Ay kafam karma karışık oldu. Bugün çok fazla sanki kız diyipte cinsiyet erkek çıkanSalı günü kesinlikle üstüne basa basa sormam lazım
Amin kuzm inşaAllah çok sağolCanım hayırlı olsun evin mutluluk getirsin
O zamnlar biz de görmüştükBiz 13.haftada pipiyi gördük canım
Evet ben de acaba değişir mi demeye başladım. Salı gününü merakla bekliyorum. İçimden bir ses değişecek doktor erkek diyecek demeye başladıAy kafam karma karışık oldu. Bugün çok fazla sanki kız diyipte cinsiyet erkek çıkan
Sattaşım bizim dönemde bi skkıntj var belli kiSizinde mi 6 temmuz sat
Bende o dönemdenimSattaşım bizim dönemde bi skkıntj var belli kiönce erkek sonra kız sonra belirsizlik
Sizin tercihiniz canım.10-14 hafta arası fazlasıyla bulantı kusma yaşadım 15. haftadan sonra rahatladım ben. Az kaldı bence sabret
Benim kadın doğum doktorum önerdi. Sağlık ocağından da aradılar vurunmanız gerekiyor 20. hafta diye. Bende doktor olan abime sordum. Tetanoz aşısı içindeki virüsler ölüymüş o yüzden bebeğe zarar veremezmiş. Tetanoz hastalığı düşünülünce yaptırmak daha mantıklı dedi. Bende biraz kararsızdım ama yaptıracağım galiba.
Sonra değişmedi ama dimiO zamnlar biz de görmüştük
Bende az önce hissettimbu arada (hıssedenler için) hareketleri ılk nasıl hssettınız ? bende gaz dolasıyor sankı hafıfce ama anlayamadım gaz mı yoksa bebiş mi..
Bu anne yanı sanırım dimi?Hayırlı geceler kızlar.
1 haftadır giremedim mide bulantılarm düzelince evime döndüm düzene girene kadr 1 hafta olmuş bile
Herkes nasl acaba ? Malesef tek tek okuyamıyorm umarım hepiniz iyisinizdir ❤
gece gece dolanırken hepsiburada da heyner bebek beşiğinde indirim gördüm. Belki almak isteyen olur diye buraya atıyorum resmini❤
Evet canm ama bazı anneler bu modele benzer şeyler düşünüyodu diye hatırlıyorum o yüzden attımBu anne yanı sanırım dimi?
Çok büyük kullanışsız geliyor bu modeller bana ebebeğin kendi markası var onun anne yanı beşiğini düşünüyorum.
Gözünüz aydınBende az önce hissettim☺ Sırt üstü yatarken elim karnımda hissetmeye çalışıyordum elimin altında bir kıpırtı titreşim gibi anlık birşey oldu.çok eminim küçük beydi☺ Eşimde yanımdaydı devamında oda hissetti. Yüz ifadesinden yakaladım bende o anıne büyük bir mucize gerçekten
İyi geceler canımHayırlı geceler kızlar.
1 haftadır giremedim mide bulantılarm düzelince evime döndüm düzene girene kadr 1 hafta olmuş bile
gece gece dolanırken hepsiburada da heyner bebek beşiğinde indirim gördüm. Belki almak isteyen olur diye buraya atıyorum resmini❤
İyi geceler, umarım yavrucak da iyilesmistir tamamenHayırlı geceler kızlar.
Tü tü tü Maşallah sana ya ben azcık bir yeri süpürsem belim ağrıyor hemen hamileyim moduna geçip uzanıyorumİyi geceler canımben iyim çok şükür 1haftadır kış temizliği falan çok uğraştım bugünde son rötuşları yapıp bitirdim çok şükür ama helak oldum ne belim kaldı ne bacaklarım bundan sonra keyif yapmayı düşünüyorum inşallah sende iyimisin ufaklık nasıl
Çok şükür oğlum iyi hatta evimize döndüğümüz için en çok o iyi ve mutluİyi geceler, umarım yavrucak da iyilesmistir tamamen
Ben de uzun zamandır giremiyorum, konuları kaçırdım hep
Ilk gebeligimde zaten kadin doğum doktorum ýönlendirdi aile hekiminde tatonoz aşın var onu mutlaka vurul dedi ve sebeplerini acikladı bu arada 2 doktor kntrol ediyor beni 2 side aynı fikirde olduğu icin aile hekiminide sayarsam 3 doktor oluyor vardır bir bildikleri en azindan benden iyi bildikleri garanti o yüzden güvendim oldum 3. Dozuda sordum olmami istediler ve olma karari aldım kafama gore elle tutulur bir seyim yokken gereksiz yere direnmek istemiyorum sordugumda mantiklı açıklamaları varSağlık ocağı çalışanlarındansa gebeliğinizi takip eden doktorlara sorsanız, gebelikte tek doz bile olsa belki vurulmayın diyecekler. Doktor görüşü de farklılık gösterir ama doktorlardan öneri almak daha sağlıklı olur kanısındayım.
Umarım geçer ben sormuştum ağrı kesici önerdi parola ya da minoset bende almadım geçirmez biliyorum o ağrıyıumarım azalır dicem ama hergün dahada artıyor baş ağrım.cuma günü kontrolde sorcam tekrar dr.a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?