2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de sat 6 temmuz Önce kız denildi. Kıza alıştırmıştım kendimi hep kız cicileri bakıyordum sonra meğersem erkekmiş şimdi de erkek için bakıyorum ama almaya cesaret edemedim henüz
Bak işte kesin ya var bi sıkıntı bu dönemdenorml değlz hiçbirimiz. Bakalım benmkine ne dicek salı günü. İnşallah kesn bşy der de biz de rahatlarz artk. Bi erkek bi kız dengemz kaydı

Ben kundak almamıştım. Yumuşak bezle sarınca da kollarını tek tek çıkartıyordu bence bu tarz kundak da rahat olabilir. Uyuması rahat olur. Kollarıyla uyandırıyorlar kendilerini çünkü..
Bunun içinde hareket eder gibi geldi bana kolları, yumurcak oluyorlar çok. İşte o müslinle sarmanın bir tekniği var ben onu beceremedim

Eki Görüntüle 2550819 Kızlar birkaç yerde bu şekilde kundak gördüm. Bebeklerin daha iyi ve deliksiz uyumasını sağlıyor deniyor. Bilgisi olan veya kullanmış olan var mı? İşe yarıyorsa edinelim.
Kundak bebegi sakinlestirme de cok yardimci oldu bizde. Ama buyuk bir muslin bez ya da ince bir battaniye isimizi gordu ozellikle kundak almadik. Hastanede de siki siki kundak yapmisti hemsireler. Ama 3 aydan sonra falan ellerini cikardi bizim ki sirayla. 4. Aydan sonrada gerek kalmadi hic.

bence bunun haberinin yapilmasi bile sevindirici ozellikle de bakanlik tarafindan. Ortbas edilmemis neyseki. keske hic yasanmamis olsaydi tabi ki. Burda da bir kac ay once bir icecek firmasi urunlerini geri cagirmisti bocek ilaci yuzunden. Le croix markasi. Malesef her yerde olabiliyor bu tarz seyler. Keske hic olmasa

Babaya bırakıp 2,5 dk lık duşa girdiğinin 2.dakikası "annesiiiii , bu kaka yaptı, annesiii bu seni istiyo, annesiiii, annesiiii"

çay kahveyle hiç aram yok. çok nadir bir yere gidince yahut eşimle beraber içmek için alırım. onları bilemeyeceğim. ama uzun duş vazgecilmezimdir. o konuda zorluk çekmedim ben. eninde sonunda eşler eve geliyor yarim saat bir saat de baksınlar canim. bir de iyi kötü uyuyacak bu bebe. prensibim önce yemeğini ye sonra kişisel işlerini yap ve uyu. temizlikti ev işiydi bilmem kaçıncı sırada geldi hep. ama emzirirken yemek yediğim çok oluyordu. bir kolumda bebek çok oturdum masada. yemek zamanı uyuyan bebek bile uyanır, biraz büyüyünce de yemek zamanı çişleri gelir.

Sanki bu hazır kundaklar daha pratik olur gibi geldi bana. Deneyip göreceğiz çok teşekkürler

Tikkabilla@ cım belki sizin eşiniz böyle yapmaz,çok yardımcı olur, bu işin latifesi diyelim... Ürkütmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…