Kabızlık deyince aklıma gelmişken söyleyim , şimdi bir de benim dikişlerimden dolayı tekrar kabız olmaktan çok korkuyordum . Dün tesadüf 3-4 tane küçük yer elması yedim , inanılmaz etkiledi bağırsaklarımı . O kadar probiyotik Li vitamin , magnezyum alıyorum bunun gibi etki etmemişti . Çok gaz yaptı ama iyi geldi .Ya hergün hissederken birden kesilmesi beni çok endişelendiriyor. Yiyip bitirdim kendimi akşamdan beri. Kabızdım bugün wc çıktım acaba bi alakası olabilir mi
Teşekkürler, doktorda problem olmadıgını soyledı suan ıcı. umarım hepimizin hamileliği sorunsuz gecer..Merhaba, benim ikinci gebeligim. Oğlumda 20'li haftalarda başlamıştı. Sorunsuz 38+5 de doğum yaptım. Daha doğrusu sorunlarım çoktu ama erken doğurma nedeni bu değildi. Taş gibi kalma, karinda sertlesme, katılaşma ifadesiyle tarif edebilirim belki daha iyi anlaşılsın diye. Kasık ağrısı değil. Eşim bebek hareketi diye tanimladi. Umuyorum öyledir. Bu haftalar erken çünkü...Sizinki de değildir umarım
Geçmiş olsunneden acaba Doktorla yazisabiliyor musun? 20'si sormak için biraz geç... Benim agiz kuruluğu çok oluyor, gece zaten sürekli ayakta oldugum için birer bardak su içiyorum her mutfağa girişte. Türk turşusu buldum onu çok yiyorum engel olamıyorum kendime. Susuzlugum ondan diye düşünüyorum. Ellerim ve yüzüm çok kuruyor anormal yani... Badem yağı sürüyorum sürekli. El ayak ateşi değil de meme ateşi geçmedi benim bir de Hayırlimiz artık...
Ve evet cinsiyet çok merak ediyorum, öğrenelim inşallah sağlıkla
Canm ben kaçırmışım neydi sorun?Çok sağ olunözellikle tecrübeli arkadaşlarda yorum yapsa çok iyi olacak ama pas geçildi sorum.
Benim kız canım, iyi gecelerHanımlar cinsiyetleri öğrenenler beni etiketleyip cinsiyeti yazsın listeye ekleyeyim
Çok tatlısinizCanm ben kaçırmışım neydi sorun?
Gördüm canm şimdi mesajını. Ben diğer hamiöeliğimde 2 doz yaptrmştım. 3.dozu da sonuncusundan 6 ay sonra mı ne yaptrmştım sanrm. Zatn onlar tarh veriyolar. 4.dozu kasım 15te yaptrcam. Ben önemli olduğunu düşünyrum.Arkadaşlar merhaba, gebelikte vurulan tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurduracak mısınız? 3 dozmuş ben hamile kalmadan hemen önce vurdurmustum 2 doz daha vuracağız ama zorla değil size kalmış dediler.
canım benim bilgilere karamizah dşye başkasını etiketlemişsinHanımlar cinsiyetleri öğrenenler beni etiketleyip cinsiyeti yazsın listeye ekleyeyim
Ben kullanyrum. Bende de ara ara bulantı yapjyr. Hiç bulantım yoktu bu ilaç yüzünden iki kez çıkardm.kızlar merhaba,
16+5 deyim suan. rahimde kasılma gördü doktor ama açılma vb sıkayetler olmadığı için cok önemsemedi. Sizde de böyle bir durum yasayan var mı ? ultrasonda şişlik gibi duruyor. Bunun dışında mom vital plus kullanıyorum, biraz migdemi bulandırıyor. sizde kullanan var mı ?
Benim erkekHanımlar cinsiyetleri öğrenenler beni etiketleyip cinsiyeti yazsın listeye ekleyeyim
İyi aksamlar kızlar bugun cok bakamadım tansiyonum düşük 6ya 5 olmus. kafam kazan gibi basım cok agrıyor, normalde düşük tansiyonlu biriyim de ilk kez bu kadar düştü hiçbişey yapmadığım halde tüm gün halsizim şimdi 8e 5 olmus. Yarın uçak yolculuğum var kendi evime gidiyorum 50 günün sonunda artık kendi başımayım eşimle birlikte idare edicez. Annem olmasaydı bu ilk ayları asla atlatamadım kaç yasına gelirsen gel anneye muhtaç oluyorsunbir üzgünüm cok alışmıştım hiç gidesim yok doğuma kadar uzağım
Çok sağol yaaCanim merhaba, benim de bir ara kesildi hareketler. Geçen hafta. Ama iki gündür coştu.Eşim bile hissetti. Senin de tekrar başlar endişe etme hiç
Agrilarin olmasi cok normal bu donemde. Kramplarin kasilmalarinda. Ozellikle sag ve sol taraftaysa cok onemsemiyorlar doktorlar dediginiz gibi. Ben ne zaman ki gobek deligimin ustunde oldugunu soyledim hemen bir suru ultrason yaptilar alttan ustten. ki sistem orda da az cok ayni anladigim kadariyla ultrasona ciddi birsey olmadikca sokmazlar. bebegi goremedik tabi. hemen olcumlerini yapip bitirdiler. Ama ucundan azcik gordum o da kafasi asagida oldugu icin. Kafasini dediysem hepsini degil sadece ucte birini :) ben de kizimda sizin gibi beklemistim 20 ya da 21 de ogrenmistim cinsiyeti. Allah saglikla gelmelerini nasip etsinElmocum, cok geçmiş olsun. Umarım azalır veya normale döner.Konulari takip edemiyorum bir süredir. Kasılma ben de yaşadığımı zannediyorum ama eşim çok pimpirikli olmasina rağmen değil diyor. Doktora söylemedi bile... Bana göre kasılma Hepimize sağlıkla geçen haftalar diliyorum.
Denemek lazım teşekkürlerKabızlık deyince aklıma gelmişken söyleyim , şimdi bir de benim dikişlerimden dolayı tekrar kabız olmaktan çok korkuyordum . Dün tesadüf 3-4 tane küçük yer elması yedim , inanılmaz etkiledi bağırsaklarımı . O kadar probiyotik Li vitamin , magnezyum alıyorum bunun gibi etki etmemişti . Çok gaz yaptı ama iyi geldi .
El ayak ve goz yanmasi benim aklima direk alerjik birsey olabilecegini getirdi. Son zamanlarda farkli yediginiz bir sey ya da kullandiginiz ilac vs yapmis olabilir mi? Bir de el ayak yanmasi d vitamini eksikliginden de olabilir diye biliyorum.Kızlar bu tarz sorularla bunaltmak istemiyorum ama ilk defa başıma bir şey gelince korkuyorum. Elimde ve ayağımda yanma var iki gündür. Gözlerimde yanıyor. Sizlerde oldu mu böyle bir şey. Mesela elime soğuk bir şey alınca aşırı rahatlıyorum ama geçmedi doktor da yakın değil ha deyince gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?