2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar listede anlam veremediğim bir karışma olmus F Fatma KTL ve Ebrulipapatya bilgilerini bana tekrar yazar mısınız duzenleyeyim
Canım sat 16 Temmuz,yaş 34,ikinci çocuk,cinsiyet erkek ,tdt 21 nisan ama sezeryan olacağı için doktorum 15,16 nisan dedi ama ben baktım listeye benim bilgilerim doğru

Yani dikişlerimde sıkıntı yaşamadım 3 yol olmasına rağmen iyi durumda iğne konusuna gelince bayağı canım yanmıştı kolay diil ama kocaman iğne yaptılar arada püfüttürmekten bişiy olmaz canım ben çok küçük yaşta başladım 22 yıldır içiyorum

Evet canım erkek bebek tüylendiriyor oğluma hamileyken de oldu şimdide lazerle bitirdiğim yerler tekrar foraaa

Burdayım yok yok gttimanca yazabildim. Kesinleştrdik galiba cinsiyeti çok şükür. Erkek dedi
Hadi gözün aydın daha değişmez inşallah canm iyice kafan karıştı :))
Bütün benim de kontrolüm vardı 13. Haftada doktor erkek demişti. Bugün 15+4 çıktı ölçümde. Erkekmiş gayet net dedi doktorum☺ Sağlıcakla gelsin inşaallah
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Bende tam bu soruyu soracaktım , çok sık tuvalete çıkıyorum bazen 5dk bir çıkıyorum bol su içmeme rağmen idrar rengim açılmıyor hep sarı oğluma hamileyken böyle olmuyordu onda idrarım su gibiydi resmen . Bunda litrelerce su içsem de açılmıyor Sarı rengi.. sanırım doktorların tahmini tutacak kızım geliyor

Cinsiyeti hic duymadim ama vitamin ilaci ya da fazla protein tuketimi de idrar renginde etkili olabilir.

Günaydın tatlı anneler
Her sabah erkenden dersim var 32. Hafta gelse de evde otursam diye gün sayıyorum
İdrar rengi konuşulmuş. Benim de farkettiğim Bi konuydu bu 3. Hamileliğimde. Başından beri hep idrarımın rengi su gibi az, da içsem çok da içsem suyu aynı. Ve kokusu da yok hiç. Kızların hamileliğinde böyle bir şey yaşamamıştım normaldi rengi. Hatta 1 ay önce eşim sordu idrar rengin nasıl diye çok açık niye ki dedim. Erkek o zaman nette okudum dedi gerçekten erkek bebek bekliyorum. Bir de karbonat testi yapmıştım ben köpürme olmuştu bilmem kızlarda oluyor mu tüm koca karı usulu testleri tamamlayalım diye iğne testi de yaptı eşim hatta kuşlarının cinsiyetini yavruyken iğne testiyle anlar kendileri. Bir gün bana da geldi aç bakıyım karnını diye deli adam ucuna uzunca ip geçiriyor iğnenin yatırıp karnımı açıyor iğneyi hareket ettirin e iğne 1-2 sn içinde dik sallanmaya başlıyor her seferinde. Ben alıp yuvarlıyorım kuvvet uygulamayınca tekrar dik sallanıyor. Karnımdan başka bir yerime tutunca yuvarlaklaşmaya başlıyordu dik sallanınca erkek yuvarlak olunca kız olurmuş iğne. Bunlar da henüz cinsiyet öğrenemeyen annelerimize ilkel yöntemler kim bilir belki kraliçeler de iğne sallıyordu karnında

Yaa ne hallere düştük cinsiyet öğrenelim diye. Öğrensek ve kurtulsak artık. İğne testini hiç duymamıştım , yüzük testine benziyor ama

Günaydın ay çok güldüm inan bir sürü deney yapmışsınız bende bu idrar rengini flan nette okudum önemsemedm ama görüyorm oğlumunkiyle arasında fark var öyle aklıma geldi yazdım bende :))

Sana su kadar diyim bebek eve geldi birkaç günlüktu belediye bebek için hediye göndermiş aşağıdan zile basmışlar ben dustayim bana sesleniyor belediyeden gelmişler bebek icin diye (kayinvalidem de yaninda) ben de sen al içeri al dedim sen çık ama diyor

Benim komsumda ilk çocuk hic çocuk derdi doğruymuş ilkinde neredeyse 9 ay yatmıştım hamileyim deyip deyip simdi hamile olduğumu unutuyorum yola atlamasin diye peşinden kosmalar kucağa alip sakinlestirmeler egilip ayakkabı baglamalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…