2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar kızmın ilk ayakkabısı aldım paylaşmıştım sizlerle de paylaşmak istedim . Birde kızlar çatlak kremini aldıktan sonra bir kaç gündürlü gögüsümde bir kaşıntı pullanma oldu şimdiden gögüs kremi almalımıyım . İlk ve en çok lansinoh diyr bir krem var iyi yorumlar var . Artık diğer ay da bebişime yavaş yavaş bişler almaya başlıycaz .

Eklentiler

• PicsArt_11-03-12.22.59.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 51
Teşekkür ederim canım ben küçük bir yerde yaşıyorum burada normal kadın doğumcular ayrıntılı ultrason takibi gelince radyologlara yaptırıyorlar da ondan kafam karıştı ğeeinatoloğun yapması daha iyi bende Ömer koç diye birinin adını duydum bir de aydan biri ama daha karar veremedim kime gitsem etrafımda giden yok hiç

Rica ederim. Bazı kadın dogumcular radyoloğu kabul etmiyor illa perinatolog görsün rapor yazsin diyorlar açıkçası bende bu yönde düşünüyorum. Ömer Koç'u duymadım ama Aydan Biri için çok mesgul yeterince vakit ayırmıyor yazmışlar bu yüzden eledim ben.

Benimki de Aritmi cnm. Bende bir önceki gebelikte başladı. Umarım azalır biran önce diyeceğim ama gebelik ilerledikçe dr artacağını söylemisti bana

Kızlar daha öncede yazmıştım benim 4 gün oldu elimde ayağımda yanma var. Doktoruma mesaj atayım dedim hem onu sordum hemde burnum için bir ilaç yazmıştı doktor onu sordum kullanabilir miyim diye. Bir gün cevap vermedi okuduğu halde. Sonrasında tekrar mesaj attım doktor hanım cevap vermediniz diye bu defa sadece kullanabilirsin yazmış. Diğer sorumu tamamen görmezden gelmiş. İlgili bir doktordu ama bu tavrı çok canımı sıktı. Siz olsanız devam eder misiniz değiştirir misiniz ?

benim uzandığımda agrı olmuyor cok şükür. tek endişelendiğim kasıklardaki hafif ağrılar umarım hepsi geçer..
Insllh yaaa. Erkn basladi gibii. Daha minnacijklar yaptiklri etkilere baak hele
Evt ben de kullaniorm. Cok sukur azalma var baya. Icmedgim zaman arszlasio

14+4 um. Yarım kg filan aldim. O da bazen gidiyor bazen geri geliyor. Çok zayifsaniz daha fazla almanız normal sanırım

merhabalar ben bugün doktora gittim. kasılmalar konusunda rahim boyunu ölçtü. 47 cm çıktı. iki doğum yapmış birine göre çok çok iyi dedi. bebeğin başı servikste değil oldukça uzak dedi. ilaç vs de vermedi. çoğalırsa rahatsız edici olursa acile gelirsin proloton mu bir iğne varmış onu yaptır dedi. vajinada yanma için olabilir akıntı koku olmadıkça sıkıntı yok dedi. maalesef tetanoz aşısını sormayı unuttum.

veee cinsiyet konusu geldi. çok ama cok uğraştı ama kesin konuşmadı maalesef
zıpır bacak bir saniye yerinde durmadı. devlet hastanesi olmasına rağmen iki kere kalktım doktor tekrar tekrar baktı ve %90 erkek dedi.

kesin olmayınca da öylee daha bir heyecanla kaldık. detaylıda kesin belli olur dedi. bakalım hayırlısı artık.

Tikkabilla canım kabızlık için yer elmasını çiğ yemeyi deneyebilirsin . Bende inanılmaz etki etmişti . Biraz gaz yapıyor ama en azından kabızlıktan iyidir .

Sizde 6 temmuzdu galiba niye böyleler bizimde göstermemek için elinden geleni yaptı ya

Birde ilk tahmin neydi değişti mi

17+3 üm 48 le başladım şimdi 50 yim cnm

Benim ilk gittiğim dr da böyleydi.msjlari görüyordu cvp yazmıyordu.ben ikinci kez yazdığım zaman cvp veriyordu. Ama cvp tek kelime oluyordu. Gittiğimde ilgili gibi görünmeye çalışıyordu ama malesef ilgisini çok samimi bulmadıgim gibi bilgisinide yeterli bulmadım. Ama ben yinede on yargılı olmayayım dedim tekrar bir şans daha verdim.ama sonuç hüsran.sonra baska bir dr buldum. Oda iyi gibiydi ama içime sinmeyen birşeyler vardı.seriye bağlamış ezber gibi konuşuyordu. Sonra onada ısınamadım. Şimdiki gittiğim dr. Çok çok iyi masaallah diyim.icinize sinmiyorsa değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…