2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kusma durumunuz olmadı mı acaba ilk aylar. Her ne kadar zor bir durum olsada kilo almamaya faydası oluyor benim kusmam durdu iki haftada bir kilo aldım hemen.

Biz 14+5 iz. Ben kilo almadım .Hiç yiyemedim çünkü. ama göbeğim çıktı biraz. Öncesinde çok hormon ilacı aldığımdan zaten zayıf değilim. Ama şu sıralar çok acıkmaya başladım sonra ne olur kaç kilo alırım bilemiyorum. Sağlıklı olalım da kilo alalım sorunsuz geçsin hamileliğimiz

Ya benm zatn çay kahve ile hiç aram olmadığından zorlanmadım canım ama duş konusunda zorlandm tuvalete de Gün için de genelde Bebişle gititm :)
benm de şuan tek düşüncem oğlum kıskanç bir çocuk kardeşini kıskanmasına nasl engel olacağım onu düşünüyorm kara kara

Bugün tam 15+0 olduk . Kusmama rağmen yediğim için Her ay 1 kilo alıyorum ben şuana kadr 4 kilo almışm :)
Sürekli acıkıyorm yiyecek çeşit bulamıyorm kuruyemişler de en fazla 30dk tutuyor beni
Hamilelk öncesinde iştahsız zayıf bir kadındım. Ama her hamileliğimde iştahm fena açılıyor meğer yemek yemek ne kDar güzell birşeymiş
İlk hamilelkte tam 21 kilo almştm . Bunda az alcam diyodm ama tutamıyorm kendmi

Biz ilk çocuk bekleyenlere hiç geçmiyor zaman hamileliğin tadını çıkaramıyoruz sabursizliktan bir an evvel gelsin dünyaya diye bekliyoruz
bende sabırsızım resmen gün sayıyorum.. ayrıca ayaga kalktığımda sag kalçam ağrıyor hafiften yuruyemıyorum eskısı gıbı..
İlk aydan beri bu ağrılar var kasıklarımda arada damar atar gibi ağrıyor. sizde de var mı bu tip durumlar ?

benim 17+1 toplamda 5 kılo almışım. benimde suan dısardan cok net değil.

Kalça ağrısı bende epeydir var. 11. Haftada başladı diyebilirim. Sol kalçamda var sadece ağrı eğilip doğrulurken uzun süre yatıp oturunca falan daha da çok ağrıyordu ama bihaftadır iyiyim. Yukarı çıktıkça bebek rahatladı gibi hissediyorum. Magnezyum kullanmaya başladım 3 hap anca kullandım ona bağlamıyorum rahatlamasını. Bebeğin oluşturduğu baskı azaldı diye düşünüyorum

benimde sol kalçam ağrıyor. biraz daha iyi ilk günlere göre ama geçmedi bir türlü yürüyüşüm tuhaflaştı resmen.

Evet bende de var hem kalca ağrısı hem de cati kemigi denilen yer. Ilac kullndgim icjn eskisi kadar olmasa da var halâ .sirt ustu uzandgimda iskence resmen saga sola donmek

Evet bende de var hem kalca ağrısı hem de cati kemigi denilen yer. Ilac kullndgim icjn eskisi kadar olmasa da var halâ .sirt ustu uzandgimda iskence resmen saga sola donmek
benim uzandığımda agrı olmuyor cok şükür. tek endişelendiğim kasıklardaki hafif ağrılar umarım hepsi geçer..

13+4.. -2 kilodayım, 4 kilo vermiştim 2sini almışım yani..

Kızlar yaklaşık 2 saat önce ders anlatırken birden nefes alırken belimin oralarda şiddetli batma başladı. Derin nefes alamıyorum, ucundan ucundan.. Ve eğilirken de batıyor. Dersim bitti eve geldim zorla uzandım, şimdi bi tık daha nefes alabiliyorum ama çok derin alamıyorum çok batıyor. Var mı bunu yaşayan? Neden olabilir ki?

benimde sol kalçam ağrıyor. biraz daha iyi ilk günlere göre ama geçmedi bir türlü yürüyüşüm tuhaflaştı resmen.
Benim geriye dönük uterusum. Hafifte sola doğru ben ona bağladım. Geriye dönük bi arkadaşım var bana çok erken başlamış kalça ağrın demişti son dönemlerde kendisi de ağrıdan yürüyemediğini Söylemişti. Magnezyum kullanabilirsiniz. Kemik ağrılarına iyi geliyormuş. Ne kadar fayda eder bilemiyorum tabi.

Allahım gönlündekini versin inşallah canım sağlıkla hayırla

Benim de ters ama hamilelikte zaten düzeliyormuş.

Canım biraz fazla şimdiden ama engel olmazsın. Biraz hamur işini azalt istersen yiyorsan. Bende kızımda aynen öyleydim ama çabuk gitti üzülme. Şimdi almadım hiç 15 haftadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…