- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Canım sat 16 Temmuz,yaş 34,ikinci çocuk,cinsiyet erkek ,tdt 21 nisan ama sezeryan olacağı için doktorum 15,16 nisan dedi ama ben baktım listeye benim bilgilerim doğruKızlar listede anlam veremediğim bir karışma olmus F Fatma KTL veEbrulipapatya bilgilerini bana tekrar yazar mısınız duzenleyeyim
Gösterir artık o zamanda1 ay var benim gösterirse
Sağlıklı olsunlar da
Macedonie, Bulgarie, Grec anneanne, babaanne, dede. Boşnak çok arkadaşım var ama❤
Eki Görüntüle 2551276
Sizinki sagdaki gibi. Bebek hareketlerini gec hissetmeye sebep oluyor doktorunuzun soyledigi gibi.
Yani dikişlerimde sıkıntı yaşamadım 3 yol olmasına rağmen iyi durumda iğne konusuna gelince bayağı canım yanmıştı kolay diil ama kocaman iğne yaptılarHadi ya korktum valla. Bende sigara yok. Arada kahve ile püfüttürürüm. onlar mı iyi çıkmadı acaba ya. Çok kötü olmuş. İşlerin tıkır tıkır yürümesinden çok iğneyi falan iyi yapıyorlar mı. Dikişleri iyi mi. Gerçi hastaneden hastaneye de değişir ama ne bileyim her bilen yazsa en azından iyi olur.. iyi ya özele git tabi. Ben en iyisi özel dr uma tanıdığım var onu kullanayım
Evt yaa ben de gecenin kornde kalkiorm. Uykumdan uyaniorm resmenOh yaaa.. Ben de diyorum anormal mi bu.. Öperim seni Babybirdscüğüüm.. Kendimle aynı sıkıntıları yaşayanlaro görünce diyorum tamam sıkıntı yok devam♥
Evet canım erkek bebek tüylendiriyor oğluma hamileyken de oldu şimdide lazerle bitirdiğim yerler tekrar foraaaYahu ben de sarıydım, bu aralar diplerden gelen saç koyulaşmış geldi gözüme(slav kökenli türküm) Bir de bende hiç tüylenme olmadı. Erkek tüy çoğaltır diyorlar. Her konuyu cinsiyete bağlıyorum. Öğrenemedim ya delirdim zahir
Hadi gözün aydın daha değişmez inşallah canm iyice kafan karıştı :))Burdayım yok yok gttimanca yazabildim. Kesinleştrdik galiba cinsiyeti çok şükür. Erkek dedi
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Bütün benim de kontrolüm vardı 13. Haftada doktor erkek demişti. Bugün 15+4 çıktı ölçümde. Erkekmiş gayet net dedi doktorum☺ Sağlıcakla gelsin inşaallah
Bende tam bu soruyu soracaktım , çok sık tuvalete çıkıyorum bazen 5dk bir çıkıyorum bol su içmeme rağmen idrar rengim açılmıyor hep sarıAnalaaaaar analarrr... Benimle aynı haftada olan sevgili analar.. İdrara çıkma sıklığı artan var mı? Allahım bu ara sık sık gidiyorum wc ye.. Delircem... Normalde ilk trimesterde sık çıkılır diye biliyorum.. İkinci trimesterde idrar sıklığı azalır diye biliyorum.. Sık sık gleir oldu bu aralar..
16+2 deyim.kac haftalıksiniz?
ne kadar gec acaba?
Cinsiyeti hic duymadim ama vitamin ilaci ya da fazla protein tuketimi de idrar renginde etkili olabilir.Bende tam bu soruyu soracaktım , çok sık tuvalete çıkıyorum bazen 5dk bir çıkıyorum bol su içmeme rağmen idrar rengim açılmıyor hep sarıoğluma hamileyken böyle olmuyordu onda idrarım su gibiydi resmen . Bunda litrelerce su içsem de açılmıyor Sarı rengi.. sanırım doktorların tahmini tutacak kızım geliyor
Günaydın tatlı anneler
Her sabah erkenden dersim var 32. Hafta gelse de evde otursam diye gün sayıyorum
İdrar rengi konuşulmuş. Benim de farkettiğim Bi konuydu bu 3. Hamileliğimde. Başından beri hep idrarımın rengi su gibi az, da içsem çok da içsem suyu aynı. Ve kokusu da yok hiç. Kızların hamileliğinde böyle bir şey yaşamamıştım normaldi rengi. Hatta 1 ay önce eşim sordu idrar rengin nasıl diye çok açık niye ki dedim. Erkek o zaman nette okudum dedigerçekten erkek bebek bekliyorum. Bir de karbonat testi yapmıştım ben köpürme olmuştu bilmem kızlarda oluyor mu tüm koca karı usulu testleri tamamlayalım diye iğne testi de yaptı eşim hatta kuşlarının cinsiyetini yavruyken iğne testiyle anlar kendileri. Bir gün bana da geldi aç bakıyım karnını diye deli adam ucuna uzunca ip geçiriyor iğnenin yatırıp karnımı açıyor iğneyi hareket ettirin e iğne 1-2 sn içinde dik sallanmaya başlıyor her seferinde. Ben alıp yuvarlıyorım kuvvet uygulamayınca tekrar dik sallanıyor. Karnımdan başka bir yerime tutunca yuvarlaklaşmaya başlıyordu dik sallanınca erkek yuvarlak olunca kız olurmuş iğne. Bunlar da henüz cinsiyet öğrenemeyen annelerimize ilkel yöntemler kim bilir belki kraliçeler de iğne sallıyordu karnında
Canm o da Olabilir evet :)Cinsiyeti hic duymadim ama vitamin ilaci ya da fazla protein tuketimi de idrar renginde etkili olabilir.
GünaydınGünaydın tatlı anneler
Her sabah erkenden dersim var 32. Hafta gelse de evde otursam diye gün sayıyorum
İdrar rengi konuşulmuş. Benim de farkettiğim Bi konuydu bu 3. Hamileliğimde. Başından beri hep idrarımın rengi su gibi az, da içsem çok da içsem suyu aynı. Ve kokusu da yok hiç. Kızların hamileliğinde böyle bir şey yaşamamıştım normaldi rengi. Hatta 1 ay önce eşim sordu idrar rengin nasıl diye çok açık niye ki dedim. Erkek o zaman nette okudum dedigerçekten erkek bebek bekliyorum. Bir de karbonat testi yapmıştım ben köpürme olmuştu bilmem kızlarda oluyor mu tüm koca karı usulu testleri tamamlayalım diye iğne testi de yaptı eşim hatta kuşlarının cinsiyetini yavruyken iğne testiyle anlar kendileri. Bir gün bana da geldi aç bakıyım karnını diye deli adam ucuna uzunca ip geçiriyor iğnenin yatırıp karnımı açıyor iğneyi hareket ettirin e iğne 1-2 sn içinde dik sallanmaya başlıyor her seferinde. Ben alıp yuvarlıyorım kuvvet uygulamayınca tekrar dik sallanıyor. Karnımdan başka bir yerime tutunca yuvarlaklaşmaya başlıyordu dik sallanınca erkek yuvarlak olunca kız olurmuş iğne. Bunlar da henüz cinsiyet öğrenemeyen annelerimize ilkel yöntemler kim bilir belki kraliçeler de iğne sallıyordu karnında
Ben bu konuyu doktoruma sordum sag yada sol tarafa yatmak daha faydali dedi sirt ustunu onermiyorHanımlar yatış pozisyonuna dikkat ediyor musunuz. Sırt üstü yatmamak mı gerekiyor acaba artık ?
Sana su kadar diyim bebek eve geldi birkaç günlüktu belediye bebek için hediye göndermiş aşağıdan zile basmışlar ben dustayim bana sesleniyor belediyeden gelmişler bebek icin diye (kayinvalidem de yaninda) ben de sen al içeri al dedim sen çık ama diyorSevgili daha önce anneliği tatmış arkadaşlar bu sorum sizeYa gerçekten bebekten sonra çayı kahveyi soğumadan içememek, 2 dakikadan fazla banyo yapamamak ve daha bir çok ortada dolaşan anne sözleri gerçek mi? Cidden böyle mi?
Benim komsumda ilk çocuk hic çocuk derdi doğruymuş ilkinde neredeyse 9 ay yatmıştım hamileyim deyip deyip simdi hamile olduğumu unutuyorum yola atlamasin diye peşinden kosmalar kucağa alip sakinlestirmeler egilip ayakkabı baglamalar....Bence ilk cocuk rahatlık.asil is ikinci çocuktan sonra başlıyor. İlk cocukta kendini çok kasmadigin sürece, Kendini saatli dakikliklik ve herşey dört dörtlük olsun diye sartlandirmadigin sürece Yani kısacası sen nekadar rahat olursan okadar emin ol rahat geçer bebekli hayat.cayinida Kahvenide gezmenide rahatça yapabilirsin. Nekadar tedirgin yaşarsan okadar herşey eline yüzüne bulasabiliyor ve hicbirseyden zevk alamaz olursun. İlk çocuk herzaman acemiliktir. Eşim bakamaz eşim yapamaz çocukla ilgilenemez diyip tüm yükü kendi üstüne alırsan ozaman çok zorluk çekersin. Eslere bebek bakımı konusunda guvenmeliyiz bence. Biraz fazlaca uzun oldu galiba
Aynen canım ilk bebek, zaten 1 kere hissettirdi zıpır. Hissetmek için bekliyorum bendeSeninle aramızda 2 gün var şanslısın ilk bebegin diye hatırlıyorum ilk bebekler hemen hissedilmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?