2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın herkese güzel bir gün güzel bir hafta olsun. Bebişlerimize 1 hafta daha yakınlaşalım. Benim için zaman geçmiyor sanki.
Biz ilk çocuk bekleyenlere hiç geçmiyor zaman hamileliğin tadını çıkaramıyoruz sabursizliktan bir an evvel gelsin dünyaya diye bekliyoruz

Yok canım ne kadar uzun o kadar bilgi
Tecrübelerini paylaşanlara teşekkür ederim.

Biz ikinciyi düşünmüyoruz, inşallah kolay bir bebek olur diyelim. Ben aşırı sakin ve kolaymışım bebekken de çocukken de ama eşim tam zıttı aşırı yaramazmış Göreceğiz bakalım..

İnşallah hepimiz canım
Canım 12+5 te gitmiştim kıza benzetmişti
Bugün 15 haftalık olduk eskişehirde başka bir doktora gittim Bu da yine kıza benziyor dedi. Hala net bişey yok detaylıyı bekliyorm :)))
Kolay gelsin canım hamilelikte bişeylerle uğraşmak en iyisi çalışman çok iyi olmuş :) amin inşallah bende bolca sağlık diliyorum hepimize

Kızlar günaydın merhaba. Sonunda kendi evime geldim ama ev bana bakıyor ben eve nerden başlasam nasıl toplasam bilmiyorum. Temizlik için anca cumartesiye birini ayarlayabildim o gelene kadar bende ufaktan yıkayıp dolapları silip kaldırmaya başlamam lazım ama başlamak cok zorr bir de aşırı düzenli ve titiz bir insandım ben nolduda böyle saldım bilmiyorum

Evet değişiyor,banada 12.hafatda kız denildi 17.haftada erkek olduğunu öğrendik. Çok erken almışsınız

Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl

Canım ilk kilon kaçtı şimdi kacsin

18+0 olduk 2 kilo aldm canm ama kilolu hamile kaldm onun etkisi de var diye düşünüyorum

15+5 i'm 66ile başladım 63e düştüm ve halen 63kgda kaldım.verdigimide alamadım.

15. haftadayım. İlk kilom 51. Şu an 50 kiloyum. İlk haftalar 48 kiloya düşmüştüm kusma durumlarından. Yani 1 kg vermiş gibi görünsem de 2 kilo aldım.

Biz ilk çocuk bekleyenlere hiç geçmiyor zaman hamileliğin tadını çıkaramıyoruz sabursizliktan bir an evvel gelsin dünyaya diye bekliyoruz

Dimi ya diyorum kendime her anın tadını çıkar. Bu hallerinide özlüyormuş insan acele etme elbet gelecek diyorum ama. Bir çocuk görene kadar oluyor bu. Hamile değilken yine severdim çocukları. Ama hamile kaldıktan sonra çocuk görünce çok farklı hissediyorum.

Ben 61le hamile kaldım. Gram oynuyor tartı da. Daha kilo almadım karnım desen çıkmadı. Artık yavaş yavaş çıksa biraz hissetsem hiç fena olmaz.

15. haftamdayım daha hiç kilo almadım hala aynı kilomdayım.

16. Haftadayım. bir kilo aldım 60 idim gebe kaldığımda şuan 61 oldum. Göbeğimin maşallahı var. Kiloma göre gayet kocaman oldu

Kızlar slm ultrason kontrolünde bebeği hafta olarak önden gidenler var mı ve kaç gr şu an bebekleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…