Evet ailem ankarada ben izmirdeyimSağol canım inşallah sen de mi evinden uzaktasın
Sayende görmüş oldukAynen canım sizin oraların soğuğun suçlusu buralar.Bende çok seviyorum bu görüntüyü
Bana kadin doğum doktorumun açıklamasında anneyi değil bebegi korumak icin yapıldığını soylemısti erken dogum riskini azaltmak büyüme geriliğı gebelikte gecirilen hastaliklarda enfeksiyona karşı bebegi korumak yeni doğanda görülebilecek enfeksiyonları azaltmak antikorların bebeğe gecmesi sebebiyle bebegin doğumdan sonraki 6 ay dirençli olmasına yardimcı olmak adına bebwği korumak adına yapılıyor dediHah! Burada yazmışsınızDoktorunuz önermiş. Herkesin kendi kararı tabii ki doktoruna güven ile alâkalı. Anneyi korumak evet ama bebeğe ne oluyor şansa bağlı... Sağlıklı hamilelikler her birimize ve bebeklerimize
Canım ben dedi arabayayagı metro istasypnunun 8rda opet yanı.hiç indirim yokmuş arkadasım gitmişBURSALI ARKADAŞIM SÖYLEMİŞTİN ARABAYATAGI NEVKİNDE BEBELİFE AÇILACAK DEMİŞTİN. KESİN DİMİ BUGUN GİTTÖEK İSTİYORUM YERİ TAM NERESİ
Bende oğluma hamileyken yaşamıştım sırt ağrılarını canım galiba onda da aktif olduğum için sanırımTü tü tü Maşallah sana ya ben azcık bir yeri süpürsem belim ağrıyor hemen hamileyim moduna geçip uzanıyorum
neredeyse tüm işleri eşim yaptı diyebilirim Allah ondan razı olsun❤ Bence sende kendini fazla yorma zatn ufaklık karnında yeterince yoruyor seni
Bu bel ağrıları daha sonraki haftalarda çekilmeyen sırt ağrılarına dönüşüyor oğluma hamileyken öyle olmuştu bende , dikkat edelim
Ben iyiyim oğlum iyi karnımdakinden haberim yok eskişehire döndüğüm için pazartesi farklı bir doktora görmeye gideceğim bebeğimi inşallah ❤ Takibimi yapan doktorum istanbul‘da ona da ayrıntılı ultrason zamanında gitmeyi düşünüyorum nasipse
Oyy, çok sevindimÇok şükür oğlum iyi hatta evimize döndüğümüz için en çok o iyi ve mutlumeğer yavrum evini , babasını özlüyormuş tüm hırçınlıkları bu yüzdenmiş❤ Siz nasılsınız ? sizde girememişsiniz umarım iyisinizdir
Dediginiz gibi eskiden 10 yildi sanirim simdi 5. Ama burdaki prosedur 5 yil dolmasa bile hamilelikte tekrarlamak. Tetanoz tek yapilmiyor burda difteri ve bogmaca ile karma asi seklinde. Tdap diyorlar. Bebekler ilk Tdap asilarini 2. Ayda olmaya basliyorlar ve dediginiz gibi 3 parca haline. 2,4 ve 6. Ayda. O yuzden 6. aya kadar tam bagisiklik kazanmis sayilmiyorlar. Ozellikle bogmaca icin tekrarliyorlar hamilelikte bu tetanoz asisini. Cunku antikorlar bebege plasenta yoluyla geciyor ve erken donemde bebegi korumada yardimci oluyor. eger illa hamileyken vurulmayacagim derseniz dogum sonrasi hemen vurulmanizi tavsiye ediyorlar. Hatta sadece sizin degil bebekle ilgilenecek herkesin. Ama disaridan gelecek bir riske karsi tabiki yine acik olacak eger vurulmamis olursaniz. Benim bilgim bu yonde en azindan. O yuzden ben yaptirmaktan yanayim ama yaptirmayanlara da birsey diyemiyorum o kadar cok sey soyleniyor ki asilarla ilgili. Bugun dogru bildigimize yarin yanlis diyorlar. Yanlis dogru oluyor. O yuzden iciniz nasil rahat edecekse. Zaten zorunlu degil hicbir asi.Teşekkür ederim önemseyip cevap yazdığınız için. Benim kafami karıştıran bir diğer hususta bu açıkçası kimi yerde doktor diyor ki 1 aşının 10 yıl koruyuculuğu var diğeri diyor ki 1 doz 1 yıl geçerli( bana acilde iğne veren doktor böyle söyledi) o zaman diyorum zaten gebelikten hemen önce vurulmuştum ne gerek var yani. Ya da gebelikte aşı vurdurmak ne kadar sağlıklı bu da düşünduruyor açıkcası.
Aaa evet bi sattaş dahaBende o dönemdenimBakalım bi ayarsızlık var mı
Değşti tabikiSonra değişmedi ama dimi
Gittim canım sadece kandırmaca nette daha ucuz ama şunu söyleyeyim bebek arabaları gerçekten ucuz kıyafet değil ama arabalar baya farketmişCanım ben dedi arabayayagı metro istasypnunun 8rda opet yanı.hiç indirim yokmuş arkadasım gitmiş
Aynen benimde düşüncem boyle. Cuma gidicem ben dahaEvet ben de acaba değişir mi demeye başladım. Salı gününü merakla bekliyorum. İçimden bir ses değişecek doktor erkek diyecek demeye başladı
Evet hiç faydası olmuyor. Bende parol içiyordum.sanki içtikten yarım saat sonra dahada artıyorUmarım geçer ben sormuştum ağrı kesici önerdi parola ya da minoset bende almadım geçirmez biliyorum o ağrıyı
Günaydın bende günde iki defa içmek zorunda kalıyorum parolu biraz kesiyor sonra yine devam migrenim geri döndü.Günaydınlar herkese
Bana ilk doğumdan sonra miras kaldı bu migrenGünaydın bende günde iki defa içmek zorunda kalıyorum parolu biraz kesiyor sonra yine devam migrenim geri döndü.
Günaydın herkese.Gece hiç uyuyamadım gece okuduğum mesajlardan sonra kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?