2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Türkçe çok kaynak bulamıyorum o nedenle bu yazıyı kopyalıyorum sizlere. En son gittiğimde burada doktor verdiğim kanda "5.hastalık" tabir edilen "parvovirüs b19" u araştırdıklarını ve benim bağışıklığım olmadığı için dikkatli olmamı söyledi. Çocuğum, virüs yuvası kreşe gidiyorken korunmak nasıl mümkün olacak? Mümkün olmayacak Herhangi bir belirti olduğunda mutlaka bildirmem gerekliymiş. Kötü sonuçları olan bir virüs Allah korusun hepimizi Bilgilenmek için okumanızı öneririm ve doktorunuzdan bunun bakıldığı kan testini isteyebilirsiniz yapılmadıysa, atlandıysa. Okul öncesi öğretmen, küçük sınıf öğretmenleri, benim gibi çocuğu kreşe, anaokuluna, ilkokula gidenler, evde akraba küçük çocuk olan herkese bilgi olarak burada bulunsun.

Benim şu anda korumam hiç yok , sanırım 20 yıl önce bir tetanoz aşısı olmuştum. Gebelikte bu aşıların ne etkisi olduğu konusunda yeterince araştırma yapılmadığını (yani hamilelerde aşı araştırması yapılmıyormuş ya da çok yetersizmiş) söyledi eşim ve bana bu konuda müdahalede bulunup yaptırtmıyor. Sağlıkla atlatalım bu gebelik sürecimizi

Canım beni de ekler misin listeye. Yaş: 40 SAT: 1.7.2019 B.D.T : 6 nisan CİNSİYET: Erkek 1.Bebeğim
Lepistesb@ yi ekleyeceksiniz canım Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah
SAT ve yaşımız aynı sizinle. Yalnızca benim 24 aylık oğlum var, bu ikinci hamileliğim

Amin amin inşAllah size de çok teşekkür ediyorum benim eşim de sizin eşiniz gibi düşünüyor açıkcası bende araştırma içindeyim bu bilgi çok işime yarayacak.

Gözünüz aydın öncelikle. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Benim ikili testte yüzde yetmiş kız demişti doktor. Çıkıntı falan yoktu. 16. haftada erkek dediler baya baya çıkıntı görünüyordu. Yani o haftalarda tam belli olmuyor benim anladığım

Amin amin inşAllah♥ size de çok teşekkür ediyorum benim eşim de sizin eşiniz gibi düşünüyor açıkcası bende araştırma içindeyim bu bilgi çok işime yarayacak.
Canım , eşim doktor olarak bir ara yurtdışında aşı araştırma kliniğinde de çalışmış
Benim ona güvenmek dışında başka bir seçeneğim yok

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla inşallah

Çok geçmiş olsun yaa çok ilginc bilerek kusuyor olamaz bence bir rahatsizligi vardır tüm testleri falan yapıldı mı?

Hadi ya.. Benim için hiç önemi yok kız erkek ama insan ona göre hazırlık yapmak istiyor

Canım , eşim doktor olarak bir ara yurtdışında aşı araştırma kliniğinde de çalışmış
Benim ona güvenmek dışında başka bir seçeneğim yok
Ooo sizin eş bir hazine o zaman benim eşimde bilimsel olarak değerlendirmeyi ve araştırmayı çok sever, aşı meselesi hiç yatmıyordu kafasına. Bende araştırıp karar vereceğim bir de ben gebelikten 2 ay önce vurdurmuştum zaten. Galiba bende yaptırmayacağım

Hadi ya.. Benim için hiç önemi yok kız erkek ama insan ona göre hazırlık yapmak istiyor
Kesinlikle güvenmeyin, belki de doğrudur ama emin olup öyle yapın hazırlığınızi. 12de erkek 16 da kız dediler bana. Ama ben 21. Haftayi yani ayrıntılı ultroson zamanını bekliyorum alışveriş vs için. Evet %90 16. Haftada biliyorlar doktorlar ama %10 yanılabiliyorlar
O %10nun ben olmayacağının garantisi yok 21 de hazırlık için geç bir zaman değil.

Aşı olduysan 5 yıl geçerli diye biliyorum. Rica ederim.

Bebeğine maşallah diyelim annesi. Bende 13 hatalıkke gittiğimdekız dediydi ama ve güvenemiyorum nedense.
Aynen 2 hafta sonra ayrıntılı var onda kesinleşir muhtemelen. Biraz daha bekleyeceğim bende alışveriş için. Bi 30 haftalara kadar alışveriş yapmak istemiyorum aslında belki duramam Bi kaç parça alırım.

2018 de ilk hamileligimde 20 haftadan sonra iki doz vuruldum dogumdan 3 ay sonra gel 3. Dozu yapalim demislerdi unuttum gitmeyi cuma günü sağlık ocağindan aradılar 2 hafta sonra gel 3. Dozunu yapalım tamamlayici oluyor 3 dedi birdaha hic olmak zorunda degilsin dedi

Teşekkür ederim önemseyip cevap yazdığınız için. Benim kafami karıştıran bir diğer hususta bu açıkçası kimi yerde doktor diyor ki 1 aşının 10 yıl koruyuculuğu var diğeri diyor ki 1 doz 1 yıl geçerli( bana acilde iğne veren doktor böyle söyledi) o zaman diyorum zaten gebelikten hemen önce vurulmuştum ne gerek var yani. Ya da gebelikte aşı vurdurmak ne kadar sağlıklı bu da düşünduruyor açıkcası.

Kız dediklerinde erkeğe dönme ihtimali var mı ya genelde erkek bebeklerde yanılıyorlar diye biliyorum. Bize de 13. Haftada kız kesin dedi doktorumuz salı günü randevumuz bir ay oldu neredeyse değişebilir mi? Birsürü kıyafet aldık biz

Başka bir yerde bir konu okumuştum çok komikti 7. Aya kadar kız dediler ama oğlum oluyormus artık çiçekli donları giyecek ne yapalım demişti bir anne adayı. Çok çok çok nadir ama olabiliyor galiba ben çok örnek görmedim ama erkek beklerken kız, kız beklerken doğumda erkek çıkanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…