2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle görünüyor canım yinede sen doktoruna danış detaylı sor bence belki senin bulunduğun yerde farklıdır durumlar(hiç sanmıyorum ama) benim öyle olduğu için bu sefer özele gidiyorum ☺
Peki memnun olmadığın birşey oldu mu? Nasıldın doğumdan sonra? Dikiş acıların çabuk geçti mi? Spinal mi oldun?

Peki memnun olmadığın birşey oldu mu? Nasıldın doğumdan sonra? Dikiş acıların çabuk geçti mi? Spinal mi oldun?
Canım uzun yıllar sigara kullandığım için uyuşamadığmı belirttim belimden iğne vurdular ama ben neşter acısını hissettiğim için tamamen bayılttılaryani sezaryenin sonrası zor zaten ben ozamanda tez canlı olduğumdan dikişlerim kan toplamıştı falan ama dediğim gibi hastanede sağlam tanıdığmız olduğu için işlerim tıkır tıkır yürümüştü memnun olmadığım bişiy yoktuAma tanıdığımız olan kişinin tayini çıktı gitti o yüzden şimdi özele gidiyorum

Hadi ya korktum valla. Bende sigara yok. Arada kahve ile püfüttürürüm. onlar mı iyi çıkmadı acaba ya. Çok kötü olmuş. İşlerin tıkır tıkır yürümesinden çok iğneyi falan iyi yapıyorlar mı. Dikişleri iyi mi. Gerçi hastaneden hastaneye de değişir ama ne bileyim her bilen yazsa en azından iyi olur.. iyi ya özele git tabi. Ben en iyisi özel dr uma tanıdığım var onu kullanayım

Planlı olursa geliyor mu sürekli gittiğin dr acaba? Benim sezaryen zaten ama Belli olmaz vaktinden önce de herşey olabilir mi? Dr la anlaşabilme durumu var mı onu merak ettim bende..
Planlı iken günü dr Verdiği için eğer o verdiği gün ve saatte olursa zaten kendisi yaptırıyor dogumu.

Kızlar bende gittim bugün doktora Allah’a şükür herşey yolunda bebek 180 gr olmuş bir problem görmedi benim de akıntım var dedim idrar tahlili yaptı enfeksiyon çıkmadı ama akıntıya önlem olarak fitil verdi kullanan var mı sıkıntı olur mu kullanayım diyorum enfeksiyon varda ilerlemez akıntımda koku kaşıntı ypk ama rengi biraz yeşile çalıyor deyince verdi bunun dışında iyiyiz 1 ay sonraya gün verdi ama ben arada başka bir doktora da giderim özlerim birde 4 boyutluda gösterdi minnoşumu net gördüm zatıfcana birşey kuzum şimdiden özledim

Kizlar Benim göğüs ler çok fena ya karpuz olmaya doğru yol aliyorum. İşin kötü tarafı çatlamaya başlıyorlar ne kullanmalıyım lütfen bana bı akıl verin

Allahım ya inanamıyrum hala13.haftada erkek dedi. 16da kız oldu. Sonra brlli değl dendi. Şimdi de tekrar erkekbaşka bi doktora gttm bu kez. Buranın en iyisiymiş. Adamı bunalttım resmen rminmisiniz diye. Adam en sonunda mıza dönerse bütün kıyafetleri benden dedikaç yıllık doktorum hiç yanlış çıkmadı dedklerim dedi. Ahan da pipisi işte dedi. Pipisi olan kız görmedim ben pipisi varsa erkektr dediadamı çıldrttım

Kızlar beennn geldimmmm taşınmak çok kötü bişeymiş. Pazar gününden beri taşı, yerleştir, yıka, as, topla derken canım çıktı valla. Bir sürü de papara yedim çevremdekilerden çok canıtez bir insan olduğum için herşeye atılınca 'aaa sende hiç bir şeyden sakınmıyorsun kendini canım, geç otur şöyle' ye döndü olay. Ne yapayım can çıkar, huy çıkmazmış. Hepiniz iyisinizdir umarım. Bu arada 3 gün önce bebişimin hareketlerini 1 dakika falan hissettim gece yatarken ama sonra durdu. Daha da hissetmedim o kadar net. Ama çok güzel bir duyguymuş. 23'ne de randevu aldım, bir an önce gelsin diye iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…