2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya afedersin ama bende böyle kabuz olduğumda oluyor . Bol su içiyor musun canım

Kusma durumunuz olmadı mı acaba ilk aylar. Her ne kadar zor bir durum olsada kilo almamaya faydası oluyor benim kusmam durdu iki haftada bir kilo aldım hemen.
Kusma durumu yaşamadım ama çok bulantı çektim ama ben 12. Haftaya kadar kortizon ve haftada bir çok yağlı bir serum kullandım ondan mı oldu acaba neyseki zayıf olduğum için ancak kendime geldim insana benzedim

Bir yardımcın Yoksa evet öyle yemek yapacağım öyle uzanayım dersin tam o dakikada uyanırlar. 3,5 yaşında rahatlıyorsun ama..

Kusma durumu yaşamadım ama çok bulantı çektim ama ben 12. Haftaya kadar kortizon ve haftada bir çok yağlı bir serum kullandım ondan mı oldu acaba neyseki zayıf olduğum için ancak kendime geldim insana benzedim
Kortizon tabiki kilo yapar. Ondandır.

kortizon kullanmışsanız o başlı başına kilo sebebi evet. Ödem yapıyor hatta kilo bile değil. Zayıf olmanız sizin için çok büyük avantajmışTuza dikkat ediyorsunuz umarım.

Bende arıyorum ya perinatolog Ankara’da ama burada Bilen yok galiba sen bulursan birini bana da haber verirmisşn
Benim şimdiye kadar ki araştırmalarimda içime sinen doc dr Metin Altay oldu. Sekreteriyle de görüştüm 550 tl nakit 600tl kredi kartı dedi. Ücretten ziyade işini gercekten iyi yapan bir doktor arıyorum. Prof dr Sevtap Handemir var bir de ama nedense erkek doktor istiyorum böyle inatlarim yoktur ama taktım erkek doktora bir kaç gün içinde karar verip randevu almam lazım artık.

Tikkabilla benim çarpıntı halen hat safhada iki adımlık yeri yürüyemiyorum.yurudugum zaman bin pişman ediyor beni çarpıntı.olecek gibi nefesimi kesiyor sanki

Suyu çoğaltinca çarpıntın da azalma oldumu cnm
Tikkabilla benim çarpıntı halen hat safhada iki adımlık yeri yürüyemiyorum.yurudugum zaman bin pişman ediyor beni çarpıntı.olecek gibi nefesimi kesiyor sanki

Canım su hep aynı içiyorum ama bazen iyi bazen kötü çarpıntı olayım, tam olarak ne tetikliyor bilemiyorum. Ama sanki suya başladığımdan beri daha az sıklıkta oluyor. Çabuk yorulma bende de mevcut kalbim çıkacak gibi oluyor ama asıl problem aritmi benim.. Sanırım senin sorunun çok hızlı atması.. Benimki de ritmik atmaması..

Bende ilk muayenemi alttan yapmıştı doktor o zaman ters rahim demişti, sonra doktoru değiştirdim hiç bahsetmedi bu durumdan. demek ağrım bundan olabilir..
Banada iki doktor demedi en son gittiğim söylemişti. Çok önemli değil bu durum doktorlar için. Önemsenmiyor bile. Ama yine kişide etkileri olabiliyor

kortizon kullanmışsanız o başlı başına kilo sebebi evet. Ödem yapıyor hatta kilo bile değil. Zayıf olmanız sizin için çok büyük avantajmış☺Tuza dikkat ediyorsunuz umarım.
Kortizonu kullandığım dönem dikkat ettim ama bıraktı. Artık normal tuzlu yiyorum

Peki. Ğerinatologlar ayrıntılı ultrason yapıyor mu yoksa ayrıntılı ultrason için başka bir yere mi gidiliyor hiç bilgim yok bu konularda

Eki Görüntüle 2550819 Kızlar birkaç yerde bu şekilde kundak gördüm. Bebeklerin daha iyi ve deliksiz uyumasını sağlıyor deniyor. Bilgisi olan veya kullanmış olan var mı? İşe yarıyorsa edinelim.
Bende ingstram gezerken gördüm çok hoşuma gitti bende almayı düşünüyorum .eskiden kundak varmış daha sağlıkmış öle diyolar .

Peki. Ğerinatologlar ayrıntılı ultrason yapıyor mu yoksa ayrıntılı ultrason için başka bir yere mi gidiliyor hiç bilgim yok bu konularda
Zaten uzmanlık alanlarından bir tanesi ayrıntılı ultroson ben 21. Hafta ayrıntılı ultroson için fiyat aldim normal muayene ücretleri farkli oluyor. Hem gebelik takibi hem de ayrıntılı ultroson yapıyorlar yani ikisi ayri mevzular ama ikisi de bu perinatologlarin uzmanlık alanı zaten 4 yıl kadın dogum eğitimi alıp üstüne 3 yıl perinatolojiden yan dal yapıyorlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…