2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sizin tercihiniz canım.
Canlı hücre aşısı değilmiş ama toksoid asiymis. Yani içeriğinde kimyasal oynamalar vs olan. Neyse ben hekim değilim ama bu işin içinde hekim eşime güveniyorum. Herhalde benden kurtulmaya calismiyordur

Bakin onu bilemem, ortadan kaybolursam bilin ki tetanozdan sizlere ömür olmusumdur
Aşıya karşı değilim yanlış anlaşılma olmasın.Sadece gebeyken yaptirmam. Bebeğin bu hafta dis mineleri ve daha birçok şeyi oluşuyor mesela. Düşününce bile tuhaf oluyorum.

Hamileler üzerinde deney yapılamadığı için bilinemiyor diyor esim. Kaç hamile denek olmayı kabul eder ki... Bilinmeyenden korkmusumdur. Tıp gelismeleri çok yetersiz maalesef. İngilizce tüm kaynaklarda muallak bir durum var ve bunlar türkceye cevrilmiyor. Türkçe kaynaklara, bilgi kirliliği çok olduğu için zaten oldum olası güvenmiyorum. Yabancı yayınları okuyabilenler çok net anlarlar.
Ben yaptirmiyorum sonuç olarak. Korumam yok. Kimseye yaptırın veya yaptırmayın demem. İyice araştırınca bir bilinmezlik var. Ben o riske bu riski tercih ediyorum.
Hepimize sağlıklı süreçler ve bebeklerimize sağlıklı gelişimler inşallah

Hayırlı geceler kızlar.
1 haftadır giremedim mide bulantılarm düzelince evime döndüm düzene girene kadr 1 hafta olmuş bile
Herkes nasl acaba ? Malesef tek tek okuyamıyorm umarım hepiniz iyisinizdir
gece gece dolanırken hepsiburada da heyner bebek beşiğinde indirim gördüm. Belki almak isteyen olur diye buraya atıyorum resmini

Eklentiler

• 862A1AAA-A6FA-4980-8E9E-E7C4BC02227D.webp
    21 KB · Görüntüleme: 42
bu arada (hıssedenler için) hareketleri ılk nasıl hssettınız ? bende gaz dolasıyor sankı hafıfce ama anlayamadım gaz mı yoksa bebiş mi..
Bende az önce hissettim Sırt üstü yatarken elim karnımda hissetmeye çalışıyordum elimin altında bir kıpırtı titreşim gibi anlık birşey oldu.çok eminim küçük beydi Eşimde yanımdaydı devamında oda hissetti. Yüz ifadesinden yakaladım bende o anı ne büyük bir mucize gerçekten

Bu anne yanı sanırım dimi?
Çok büyük kullanışsız geliyor bu modeller bana ebebeğin kendi markası var onun anne yanı beşiğini düşünüyorum.

Bu anne yanı sanırım dimi?
Çok büyük kullanışsız geliyor bu modeller bana ebebeğin kendi markası var onun anne yanı beşiğini düşünüyorum.
Evet canm ama bazı anneler bu modele benzer şeyler düşünüyodu diye hatırlıyorum o yüzden attım

Gözünüz aydın Bende bir haftadır net bi şekilde hissediyorum çok müthiş bi duygu gerçekten Allah hep böyle güzel günler göstersin evlatlarımız yüzümüzü hep güldürsün inşallah

İyi geceler canım ben iyim çok şükür 1haftadır kış temizliği falan çok uğraştım bugünde son rötuşları yapıp bitirdim çok şükür ama helak oldum ne belim kaldı ne bacaklarım bundan sonra keyif yapmayı düşünüyorum inşallah sende iyimisin ufaklık nasıl

Tetanoz aşısıda uzun yıllardır gebeye uygulanan bir aşı diye biliyorum. Ben yaptırmayı düşünüyorum. Tetanoz durumu çok nadir olan bir durum ama bir aşı yüzünden vefat eden biliyorum. İhmalden akla gelmeyen bir aşıdan dolayı tetanozdan vefat eden tanıyorum. Yetişkin tabi bahsettiğim. Ama doğum sezaryen bunlarda hep riskli alanlar. Yaptıran arkadaşım çok hepsi yaptırdı. Bende hafta mı bekliyorum Aşı için.

İyi geceler, umarım yavrucak da iyilesmistir tamamen
Ben de uzun zamandır giremiyorum, konuları kaçırdım hep

Tü tü tü Maşallah sana ya ben azcık bir yeri süpürsem belim ağrıyor hemen hamileyim moduna geçip uzanıyorum
neredeyse tüm işleri eşim yaptı diyebilirim Allah ondan razı olsun Bence sende kendini fazla yorma zatn ufaklık karnında yeterince yoruyor seni
Bu bel ağrıları daha sonraki haftalarda çekilmeyen sırt ağrılarına dönüşüyor oğluma hamileyken öyle olmuştu bende , dikkat edelim
Ben iyiyim oğlum iyi karnımdakinden haberim yok eskişehire döndüğüm için pazartesi farklı bir doktora görmeye gideceğim bebeğimi inşallah Takibimi yapan doktorum istanbul‘da ona da ayrıntılı ultrason zamanında gitmeyi düşünüyorum nasipse

İyi geceler, umarım yavrucak da iyilesmistir tamamen
Ben de uzun zamandır giremiyorum, konuları kaçırdım hep
Çok şükür oğlum iyi hatta evimize döndüğümüz için en çok o iyi ve mutlu meğer yavrum evini , babasını özlüyormuş tüm hırçınlıkları bu yüzdenmiş Siz nasılsınız ? sizde girememişsiniz umarım iyisinizdir

Ilk gebeligimde zaten kadin doğum doktorum ýönlendirdi aile hekiminde tatonoz aşın var onu mutlaka vurul dedi ve sebeplerini acikladı bu arada 2 doktor kntrol ediyor beni 2 side aynı fikirde olduğu icin aile hekiminide sayarsam 3 doktor oluyor vardır bir bildikleri en azindan benden iyi bildikleri garanti o yüzden güvendim oldum 3. Dozuda sordum olmami istediler ve olma karari aldım kafama gore elle tutulur bir seyim yokken gereksiz yere direnmek istemiyorum sordugumda mantiklı açıklamaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…