- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Nice mutlu yıllaraaaaaaaGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Doğum gününüz kutlu olsun. sağlıklı hayırlı uzun mutlu bir ömrünüz olsunnnn❤GünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Teşekkür ederim,ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz.Doğum gününüz kutlu olsun. sağlıklı hayırlı uzun mutlu bir ömrünüz olsunnnn❤❤ ❤
Çok mutlu olun,sağlıklı olun nice güzel yaşlarınız olsun.GünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Mutlu yıllar sevdiklerinleGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle nice yaşlaraGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Merhaba bebeğinize kız mı demişti doktorunuz şimdide erkek mi diyor bana kesin kız dedi ama emin olamadım Bizimde değişirmi diyeArkadaşlar bizim de cinsiyet değişti :s şaka gibi herkes aynı şeyi söylüyor. Dünkü randevumda erkek dedi doktor kesin olarak. Bir aydır kız diye bekliyorduk.
Ederim tabi çok geçmiş olsun hiç korkmayın o kadar yoğun kanamam oldu ki parçalı bir de çok korkunçtu hastanede yattim ama hiç bir şey olmadı bebeğime. Zaten grupta da bir çok kişinin başına geldi ben çok panik yaptım bebeğimi strese soktum pişmanım siz sakin olunKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
GünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Kızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Çok geçmiş olsun nasıl oldunuz bebeğiniz nasıl dualarımız sizinleKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Mutlu yillaaarrrGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Gecmis olsn cnm. Sag salim cik hastaneden insllhKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
Ay inşallah değşmesin artık yaa. Dursun artk şu bebişlerHadi gözün aydın daha değişmez inşallah canm iyice kafan karıştı :))
Doğum günün kutlu olsuuuunnnGünaydınnnnnnnnnBol neşeli, kahkahalı bir gün olsun herkes için. Bugün benim doğum günüm. Herkese benden çay, Şakir'e ikram etsek mi bilemedim.
Çok geçmiş olsun. İnşallah Allahım size başışlar bebeğinizi. Dua edin bol bol. Bizim de dualarımız sennleKızlar merhaba dualarınıza ihtiyacım var. Sabah kanamayla uyandım. Acile geldik dr yatış verdi. Çok kanadı şimdi DURDU. Bebeğim hareket ediyor umarım Rabbim bağışlamıştır. Dua edin bu kardeşinize allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?