Güzel sağlıklı haberlerle inşallahYarın benim kontrol günüm.tam 5 hafta oldu son kontrolden sonra. insallah cinsiyet ogrenicegim diye heyecanlanırken sürekli devam eden bir bel ağrısı ve kasik ağrısıyla aman sağlıklı olsun bir şey olmasın ona isteğine döndüm.
bir de vajinada yanma hissi var ki hiç yaşamadığım bir şey daha önce. kasıntı vs değil tuhaf bir yanma. afedersiniz ishal olunca anüs yanar ya aynı o yanma. enfeksiyon mu mantar mi idrar yolu enfeksiyonu mu neden oldu bilemiyorum. Yarın onu ve gittikçe sıklaşan rahim sertlesmelerini soracağım. insallah unutmam.
tetanoz aşısı konuşulmuş çok bir fikrim olmadığı için bir şey yazmadım. ben iki gebeligimde de vurdurdum ama hep eksik vurdurdum galiba. iki dedilerse bir gibi. bunu da doktara sorar ona göre bir karar veririm.
çatlak için frei oil aldım ama internetten henüz gelmedi. kendime bir kaç kıyafet aldım. cumartesi yazlık pantolonun içinde titreyince geç kaldığımi anladim. bakalım kargolarım ne zaman gelecek. işte benden haberler böyle. hepinize iyi geceler.❤❤
Bence ilk cocuk rahatlık.asil is ikinci çocuktan sonra başlıyor. İlk cocukta kendini çok kasmadigin sürece, Kendini saatli dakikliklik ve herşey dört dörtlük olsun diye sartlandirmadigin sürece Yani kısacası sen nekadar rahat olursan okadar emin ol rahat geçer bebekli hayat.cayinida Kahvenide gezmenide rahatça yapabilirsin. Nekadar tedirgin yaşarsan okadar herşey eline yüzüne bulasabiliyor ve hicbirseyden zevk alamaz olursun. İlk çocuk herzaman acemiliktir. Eşim bakamaz eşim yapamaz çocukla ilgilenemez diyip tüm yükü kendi üstüne alırsan ozaman çok zorluk çekersin. Eslere bebek bakımı konusunda guvenmeliyiz bence. Biraz fazlaca uzun oldu galibaSevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Kuzum inan migrenim yok ama bende de baya oldu yapacak bir şey yok yaEvet hiç faydası olmuyor. Bende parol içiyordum.sanki içtikten yarım saat sonra dahada artıyor
Maalesef doğru çoğu zaman. Hele ben ne zaman elime çay kahve alayım desem, kendi kendine oynamakta olan bebe birden uzerime atlamaya başlardı. Başlarda sürekli kucak ve bakım istediği için, sonrasında da çok hareketlendigi için sıcak çay kahve yalan oluyorSevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Bence ilk birkac ay yine nispeten kolay sonrasinda daha da zorlasiyor. Ilk zamanlar gunun buyuk cogunlugunda uyuyor aslina bakarsaniz. Ama herhalde o zaman ya acemilikten ya da yeni anne olmanin heyecanindan, endisesinden vakit bulamiyorsunuz bircok seye, keyif yapmaya. Bakalim ikinci de nasil olacakSevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Ben dün saçlarımı kestirdim belki biraz daha rahatlar diye baş ağrım. Takip edeceğim bakalım cnmKuzum inan migrenim yok ama bende de baya oldu yapacak bir şey yok ya
E bebekte ki ince arkadaşın paylaştığını bilmiyorumÇok güzelmiş, incelemediğim için bir soru daha sorayım, kumaş nisan mayıs ayları için sıcak olmaz değil mi?
Teşekkürler.E bebekte ki ince arkadaşın paylaştığını bilmiyorum
Sıhhatler olsun. Ben de yapacağım o işi bu hafta.Ben dün saçlarımı kestirdim belki biraz daha rahatlar diye baş ağrım. Takip edeceğim bakalım cnm
Abartıya gerek yok ama tabi çocuksuz dönem gibi olmuyor. Özellikle uykuSevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Tşk ederim cnmSıhhatler olsun. Ben de yapacağım o işi bu hafta.
Sanırım listede ben hic yokumHanımlar cinsiyetleri öğrenenler beni etiketleyip cinsiyeti yazsın listeye ekleyeyim
Benim de ilk hamileliğimin üzerinden çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam ben tek doz yaptırmıştım ve 10 yıl koruyor diye biliyorum. Ama şimdi doktor ne der bilemiyorum benim zaten 10 yıl oldu. Bu kez doktorum farklı tek doz mu üç doz mu diyecek hiç mi önermeyecek bilemiyorum.Teşekkür ederim önemseyip cevap yazdığınız için. Benim kafami karıştıran bir diğer hususta bu açıkçası kimi yerde doktor diyor ki 1 aşının 10 yıl koruyuculuğu var diğeri diyor ki 1 doz 1 yıl geçerli( bana acilde iğne veren doktor böyle söyledi) o zaman diyorum zaten gebelikten hemen önce vurulmuştum ne gerek var yani. Ya da gebelikte aşı vurdurmak ne kadar sağlıklı bu da düşünduruyor açıkcası.
Hareket ettirse de dışarı çıkartıp yüzünü gözünü yolmazBunun içinde hareket eder gibi geldi bana kolları, yumurcak oluyorlar çok. İşte o müslinle sarmanın bir tekniği var ben onu beceremedim
İlk kez anne olunca tecrübesizlikle birlikte bir çok şeyi kendini zora sokarak yapıyorsun. Yorulmak, hiçbir şeye vakit bulamamak biraz da bununla artıyor. Biraz da kişinin yapısıyla ilgili. Rahat bir insansan her şey çok daha kolay. Burada püf nokta sadece abartmamak ve iyi niyetine güvendiğin kişilerin tavsiyelerine kulak vermek. Ama öyle ince bir çizgi ki her çocuk da bir diğerine benzemiyor. Birinin çok memnun kaldığı bir şey senin çocuğunda ters tepebiliyor. Yani anlayacağın yaşamadan göremeyiz. Tek tavsiyem sadece rahat ol, kafana takma ve kendine de zaman ayıracak bir yol bul. Her ne kadar yorulsan da geceler boyu uykusuz kalsan da bir bakış, bir dokunuş gerçekten her şeyi unutturuyor. Yoksa kimse inan bana ikinciye cesaret edemezdi.Sevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Son adet tarihiKızlar Günaydın,
Sat ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?