Bu sıralar benim de arttı ama su içmeme bağlamıştım ben. Zaten idrarımın rengi yok neredeyse. Onun için su içtiğimden diye düşündüm.Analaaaaar analarrr... Benimle aynı haftada olan sevgili analar.. İdrara çıkma sıklığı artan var mı? Allahım bu ara sık sık gidiyorum wc ye.. Delircem... Normalde ilk trimesterde sık çıkılır diye biliyorum.. İkinci trimesterde idrar sıklığı azalır diye biliyorum.. Sık sık gleir oldu bu aralar..
Dimi ben de su içiyorum bolca bu ara.. Ondandır herhalde diye düşünmek istiyorum.. Aynen hiç rengi yok..Bu sıralar benim de arttı ama su içmeme bağlamıştım ben. Zaten idrarımın rengi yok neredeyse. Onun için su içtiğimden diye düşündüm.
Canım benim doktorda anlam veremedi aynı sekilde evde baska kımsede var mı dedi kan değerlerime bakacak ama bilmiyorum hamile alerjisi tarzındada konusmadım bakalım bunada şükürKızlar doktor alerji dedi bi krem verdi. Evde başka kimsede var mı diye sordu. Kolestaza benzemiyor dedi yinede kan verdim değerlerime bakacak.Ayrıca kan uyuşmazlığı içinde kan verdim onada bakılacak.
Sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için ordada bebeğin kalbini dinledi herşey yolunda dedi çok şükür 20. Haftada aşı için çağırdı birde tekrar kan değerlerime vitaminlerime bakıcaklarmış.
Tek sıkıntım biraz hızlı kilo almışım nasıl oldu anlamadım ilk 3-4 ay hiç kilo almamıştım. Bi anda 2,5 kilo almışım çok moralim bozuldu.
Biraz abarttım sanırım çok iştahım açıldı bundan sonra dikkat edicem yavaş yavaş yürüyüş yapmayı da düşünüyorum.
Galiba mi
Ay nebilim doktor kesin dese de ben emin olamıyorm bu bi acaip oldu çünküGaliba mihadi gözün aydın diyelim değişmesinler artık durunnnnnn nnnnn
Ay hadi hayırlısı bende bekliyorum heyecanla ayrintiliyiSelam kızlaaar
26 Kasım da ayrıntılıya gireceğiiim
Aramızda 1 hafta var sinopecim , ben de aynıyım. Çok sık çıkıyorum gece özellikle. İdrar kesesine baskı oluyor sanırım yatınca pozisyondan.Analaaaaar analarrr... Benimle aynı haftada olan sevgili analar.. İdrara çıkma sıklığı artan var mı? Allahım bu ara sık sık gidiyorum wc ye.. Delircem... Normalde ilk trimesterde sık çıkılır diye biliyorum.. İkinci trimesterde idrar sıklığı azalır diye biliyorum.. Sık sık gleir oldu bu aralar..
Oh yaaa.. Ben de diyorum anormal mi bu.. Öperim seni Babybirdscüğüüm.. Kendimle aynı sıkıntıları yaşayanlaro görünce diyorum tamam sıkıntı yok devamAramızda 1 hafta var sinopecim , ben de aynıyım. Çok sık çıkıyorum gece özellikle. İdrar kesesine baskı oluyor sanırım yatınca pozisyondan.
Yahu ben de sarıydım, bu aralar diplerden gelen saç koyulaşmış geldi gözümeOrada da çıkarsın yeni bir akım başlatırsın işteSaçların çok siyah değilse Ombre gibi durur aslında ama.. aralığa daha çok var. Ben organik aldım boyayacağım.
AhahaOh yaaa.. Ben de diyorum anormal mi bu.. Öperim seni Babybirdscüğüüm.. Kendimle aynı sıkıntıları yaşayanlaro görünce diyorum tamam sıkıntı yok devam♥
Bütün sarılar esmerleşmiş deseneYahu ben de sarıydım, bu aralar diplerden gelen saç koyulaşmış geldi gözüme(slav kökenli türküm) Bir de bende hiç tüylenme olmadı. Erkek tüy çoğaltır diyorlar. Her konuyu cinsiyete bağlıyorum. Öğrenemedim ya delirdim zahir
Ahahasen çok yaşa
Ben cinsiyeti öğrenemedim yalnız halen belirti peşindeyim. Haftam ilerledikçe tezler çürüyor. Eski kadınlar nasıl bilirmiş acaba, ultrasound yok tabi o zamanlar. Düşün kraliçesin, sultansın bebeğin cinsiyetini doğumda öğreniyorsunBak yine cinsiyete bağlıyorum konuyu
1 ay var benim gösterirseBütün sarılar esmerleşmiş desenebende Slavım hangi bölge? Boşver cinsiyet önemli değil detaylı ultrasona ne kaldı ki?
Canım öncelikle durumunun iyi olmasın sevindimKızlar doktor alerji dedi bi krem verdi. Evde başka kimsede var mı diye sordu. Kolestaza benzemiyor dedi yinede kan verdim değerlerime bakacak.Ayrıca kan uyuşmazlığı içinde kan verdim onada bakılacak.
Sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için ordada bebeğin kalbini dinledi herşey yolunda dedi çok şükür 20. Haftada aşı için çağırdı birde tekrar kan değerlerime vitaminlerime bakıcaklarmış.
Tek sıkıntım biraz hızlı kilo almışım nasıl oldu anlamadım ilk 3-4 ay hiç kilo almamıştım. Bi anda 2,5 kilo almışım çok moralim bozuldu.
Biraz abarttım sanırım çok iştahım açıldı bundan sonra dikkat edicem yavaş yavaş yürüyüş yapmayı da düşünüyorum.
Benimde öyle. Ön tarafa yerleşmiş. Hareketleri de ben hissetmeye başladım. Elimi karnıma koyduğumda denk geldikçe hissediyorum.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin i nsallahKızlar benim de iki erkekten sonra kızım olacak nasipse
YaaaBurdayım yok yok gttimanca yazabildim. Kesinleştrdik galiba cinsiyeti çok şükür. Erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?