Babası benden beter herseye aglıyor artıkAaa beni anlatmışsın resmen hepsi bende mevcut suan duş sonrası Kırkpınar pehlivanları gibi yağlanıyorumben su çok içemiyorum başarabilirsen bol bol su içmenin de öneririm
Ya benim ilk hamileliğim biraz geç hissedilmiyormuş henüz bir şey hissedemiyorum benama ne güzel demekki babasının sesi hoşuna gidiyo
Sekerli bişeyler ye canım yüksek tansiyon sıkıntı dedi doktorum toparlarsın inşİyi aksamlar kızlar bugun cok bakamadım tansiyonum düşük 6ya 5 olmus. kafam kazan gibi basım cok agrıyor, normalde düşük tansiyonlu biriyim de ilk kez bu kadar düştü hiçbişey yapmadığım halde tüm gün halsizim şimdi 8e 5 olmus. Yarın uçak yolculuğum var kendi evime gidiyorum 50 günün sonunda artık kendi başımayım eşimle birlikte idare edicez. Annem olmasaydı bu ilk ayları asla atlatamadım kaç yasına gelirsen gel anneye muhtaç oluyorsunbir üzgünüm cok alışmıştım hiç gidesim yok doğuma kadar uzağım
Ben hissediyorum ilk hamileliğim ama akşamları özellikle çok hareketlimerhaba arkadaşlar doğru yerde miyim bilmiyorum ama 18. haftanın sonlarındayız. bebek hareketlerini hissedenler var mı?
Kiz senin nicki kac kere denediysem hep öyle oldu . Şimdide defalarca kez farkli şeyler denedim de oldu sonunda. Tam bir kara mizah yaptı banaKızlar d
canım benim bilgilere karamizah dşye başkasını etiketlemişsin
Ben kullanyrum. Bende de ara ara bulantı yapjyr. Hiç bulantım yoktu bu ilaç yüzünden iki kez çıkardm.
Kız benimkisiHanımlar cinsiyetleri öğrenenler beni etiketleyip cinsiyeti yazsın listeye ekleyeyim
Tmm canm saol karıştırdın sandımKiz senin nicki kac kere denediysem hep öyle oldu . Şimdide defalarca kez farkli şeyler denedim de oldu sonunda. Tam bir kara mizah yaptı bana
İlk iki gebeliğimde
sizin de mi 18,ilk gebeliğiniz mi,ben ilk iki gebeliğimde 16 dan itibaren hissediyordum ama bunda 18 bitecek hala hissetmiyorum
Mahaşallah ben hicbir sey hissetmiyorum dokdor soluna yat sen hareketsizken duyarsın demisti sanirim ben hareketsiz kalmiyorum tek hareketsiz kaldığım zaman uyumak icin yattığım zaman ondada bir iki üç tıp yapiyorum bi bakiyorum sabah olmus gene duymamış oluyorum4. Gebeliğim canım benim. 12. Haftada seyirme başladı 14. De tam anlamıyla hissetmeye başladım.
GünaydınGünaydın herkese, hepinize mutlu bir gün diliyorum ❤❤ iş güç dolu bir gün beni bekliyor.Kendime de kolaylıklar diliyorum
Aslında zayıfım 53 kiloyum şu an ama neden hala hissetmiyorum tereddüt etmeye başladım.4. Gebeliğim canım benim. 12. Haftada seyirme başladı 14. De tam anlamıyla hissetmeye başladım.
Haklısınız ben de çok yoğun bi tempodayım gece uykusu dışında uzanma imkânım yok zaten gece olunca da ölü gibi yatıyorum, o yüzden anlamıyorum birşeyMahaşallah ben hicbir sey hissetmiyorum dokdor soluna yat sen hareketsizken duyarsın demisti sanirim ben hareketsiz kalmiyorum tek hareketsiz kaldığım zaman uyumak icin yattığım zaman ondada bir iki üç tıp yapiyorum bi bakiyorum sabah olmus gene duymamış oluyorum
Canım beni de ekler misin listeye. Yaş: 40 SAT: 1.7.2019 B.D.T : 6 nisan CİNSİYET: Erkek 1.BebeğimKız benimkisi
El ayak ve goz yanmasi benim aklima direk alerjik birsey olabilecegini getirdi. Son zamanlarda farkli yediginiz bir sey ya da kullandiginiz ilac vs yapmis olabilir mi? Bir de el ayak yanmasi d vitamini eksikliginden de olabilir diye biliyorum.
İnanmıyorum resmen kara kış neresi burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?