- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Kusma durumunuz olmadı mı acaba ilk aylar. Her ne kadar zor bir durum olsada kilo almamaya faydası oluyor benim kusmam durdu iki haftada bir kilo aldım hemen.Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
15. Haftamda gittim tam 15 idim ama bebeğim 15+6 çıktı daha önceki kontrolümde de 3 gün öndeydi. 130 gramdı 15+6 olarak çıktığında.Kızlar slm ultrason kontrolünde bebeği hafta olarak önden gidenler var mı ve kaç gr şu an bebekleriniz
Biz 14+5 iz. Ben kilo almadım .Hiç yiyemedim çünkü. ama göbeğim çıktı biraz. Öncesinde çok hormon ilacı aldığımdan zaten zayıf değilim. Ama şu sıralar çok acıkmaya başladım sonra ne olur kaç kilo alırım bilemiyorum. Sağlıklı olalım da kilo alalım sorunsuz geçsin hamileliğimizKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
Ya benm zatn çay kahve ile hiç aram olmadığından zorlanmadım canım ama duş konusunda zorlandm tuvalete de Gün için de genelde Bebişle gititm :)Sevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Bugün tam 15+0 olduk . Kusmama rağmen yediğim için Her ay 1 kilo alıyorum ben şuana kadr 4 kilo almışm :)Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
bende sabırsızım resmen gün sayıyorum.. ayrıca ayaga kalktığımda sag kalçam ağrıyor hafiften yuruyemıyorum eskısı gıbı..Biz ilk çocuk bekleyenlere hiç geçmiyor zamanhamileliğin tadını çıkaramıyoruz sabursizliktan bir an evvel gelsin dünyaya diye bekliyoruz
Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
Kalça ağrısı bende epeydir var. 11. Haftada başladı diyebilirim. Sol kalçamda var sadece ağrı eğilip doğrulurken uzun süre yatıp oturunca falan daha da çok ağrıyordu ama bihaftadır iyiyim. Yukarı çıktıkça bebek rahatladı gibi hissediyorum. Magnezyum kullanmaya başladım 3 hap anca kullandım ona bağlamıyorum rahatlamasını. Bebeğin oluşturduğu baskı azaldı diye düşünüyorumbende sabırsızım resmen gün sayıyorum.. ayrıca ayaga kalktığımda sag kalçam ağrıyor hafiften yuruyemıyorum eskısı gıbı..
İlk aydan beri bu ağrılar var kasıklarımda arada damar atar gibi ağrıyor. sizde de var mı bu tip durumlar ?
benimde sol kalçam ağrıyor. biraz daha iyi ilk günlere göre ama geçmedi bir türlü yürüyüşüm tuhaflaştı resmen.Kalça ağrısı bende epeydir var. 11. Haftada başladı diyebilirim. Sol kalçamda var sadece ağrı eğilip doğrulurken uzun süre yatıp oturunca falan daha da çok ağrıyordu ama bihaftadır iyiyim. Yukarı çıktıkça bebek rahatladı gibi hissediyorum. Magnezyum kullanmaya başladım 3 hap anca kullandım ona bağlamıyorum rahatlamasını. Bebeğin oluşturduğu baskı azaldı diye düşünüyorum
Evet bende de var hem kalca ağrısı hem de cati kemigi denilen yer. Ilac kullndgim icjn eskisi kadar olmasa da var halâ .sirt ustu uzandgimda iskence resmen saga sola donmekbende sabırsızım resmen gün sayıyorum.. ayrıca ayaga kalktığımda sag kalçam ağrıyor hafiften yuruyemıyorum eskısı gıbı..
İlk aydan beri bu ağrılar var kasıklarımda arada damar atar gibi ağrıyor. sizde de var mı bu tip durumlar ?
benim uzandığımda agrı olmuyor cok şükür. tek endişelendiğim kasıklardaki hafif ağrılar umarım hepsi geçer..Evet bende de var hem kalca ağrısı hem de cati kemigi denilen yer. Ilac kullndgim icjn eskisi kadar olmasa da var halâ .sirt ustu uzandgimda iskence resmen saga sola donmek
57 di şimdi 64Canım ilk kilon kaçtı şimdi kacsin
13+4.. -2 kilodayım, 4 kilo vermiştim 2sini almışım yani..Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
Benim geriye dönük uterusum. Hafifte sola doğrubenimde sol kalçam ağrıyor. biraz daha iyi ilk günlere göre ama geçmedi bir türlü yürüyüşüm tuhaflaştı resmen.
Allahım gönlündekini versin inşallah canım sağlıkla hayırlaİnşallah hepimiz canım
Canım 12+5 te gitmiştim kıza benzetmişti
Bugün 15 haftalık olduk eskişehirde başka bir doktora gittim Bu da yine kıza benziyor dedi. Hala net bişey yok detaylıyı bekliyorm :)))
Kolay gelsin canım hamilelikte bişeylerle uğraşmak en iyisi çalışman çok iyi olmuş :) amin inşallah bende bolca sağlık diliyorum hepimize❤
Vallahi bende çok şaşkınım canım yaaCinsiyetin bu denli değiştiğini ilk kez grubumuzda gördüm kızlar çoğumuzun değiştiçarşamba gideceğim 14un için de olacağız bakalım doğru çıkacak mı tabi bu kez gösterirse
Amin canm cümlemize inşallahAllahım gönlündekini versin inşallah canım sağlıkla hayırla
Benim de ters ama hamilelikte zaten düzeliyormuş.Benim geriye dönük uterusum. Hafifte sola doğruben ona bağladım. Geriye dönük bi arkadaşım var bana çok erken başlamış kalça ağrın demişti son dönemlerde kendisi de ağrıdan yürüyemediğini Söylemişti. Magnezyum kullanabilirsiniz. Kemik ağrılarına iyi geliyormuş. Ne kadar fayda eder bilemiyorum tabi.
Canım biraz fazla şimdiden ama engel olmazsın. Biraz hamur işini azalt istersen yiyorsan. Bende kızımda aynen öyleydim ama çabuk gitti üzülme. Şimdi almadım hiç 15 haftadayım.Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?