Sağol canımmHayrli oln cnm senn de
Saolasn cnm insllh
Aslında hamile kalmadan koyultup kendi rengime dönerim diyordum ama planlı bi gebelik olmayınca kalakaldım böyleAayy o fena mecbur boyatman gerekben açık karamelim. Kendi saçlarım da siyah değil açık kahve kestane gibi o yüzden sorun olmuyor bende ama beyazlar var önlerde sadece.
Sattaşım nerdesin yine uyuyakalmışım deme sakınYarın görcez bakalm sattaşım belki bizmki netleşir
Bende ondan hAber bekliyom bi de vaveyladanSattaşım nerdesin yine uyuyakalmışım deme sakın
Sizi buradan tanıyan bir arkadaşınız olarak bir tavsiyede bulunmak isterim. Eğer doktorunuz tam kan sayımı ve hormon tahlili yapıyorsa elbetteki gidip test yaptırmanız çok saçma ama eğer kan tahlili hiç yaptırmıyorsanız lütfen gidin detaylıca baktırın gerçekten çok gerekli olan anne ve bebeğin sağlığı konusunda ipucu veren tahlilller bunlar. Bende de ne yazık kı kansızlık var ama troit yüzünden gidip baktırmak zorundayım. Ezberden yazılan d vitamini fazlası vücudu nasil zehirliyor ben gidip d vitamini testi yaptırdığımda biliyordum eksik olduğunu böylelikle kafamda soru isareti kalmadan ilacımı kullandım. B12 eksik çıktı ve ben gerçekten kendimi kötü hissediyordum sorumsuz doktorum 1 kere bile test istemedi sorumsuz diyorum çünkü troit değerleri gebelikte çok önemli ama benim sorumsuz doktorum hiç umursamadı çok şükür ki tüp bebek doktorum titizlikle üstünde durup uyarmıştı. Ama en başta da dediğim gibi eger yapılıyorsa ne âlâ zaten gerek yok ama yapılmıyorsa bir düşünün dediklerimi.Kansizligim var hamilelik döneminde kan önemli devamli tüp tüp kan vermenin gereksiz oldugunu soyledi.
Amin insllh cnm hepimzhayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin
Benimde plansız oldu... Ya Türklerde çok var küçükken sarı saç kalıcı olmuyor genellikle maalesef. Önlerde olmasa bende boyamazdım belki daha sonra boyardımAslında hamile kalmadan koyultup kendi rengime dönerim diyordum ama planlı bi gebelik olmayınca kalakaldım böyleaslında şarışın biriyim ama dilerim boyatmaktanmı ne siyah cıkmaya basladı küçükken sarışındım beyazlarda kötü oluyo hele öndeyse baya belli oluyo
Cinsiyeti iz belli oldu muKızlar doktor alerji dedi bi krem verdi. Evde başka kimsede var mı diye sordu. Kolestaza benzemiyor dedi yinede kan verdim değerlerime bakacak.Ayrıca kan uyuşmazlığı içinde kan verdim onada bakılacak.
Sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için ordada bebeğin kalbini dinledi herşey yolunda dedi çok şükür 20. Haftada aşı için çağırdı birde tekrar kan değerlerime vitaminlerime bakıcaklarmış.
Tek sıkıntım biraz hızlı kilo almışım nasıl oldu anlamadım ilk 3-4 ay hiç kilo almamıştım. Bi anda 2,5 kilo almışım çok moralim bozuldu.
Biraz abarttım sanırım çok iştahım açıldı bundan sonra dikkat edicem yavaş yavaş yürüyüş yapmayı da düşünüyorum.
Takiplerinizi aynı doktorda yaptırabilirsin ama doğumda o olmayabilir. Nöbetçi doktor hangisi ise doğumhanede o oluyor. Sezaryen ise ayrı tabi. Tek kişilik oda da varsa ayarlanabilir. Tabi tanıdığınızın olması yada doktorunuzun bildirmesi gerekir.Ya kızlar birşey soracağım. Ben özele de gidiyorum devlete de. Özeldeki dr um kızımda doğum yaptığım güvendiğim bir dr. Çok tutulduğu içinde fiyatları inanılmaz artmış. Devletteki dr u da çok sevdim. O kadar parayı vermesem devlette yapsam diyorum. Dr a çok güvendiğim için. Ama doktor seçebiliyor muyuz devlette bilen var mı? Ayrıca tek kişilik oda ayarlanabilir mi? Dr a diğer gidişimde soracağım. Erken yanlış anlar rüşvet teklif eder gibi olacak dedim sonraya bıraktım. Yolunu bilen varsa yazsın please..
Canım oğlumu devlette yaptım sezeryan olduğu halde yinede kendi doktorum girmedi ve tanıdık olmasına rağmen nöbetçi doktor giriyor odaya gelince bana 2 kişilik odayı tek başıma vermişlerdi ama sağlam tanıdığımız vardı hastanenin başhemşiresiydi doğumada girmişti ama üzgünüm canım devlette kendi seçtiğin doktor girmiyorYa kızlar birşey soracağım. Ben özele de gidiyorum devlete de. Özeldeki dr um kızımda doğum yaptığım güvendiğim bir dr. Çok tutulduğu içinde fiyatları inanılmaz artmış. Devletteki dr u da çok sevdim. O kadar parayı vermesem devlette yapsam diyorum. Dr a çok güvendiğim için. Ama doktor seçebiliyor muyuz devlette bilen var mı? Ayrıca tek kişilik oda ayarlanabilir mi? Dr a diğer gidişimde soracağım. Erken yanlış anlar rüşvet teklif eder gibi olacak dedim sonraya bıraktım. Yolunu bilen varsa yazsın please..
Kizlaaar bizimkinin cinsiyeti degismedidr un onayiyla %100 erkkmis. Bilisini de gordum @Lepistesb beni de ekleyebilirsn cnm
@Lepistesb cinsiyet belli oldu kızmış Benide ekleyebilirsiniz
Devlette eğer ola ki plansiz mesai saati dışında yada hafta sonuna denk gelen Bir doğum gerçekleşirse kendi dr.unuz gelmiyor.icapci dr o anda kimse o dogumu yaptırıyor.yinede emin olmak için sorun istersenizYa kızlar birşey soracağım. Ben özele de gidiyorum devlete de. Özeldeki dr um kızımda doğum yaptığım güvendiğim bir dr. Çok tutulduğu içinde fiyatları inanılmaz artmış. Devletteki dr u da çok sevdim. O kadar parayı vermesem devlette yapsam diyorum. Dr a çok güvendiğim için. Ama doktor seçebiliyor muyuz devlette bilen var mı? Ayrıca tek kişilik oda ayarlanabilir mi? Dr a diğer gidişimde soracağım. Erken yanlış anlar rüşvet teklif eder gibi olacak dedim sonraya bıraktım. Yolunu bilen varsa yazsın please..
Ay o kadar iyi anlıyorum ki bende gidemiyorum öyle sık sık o kadar parada ben veriyorum muayeneyeBende dayanamıyorum 1 ay sonra gel diyor, ya merak ediyorum anlamıyor musun diyecem de diyemiyorum:) muayene de 200 tl az değil. Bir başka doktorda görsün diye randevu aldım. Bakalım o ne diyecek cinsiyet vs.
Planlı olursa geliyor mu sürekli gittiğin dr acaba? Benim sezaryen zaten ama Belli olmaz vaktinden önce de herşey olabilir mi? Dr la anlaşabilme durumu var mı onu merak ettim bende..Devlette eğer ola ki plansiz mesai saati dışında yada hafta sonuna denk gelen Bir doğum gerçekleşirse kendi dr.unuz gelmiyor.icapci dr o anda kimse o dogumu yaptırıyor.yinede emin olmak için sorun isterseniz
Desene Baylıcaz yani parayıCanım oğlumu devlette yaptım sezeryan olduğu halde yinede kendi doktorum girmedi ve tanıdık olmasına rağmen nöbetçi doktor giriyor odaya gelince bana 2 kişilik odayı tek başıma vermişlerdi ama sağlam tanıdığımız vardı hastanenin başhemşiresiydi doğumada girmişti ama üzgünüm canım devlette kendi seçtiğin doktor girmiyor
Öyle görünüyor canım yinede sen doktoruna danış detaylı sor bence belki senin bulunduğun yerde farklıdır durumlar(hiç sanmıyorum ama) benim öyle olduğu için bu sefer özele gidiyorumDesene Baylıcaz yani parayı
Sezaryen olacağım bendeTakiplerinizi aynı doktorda yaptırabilirsin ama doğumda o olmayabilir. Nöbetçi doktor hangisi ise doğumhanede o oluyor. Sezaryen ise ayrı tabi. Tek kişilik oda da varsa ayarlanabilir. Tabi tanıdığınızın olması yada doktorunuzun bildirmesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?