Ya afedersin ama bende böyle kabuz olduğumda oluyor . Bol su içiyor musun canımKızlar yaklaşık 2 saat önce ders anlatırken birden nefes alırken belimin oralarda şiddetli batma başladı. Derin nefes alamıyorum, ucundan ucundan.. Ve eğilirken de batıyor. Dersim bitti eve geldim zorla uzandım, şimdi bi tık daha nefes alabiliyorum ama çok derin alamıyorum çok batıyor. Var mı bunu yaşayan? Neden olabilir ki?
Su çok içiyorum mecburen, hem enfeksiyonum var hem çarpıntım için içmek zorundayım. Ama kabızım hakkaten..Ya afedersin ama bende böyle kabuz olduğumda oluyor . Bol su içiyor musun canım
Kusma durumu yaşamadım ama çok bulantı çektim ama ben 12. Haftaya kadar kortizon ve haftada bir çok yağlı bir serum kullandım ondan mı oldu acaba neyseki zayıf olduğum için ancak kendime geldim insana benzedimKusma durumunuz olmadı mı acaba ilk aylar. Her ne kadar zor bir durum olsada kilo almamaya faydası oluyor benim kusmam durdu iki haftada bir kilo aldım hemen.
Bende arıyorum ya perinatolog Ankara’da ama burada Bilen yok galiba sen bulursan birini bana da haber verirmisşnMerhaba arkadaşlar, Ankara'da iyi bir perinatolog önerilebilecek var mı aranızda?
Bir yardımcın Yoksa evet öyleSevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Kabızlık için çözüm ara canım belki o zaman geçer batmalar ve ağrılarSu çok içiyorum mecburen, hem enfeksiyonum var hem çarpıntım için içmek zorundayım. Ama kabızım hakkaten..
Kortizon tabiki kilo yapar. Ondandır.Kusma durumu yaşamadım ama çok bulantı çektim ama ben 12. Haftaya kadar kortizon ve haftada bir çok yağlı bir serum kullandım ondan mı oldu acaba neyseki zayıf olduğum için ancak kendime geldim insana benzedim
kortizon kullanmışsanız o başlı başına kilo sebebi evet. Ödem yapıyor hatta kilo bile değil. Zayıf olmanız sizin için çok büyük avantajmışKusma durumu yaşamadım ama çok bulantı çektim ama ben 12. Haftaya kadar kortizon ve haftada bir çok yağlı bir serum kullandım ondan mı oldu acaba neyseki zayıf olduğum için ancak kendime geldim insana benzedim
Evet düzeliyor. Sonra yine eski halini alıyor ama gebelikte kalça ağrısı yapabiliyormuş ben ona bağladım hepBenim de ters ama hamilelikte zaten düzeliyormuş.
Suyu çoğaltinca çarpıntın da azalma oldumu cnmSu çok içiyorum mecburen, hem enfeksiyonum var hem çarpıntım için içmek zorundayım. Ama kabızım hakkaten..
Benim şimdiye kadar ki araştırmalarimda içime sinen doc dr Metin Altay oldu. Sekreteriyle de görüştüm 550 tl nakit 600tl kredi kartı dedi. Ücretten ziyade işini gercekten iyi yapan bir doktor arıyorum. Prof dr Sevtap Handemir var bir de ama nedense erkek doktor istiyorum böyle inatlarim yoktur ama taktım erkek doktoraBende arıyorum ya perinatolog Ankara’da ama burada Bilen yok galiba sen bulursan birini bana da haber verirmisşn
Bende ilk muayenemi alttan yapmıştı doktor o zaman ters rahim demişti, sonra doktoru değiştirdim hiç bahsetmedi bu durumdan. demek ağrım bundan olabilir..Evet düzeliyor. Sonra yine eski halini alıyor ama gebelikte kalça ağrısı yapabiliyormuş ben ona bağladım hep
Suyu çoğaltinca çarpıntın da azalma oldumu cnm
Tikkabilla benim çarpıntı halen hat safhada iki adımlık yeri yürüyemiyorum.yurudugum zaman bin pişman ediyor beni çarpıntı.olecek gibi nefesimi kesiyor sanki
Banada iki doktor demedi en son gittiğim söylemişti. Çok önemli değil bu durum doktorlar için. Önemsenmiyor bile. Ama yine kişide etkileri olabiliyorBende ilk muayenemi alttan yapmıştı doktor o zaman ters rahim demişti, sonra doktoru değiştirdim hiç bahsetmedi bu durumdan. demek ağrım bundan olabilir..
Kortizonu kullandığım dönem dikkat ettim ama bıraktı. Artık normal tuzlu yiyorumkortizon kullanmışsanız o başlı başına kilo sebebi evet. Ödem yapıyor hatta kilo bile değil. Zayıf olmanız sizin için çok büyük avantajmış☺Tuza dikkat ediyorsunuz umarım.
Peki. Ğerinatologlar ayrıntılı ultrason yapıyor mu yoksa ayrıntılı ultrason için başka bir yere mi gidiliyor hiç bilgim yok bu konulardaBenim şimdiye kadar ki araştırmalarimda içime sinen doc dr Metin Altay oldu. Sekreteriyle de görüştüm 550 tl nakit 600tl kredi kartı dedi. Ücretten ziyade işini gercekten iyi yapan bir doktor arıyorum. Prof dr Sevtap Handemir var bir de ama nedense erkek doktor istiyorum böyle inatlarim yoktur ama taktım erkek doktorabir kaç gün içinde karar verip randevu almam lazım artık.
Bende ingstram gezerken gördüm çok hoşuma gitti bende almayı düşünüyorum .eskiden kundak varmış daha sağlıkmış öle diyolar .Eki Görüntüle 2550819 Kızlar birkaç yerde bu şekilde kundak gördüm. Bebeklerin daha iyi ve deliksiz uyumasını sağlıyor deniyor. Bilgisi olan veya kullanmış olan var mı? İşe yarıyorsa edinelim.
Zaten uzmanlık alanlarından bir tanesi ayrıntılı ultroson ben 21. Hafta ayrıntılı ultroson için fiyat aldim normal muayene ücretleri farkli oluyor. Hem gebelik takibi hem de ayrıntılı ultroson yapıyorlar yani ikisi ayri mevzular ama ikisi de bu perinatologlarin uzmanlık alanı zaten 4 yıl kadın dogum eğitimi alıp üstüne 3 yıl perinatolojiden yan dal yapıyorlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.Peki. Ğerinatologlar ayrıntılı ultrason yapıyor mu yoksa ayrıntılı ultrason için başka bir yere mi gidiliyor hiç bilgim yok bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?