2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gunaydin canlar..telefonumdaki bir problemden hic giremedigim oluyor..kizlar bir derdim var ki sormayın.ben16. haftanin içindeyim.ve ne yazikki ilac icmedigimde hala istifra ediyorum.ve benim minik oğlum( 2.5 yasinda ) artik benden göre göre ne yazık kki kusmaya başladi.bende kusmayi öğrendim diyor yine de doktora goturdum kotu bisey olsa ateşi olurdu dedi.usutme olabilir dedi.baska bisi yok dedi ve damla verdi.ama hala çıkarıyor.canim çooook sıkkın..nasıl bir cözüm onerisisniz?

Günaydın canım. Bilmiyorum kusma taklit edilebilir mi yani mide bulanmadan kusulabilir gibi gelmiyor bana. Oğlunuzda sadece kusma mı var? İshal halsizlik falan gibi başka bir semptom var mı? Bana doktorum 16. haftada kusma devam ederse gel demişti. Doktorunuzla görüştünüz mü bu durumu? Çubuk kraker, kuru ekmek bana iyi geliyordu zaman zaman. Sabah yataktan kalkmadan ye onları diyordu doktorum. Bilmiyorum tabi her bünye farklı. Çok geçmiş olsun

bu hafta ici gidicem doktora.aslinda ishal olmustu ama geceli kac gun oldu ama kusma geçmiyor . ya ilk zamanlar kendini zorluyor sonra da guluyordu boyle basladi.

bu hafta ici gidicem doktora.aslinda ishal olmustu ama geceli kac gun oldu ama kusma geçmiyor . ya ilk zamanlar kendini zorluyor sonra da guluyordu boyle basladi.
[/QUO
Oğlunuzun kusması devam ederse bence başka bir doktora daha götürün. İlliaki ateş olması gerekmiyor çünkü. Enfeksiyon yoksa ateş olmaz. Gıda zehirlenmesi olabilir, bir şey dokunmuş olabilir. Ya da psikolojik olarak sizi de taklit ediyor olabilir dediğiniz gibi belli olmaz. Doktordan iğneden falan çekinmesi varsa yine kusarsan seni doktora götürmem lazım iğne yapmaları gerekebilir deyin. Bilerek yapıyorsa vazgeçer. Bunun oyun olmadığını anlatmaya çalışın.

haftasonu oldugu icin doktora da goturmek istemiyorum.acilde de anlamayacaklar cunku.pazartesi baska bir doktora gostericem.anlatiyorum ama anlamiyor

Bende çok yoğunum. 2 cocuk okula 4 kez götür getir yapıyorum. Ayrıyetten iş güç siparişler..bide artık ayakta bile hissettiriyor minnak.
Aslında zayıfım 53 kiloyum şu an ama neden hala hissetmiyorum tereddüt etmeye başladım.
Sırt üstü yat biraz dinle bakalım.

Benim dr um evde doğum yapacaksan vurdur hastanede yapacaksan gerek yok demişti. Hamile iken önermiyorum doğumdan sonra vurdurmak istiyorsan vurdur diyordu. Özellikle kan uyuşmazlığı varsa tetanoz aşısı bebek sağlığını tehdit ediyor diye açıklamıştı. Bana da mantıklı geldi yaptırmadım. Yine yaptırmayacağım.

Kusacağınız zaman kendinizi kitleyin görmeyeceği şekilde. Bende görmesini istemezdim. Başka da birşey gelmiyor aklıma Geçmiş olsun

Kusacağınız zaman kendinizi kitleyin görmeyeceği şekilde. Bende görmesini istemezdim. Başka da birşey gelmiyor aklıma☹ Geçmiş olsun

ya zaten ona kendimi gostermiyorum.ses de yapmiyorum ama bazen beni takip edip anlıyor.. korkuyorum pazartesi cocuk doktoruna gostericem gecmezse belki pediatriye gostermem gerekecek.

Slm benim dediğim öyle değil 1 saat kadar bekletiyorsunuz zaten whatson a gidip hamileler için diyince verirler çok güzel ürün kapaması da çok ii fiyatı da

Kızlaaar hastaneden çıktık şimdi, bebişim çok iyi ve çok hareketli yaa.. Annesi yesin onu İkili testimizi yaptırdık, ense kalınlığı ölçümleri iyi dedi doktor, 1 hafta sonra sonuç için arayacağım. Veee cinsiyet yüzde 70 kızmış 2 doktor da kız dedi. Erkekten kıza dönen vardı aranızda peki kızdan erkeğe dönen var mı Canım cinsiyeti yazabilirsin listeye @Lepistesb

Ben erkekten kıza dönen olarak halen suphedeyim Erkekmi acaba diye.umarim halen kızdır hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Vay canına çok ilginç. Bende gebelikten 2 ay önce elimi pasli demir kestiği için tetenoz olmuştum bu yüzden kafam karışık biraz daha düşünüp detayli araştırma yapacağım size de çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…