2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana kadin doğum doktorumun açıklamasında anneyi değil bebegi korumak icin yapıldığını soylemısti erken dogum riskini azaltmak büyüme geriliğı gebelikte gecirilen hastaliklarda enfeksiyona karşı bebegi korumak yeni doğanda görülebilecek enfeksiyonları azaltmak antikorların bebeğe gecmesi sebebiyle bebegin doğumdan sonraki 6 ay dirençli olmasına yardimcı olmak adına bebwği korumak adına yapılıyor dedi

Bende oğluma hamileyken yaşamıştım sırt ağrılarını canım galiba onda da aktif olduğum için sanırım napcam ben oturmayı uzanmayı bi öğrenemedim sağlıklı olalım bebişlerimizde sağlıklı olsunda inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canımCinsiyet öğrenmemiştin dimi

Oyy, çok sevindim Çok şükür Babayla çok farklı bir iletişimleri oluyor Ben iyiyim, arada küçük virüsler atlatiyoruz oğlumla birlikte ama genel durumum iyi, şükür islerimde çalışmaya başladım evden bilgisayar başı. O nedenle çok takip edemiyorum. Sağlıkla sıhhatle geçsin hepimizin, yavrularimizin ve karnimizdaki yavrularimizin dilerim

Son düzenleme:
Dediginiz gibi eskiden 10 yildi sanirim simdi 5. Ama burdaki prosedur 5 yil dolmasa bile hamilelikte tekrarlamak. Tetanoz tek yapilmiyor burda difteri ve bogmaca ile karma asi seklinde. Tdap diyorlar. Bebekler ilk Tdap asilarini 2. Ayda olmaya basliyorlar ve dediginiz gibi 3 parca haline. 2,4 ve 6. Ayda. O yuzden 6. aya kadar tam bagisiklik kazanmis sayilmiyorlar. Ozellikle bogmaca icin tekrarliyorlar hamilelikte bu tetanoz asisini. Cunku antikorlar bebege plasenta yoluyla geciyor ve erken donemde bebegi korumada yardimci oluyor. eger illa hamileyken vurulmayacagim derseniz dogum sonrasi hemen vurulmanizi tavsiye ediyorlar. Hatta sadece sizin degil bebekle ilgilenecek herkesin. Ama disaridan gelecek bir riske karsi tabiki yine acik olacak eger vurulmamis olursaniz. Benim bilgim bu yonde en azindan. O yuzden ben yaptirmaktan yanayim ama yaptirmayanlara da birsey diyemiyorum o kadar cok sey soyleniyor ki asilarla ilgili. Bugun dogru bildigimize yarin yanlis diyorlar. Yanlis dogru oluyor. O yuzden iciniz nasil rahat edecekse. Zaten zorunlu degil hicbir asi.

Son düzenleme:
Canım ben dedi arabayayagı metro istasypnunun 8rda opet yanı.hiç indirim yokmuş arkadasım gitmiş
Gittim canım sadece kandırmaca nette daha ucuz ama şunu söyleyeyim bebek arabaları gerçekten ucuz kıyafet değil ama arabalar baya farketmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…