2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya hergün hissederken birden kesilmesi beni çok endişelendiriyor. Yiyip bitirdim kendimi akşamdan beri. Kabızdım bugün wc çıktım acaba bi alakası olabilir mi
Kabızlık deyince aklıma gelmişken söyleyim , şimdi bir de benim dikişlerimden dolayı tekrar kabız olmaktan çok korkuyordum . Dün tesadüf 3-4 tane küçük yer elması yedim , inanılmaz etkiledi bağırsaklarımı . O kadar probiyotik Li vitamin , magnezyum alıyorum bunun gibi etki etmemişti . Çok gaz yaptı ama iyi geldi .

Teşekkürler, doktorda problem olmadıgını soyledı suan ıcı. umarım hepimizin hamileliği sorunsuz gecer..

Bir-çok arkadaş yazdı bu kuruluk işini. Hemen herkes şikayetçi imiş buda bana normal olduğunu düşündürdü. Tabi el ayak yanması farklı bir konu olmazsa doktoruma yazıp sorayım onu bakalım ne diyecek.

Gördüm canm şimdi mesajını. Ben diğer hamiöeliğimde 2 doz yaptrmştım. 3.dozu da sonuncusundan 6 ay sonra mı ne yaptrmştım sanrm. Zatn onlar tarh veriyolar. 4.dozu kasım 15te yaptrcam. Ben önemli olduğunu düşünyrum.

İyi aksamlar kızlar bugun cok bakamadım tansiyonum düşük 6ya 5 olmus. kafam kazan gibi basım cok agrıyor, normalde düşük tansiyonlu biriyim de ilk kez bu kadar düştü hiçbişey yapmadığım halde tüm gün halsizim şimdi 8e 5 olmus. Yarın uçak yolculuğum var kendi evime gidiyorum 50 günün sonunda artık kendi başımayım eşimle birlikte idare edicez. Annem olmasaydı bu ilk ayları asla atlatamadım kaç yasına gelirsen gel anneye muhtaç oluyorsun bir üzgünüm cok alışmıştım hiç gidesim yok doğuma kadar uzağım

Ben kullanyrum. Bende de ara ara bulantı yapjyr. Hiç bulantım yoktu bu ilaç yüzünden iki kez çıkardm.

Bende ailemden uzağım canım. Zor bir his gerçekten keşke hep yanımızda olabilseler. Gerçekten ne kadar büyürsen büyü hep muhtaçsın onlara. Bende 1 ay sonra görmeye gidicem ailemi inşallah. Artık eşin yardımcı olacak yanında olacak merak etme.

Agrilarin olmasi cok normal bu donemde. Kramplarin kasilmalarinda. Ozellikle sag ve sol taraftaysa cok onemsemiyorlar doktorlar dediginiz gibi. Ben ne zaman ki gobek deligimin ustunde oldugunu soyledim hemen bir suru ultrason yaptilar alttan ustten. ki sistem orda da az cok ayni anladigim kadariyla ultrasona ciddi birsey olmadikca sokmazlar. bebegi goremedik tabi. hemen olcumlerini yapip bitirdiler. Ama ucundan azcik gordum o da kafasi asagida oldugu icin. Kafasini dediysem hepsini degil sadece ucte birini :) ben de kizimda sizin gibi beklemistim 20 ya da 21 de ogrenmistim cinsiyeti. Allah saglikla gelmelerini nasip etsin

Denemek lazım teşekkürler
Ben de probiyotik toz kullanıyorum anca o rahatlatıyor.

El ayak ve goz yanmasi benim aklima direk alerjik birsey olabilecegini getirdi. Son zamanlarda farkli yediginiz bir sey ya da kullandiginiz ilac vs yapmis olabilir mi? Bir de el ayak yanmasi d vitamini eksikliginden de olabilir diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…