- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yaza denk geliyor bizim bebişler sıcak olmaz mı?Eki Görüntüle 2550819 Kızlar birkaç yerde bu şekilde kundak gördüm. Bebeklerin daha iyi ve deliksiz uyumasını sağlıyor deniyor. Bilgisi olan veya kullanmış olan var mı? İşe yarıyorsa edinelim.
Teşekkür ederim canım ben küçük bir yerde yaşıyorum burada normal kadın doğumcular ayrıntılı ultrason takibi gelince radyologlara yaptırıyorlar da ondan kafam karıştı ğeeinatoloğun yapması daha iyi bende Ömer koç diye birinin adını duydum bir de aydan biri ama daha karar veremedim kime gitsem etrafımda giden yok hiçZaten uzmanlık alanlarından bir tanesi ayrıntılı ultroson ben 21. Hafta ayrıntılı ultroson için fiyat aldim normal muayene ücretleri farkli oluyor. Hem gebelik takibi hem de ayrıntılı ultroson yapıyorlar yani ikisi ayri mevzular ama ikisi de bu perinatologlarin uzmanlık alanı zaten 4 yıl kadın dogum eğitimi alıp üstüne 3 yıl perinatolojiden yan dal yapıyorlar. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Rica ederim. Bazı kadın dogumcular radyoloğu kabul etmiyor illa perinatolog görsün rapor yazsin diyorlar açıkçası bende bu yönde düşünüyorum. Ömer Koç'u duymadım ama Aydan Biri için çok mesgul yeterince vakit ayırmıyor yazmışlar bu yüzden eledim ben.Teşekkür ederim canım ben küçük bir yerde yaşıyorum burada normal kadın doğumcular ayrıntılı ultrason takibi gelince radyologlara yaptırıyorlar da ondan kafam karıştı ğeeinatoloğun yapması daha iyi bende Ömer koç diye birinin adını duydum bir de aydan biri ama daha karar veremedim kime gitsem etrafımda giden yok hiç
Benimki de Aritmi cnm. Bende bir önceki gebelikte başladı. Umarım azalır biran önce diyeceğim ama gebelik ilerledikçe dr artacağını söylemisti banaCanım su hep aynı içiyorum ama bazen iyi bazen kötü çarpıntı olayım, tam olarak ne tetikliyor bilemiyorum. Ama sanki suya başladığımdan beri daha az sıklıkta oluyor. Çabuk yorulma bende de mevcut kalbim çıkacak gibi oluyor ama asıl problem aritmi benim.. Sanırım senin sorunun çok hızlı atması.. Benimki de ritmik atmaması..
Bana da kardiyolog 5. aydan sonra azalacak dedi, bakalım. Aritmi bölümüne yolladı beni ama çok dolu randevu yok.Benimki de Aritmi cnm. Bende bir önceki gebelikte başladı. Umarım azalır biran önce diyeceğim ama gebelik ilerledikçe dr artacağını söylemisti bana
İnşaallah senin dr.un dediği gibi azalır cnmBana da kardiyolog 5. aydan sonra azalacak dedi, bakalım. Aritmi bölümüne yolladı beni ama çok dolu randevu yok.
Mayıs başında çok sıcak olmuyor gibi ama yaşadığınız yere de bağlı. Ben Ege bölgesindeyim. Burada bile havaların tam ısınması Haziranı buluyor.Yaza denk geliyor bizim bebişler sıcak olmaz mı?
Insllh yaaa. Erkn basladi gibii. Daha minnacijklarbenim uzandığımda agrı olmuyor cok şükür. tek endişelendiğim kasıklardaki hafif ağrılar umarım hepsi geçer..
Evt ben de kullaniorm. Cok sukur azalma var baya. Icmedgim zaman arszlasioBenim geriye dönük uterusum. Hafifte sola doğruben ona bağladım. Geriye dönük bi arkadaşım var bana çok erken başlamış kalça ağrın demişti son dönemlerde kendisi de ağrıdan yürüyemediğini Söylemişti. Magnezyum kullanabilirsiniz. Kemik ağrılarına iyi geliyormuş. Ne kadar fayda eder bilemiyorum tabi.
14+4 um. Yarım kg filan aldim. O da bazen gidiyor bazen geri geliyor. Çok zayifsaniz daha fazla almanız normal sanırımKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
Ya aynısı bende de oldu dün duştan sonra. Neden olur ve ne yapmak lazım?kaç gündürlü gögüsümde bir kaşıntı pullanma oldu
Sizde 6 temmuzdu galiba niye böyleler bizimde göstermemek için elinden geleni yaptı yamerhabalar ben bugün doktora gittim. kasılmalar konusunda rahim boyunu ölçtü. 47 cm çıktı. iki doğum yapmış birine göre çok çok iyi dedi. bebeğin başı servikste değil oldukça uzak dedi. ilaç vs de vermedi. çoğalırsa rahatsız edici olursa acile gelirsin proloton mu bir iğne varmış onu yaptır dedi. vajinada yanma için olabilir akıntı koku olmadıkça sıkıntı yok dedi. maalesef tetanoz aşısını sormayı unuttum.
veee cinsiyet konusu geldi. çok ama cok uğraştı ama kesin konuşmadı maalesef
zıpır bacak bir saniye yerinde durmadı. devlet hastanesi olmasına rağmen iki kere kalktım doktor tekrar tekrar baktı ve %90 erkek dedi.
kesin olmayınca da öylee daha bir heyecanla kaldık. detaylıda kesin belli olur dedi. bakalım hayırlısı artık.
Birde ilk tahmin neydi değişti mimerhabalar ben bugün doktora gittim. kasılmalar konusunda rahim boyunu ölçtü. 47 cm çıktı. iki doğum yapmış birine göre çok çok iyi dedi. bebeğin başı servikste değil oldukça uzak dedi. ilaç vs de vermedi. çoğalırsa rahatsız edici olursa acile gelirsin proloton mu bir iğne varmış onu yaptır dedi. vajinada yanma için olabilir akıntı koku olmadıkça sıkıntı yok dedi. maalesef tetanoz aşısını sormayı unuttum.
veee cinsiyet konusu geldi. çok ama cok uğraştı ama kesin konuşmadı maalesef
zıpır bacak bir saniye yerinde durmadı. devlet hastanesi olmasına rağmen iki kere kalktım doktor tekrar tekrar baktı ve %90 erkek dedi.
kesin olmayınca da öylee daha bir heyecanla kaldık. detaylıda kesin belli olur dedi. bakalım hayırlısı artık.
17+3 üm 48 le başladım şimdi 50 yim cnmKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız merak ettim ben 16+2 oldum 7 kilo aldım normal mi acaba dışardan bakınca pek belli olmuyor ama çok şaşırıyorum önceden gram oynamazdım kilo almak için çok uğraşırdım zayıfım boyuma göre şuan hayretle bakıyorum tartıya sizde durum nasıl
Benim ilk gittiğim dr da böyleydi.msjlari görüyordu cvp yazmıyordu.ben ikinci kez yazdığım zaman cvp veriyordu. Ama cvp tek kelime oluyordu. Gittiğimde ilgili gibi görünmeye çalışıyordu ama malesef ilgisini çok samimi bulmadıgim gibi bilgisinide yeterli bulmadım. Ama ben yinede on yargılı olmayayım dedim tekrar bir şans daha verdim.ama sonuç hüsran.sonra baska bir dr buldum. Oda iyi gibiydi ama içime sinmeyen birşeyler vardı.seriye bağlamış ezber gibi konuşuyordu. Sonra onada ısınamadım. Şimdiki gittiğim dr. Çok çok iyi masaallah diyim.icinize sinmiyorsa değiştirin.Kızlar daha öncede yazmıştım benim 4 gün oldu elimde ayağımda yanma var. Doktoruma mesaj atayım dedim hem onu sordum hemde burnum için bir ilaç yazmıştı doktor onu sordum kullanabilir miyim diye. Bir gün cevap vermedi okuduğu halde. Sonrasında tekrar mesaj attım doktor hanım cevap vermediniz diye bu defa sadece kullanabilirsin yazmış. Diğer sorumu tamamen görmezden gelmiş. İlgili bir doktordu ama bu tavrı çok canımı sıktı. Siz olsanız devam eder misiniz değiştirir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?