2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rica ederim ilk gebeligim de kadin dogum doktorum yönlerdirmisti olmam gerektigini soylemisti olmustum simdi ise 3. doz isteniyor diye sordum 5 yil korunacaksin mutlaka ol dedi arkadasim yani anlayacagin herkez farkli soyluyor banada 5 yil dedi kadin dogum doktorum aile hekimi olene kadar birdaha ihtiyacin olmiyacak bi son tamamlayıcı dedi haklisın yani kafanın karışması cok normal

Sat tarihimiz aynı benimde aynı oldu 12 de erkek 14 te kız dediler bende 21 ini bekliyorum ne olur be olmaz diye

Hadi ya ben tam tersi biliyordum. Kordonu karıştırdıklarını duymuştum. Belki bi süpriz yaşarız salı günü

Benim yakın arkadaşım yaşadı 8 ay boyunca kız dediler ama devlet hastanesi sonra özele gidiyor bir kere erkek bu diyorlar eşi doğuran kadar hiç bişey aldırmadı

Sağlık ocağı çalışanlarındansa gebeliğinizi takip eden doktorlara sorsanız, gebelikte tek doz bile olsa belki vurulmayın diyecekler. Doktor görüşü de farklılık gösterir ama doktorlardan öneri almak daha sağlıklı olur kanısındayım.

Uff ya bu baş ağrısı nasıl bir illet hergün başı ağrır mı bir insanın.istisnasiz hergün baş ağrısı çekiyorum. Ben anlamadım bu işi
Zamanla azalıyor gün sayısı ama ağrı oluyor mu oluyor yine tek derdimiz bu olsun benimde hayatımı baya zorlaştıran ağrılarım oluyor

Allahım bu kusmalar ne zaman bitecek ya? En iyi ihtimalle günde 1 ya da 2 kere kusuyorum. Bugün yine günümdeyim 4 kere çıkarttım yetmedi hala gelecek hissediyorum
Ay kuzum ya niye geçmedi ki senin bulantılar bence sık dışını 1 2 haftaya kalmayacak insallah bi sey

Hah! Burada yazmışsınız Doktorunuz önermiş. Herkesin kendi kararı tabii ki doktoruna güven ile alâkalı. Anneyi korumak evet ama bebeğe ne oluyor şansa bağlı... Sağlıklı hamilelikler her birimize ve bebeklerimize

Geçmiş olsun canım umarım kendi kendine halledersin hepimiz öyleyiz merak etme biz baya uzak kaldım evden

Kızlar iyi akşamlar az önce e bebekten çatlak kremi aldım . Aslında bir kaç gündürlü bebek yağını duymuştum bu fırsat varken kaçırmak istemedim e bebekten 19 tl aldım . Nasıl sizce ?

Eklentiler

• 1572719459214388345647.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 27
Zamanla azalıyor gün sayısı ama ağrı oluyor mu oluyor yine tek derdimiz bu olsun benimde hayatımı baya zorlaştıran ağrılarım oluyor
umarım azalır dicem ama hergün dahada artıyor baş ağrım.cuma günü kontrolde sorcam tekrar dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…