2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
13. hafta çok erken ya. Bana kız dediler önce . 16. hafta erkek dediler 20. hafta ayrıntılı ultrasona kadar bir çöp bile almayacağım.

Bana da 13 ün başında kıza benziyor dedi Dr bacak arasını gösterip. Dün yani 15. Haftada erkek olduğu kesinleşti. Olabiliyor yani:)

Allahım bu kusmalar ne zaman bitecek ya? En iyi ihtimalle günde 1 ya da 2 kere kusuyorum. Bugün yine günümdeyim 4 kere çıkarttım yetmedi hala gelecek hissediyorum
10-14 hafta arası fazlasıyla bulantı kusma yaşadım 15. haftadan sonra rahatladım ben. Az kaldı bence sabret
Çok tatlısiniz♥ Gebelikte yapılan tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz bunu merak ettim.

Benim kadın doğum doktorum önerdi. Sağlık ocağından da aradılar vurunmanız gerekiyor 20. hafta diye. Bende doktor olan abime sordum. Tetanoz aşısı içindeki virüsler ölüymüş o yüzden bebeğe zarar veremezmiş. Tetanoz hastalığı düşünülünce yaptırmak daha mantıklı dedi. Bende biraz kararsızdım ama yaptıracağım galiba.

Kaçıncı haftada kız dediler 6 temmuz sat tarihi hepimizde aynı sorun şaka mı yapıyorlar anlamadım. Birde özel mi devlet mi bunu söyleyen
12. haftanın ortalarıydı. Özel hastahanede perinatolog baktı ayrıntılı ultrason şeklinde. Bize de gösterdi hiç çıkıntı falan yoktu. Büyük ihtimal kız dedi. 16. Haftada bi gittik çıkıntı var baya baya ben erkeğim diyordu. Belki sizinki değişmez ama 15-16. haftadan önce güvenmemek lazım

Biz 13.haftada pipiyi gördük canım

Bizimde 12 de erkek 14 te kız 16 da göstermiyor gerçekten inanmamak lazım

sabahtan beri araştırıyorum bende, yaptırmamaya karar verdim bir şeye çok şaşırdim. Doktorlar ne demiş özellikle bunu dikkate aldım, kimi tek doz için 5 yıl kimi 10 yıl korucu demiş 4 yıl diyen de var 3 dozu tamamlayınca ömür boyu bağışıklık kazanacaksın diyen de herkes farkli bir yorum getirmiş. Bir tüp bebek profesörü 1 doz 10 yıl korur anneyi demiş. Ben gebelik oluşmadan hemen 2 ay önce vurdurmuştum hatta bir buçuk ay önce; bu yüzden vurdurmayacagim tamamlama dozunu doğumdan sonra yaptırmaya karar verdim 10 yıl içinde tekrar gebe kalırsam gündemimde olmaz bu konu. Size de teşekkür ederim fikir beyan ettiğiniz için.

Ay kuzum ya niye geçmedi ki senin bulantılar bence sık dışını 1 2 haftaya kalmayacak insallah bi sey
Ay bilemiyorum ki, doktor da geçer dedi bugün ama akşamları özellikle ard arda çıkarıyorum. Neyse hastanelik derecesinde olmadım ya hiç buna şükür

bana 12. haftada erkek dendi hatta cıkıntıyı gosterdı, 15. haftada ıse kız dedı doktor:) bızde emin olamadık henuz, saglıklı olsun yeter.. ılerleyen donemde baska doktorada gdecegım.
Ay bilemiyorum ki, doktor da geçer dedi bugün ama akşamları özellikle ard arda çıkarıyorum. Neyse hastanelik derecesinde olmadım ya hiç buna şükür
benım ılk belırtıle dısında sıddetlı bulantılarım olmadı ama 16. haftada eksime ve mıgdede tuhaflık yıne hat safhada..

bu arada (hıssedenler için) hareketleri ılk nasıl hssettınız ? bende gaz dolasıyor sankı hafıfce ama anlayamadım gaz mı yoksa bebiş mi..

Sizinde mi 6 temmuz sat

Sanırım bende bugün olıuor o pıt pıt atmalar baya alt bölgede hissediyorum çünkü bağırsak artık o kadar aşağıda değildir yukarıdadır ve hep aynı yerde pıt pıt oldu özellikle de sırt üstü yattığımda sanırım oğluşum o ama yine de çok da emin değilim inşallah odur diyorum o kadarcık şey bile nasıl mutlu ediyor insanı sırt üstü yatım bekliyorum yine vursun diye çok mutlu olıuor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…