Doğum yaptığımda hemşire kollarını iki gün kundak yapti, alti degil de sadece kollarini. Cok rahat uyudugu soyleniyor ama ben başka şeyler gibi bunu da beceremedim. Belki büyükler yanımda olsa yaparlardı. Çok sıkmadan kol kundağı rahat uyku için buralarda öneriliyor. Buna gerek yok. Muslin tarzı yumuşak bir örtüyle de sarabilirsiniz.Eki Görüntüle 2550819 Kızlar birkaç yerde bu şekilde kundak gördüm. Bebeklerin daha iyi ve deliksiz uyumasını sağlıyor deniyor. Bilgisi olan veya kullanmış olan var mı? İşe yarıyorsa edinelim.
Hoşgeldiniz, sağlıkla geçsin süreciniz ve saglikla kucağınıza alın inşallahKızlar benim kızım 3yaşında sezaryenle dunyaya geldı.şu ankı gebeliğim de sezaryen olur degıl mı?o zaman nisan annesi olurum ben de
Yaşadığınız şehirde destekleyen doktor bulursanız normal de olma ihtimali var hayırlı olsun bu aradaKızlar benim kızım 3yaşında sezaryenle dunyaya geldı.şu ankı gebeliğim de sezaryen olur degıl mı?o zaman nisan annesi olurum ben de
Türkiye'de isteyen istediği gibi davranıyor her konuda . İnsan hayatı, sağlığı , güvenliği hiç kimsenin umrunda bile değil. Herkes cebini doldurmanın peşinde. Çok şanslısınız orada yaşadığınız icin. Güvenli yiyip içme, güvenli yaşama hakkında hicbir fikrim yok artık. Allah'a emanet yaşıyoruz işte burdaBugün Türkiye haberlerini okuduğumda sok oluyorum. Sağlık bakanlığı yazılı açıklamasinda 60 kişi zirai ilaçlar nedeniyle ispanaktan zehirlenmiş. Durumlari agirmis. Eminim yavrularına pişirirken iyice yıkıyorlardir, kimyasal madde, yıkayarak ve pişirerek geçecek bir cins değil. Kayseri'de dün yediği nardan zehirlenen küçük kız çocuğu yine zirai tarım kimyasalı nedeniyle vefat etmiş.
Tüm dünya Türk sebze ve meyvelerini yoğun pestisit (zirai tarım ilacı) nedeniyle red edip kapıdan döndürüyor bunu duyuyorduk, burada Aydın inciri, Malatya kayısısi, Antalya narı vs bulurken artık bulamıyorduk. Çok çok üzücü...
Aralık sonu Türkiye'ye ziyaretimiz var şimdiden endişelenmeye basladim. Ne yiyip ne içeceğiz...
Teşekkür ederim. Dr ilaca devam et iyi olsa da Yoksa tekrarlar geçmez dediGeçmiş olsun, zaten geçmiş sanırım
Benim iburaminle ilgili hiç bilgim yok ama nöbetçi eczane telefonu bulup bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Allah korusun diyeyim, sağlık ve tarim bakanlığı umarım önlem alırlar bu haberlerden sonra bariTürkiye'de isteyen istediği gibi davranıyor her konuda . İnsan hayatı, sağlığı , güvenliği hiç kimsenin umrunda bile değil. Herkes cebini doldurmanın peşinde. Çok şanslısınız orada yaşadığınız icin. Güvenli yiyip içme, güvenli yaşama hakkında hicbir fikrim yok artık. Allah'a emanet yaşıyoruz işte burda
Ben kundak almamıştım. Yumuşak bezle sarınca da kollarını tek tek çıkartıyorduDoğum yaptığımda hemşire kollarını iki gün kundak yapti, alti degil de sadece kollarini. Cok rahat uyudugu soyleniyor ama ben başka şeyler gibi bunu da beceremedim. Belki büyükler yanımda olsa yaparlardı. Çok sıkmadan kol kundağı rahat uyku için buralarda öneriliyor. Buna gerek yok. Muslin tarzı yumuşak bir örtüyle de sarabilirsiniz.
Sezaryen istiyorum aslında.yasadıgım yer hastaneme uzak ve kucuk cıcugum var planlı dogum daha ıyı olacak gıbı.ılkınde son ana kadar bekledık açılma olmadı sezaryen oldumYaşadığınız şehirde destekleyen doktor bulursanız normal de olma ihtimali var hayırlı olsun bu arada ☺
Merhaba ekledim ilk bebek miMerhaba benimde SAT 4 Temmuz BDT 9temmuz yaş 23 benide eklermisiniz
kızınız kaç yaşında? iburamin cold grip ilacı. diğeri de ateş düşürücüydü. etkin maddesi ibuprofen. dolven ve calpolden daha etkili. verdikten sonra dikkat edin kimi çocukta alerji yapabiliyor. benim küçük kızımda ilk kullandığımda yapmıştı kırmızı döküntü. ama şu anda yapmıyor. çok geçmiş olsunTeşekkür ederim. Dr ilaca devam et iyi olsa da Yoksa tekrarlar geçmez dediiğne de vurdurdum ilaç içmiyor o kadar zorlanıyoruz ki. Dr a söyledim. İlaç içecek misin diye sordu kızıma. Hayır deyince iğneyi hazırlayın o zaman dedi o iğne nelere Kadir nasıl iyi yaptı o ayakta tutuyor sanırım.. eczacıya güvenmedim dr da bebeklik her zaman gittiği dr u değil. Gece gittiğimizden. Eczacı aklıma geldi ama güvenemedim. Umarım kullananlardan yazanlar olur. Tr de çok kullanılıyor. Biz ilk defa aldık.
Sezaryen istiyorsanız birşey diyemem hakkınızda hayırlısı olsunSezaryen istiyorum aslında.yasadıgım yer hastaneme uzak ve kucuk cıcugum var planlı dogum daha ıyı olacak gıbı.ılkınde son ana kadar bekledık açılma olmadı sezaryen oldum
2.Merhaba ekledim ilk bebek mi
Sağolun.ben oyle ıstıyorum ama daha konuşulmadı.Sezaryen istiyorsanız birşey diyemem hakkınızda hayırlısı olsun☺
3,5 yaşında. Cold 6 yaşından büyükler içinmiş. Zero vermiş bize. Evet etkili olduğu kesin. Evde bulunduracağım artık eskiden dolven olurdu hep evde. Yaşına göre kilosu birazcık fazla. Kilolu değil de boyu uzun olduğundan 20 kg bu sebeple de hesap karışıyor bende. Kilosuna göre verince yaşına göre fazla olmuş oluyor korkuyorum bende umarım olmaz alerji. Dikkat ederim çok teşekkür ederim.kızınız kaç yaşında? iburamin cold grip ilacı. diğeri de ateş düşürücüydü. etkin maddesi ibuprofen. dolven ve calpolden daha etkili. verdikten sonra dikkat edin kimi çocukta alerji yapabiliyor. benim küçük kızımda ilk kullandığımda yapmıştı kırmızı döküntü. ama şu anda yapmıyor. çok geçmiş olsun
Uny baby uygun ve en güzel ürünü sanırım ıslak mendili. Çatlak için daha özel bir ürün daha iyi olur.Hadi ya uygun diye almıştım bende ama
Evet aynı durumdayız. Bende sezaryan oldum yine olacağım inşallahKızlar benim kızım 3yaşında sezaryenle dunyaya geldı.şu ankı gebeliğim de sezaryen olur degıl mı?o zaman nisan annesi olurum ben de
Bende bu hafta sonu e bebekten aldım 2 çocuk büyütmüş biri olarak özellikle ilk iki ay anne karnı sıkılığı arıyor bebekler ve uykuda el kol hareketlerini dengekeyemediği için uyanıyorlar. Tavsiye ederinEki Görüntüle 2550819 Kızlar birkaç yerde bu şekilde kundak gördüm. Bebeklerin daha iyi ve deliksiz uyumasını sağlıyor deniyor. Bilgisi olan veya kullanmış olan var mı? İşe yarıyorsa edinelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?