2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu sıralar benim de arttı ama su içmeme bağlamıştım ben. Zaten idrarımın rengi yok neredeyse. Onun için su içtiğimden diye düşündüm.

Bu sıralar benim de arttı ama su içmeme bağlamıştım ben. Zaten idrarımın rengi yok neredeyse. Onun için su içtiğimden diye düşündüm.
Dimi ben de su içiyorum bolca bu ara.. Ondandır herhalde diye düşünmek istiyorum.. Aynen hiç rengi yok.. Perşembe kontrolüm var.. Belki idrar tahlili isterim.

Canım benim doktorda anlam veremedi aynı sekilde evde baska kımsede var mı dedi kan değerlerime bakacak ama bilmiyorum hamile alerjisi tarzındada konusmadım bakalım bunada şükür

Aramızda 1 hafta var sinopecim , ben de aynıyım. Çok sık çıkıyorum gece özellikle. İdrar kesesine baskı oluyor sanırım yatınca pozisyondan.

Aramızda 1 hafta var sinopecim , ben de aynıyım. Çok sık çıkıyorum gece özellikle. İdrar kesesine baskı oluyor sanırım yatınca pozisyondan.
Oh yaaa.. Ben de diyorum anormal mi bu.. Öperim seni Babybirdscüğüüm.. Kendimle aynı sıkıntıları yaşayanlaro görünce diyorum tamam sıkıntı yok devam

Orada da çıkarsın yeni bir akım başlatırsın işte Saçların çok siyah değilse Ombre gibi durur aslında ama.. aralığa daha çok var. Ben organik aldım boyayacağım.
Yahu ben de sarıydım, bu aralar diplerden gelen saç koyulaşmış geldi gözüme (slav kökenli türküm) Bir de bende hiç tüylenme olmadı. Erkek tüy çoğaltır diyorlar. Her konuyu cinsiyete bağlıyorum. Öğrenemedim ya delirdim zahir

Oh yaaa.. Ben de diyorum anormal mi bu.. Öperim seni Babybirdscüğüüm.. Kendimle aynı sıkıntıları yaşayanlaro görünce diyorum tamam sıkıntı yok devam♥
Ahaha sen çok yaşa
Ben cinsiyeti öğrenemedim yalnız halen belirti peşindeyim. Haftam ilerledikçe tezler çürüyor. Eski kadınlar nasıl bilirmiş acaba, ultrasound yok tabi o zamanlar. Düşün kraliçesin, sultansın bebeğin cinsiyetini doğumda öğreniyorsun Bak yine cinsiyete bağlıyorum konuyu

Bütün sarılar esmerleşmiş desene bende Slavım hangi bölge? Boşver cinsiyet önemli değil detaylı ultrasona ne kaldı ki?

Evet yaaaa.. Biz onlardan bin kere daha sultanız şekerim.. Bak ben mesela 14.haftada erkek olacağını öğrendim.. İkili testteyken.. Sonra da kendi doktorum erkek dedi.. Yalnız sne nasıl hala öğrenemedin.. 19.haftadasın yahu

Canım öncelikle durumunun iyi olmasın sevindim kan uyuşmazlığı için mi asi yaptiracaksin? Bence 2.5 abartı bir kilo değl bu kadar takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…