- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Peki memnun olmadığın birşey oldu mu? Nasıldın doğumdan sonra? Dikiş acıların çabuk geçti mi? Spinal mi oldun?Öyle görünüyor canım yinede sen doktoruna danış detaylı sor bence belki senin bulunduğun yerde farklıdır durumlar(hiç sanmıyorum ama) benim öyle olduğu için bu sefer özele gidiyorum ☺
Canım uzun yıllar sigara kullandığım için uyuşamadığmı belirttim belimden iğne vurdular ama ben neşter acısını hissettiğim için tamamen bayılttılarPeki memnun olmadığın birşey oldu mu? Nasıldın doğumdan sonra? Dikiş acıların çabuk geçti mi? Spinal mi oldun?
Hadi ya korktum valla. Bende sigara yok. Arada kahve ile püfüttürürüm. onlar mı iyi çıkmadı acaba ya. Çok kötü olmuş. İşlerin tıkır tıkır yürümesinden çok iğneyi falan iyi yapıyorlar mı. Dikişleri iyi mi. Gerçi hastaneden hastaneye de değişir ama ne bileyim her bilen yazsa en azından iyi olur.. iyi ya özele git tabi. Ben en iyisi özel dr uma tanıdığım var onu kullanayımCanım uzun yıllar sigara kullandığım için uyuşamadığmı belirttim belimden iğne vurdular ama ben neşter acısını hissettiğim için tamamen bayılttılaryani sezaryenin sonrası zor zaten ben ozamanda tez canlı olduğumdan dikişlerim kan toplamıştı falan ama dediğim gibi hastanede sağlam tanıdığmız olduğu için işlerim tıkır tıkır yürümüştü memnun olmadığım bişiy yoktu ☺Ama tanıdığımız olan kişinin tayini çıktı gitti o yüzden şimdi özele gidiyorum
Planlı iken günü dr Verdiği için eğer o verdiği gün ve saatte olursa zaten kendisi yaptırıyor dogumu.Planlı olursa geliyor mu sürekli gittiğin dr acaba? Benim sezaryen zaten ama Belli olmaz vaktinden önce de herşey olabilir mi? Dr la anlaşabilme durumu var mı onu merak ettim bende..
Saol cnm insllhhKızlar gözünüz aydın. Darısı biz bekleyenlerin başına.
Aaa bak bu iyi haberPlanlı iken günü dr Verdiği için eğer o verdiği gün ve saatte olursa zaten kendisi yaptırıyor dogumu.
gözünüz aydın. hayırlı olsun. sağlıkla gelsin minik kızınız.Kızlar benim de iki erkekten sonra kızım olacak nasipse
Hayırlı olsun sende öğrendin yarın sıra bizdeeeLepistesb cinsiyet belli oldu kızmış Benide ekleyebilirsiniz
Erkek çocuğu görmek daha komik oluyor doktor diyor pipisi burdaKizlaaar bizimkinin cinsiyeti degismedidr un onayiyla %100 erkkmis. Bilisini de gordum Lepistesb beni de ekleyebilirsn cnm
Ayy ne guzelKızlar benim de iki erkekten sonra kızım olacak nasipse
Sattaşım nerdesin yine uyuyakalmışım deme sakın
Erkek çocuğu görmek daha komik oluyor doktor diyor pipisi burdagözün aydın canım sağlıcakla büyüsün oglun
İnşallah inşallah ben de yarını iple çekiyorumHayırlı olsun sende öğrendin yarın sıra bizdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?