Bak işte kesin ya var bi sıkıntı bu dönemdeBenim de sat 6 temmuzÖnce kız denildi. Kıza alıştırmıştım kendimi hep kız cicileri bakıyordum sonra meğersem erkekmiş şimdi de erkek için bakıyorum ama almaya cesaret edemedim henüz
Şuan herşeye hazrm o yüzdenAaaa hadii canımm yaaben şokkk
Bunun içinde hareket eder gibi geldi bana kolları, yumurcak oluyorlar çok. İşte o müslinle sarmanın bir tekniği var ben onu beceremedimBen kundak almamıştım. Yumuşak bezle sarınca da kollarını tek tek çıkartıyordubence bu tarz kundak da rahat olabilir. Uyuması rahat olur. Kollarıyla uyandırıyorlar kendilerini çünkü..
Bu kolları rahat kundaklıyor mu?Bende bu hafta sonu e bebekten aldım 2 çocuk büyütmüş biri olarak özellikle ilk iki ay anne karnı sıkılığı arıyor bebekler ve uykuda el kol hareketlerini dengekeyemediği için uyanıyorlar. Tavsiye ederin
Hahahahhh ayy çok fena yaaaŞuan herşeye hazrm o yüzdensalı günü görüş günü. 1 ay oğlum diye sevdm sonra kızım diye sonra da ne oğlan ne kız sadece bebeğim diyrum artk
Kundak bebegi sakinlestirme de cok yardimci oldu bizde. Ama buyuk bir muslin bez ya da ince bir battaniye isimizi gordu ozellikle kundak almadik. Hastanede de siki siki kundak yapmisti hemsireler. Ama 3 aydan sonra falan ellerini cikardi bizim ki sirayla. 4. Aydan sonrada gerek kalmadi hic.Eki Görüntüle 2550819 Kızlar birkaç yerde bu şekilde kundak gördüm. Bebeklerin daha iyi ve deliksiz uyumasını sağlıyor deniyor. Bilgisi olan veya kullanmış olan var mı? İşe yarıyorsa edinelim.
Çok sıkmıyor ayakları da iyi ben beğendim w bebekte cırt cırtlıBu kolları rahat kundaklıyor mu?
Sattaşım haberlerini bekliyorumŞuan herşeye hazrm o yüzdensalı günü görüş günü. 1 ay oğlum diye sevdm sonra kızım diye sonra da ne oğlan ne kız sadece bebeğim diyrum artk
bence bunun haberinin yapilmasi bile sevindirici ozellikle de bakanlik tarafindan. Ortbas edilmemis neyseki. keske hic yasanmamis olsaydi tabi ki. Burda da bir kac ay once bir icecek firmasi urunlerini geri cagirmisti bocek ilaci yuzunden. Le croix markasi. Malesef her yerde olabiliyor bu tarz seyler. Keske hic olmasaAllah korusun diyeyim, sağlık ve tarim bakanlığı umarım önlem alırlar bu haberlerden sonra bariBuralarda (Amerika kıtasının kuzeyi ve Avrupa'da Fransa) çok ciddi bir hareket başladı organic biyolojik ürün için. %80 emin olabiliyorsunuz ama devlet politikaları hep az da olsa açık veriyor ve üstü kapalı şeyler kalıyor. Pestisit buralarda da kullanılıyor olmaz mı hiç, ama kontrol çok, teşvik azdır zirai ilaç konusunda çiftçiye. Türkiye'deki haberlere icim yandı. Nar ve ıspanak yediği için çocuk ölür mü Herkes küçük organik bahçe yapamaz ki çocuğunu beslesin... Allah korusun herkesi
Yazacam sattaşım gdyim de inşallh güzel haberlerle dönerim dua edinSattaşım haberlerini bekliyorum
Çok güzelmiş, incelemediğim için bir soru daha sorayım, kumaş nisan mayıs ayları için sıcak olmaz değil mi?Çok sıkmıyor ayakları da iyi ben beğendim w bebekte cırt cırtlı
Babaya bırakıp 2,5 dk lık duşa girdiğinin 2.dakikası "annesiiiii , bu kaka yaptı, annesiii bu seni istiyo, annesiiii, annesiiii"Sevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Ne güzel özetlemişsinBabaya bırakıp 2,5 dk lık duşa girdiğinin 2.dakikası "annesiiiii , bu kaka yaptı, annesiii bu seni istiyo, annesiiii, annesiiii"
Çok teşekkürler. Alayım o zamanBende bu hafta sonu e bebekten aldım 2 çocuk büyütmüş biri olarak özellikle ilk iki ay anne karnı sıkılığı arıyor bebekler ve uykuda el kol hareketlerini dengekeyemediği için uyanıyorlar. Tavsiye ederin
çay kahveyle hiç aram yok. çok nadir bir yere gidince yahut eşimle beraber içmek için alırım. onları bilemeyeceğim. ama uzun duş vazgecilmezimdir. o konuda zorluk çekmedim ben. eninde sonunda eşler eve geliyor yarim saat bir saat de baksınlar canim. bir de iyi kötü uyuyacak bu bebe. prensibim önce yemeğini ye sonra kişisel işlerini yap ve uyu. temizlikti ev işiydi bilmem kaçıncı sırada geldi hep. ama emzirirken yemek yediğim çok oluyordu. bir kolumda bebek çok oturdum masada. yemek zamanı uyuyan bebek bile uyanır, biraz büyüyünce de yemek zamanı çişleri gelir.Sevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Sanki bu hazır kundaklar daha pratik olur gibi geldi bana. Deneyip göreceğizKundak bebegi sakinlestirme de cok yardimci oldu bizde. Ama buyuk bir muslin bez ya da ince bir battaniye isimizi gordu ozellikle kundak almadik. Hastanede de siki siki kundak yapmisti hemsireler. Ama 3 aydan sonra falan ellerini cikardi bizim ki sirayla. 4. Aydan sonrada gerek kalmadi hic.
Çok güzel soru. Onu hiç düşünmemiştimÇok güzelmiş, incelemediğim için bir soru daha sorayım, kumaş nisan mayıs ayları için sıcak olmaz değil mi?
2 tane 60 saniyeden bahsediyoruz. Korkutmak istemem ama yapmayan baba yok değil miNe güzel özetlemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?