2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba, vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim. Benim bildiğim evet sadece tetanoz aşısı hatta siz söyledikten sonra araştırdım baktım gebelikte ( gerekli durumlarda sadece hepatit a)grip ve tetanoz aşısı vuruluyormuş.( tecrübesi olan arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin lütfen) Her ülkenin sistemi farklı aşı karşıtı değilim hatta bu yaşıma kadar hepsini tamamladım benim kafami karıştıran doktorların bu konuda kesin bir kaniya varamamaları, gebelikte yapılan aşıların büyük fayda sağladığından sürekli bahsetmeleri ama yan etkilerinden kimsenin söz etmemesi. 1 yılım bile dolmadığı için yaptırmama kararı aldım bende.

Fransa'daki pediatrımız Türkiye'ye gidecekse tüberküloz aşısı vurulmalı dedi. (Fransa ve Kanada'da da yok)

Merhaba benimde SAT 4 Temmuz BDT 9temmuz yaş 23 benide eklermisiniz

Gittim canım sadece kandırmaca nette daha ucuz ama şunu söyleyeyim bebek arabaları gerçekten ucuz kıyafet değil ama arabalar baya farketmiş
Hiç adını duymadıgım markalar hediye ceki varmış 800tl ama araba 2200tl n11e falan bakıcam birde her yıl şubatta ebebek imdirimi oluyor en oşmadı ona bakarım bugün tütü etekli bir elbise vardı 19tlye düşmüş çoraplarda iyiydi 2.5-4 tl arası üçlü çorap zıbın aldım ben sosyete pazarından bu hafta bişeyler aldım kumaşlarıda iyi.kıyafet almıycam zaten gelir bizim ilk torun olucak annemlerde kayınvalideminde ilk kız torunu

Günaydın güzel anneler.
Günaydın canım. Karlar hayırlı olsun Umarım merkeze çok uzak değilsinizdir ve güvenli bir bölgedesinizdir. Böyle izlemek çok güzel. Burada daha kar düşmedi ama -40 oluyormuş Biz -16 iken kaçıyorduk. Beni masum bir İzmirli olarak neler bekliyor bilemiyorum gebe halimle Kıyafetleri bile ozelmis öyle ski kıyafeti ise yaramaz dediler bizden sonra kuzey kutbu , dünya küresi gözünün önüne geldi mi

Ayy şuan iliklerime kadar dondum inan ki Kendine çok dikkat etmen lazım o soğuklar başlayınca. Biz çok merkezde değiliz. İyice kış gelsin buranın çarşısı kayak pistine dönüyor adım atamıyorsun bir yere. Allah kolaylıklar versin hamile halimizle inşallah.

Soğuktan değil kaymaktan korkuyorum ben de. Altında çivisi açılan botlardan alman lazım dediler, hayırlimiz... Allah korusun düşmekten soğuktan canım

Sattaşım bizim dönemde bi skkıntj var belli kiönce erkek sonra kız sonra belirsizlik
Benim de sat 6 temmuz Önce kız denildi. Kıza alıştırmıştım kendimi hep kız cicileri bakıyordum sonra meğersem erkekmiş şimdi de erkek için bakıyorum ama almaya cesaret edemedim henüz
15. Haftadan beri ben hissediyorum pek inanmıyorlar ilk gebeliğim diye ama ben eminim baya baya hissediyorum. İlk önce kanat çırpıyor gibiydi şimdi ara ara pıt pıt ediyor

Benimde sat 4temmuz yarın doktora gidicem inşallah cinsiyet öğrenebilirim

Kızlar nasılsınız bakalım Kızım hastalandı benimde. Ateşi düştü gece ama iburamin verdi dr. Kullanan var mı hiç? Kızım pek hastalanmadığı için dolven ve calpolden başka ilaç bilgim yok. Ölçeğini yazmamış eczacı. Günde 3 kez diyor. Ben iki kez verdim ateşi yok çünkü. Genel durumu da şimdilik iyi. Ölçeği kaç ml olacak anlayamadım. Kızım 20 kg. Kaşığı da var şırıngası da. Prospektüsünde mg diye anlatıyor. Şırıngada ml var. Ve günde 500 mg ı geçmeyiniz diye belirtmiş ama yaşı için 5 ml verin bir kerede yazıyor. Çok kafamı karıştırdı ifadeler ya.

Geçmiş olsun, zaten geçmiş sanırım
Benim iburaminle ilgili hiç bilgim yok ama nöbetçi eczane telefonu bulup bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…