Benim şu anda korumam hiç yok , sanırım 20 yıl önce bir tetanoz aşısı olmuştum. Gebelikte bu aşıların ne etkisi olduğu konusunda yeterince araştırma yapılmadığını (yani hamilelerde aşı araştırması yapılmıyormuş ya da çok yetersizmiş) söyledi eşim ve bana bu konuda müdahalede bulunup yaptırtmıyor. Sağlıkla atlatalım bu gebelik sürecimiziArkadaşlar merhaba, gebelikte vurulan tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurduracak mısınız? 3 dozmuş ben hamile kalmadan hemen önce vurdurmustum 2 doz daha vuracağız ama zorla değil size kalmış dediler.
Lepistesb@ yi ekleyeceksiniz canımCanım beni de ekler misin listeye. Yaş: 40 SAT: 1.7.2019 B.D.T : 6 nisan CİNSİYET: Erkek 1.Bebeğim
Amin amin inşAllahBenim şu anda korumam hiç yok , sanırım 20 yıl önce bir tetanoz aşısı olmuştum. Gebelikte bu aşıların ne etkisi olduğu konusunda yeterince araştırma yapılmadığını (yani hamilelerde aşı araştırması yapılmıyormuş ya da çok yetersizmiş) söyledi eşim ve bana bu konuda müdahalede bulunup yaptırtmıyor. Sağlıkla atlatalım bu gebelik sürecimizi
Gözünüz aydın öncelikle. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlaaar hastaneden çıktık şimdi, bebişim çok iyi ve çok hareketli yaa.. Annesi yesin onuİkili testimizi yaptırdık, ense kalınlığı ölçümleri iyi dedi doktor, 1 hafta sonra sonuç için arayacağım. Veee cinsiyet yüzde 70 kızmış 2 doktor da kız dedi. Erkekten kıza dönen vardı aranızda peki kızdan erkeğe dönen var mı Canım cinsiyeti yazabilirsin listeye @Lepistesb
Canım , eşim doktor olarak bir ara yurtdışında aşı araştırma kliniğinde de çalışmışAmin amin inşAllah♥ size de çok teşekkür ediyorum benim eşim de sizin eşiniz gibi düşünüyor açıkcası bende araştırma içindeyim bu bilgi çok işime yarayacak.
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla inşallahKızlaaar hastaneden çıktık şimdi, bebişim çok iyi ve çok hareketli yaa.. Annesi yesin onuİkili testimizi yaptırdık, ense kalınlığı ölçümleri iyi dedi doktor, 1 hafta sonra sonuç için arayacağım. Veee cinsiyet yüzde 70 kızmış 2 doktor da kız dedi. Erkekten kıza dönen vardı aranızda peki kızdan erkeğe dönen var mı Canım cinsiyeti yazabilirsin listeye @Lepistesb
Çok geçmiş olsun yaa çok ilgincgunaydin canlar..telefonumdaki bir problemden hic giremedigim oluyor..kizlar bir derdim var ki sormayın.ben16. haftanin içindeyim.ve ne yazikki ilac icmedigimde hala istifra ediyorum.ve benim minik oğlum( 2.5 yasinda ) artik benden göre göre ne yazık kki kusmaya başladi.bende kusmayi öğrendim diyoryine de doktora goturdum kotu bisey olsa ateşi olurdu dedi.usutme olabilir dedi.baska bisi yok dedi ve damla verdi.ama hala çıkarıyor.canim çooook sıkkın..nasıl bir cözüm onerisisniz?
Gözünüz aydın öncelikle. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim ikili testte yüzde yetmiş kız demişti doktor. Çıkıntı falan yoktu. 16. haftada erkek dediler baya baya çıkıntı görünüyordu. Yani o haftalarda tam belli olmuyor benim anladığım
Ooo sizin eş bir hazine o zamanCanım , eşim doktor olarak bir ara yurtdışında aşı araştırma kliniğinde de çalışmış
Benim ona güvenmek dışında başka bir seçeneğim yok
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah gönlüne göre sağlıkla kavuştursunHadi ya.. Benim için hiç önemi yok kız erkek ama insan ona göre hazırlık yapmak istiyor
Kesinlikle güvenmeyin, belki de doğrudur ama emin olup öyle yapın hazırlığınızi. 12de erkek 16 da kız dediler bana. Ama ben 21. Haftayi yani ayrıntılı ultroson zamanını bekliyorum alışveriş vs için. Evet %90 16. Haftada biliyorlar doktorlar ama %10 yanılabiliyorlarHadi ya.. Benim için hiç önemi yok kız erkek ama insan ona göre hazırlık yapmak istiyor
gözünüz aydın... sağlıkla gelsin minik kızınız....Bugün 13+2 yim ve öğrendik canım, kızmışHem kendi doktorum hem radyoloji uzmanı da kız dedi.
Aşı olduysan 5 yıl geçerli diye biliyorum. Rica ederim.Vay canına çok ilginç. Bende gebelikten 2 ay önce elimi pasli demir kestiği için tetenoz olmuştum bu yüzden kafam karışık biraz daha düşünüp detayli araştırma yapacağım size de çok teşekkür ederim.
Bebeğine maşallah diyelim annesi. Bende 13 hatalıkke gittiğimdekız dediydi ama ve güvenemiyorum nedense.Hadi ya.. Benim için hiç önemi yok kız erkek ama insan ona göre hazırlık yapmak istiyor
Aynen 2 hafta sonra ayrıntılı var onda kesinleşir muhtemelen. Biraz daha bekleyeceğim bende alışveriş için. Bi 30 haftalara kadar alışveriş yapmak istemiyorum aslında belki duramam Bi kaç parça alırım.Kesinlikle güvenmeyin, belki de doğrudur ama emin olup öyle yapın hazırlığınızi. 12de erkek 16 da kız dediler bana. Ama ben 21. Haftayi yani ayrıntılı ultroson zamanını bekliyorum alışveriş vs için. Evet %90 16. Haftada biliyorlar doktorlar ama %10 yanılabiliyorlar
O %10nun ben olmayacağının garantisi yok 21 de hazırlık için geç bir zaman değil.
Geçer zamanla umarım. Konuşarak da hallolabilir.ya zaten ona kendimi gostermiyorum.ses de yapmiyorum ama bazen beni takip edip anlıyor.. korkuyorum pazartesi cocuk doktoruna gostericem gecmezse belki pediatriye gostermem gerekecek.
2018 de ilk hamileligimde 20 haftadan sonra iki doz vuruldum dogumdan 3 ay sonra gel 3. Dozu yapalim demislerdi unuttum gitmeyi cuma günü sağlık ocağindan aradılar 2 hafta sonra gel 3. Dozunu yapalım tamamlayici oluyor 3 dedi birdaha hic olmak zorunda degilsin dediVay canına çok ilginç. Bende gebelikten 2 ay önce elimi pasli demir kestiği için tetenoz olmuştum bu yüzden kafam karışık biraz daha düşünüp detayli araştırma yapacağım size de çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim önemseyip cevap yazdığınız için. Benim kafami karıştıran bir diğer hususta bu açıkçası kimi yerde doktor diyor ki 1 aşının 10 yıl koruyuculuğu var diğeri diyor ki 1 doz 1 yıl geçerli( bana acilde iğne veren doktor böyle söyledi) o zaman diyorum zaten gebelikten hemen önce vurulmuştum ne gerek var yani. Ya da gebelikte aşı vurdurmak ne kadar sağlıklı bu da düşünduruyor açıkcası.2018 de ilk hamileligimde 20 haftadan sonra iki doz vuruldum dogumdan 3 ay sonra gel 3. Dozu yapalim demislerdi unuttum gitmeyi cuma günü sağlık ocağindan aradılar 2 hafta sonra gel 3. Dozunu yapalım tamamlayici oluyor 3 dedi birdaha hic olmak zorunda degilsin dedi
Kız dediklerinde erkeğe dönme ihtimali var mı yaBebeğine maşallah diyelim annesi. Bende 13 hatalıkke gittiğimdekız dediydi ama ve güvenemiyorum nedense.
Aynen 2 hafta sonra ayrıntılı var onda kesinleşir muhtemelen. Biraz daha bekleyeceğim bende alışveriş için. Bi 30 haftalara kadar alışveriş yapmak istemiyorum aslında belki duramam Bi kaç parça alırım.
Başka bir yerde bir konu okumuştum çok komikti 7. Aya kadar kız dediler ama oğlum oluyormus artık çiçekli donları giyecek ne yapalım demişti bir anne adayı. Çok çok çok nadir ama olabiliyor galiba ben çok örnek görmedim ama erkek beklerken kız, kız beklerken doğumda erkek çıkanlar var.Kız dediklerinde erkeğe dönme ihtimali var mı yagenelde erkek bebeklerde yanılıyorlar diye biliyorum. Bize de 13. Haftada kız kesin dedi doktorumuz salı günü randevumuz bir ay oldu neredeyse değişebilir mi? Birsürü kıyafet aldık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?