2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Babası benden beter herseye aglıyor artıkyakalıyıncada kacıyor.kız oldugunu duyunca delirdi zaten

Sekerli bişeyler ye canım yüksek tansiyon sıkıntı dedi doktorum toparlarsın inş

Ben kullanyrum. Bende de ara ara bulantı yapjyr. Hiç bulantım yoktu bu ilaç yüzünden iki kez çıkardm.

Bende ilk ay bulanti oldu ama çıkarma derecesinde olmadi hiç, geçenlerde akşam yemekten sonra aldım mom vitali birazda geç saatti artik yemek mi dokundu ilaçta zaten tuhaf yapıyor beni gece 2 de içim dışına cıktı..

BURSALI ARKADAŞIM SÖYLEMİŞTİN ARABAYATAGI NEVKİNDE BEBELİFE AÇILACAK DEMİŞTİN. KESİN DİMİ BUGUN GİTTÖEK İSTİYORUM YERİ TAM NERESİ

İlk iki gebeliğimde

sizin de mi 18,ilk gebeliğiniz mi,ben ilk iki gebeliğimde 16 dan itibaren hissediyordum ama bunda 18 bitecek hala hissetmiyorum

4. Gebeliğim canım benim. 12. Haftada seyirme başladı 14. De tam anlamıyla hissetmeye başladım.

4. Gebeliğim canım benim. 12. Haftada seyirme başladı 14. De tam anlamıyla hissetmeye başladım.
Mahaşallah ben hicbir sey hissetmiyorum dokdor soluna yat sen hareketsizken duyarsın demisti sanirim ben hareketsiz kalmiyorum tek hareketsiz kaldığım zaman uyumak icin yattığım zaman ondada bir iki üç tıp yapiyorum bi bakiyorum sabah olmus gene duymamış oluyorum

Haklısınız ben de çok yoğun bi tempodayım gece uykusu dışında uzanma imkânım yok zaten gece olunca da ölü gibi yatıyorum, o yüzden anlamıyorum birşey

El ayak ve goz yanmasi benim aklima direk alerjik birsey olabilecegini getirdi. Son zamanlarda farkli yediginiz bir sey ya da kullandiginiz ilac vs yapmis olabilir mi? Bir de el ayak yanmasi d vitamini eksikliginden de olabilir diye biliyorum.

Burnumda alerji varmış acaba gözümü etkiyelen şeyde omudur? El ayak yanmasına baktım googledan normal yazıyor ilk 3 ayda. Ben 3 ayıda bitirdim ama kafam karıştı D vitamini başından beri kullanıyorum. Bir iki gün daha takip edeyimde geçmezse doktora gözükürüm artık. Teşekkür ederim canım.

Kızlar selam günaydın herkese Birkaç gündür çalışıyorum. İşe geri dönebildim. Sizlerde ne var ne yok? Yaa bu arada bir iki gündür karnımda seyirmeler hissediyorum. Ama barsak hareketi mi bebek hareketi mi emin olamadım pıt pıt ediyor gibi sanki. Elimi koyunca bir şey yok. Acaba dedim gazım mı pıtlatıyor içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…