2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uff ya bu baş ağrısı nasıl bir illet hergün başı ağrır mı bir insanın.istisnasiz hergün baş ağrısı çekiyorum. Ben anlamadım bu işi
Gecmis olsn cnm .
Kızlar bende dayanamadım birşeyler aldım bugün oğluşuma erken mi bilmiyorum ama görünce tutamadım
Ya ben de istiyorm kucuk kucuk almyi ama bizim oglan kiza dondü mu bilmiorm halâ

Uff ya bu baş ağrısı nasıl bir illet hergün başı ağrır mı bir insanın.istisnasiz hergün baş ağrısı çekiyorum. Ben anlamadım bu işi
İlk iki gebeliğimde
Beeeenn
Hatta artık saatte kaç kez hareket ediyor sayıyorum
sizin de mi 18,ilk gebeliğiniz mi,ben ilk iki gebeliğimde 16 dan itibaren hissediyordum ama bunda 18 bitecek hala hissetmiyorum

Herkese merhaba, Kasım sonundaki randevuda ultrasounda gireceğim. Gösterirse göreceğiz cinsiyeti artık Öğrenen annelere hayırlı uğurlu olsun
Gebeliğin başından beri 900 Gr almışım ama karnım baya büyüdü. Oğlum biraz zorluyor bu aralar. Onunla da çok yakından ilgileniyorum. Umarım herkesin sağlığı, keyfi yerindedir. Takip edemiyorum çokça kaçırdım yazılanları.

zamanında saglıkla gelsınler ınsallah..

Maşallah ya peki hergün mutlaka hissediyo musun?
Bende bugün öğlenden beri kıpırtı yok sırtüstü yatıp elimi karnıma koyduğumda hissediyordum hep
Yok kuzm bazen hissedim diye beklyorm ama tık yok kendi ne zamana isterse ozaman hissetiriyor

Merhaba canım. Bende Kasımın 20sinde gideceğim o zaman öğrenmeyi umuyorum. İnşallah sende öğrenirsin daha fazla merakta kalmazsın. Çünkü insan hevesleniyor. Bu ara ben kurulukla uğraşıyorum ağzım yüzüm gözüm hep kuruyor. Birde el ayak ateş basması var iki gündür geçmemesi endeşilendirdi umarım bir şey yoktur.

Kızlar bu tarz sorularla bunaltmak istemiyorum ama ilk defa başıma bir şey gelince korkuyorum. Elimde ve ayağımda yanma var iki gündür. Gözlerimde yanıyor. Sizlerde oldu mu böyle bir şey. Mesela elime soğuk bir şey alınca aşırı rahatlıyorum ama geçmedi doktor da yakın değil ha deyince gidemiyorum.

Geçmiş olsun neden acaba Doktorla yazisabiliyor musun? 20'si sormak için biraz geç... Benim agiz kuruluğu çok oluyor, gece zaten sürekli ayakta oldugum için birer bardak su içiyorum her mutfağa girişte. Türk turşusu buldum onu çok yiyorum engel olamıyorum kendime. Susuzlugum ondan diye düşünüyorum. Ellerim ve yüzüm çok kuruyor anormal yani... Badem yağı sürüyorum sürekli. El ayak ateşi değil de meme ateşi geçmedi benim bir de Hayırlimiz artık...
Ve evet cinsiyet çok merak ediyorum, öğrenelim inşallah sağlıkla

Selam kızlar herkes nasıl keyifler iyidir inşallah bebişlerinizle bugün muayenem vardı 177 gram olmuş bizim minnoş herşey yolunda dedi bir daha 4 hafta sonraya aynı hastanedeki perinatologda detaylı ultrason randevusu aldırdı bana, bir sorun olduğundan değil tüm gebelere yapıyoruz dedi. Kramp girmişte 2-3 gece hemen magnezyum başlattı, kasıktaki kasılmaları da sordum çok normal dedi. keyifli bi muayeneydi içim rahat ayrıldım şimdi bekle işin yoksa bi dahaki randevuyu 4 hafta neyse tek derdimiz bu olsun

İnşallah ya amin içim rahatladı biraz normal demekli bazı günler hissedilmemesi. Zaten 24. Haftadan sonra düzenli hissedilmesi gerekiyormuş galiba.
Canim merhaba, benim de bir ara kesildi hareketler. Geçen hafta. Ama iki gündür coştu. Eşim bile hissetti. Senin de tekrar başlar endişe etme hiç

Elmocum, cok geçmiş olsun. Umarım azalır veya normale döner. Konulari takip edemiyorum bir süredir. Kasılma ben de yaşadığımı zannediyorum ama eşim çok pimpirikli olmasina rağmen değil diyor. Doktora söylemedi bile... Bana göre kasılma Hepimize sağlıkla geçen haftalar diliyorum.

kasılma ultrasonda gozukuyor sıslık gıbı bır cıkıntı oluyor ama hıssıyat nasıl bılemedım benım agrılarım oluyor hafıf kasık agrısı dıye cok onemsemıyordum kasılma agrısı sanırım, asırı sıddetlı bır agrım yok cok sukur işe vs gidip geliyorum.

Merhaba, benim ikinci gebeligim. Oğlumda 20'li haftalarda başlamıştı. Sorunsuz 38+5 de doğum yaptım. Daha doğrusu sorunlarım çoktu ama erken doğurma nedeni bu değildi. Taş gibi kalma, karinda sertlesme, katılaşma ifadesiyle tarif edebilirim belki daha iyi anlaşılsın diye. Kasık ağrısı değil. Eşim bebek hareketi diye tanimladi. Umuyorum öyledir. Bu haftalar erken çünkü...Sizinki de değildir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…