Çok geçmiş olsun yaa çok ilgincbilerek kusuyor olamaz bence bir rahatsizligi vardır tüm testleri falan yapıldı mı?
Geçer zamanla umarım. Konuşarak da hallolabilir.
Rica ederim ilk gebeligim de kadin dogum doktorum yönlerdirmisti olmam gerektigini soylemisti olmustum simdi ise 3. doz isteniyor diye sordum 5 yil korunacaksin mutlaka ol dedi arkadasim yani anlayacagin herkez farkli soyluyor banada 5 yil dedi kadin dogum doktorum aile hekimi olene kadar birdaha ihtiyacin olmiyacak bi son tamamlayıcı dedi haklisın yani kafanın karışması cok normalTeşekkür ederim önemseyip cevap yazdığınız için. Benim kafami karıştıran bir diğer hususta bu açıkçası kimi yerde doktor diyor ki 1 aşının 10 yıl koruyuculuğu var diğeri diyor ki 1 doz 1 yıl geçerli( bana acilde iğne veren doktor böyle söyledi) o zaman diyorum zaten gebelikten hemen önce vurulmuştum ne gerek var yani. Ya da gebelikte aşı vurdurmak ne kadar sağlıklı bu da düşünduruyor açıkcası.
Sat tarihimiz aynı benimde aynı oldu 12 de erkek 14 te kız dediler bende 21 ini bekliyorum ne olur be olmaz diyeKesinlikle güvenmeyin, belki de doğrudur ama emin olup öyle yapın hazırlığınızi. 12de erkek 16 da kız dediler bana. Ama ben 21. Haftayi yani ayrıntılı ultroson zamanını bekliyorum alışveriş vs için. Evet %90 16. Haftada biliyorlar doktorlar ama %10 yanılabiliyorlar
O %10nun ben olmayacağının garantisi yok 21 de hazırlık için geç bir zaman değil.
Hadi ya ben tam tersi biliyordum. Kordonu karıştırdıklarını duymuştum. Belki bi süpriz yaşarız salı günüBaşka bir yerde bir konu okumuştum çok komikti 7. Aya kadar kız dediler ama oğlum oluyormus artık çiçekli donları giyecek ne yapalım demişti bir anne adayı. Çok çok çok nadir ama olabiliyor galiba ben çok örnek görmedim ama erkek beklerken kız, kız beklerken doğumda erkek çıkanlar var.
Benim yakın arkadaşım yaşadı 8 ay boyunca kız dediler ama devlet hastanesi sonra özele gidiyor bir kere erkek bu diyorlar eşi doğuran kadar hiç bişey aldırmadıBaşka bir yerde bir konu okumuştum çok komikti 7. Aya kadar kız dediler ama oğlum oluyormus artık çiçekli donları giyecek ne yapalım demişti bir anne adayı. Çok çok çok nadir ama olabiliyor galiba ben çok örnek görmedim ama erkek beklerken kız, kız beklerken doğumda erkek çıkanlar var.
Bebek için başta cinsiyet söylüyorlar sonra hiç bakmıyorlar büyüdükçe zaten bölge bölge bakılması gerekiyor bu yüzden aslında yanılmalarHadi ya ben tam tersi biliyordum. Kordonu karıştırdıklarını duymuştum. Belki bi süpriz yaşarız salı günü
Ben sorarım zaten dayanamam kız demiştiniz kız dimi diyeBebek için başta cinsiyet söylüyorlar sonra hiç bakmıyorlar büyüdükçe zaten bölge bölge bakılması gerekiyor bu yüzden aslında yanılmalar
Bizde çok sorduk ama bağdaş kuruyor göstermiyor kordon giriyor ama.... Ayrıntılı için gün sayıyorumBen sorarım zaten dayanamam kız demiştiniz kız dimi diye
Allah gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin hepsi inşallahBizde çok sorduk ama bağdaş kuruyor göstermiyor kordon giriyor ama.... Ayrıntılı için gün sayıyorum
Benimki boyayabilirsin dedi canim artık 3 ay geçti diyeYa bana doktorum saç boyamak yasak dedi ama beyazlar çok batıyor gözüme. Size doktorunuz ne dedi boya hakkında?
Sağlık ocağı çalışanlarındansa gebeliğinizi takip eden doktorlara sorsanız, gebelikte tek doz bile olsa belki vurulmayın diyecekler. Doktor görüşü de farklılık gösterir ama doktorlardan öneri almak daha sağlıklı olur kanısındayım.2018 de ilk hamileligimde 20 haftadan sonra iki doz vuruldum dogumdan 3 ay sonra gel 3. Dozu yapalim demislerdi unuttum gitmeyi cuma günü sağlık ocağindan aradılar 2 hafta sonra gel 3. Dozunu yapalım tamamlayici oluyor 3 dedi birdaha hic olmak zorunda degilsin dedi
Zamanla azalıyor gün sayısı ama ağrı oluyor mu oluyor yineUff ya bu baş ağrısı nasıl bir illet hergün başı ağrır mı bir insanın.istisnasiz hergün baş ağrısı çekiyorum. Ben anlamadım bu işi
Canım hayırlı olsun evin mutluluk getirsinAyy bende taşınıyorumilk defa taşınıcam
2 hafta içinde taşınacaz inşaAllah
Ay kuzum ya niye geçmedi ki senin bulantılar bence sık dışını 1 2 haftaya kalmayacak insallah bi seyAllahım bu kusmalar ne zaman bitecek ya? En iyi ihtimalle günde 1 ya da 2 kere kusuyorum. Bugün yine günümdeyim 4 kere çıkarttım yetmedi hala gelecek hissediyorum
Hah! Burada yazmışsınızRica ederim ilk gebeligim de kadin dogum doktorum yönlerdirmisti olmam gerektigini soylemisti olmustum simdi ise 3. doz isteniyor diye sordum 5 yil korunacaksin mutlaka ol dedi arkadasim yani anlayacagin herkez farkli soyluyor banada 5 yil dedi kadin dogum doktorum aile hekimi olene kadar birdaha ihtiyacin olmiyacak bi son tamamlayıcı dedi haklisın yani kafanın karışması cok normal
Geçmiş olsun canım umarım kendi kendine halledersin hepimiz öyleyiz merak etme biz baya uzak kaldım evdenİyi aksamlar kızlar bugun cok bakamadım tansiyonum düşük 6ya 5 olmus. kafam kazan gibi basım cok agrıyor, normalde düşük tansiyonlu biriyim de ilk kez bu kadar düştü hiçbişey yapmadığım halde tüm gün halsizim şimdi 8e 5 olmus. Yarın uçak yolculuğum var kendi evime gidiyorum 50 günün sonunda artık kendi başımayım eşimle birlikte idare edicez. Annem olmasaydı bu ilk ayları asla atlatamadım kaç yasına gelirsen gel anneye muhtaç oluyorsunbir üzgünüm cok alışmıştım hiç gidesim yok doğuma kadar uzağım
Ben şok
umarım azalır dicem ama hergün dahada artıyor baş ağrım.cuma günü kontrolde sorcam tekrar dr.aZamanla azalıyor gün sayısı ama ağrı oluyor mu oluyor yinetek derdimiz bu olsun benimde hayatımı baya zorlaştıran ağrılarım oluyor
Tekrar sorayım gidince o zamanBenimki boyayabilirsin dedi canim artık 3 ay geçti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?