiniz mi,ben ilk iki gebeliğimde 16 dan itibaren hissediyordum ama bunda 18 bitecek hala hissetmiyorumBeeeenn
Hatta artık saatte kaç kez hareket ediyor sayıyorum
Kasilmalarim 3 haftadir var. Bende de cok erken basladi. Cervix denilen rahim boynunu olctuler ve duzenli takip edeceklerini soylediler. Akinti, kanama gibi bir problemim olmadigi icin biraz daha rahatim. Ama erken dogum olabilecegini soylediler. Magnezyumla ilgili olmadigini soylediler bir de. Kesinlikle susuz kalmamam gerektigini soylediler. Ilk hamileligim de riskli gebelik oldugu icin 30. Haftadan sonra baslamistik nst olcumlerine haftada iki kez. Bunda da boyle giderse daha erken baslayacak gibiyiz.
Yok kuzm bazen hissedim diye beklyorm ama tık yok kendi ne zamana isterse ozaman hissetiriyorMaşallah ya peki hergün mutlaka hissediyo musun?
Bende bugün öğlenden beri kıpırtı yok sırtüstü yatıp elimi karnıma koyduğumda hissediyordum hep
Herkese merhaba, Kasım sonundaki randevuda ultrasounda gireceğim.Gösterirse göreceğiz cinsiyeti artık Öğrenen annelere hayırlı uğurlu olsun
Gebeliğin başından beri 900 Gr almışım ama karnım baya büyüdü. Oğlum biraz zorluyor bu aralar. Onunla da çok yakından ilgileniyorum.Umarım herkesin sağlığı, keyfi yerindedir. Takip edemiyorum çokça kaçırdım yazılanları.
Ya hergün hissederken birden kesilmesi beni çok endişelendiriyor. Yiyip bitirdim kendimi akşamdan beri. Kabızdım bugün wc çıktım acaba bi alakası olabilir miYok kuzm bazen hissedim diye beklyorm ama tık yok kendi ne zamana isterse ozaman hissetiriyor
Korkma kuzm ya sıkıntı yoktur inşaAllah benimde hissetmediğim günler oluyorYa hergün hissederken birden kesilmesi beni çok endişelendiriyor. Yiyip bitirdim kendimi akşamdan beri. Kabızdım bugün wc çıktım acaba bi alakası olabilir mi
İnşallah ya amin içim rahatladı biraz normal demekli bazı günler hissedilmemesi. Zaten 24. Haftadan sonra düzenli hissedilmesi gerekiyormuş galiba.Korkma kuzm ya sıkıntı yoktur inşaAllah benimde hissetmediğim günler oluyor
Geçmiş olsunMerhaba canım. Bende Kasımın 20sinde gideceğim o zaman öğrenmeyi umuyorum. İnşallah sende öğrenirsin daha fazla merakta kalmazsın. Çünkü insan hevesleniyor. Bu ara ben kurulukla uğraşıyorum ağzım yüzüm gözüm hep kuruyor. Birde el ayak ateş basması var iki gündür geçmemesi endeşilendirdi umarım bir şey yoktur.
Canim merhaba, benim de bir ara kesildi hareketler. Geçen hafta. Ama iki gündür coştu.İnşallah ya amin içim rahatladı biraz normal demekli bazı günler hissedilmemesi. Zaten 24. Haftadan sonra düzenli hissedilmesi gerekiyormuş galiba.
Elmocum, cok geçmiş olsun. Umarım azalır veya normale döner.Kasilmalarim 3 haftadir var. Bende de cok erken basladi. Cervix denilen rahim boynunu olctuler ve duzenli takip edeceklerini soylediler. Akinti, kanama gibi bir problemim olmadigi icin biraz daha rahatim. Ama erken dogum olabilecegini soylediler. Magnezyumla ilgili olmadigini soylediler bir de. Kesinlikle susuz kalmamam gerektigini soylediler. Ilk hamileligim de riskli gebelik oldugu icin 30. Haftadan sonra baslamistik nst olcumlerine haftada iki kez. Bunda da boyle giderse daha erken baslayacak gibiyiz.
Merhaba, benim ikinci gebeligim. Oğlumda 20'li haftalarda başlamıştı. Sorunsuz 38+5 de doğum yaptım. Daha doğrusu sorunlarım çoktu ama erken doğurma nedeni bu değildi. Taş gibi kalma, karinda sertlesme, katılaşma ifadesiyle tarif edebilirim belki daha iyi anlaşılsın diye. Kasık ağrısı değil. Eşim bebek hareketi diye tanimladi. Umuyorum öyledir. Bu haftalar erken çünkü...Sizinki de değildir umarımkasılma ultrasonda gozukuyor sıslık gıbı bır cıkıntı oluyor ama hıssıyat nasıl bılemedım benım agrılarım oluyor hafıf kasık agrısı dıye cok onemsemıyordum kasılma agrısı sanırım, asırı sıddetlı bır agrım yok cok sukur işe vs gidip geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?