2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde plansız oldu... Ya Türklerde çok var küçükken sarı saç kalıcı olmuyor genellikle maalesef. Önlerde olmasa bende boyamazdım belki daha sonra boyardım
Aslında lisede asilik yapıp boyadım düzleştirdim derken asıl rengi bozdum çok renk denedim kaç senedir boyadım tabi sen nerelesin canım merak ettim Türkler dedinnya
Suan sana imrendim maşallah nasıl taşınmayı göze aldın valla zor hemde kış günü. Gözün aydın yerleştin ama yorma kendini dikkat et dinlen bol bol. Yaa ben hiç hissedemedim neden acaba nasıl bi his baya pıt pıt Bişeymi

Bu evde kalmak bana hiç iyi gelmedi sabah akşam internette bebek kıyafetleri filan bakınıyorum . Dayanamadım bende en sonunda aldım birşeyler . Dün bir arkadaş demişti lcw da sepette %20 indirim var dün ve bugün du . Daha cinsiyet bile kesin değil %70 kız dı en son. Değişirse cinsiyet mağazadan değişim yaparım ne yapayım

Valla 3 seneden beri taşınmak için gün saydığımdan ötürü taşınmak hiç gözümü korkutmadı. O kadar yoruldum ama gıkım çıkmadı kimseye çok istediğim için Ya valla çok değişikti pıt pıt şeklinde hissettim evet sola doğru yatmıştım sol tarafımda böyle tepişme gibi pıt pıt hissettim. Artık içeride neler dönüyorsa

Yapmasaydın da değişirdi. İlkokul arkadaşlarımdan biliyorum çoook sarışın arkadaşım bile sarıya boyatıyor şu an. Dipleri de neredeyse siyah. Beyaz tenli aşırı ve mavi gözleri. Ama saçı bildiğin çok koyu kumral galiba. ben aslen boşnağım. bununla ilgisi yok dediğimin yani biz Türklerde sarışın kalmak zor demek istedim

Bende dayanamıyorum 1 ay sonra gel diyor, ya merak ediyorum anlamıyor musun diyecem de diyemiyorum:) muayene de 200 tl az değil. Bir başka doktorda görsün diye randevu aldım. Bakalım o ne diyecek cinsiyet vs.
10 gün sonra biryerim ağrıyor diye git kontrole girer ücret ödemezsin

Taşınmak aslında güzel yeni ev sanki yeni hayat gibi insanın içini açıyo sadece hamileyken zor yaa bende çok merak ediyorum hissetmek istiyorum demekki içeride oyun oynuyor seninki başladı yaramazlıklara şimdiden
Evet doğru diyosun bende baya aşırı beyaz biriyim peynir gibi ama saçlarım bildiğim altın sarısından döndü o konuda haklısın

Off evet galiba yaramaz bir kız olcak bizim ki babasına çekmiş demek ben çok usluymuşum küçükken, anne karnında da hiç oynamazmışım

Benimkide ultrasonda deli gibi hareket ediyordu ama ben henüz dışarıdan hissetmiyorum yarın olsada öğrensem kız mı erkekmi çatlicam
Bu haftadan sonra hissedersin bence. Bende bundan önce hissetmiyordum.

Analaaaaar analarrr... Benimle aynı haftada olan sevgili analar.. İdrara çıkma sıklığı artan var mı? Allahım bu ara sık sık gidiyorum wc ye.. Delircem... Normalde ilk trimesterde sık çıkılır diye biliyorum.. İkinci trimesterde idrar sıklığı azalır diye biliyorum.. Sık sık gleir oldu bu aralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…